Πώς να περικόψετε, να επιβραδύνετε και να επεξεργαστείτε τα μπούμερανγκ του Instagram

Τα μπούμερανγκ είναι διασκεδαστικά στη βολή, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να τα καταφέρουμε. Τώρα, μπορείτε να κόψετε τα Boomerang και να προσθέσετε δροσερά εφέ για να έχετε αυτό το τέλειο εφέ αναπήδησης κάθε φορά. Δείτε πώς μπορείτε να περικόψετε και να επεξεργαστείτε τα Instagram Boomerang σε iPhone και Android.

Ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας. Σύρετε προς τα μέσα από τα αριστερά ή πατήστε το εικονίδιο Κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε τη διεπαφή Instagram Stories.

Εδώ, σύρετε την κάτω σειρά και, στη συνέχεια, πατήστε “Boomerang”. Στη διεπαφή Boomerang, πατήστε το κουμπί κλείστρου για να εγγράψετε ένα Boomerang.

  Πώς να στείλετε μηνύματα σε έναν φίλο στο Facebook από το Instagram

Αφού εγγράψετε ένα Boomerang, μπορείτε να το κάνετε προεπισκόπηση στη διεπαφή επεξεργασίας Instagram Stories. Εδώ, θα βρείτε γνωστά εργαλεία για την προσθήκη κειμένου, GIF και άλλα.

Εντοπίστε το νέο κουμπί Boomerang στην επάνω γραμμή εργαλείων και, στη συνέχεια, πατήστε το για να μεταβείτε στη νέα διεπαφή επεξεργασίας Boomerang.

Το Classic Boomerang συνεχίζει να παίζει στο παρασκήνιο, αλλά η διεπαφή θα αλλάξει για να εμφανίσει μια γραμμή χρόνου στο κάτω μέρος της οθόνης.

Μπορείτε να μετακινήσετε τις λαβές σε κάθε άκρο της προβολής γραμμής χρόνου προς το μέσο της οθόνης για να κόψετε το μπούμερανγκ. Απλώς μετακινήστε μια λαβή εκεί που θέλετε να ξεκινά ή να τελειώνει το μπούμερανγκ.

  Σας ειδοποιεί το Instagram όταν κάποιος συνδέεται στον λογαριασμό σας;

Η λειτουργία περικοπής είναι διαθέσιμη σε όλες τις λειτουργίες. Για να μεταβείτε στη λειτουργία Slow-mo, πατήστε το κουμπί Slow-mo ή σύρετε προς τα αριστερά στη σειρά πάνω από τη γραμμή χρόνου. Στη λειτουργία Slow-mo, το Boomerang παίζει με μισή ταχύτητα.

Σύρετε ξανά προς τα αριστερά για να μεταβείτε στη λειτουργία Echo, η οποία προσθέτει θόλωση κίνησης σε κάθε καρέ, δημιουργώντας ένα εφέ διπλής όρασης.

Η τελευταία λειτουργία ονομάζεται Duo, η οποία επαναφέρει γρήγορα το βίντεό σας και προσθέτει ένα γυαλιστερό εφέ μετάβασης.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με τα εφέ και τις περικοπές Boomerang, πατήστε “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να ακολουθήσετε Hashtags στο Instagram

Παρακέντηση

Τώρα, πατήστε «Η ιστορία σας» στο κάτω μέρος της οθόνης για να προσθέσετε το μπούμερανγκ απευθείας στο Instagram Story σας.

Παρακέντηση

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το Boomerang και να το μοιραστείτε σε άλλη πλατφόρμα, πατήστε το κουμπί Λήψη στο επάνω μέρος.

Τώρα που ξέρετε πώς να φτιάχνετε cool Boomerang, ρίξτε μια ματιά σε τι άλλο μπορείτε να προσαρμόσετε στο Instagram.