Πώς να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο TikTok

Η διάσημη εφαρμογή ψυχαγωγίας, TikTok, έχει γίνει πηγή εισοδήματος για τους δημιουργούς περιεχομένου. Είναι ο δρόμος προς τη φήμη για ανθρώπους που έχουν εξαιρετικές δεξιότητες ψυχαγωγίας. Έχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που λειτουργούν σε ένα κάπως σύστημα ανταμοιβής. Οι χρήστες ξεκλειδώνουν νέα εργαλεία αλληλεπίδρασης καθώς αποκτούν οπαδούς και τελικά εγγράφονται στο πρόγραμμα TikTok Creators Fund. Είναι το πλεονέκτημα του TikTok έναντι των άλλων ανταγωνιστών του στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Φιλοξενεί περισσότερους από 1,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Εάν είστε από αυτούς τους χρήστες που αναζητούν πώς να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής στο TikTok, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Σας παρουσιάζουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να δημιουργείτε playlist στο TikTok και πώς μπορείτε να βρείτε λίστες αναπαραγωγής TikTok.

Πώς να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο TikTok

Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο TikTok από τη σελίδα του προφίλ σας με τη βοήθεια της επιλογής Ταξινόμηση βίντεο σε λίστες αναπαραγωγής. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τα βήματα που παρουσιάζονται λεπτομερώς αργότερα σε αυτό το άρθρο με τη βοήθεια χρήσιμων απεικονίσεων.

Μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο TikTok;

Ναι, το TikTok προσφέρει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης αυτής που επιτρέπει την προσθήκη μουσικής στα βίντεο. Παίρνει το όνομα Sounds. Το TikTok διαθέτει μια εκτενή μουσική βιβλιοθήκη καθώς τα τραγούδια κατηγοριοποιούνται χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη όπως ποπ, ηλεκτρονικά κ.λπ.

Τι είναι η λίστα αναπαραγωγής TikTok; Τι είναι η δυνατότητα TikTok Playlist;

Οι λίστες αναπαραγωγής TikTok ή πιο γνωστές ως Λίστες αναπαραγωγής δημιουργών είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους δημιουργούς στο TikTok να οργανώνουν τα βίντεό τους σε διαφορετικές κατηγορίες με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα ή όπως επιθυμούν. Επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν παρόμοια ή σχετικά βίντεο σε μια σειρά.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για το TikTok

Ποιος μπορεί να δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής στο TikTok;

Από τώρα, μόνο δημιουργοί και επαγγελματικοί λογαριασμοί που αναγνωρίζονται από την ομάδα του TikTok έχουν πρόσβαση στη λειτουργία Playlists. Οι χρήστες που δεν έχουν επιλεγεί μπορούν μόνο να προβάλλουν και να εξερευνούν λίστες αναπαραγωγής, αλλά δεν επιτρέπεται να δημιουργήσουν ένα δικό τους. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να γίνετε δημιουργός TikTok, διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε περισσότερα.

Γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω λίστα αναπαραγωγής στο TikTok;

Η λειτουργία TikTok Playlist δεν έχει γίνει διαθέσιμη σε όλους. Μόνο επιλεγμένοι δημιουργοί TikTok και επαγγελματικοί λογαριασμοί έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν ή να επιμελούνται λίστες αναπαραγωγής στο TikTok. Η δυνατότητα υλοποιείται σταδιακά. Εάν δεν έχετε ακόμη πρόσβαση σε λίστες αναπαραγωγής, μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κυκλοφορήσει σύντομα για όλους.

Πόσους ακόλουθους χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο TikTok;

Το TikTok ήταν πολύ προσεκτικό και ασυνεπές με τη διάθεση αυτής της δυνατότητας. Δεν είναι σίγουρο πόσους οπαδούς χρειάζεται κάποιος για να χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα. Μερικοί χρήστες αναφέρουν ότι απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό με 390 ακολούθους και κάποιοι αφού συγκέντρωσαν 800 χιλιάδες ακολούθους. Αν και η TikTok λέει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα, δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί από αυτήν.

Πώς να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο Tiktok Android; Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια λίστα αναπαραγωγής στο TikTok;

Μόλις πληροίτε τα κριτήρια για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής, είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής στο TikTok. Ωστόσο, εάν δεν ξέρετε πώς να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής στο TikTok, διαβάστε και ακολουθήστε την παρακάτω μέθοδο για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε playlist στο TikTok:

Σημείωση: Οι επερχόμενες μέθοδοι ισχύουν μόνο για τον λογαριασμό Business ή Creator στο TikTok.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

  Πώς να αφαιρέσετε την εικόνα προφίλ στο TikTok

3. Πατήστε στην επιλογή Ταξινόμηση βίντεο σε λίστες αναπαραγωγής κάτω από την καρτέλα βίντεο.

4. Πατήστε Έναρξη δημιουργίας, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τώρα, πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα λίστας αναπαραγωγής στο πεδίο Enter playlist name.

6. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

7. Επιλέξτε τα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής και πατήστε Επόμενο.

8. Μπορείτε να αναδιατάξετε οποιοδήποτε από τα βίντεο πατώντας στο εικονίδιο με τις τρεις παύλες δίπλα του, όπως φαίνεται παρακάτω.

9. Τέλος, πατήστε Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής από κάτω. Η νέα καρτέλα με το συγκεκριμένο όνομα θα εμφανιστεί στη σελίδα του προφίλ σας.

Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο TikTok, προχωρήστε και δημιουργήστε μια για τους ακόλουθούς σας.

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο TikTok iPhone;

Εάν μόλις αποκτήσατε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο TikTok, παραθέτουμε παρακάτω δύο τρόπους για να κάνετε το ίδιο. Η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής σε ένα iPhone είναι το ίδιο με τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής στο Android. Ας ρίξουμε μια ματιά στα βήματα που εξηγούν πώς να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο TikTok:

Σημείωση: Οι επερχόμενες μέθοδοι ισχύουν μόνο για τον λογαριασμό Business ή Creator στο TikTok.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ.

2. Πατήστε Ταξινόμηση βίντεο σε λίστες αναπαραγωγής > Έναρξη δημιουργίας.

3. Πληκτρολογήστε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής που θέλετε και πατήστε Επόμενο.

4. Επιλέξτε τα βίντεο που θέλετε από τα διαθέσιμα.

5. Πατήστε Επόμενο.

6. Εάν χρειάζεται, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις παύλες για να αναδιατάξετε τα επιλεγμένα βίντεο.

7. Τέλος, πατήστε Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής.

Πώς δημιουργείτε μια τέλεια λίστα αναπαραγωγής;

Καμία λίστα αναπαραγωγής δεν είναι τέλεια, αλλά μπορείτε πάντα να κυνηγάτε την τελειότητα. Η δημιουργία μιας τέλειας λίστας αναπαραγωγής θα πρέπει να βασίζεται στο τι απολαμβάνουν οι ακόλουθοί σας και τα βίντεο που τους εντυπωσιάζουν. Αναφέραμε παρακάτω τις τρεις συμβουλές για τη δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής που πλησιάζει το τέλειο για το κοινό σας:

  • Δώστε προτεραιότητα στη συμπεριφορά των χρηστών: Ελέγξτε τι ενθουσιάζει τους θεατές σας και ποια βίντεο έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν την προσοχή του χρήστη. Τα βίντεο που συγκεντρώνουν μεγάλους αριθμούς πρέπει πάντα να τοποθετούνται πρώτα. Για παράδειγμα, μια λίστα αναπαραγωγής με όλα τα κορυφαία βίντεό σας, έτσι ώστε οι χρήστες να βλέπουν πρώτα τα καλύτερα και να κολλούν αμέσως.

  • Να είστε απρόβλεπτοι: Τα ανεκμετάλλευτα βίντεο που έχουν τη δυνατότητα προσοχής θα πρέπει να τοποθετούνται σε ξεχωριστή λίστα αναπαραγωγής για να διευκολύνουν τα άτομα που προσπαθούν να εμβαθύνουν στο περιεχόμενό σας ή να παρακολουθούν τα βίντεό σας να βρουν νέο και φρέσκο ​​περιεχόμενο. Οι άνθρωποι είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι που δεν έχει ξαναδεί.

  • Ακολουθήστε την τάση: Το απροσδόκητο και φρέσκο ​​περιεχόμενο είναι καλό, αλλά η παρακολούθηση των τελευταίων τάσεων είναι επίσης ένας διασκεδαστικός και εξαιρετικός τρόπος για να βοηθήσετε τους θεατές να σας βρουν γρήγορα. Για παράδειγμα, μια σειρά από βίντεο που παρουσιάζουν όλες τις διαφορετικές προκλήσεις που συμβαίνουν στο TikTok.

Πώς να αποκτήσετε λίστες αναπαραγωγής TikTok; Πώς βρίσκετε λίστες αναπαραγωγής στο TikTok;

Εάν είστε περίεργοι να βρείτε λίστες αναπαραγωγής TikTok των αγαπημένων σας δημιουργών περιεχομένου και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, διαβάστε τις δύο λύσεις για αυτό το πρόβλημα που αναφέρονται παρακάτω για να σας βοηθήσουν να βρείτε εύκολα τις λίστες αναπαραγωγής TikTok άλλων δημιουργών:

Μέθοδος 1: Από βίντεο

1. Από ένα βίντεο TikTok, πατήστε στην επιλογή Playlist που βρίσκεται κάτω από το όνομα χρήστη, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Από τη λίστα αναπαραγωγής, επιλέξτε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε να παρακολουθήσετε.

Μέθοδος 2: Από το προφίλ δημιουργών

1. Μεταβείτε στη σελίδα Προφίλ του επιθυμητού δημιουργού που έχει λίστες αναπαραγωγής.

2. Πατήστε στην καρτέλα Βίντεο.

3. Πατήστε σε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής που θέλετε για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση.

Πώς μπορώ να γίνω δημιουργός TikTok;

Το να γίνετε μέλος του προγράμματος TikTok Creator Fund δεν είναι εύκολη υπόθεση. Περιλαμβάνει πολλά στοιχεία βάσει των οποίων η ομάδα του TikTok επιλέγει τους κατάλληλους χρήστες που είναι κατάλληλοι για το πρόγραμμα. Μόλις επιλεγούν, οι δημιουργοί ανταμείβονται άψογα. Παίρνουν 2-4 σεντς για κάθε 1000 προβολές. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αναγνωριστείτε από την ομάδα του TikTok και τελικά να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Ταμείου Δημιουργού TikTok:

  • Δημοσιεύστε με συνέπεια
  • Χρησιμοποιήστε κατάλληλα hashtags
  • Χρησιμοποιήστε δημοφιλή μουσική και θορύβους
  • Προσελκύστε το κοινό σας κάθε μέρα
  • Δημιουργήστε εντυπωσιακές λεζάντες
  • Δημιουργήστε μοναδικό περιεχόμενο
  • Χρησιμοποιήστε μόνο αυθεντικά αντικείμενα
  • Για να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας, επιλέξτε την επιλογή Duet
  • Δημιουργήστε μια ποικιλία υλικού που θα απευθύνεται σε ένα εύρος στοχευόμενου κοινού
  • Συνδέστε τον λογαριασμό σας Tiktok με άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης
  • Δημιουργήστε έναν εφεδρικό λογαριασμό
  • Πρόκληση συμμετοχής
  • Ακολουθήστε κατά γράμμα τις Οδηγίες κοινότητας

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για να λάβετε την απάντηση στο πώς να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο ερώτημα TikTok. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.