Πώς να δημιουργήσετε οπτικά εντυπωσιακές ιστορίες Instagram

Το Instagram είναι μια οπτική κοινωνική εφαρμογή. Οι εικόνες αποτελούν το σύνολο του περιεχομένου του και οι καλύτερες εικόνες έχουν τις περισσότερες προβολές. Ιδιαίτερα οι μάρκες κάνουν εξαιρετική χρήση αυτού. Έχουν τους πόρους στη διάθεσή τους για να δημιουργήσουν εκπληκτικές εικόνες. Φυσικά, δεν έχουν όλοι τους ίδιους πόρους και αυτό δεν πρέπει να σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργείτε λιγότερο ελκυστικές οπτικά εικόνες. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε οπτικά εντυπωσιακές ιστορίες και δημοσιεύσεις στο Instagram. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Unfold: Stories. Είναι μια εφαρμογή iOS αξίας 1,99 $ που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικές ιστορίες Instagram μέσω πανέμορφων προτύπων.

Δημιουργήστε οπτικά εντυπωσιακές ιστορίες Instagram

Εγκαταστήστε το Unfold: Stories και πατήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος για να συνθέσετε την πρώτη σας ιστορία. Δώστε του ένα όνομα και, στη συνέχεια, πατήστε την ιστορία για να ξεκινήσετε τη δημιουργία εικόνων.

  Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Instagram iPhone ή Android

Η νέα σας ιστορία είναι κενή για αρχή. Οι σελίδες προτύπου που διαθέτει το Unfold εμφανίζονται όλες στο κάτω μέρος. Σύρετε μέσα από αυτά και πατήστε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα πρότυπα είναι μόνο κείμενο, άλλα είναι μόνο εικόνα και υπάρχουν μερικά υβρίδια που περιλαμβάνουν κείμενο και εικόνα. Υπάρχει ένας αρκετά αξιοπρεπής αριθμός προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Προσθέστε μια φωτογραφία και κάντε προεπισκόπηση πατώντας το κουμπί του ματιού κάτω αριστερά.

Για τα πρότυπα που σας επιτρέπουν να προσθέτετε κείμενο, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος του κειμένου, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον τίτλο και τις περιγραφές ξεχωριστά, ώστε η μία να έχει μεγαλύτερη γραμματοσειρά από την άλλη. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές γραμματοσειρών και έχετε σχεδόν μόνο ένα θέμα με λευκό πλαίσιο.

  Πώς να αλλάξετε τις γραμματοσειρές Instagram για το προφίλ και τους υπότιτλους σας

Όταν συνθέσετε την ιστορία σας, πατήστε το κουμπί λήψης επάνω δεξιά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την τρέχουσα σελίδα ή όλες τις σελίδες, δηλαδή ολόκληρη την ιστορία στο ρολό της κάμερας. Για να τα ανεβάσετε, θα χρειαστεί να ανοίξετε το Instagram. Το Unfold δεν ανεβάζει τις εικόνες για εσάς.

Περιορισμοί

Τα πρότυπα στο Unfold είναι υπέροχα. Δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου και δεν έχει άλλα χρωματικά θέματα που είναι ο μόνος περιορισμός του. Εκ πρώτης όψεως, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα σημαντικό μειονέκτημα, αλλά τα πρότυπα για τις σελίδες είναι καθαρά και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα υπολείπονταν για οποιαδήποτε ανάγκη. Θα φαίνονται καλύτερα εάν οι εικόνες σας είναι σε σίγαση χρώματος, αλλά το λευκό πλαίσιο και το βαθύ γκρι κείμενο μπορούν να αναδείξουν ζωντανές εικόνες εξίσου καλά. Εάν ανησυχείτε μήπως το κείμενο δεν είναι ορατό σε μια εικόνα, το πρότυπο φροντίζει να μην συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Το κείμενο είναι είτε σε συμπαγές λευκό φόντο είτε σε γκρι επικάλυψη. Λυπούμαστε μόνο που αυτό είναι μόνο για ιστορίες Instagram και όχι κανονικές αναρτήσεις. Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που δεν πρέπει να περιορίζεται σε ιστορίες, ειδικά τώρα που μπορείτε να δημοσιεύσετε πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση στο Instagram.

  Πώς να αποκτήσετε (κάπως) το παλιό λογότυπο του Instagram στο iPhone σας