Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram

Όταν μοιράζεστε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, ενδέχεται να μην το μοιράζεστε με ολόκληρη τη λίστα των φίλων σας ή με όλους τους ακόλουθούς σας. Το Facebook σάς επιτρέπει να μοιράζεστε επιλεκτικά αναρτήσεις και το Instagram μόλις απέκτησε μια νέα λειτουργία στενών φίλων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα ατόμων για να μοιραστείτε γρήγορα την ιστορία σας στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram.

Λίστα στενών φίλων στο Instagram

Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στην καρτέλα του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω δεξιά και από το συρτάρι πλοήγησης που ανοίγει, πατήστε Κλείσιμο φίλων. Αναζητήστε τους φίλους που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα και όταν επιλέξετε όλους αυτούς που θέλετε να προσθέσετε, πατήστε Τέλος.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης στο Instagram

Η λίστα στενών φίλων σάς επιτρέπει να ελέγχετε το κοινό για την ιστορία σας στο Instagram. Όταν πρόκειται να μοιραστείτε κάτι στην ιστορία σας, μπορείτε να πατήσετε γρήγορα την επιλογή Κλείσιμο φίλων κάτω αριστερά και να το μοιραστείτε μόνο με τα άτομα στη λίστα στενών φίλων σας.

Όταν μοιράζεστε μια ανάρτηση μόνο με τους στενούς σας φίλους, θα βλέπουν και αυτοί την ετικέτα “Στενοί φίλοι” στο πλάι τους. Αυτό θα πρέπει, τεχνικά, να τους αποθαρρύνει από το να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης και να μοιραστούν την ανάρτηση αλλού, ωστόσο, εάν η ανάρτησή σας καταλήξει να κοινοποιηθεί με το λάθος άτομο, η ετικέτα Close Friends θα πρέπει να βοηθήσει να περιοριστεί ποιος μπορεί να το έκανε.

  Πώς να περικόψετε, να επιβραδύνετε και να επεξεργαστείτε τα μπούμερανγκ του Instagram

Οι στενοί φίλοι είναι μια εξαιρετική δυνατότητα και το Instagram θα πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν περισσότερες από μία ομάδες γρήγορης κοινής χρήσης. Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες τείνουν να διαχωρίζουν με ποιους μοιράζονται ορισμένες αναρτήσεις. Ορισμένες αναρτήσεις προορίζονται για όλους, άλλες για λίγους στενούς φίλους και κάποιες μόνο για την οικογένεια, ενώ άλλες προορίζονται για όλους εκτός από την οικογένεια. Το Instagam μπορεί να αναπαράγει τη δυνατότητα από το Facebook ή μπορεί να την απλοποιήσει ώστε να ταιριάζει καλύτερα στη μέθοδο κοινής χρήσης της εφαρμογής.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες. Η κυκλοφορία φαίνεται να αφορά συγκεκριμένο χρήστη και να μην περιορίζεται σε τοπικό επίπεδο. Δεν μπορέσαμε να βρούμε έναν τρόπο για να επιβάλουμε τη λειτουργία, επομένως, εάν δεν τη βλέπετε ακόμα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η κυκλοφορία. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε ενημερωμένη την εφαρμογή Instagram. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών για την εφαρμογή μπορεί να αναφέρει ότι θα προσθέσει τη νέα δυνατότητα, ωστόσο δεν θα εμφανίζεται στην εφαρμογή εκτός εάν το Instagram αποφασίσει να την ενεργοποιήσει για το προφίλ σας.

  Πώς να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram