Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό EA από το Xbox

Η Electronic Arts είναι μια εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών με έδρα τις ΗΠΑ και ιδρύθηκε το 1982. Αυτή η εταιρεία φημίζεται για τα εξαιρετικά δυνατά και υψηλής ποιότητας παιχνίδια της, όπως Need for Speed, The SIMS κ.λπ. Έχουν απασχολήσει ένα τεράστιο το μέγεθος της αγοράς τυχερών παιχνιδιών σε όλες σχεδόν τις συσκευές, είτε πρόκειται για κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές ή ακόμα και άλλα συστήματα παιχνιδιών όπως το Xbox. Αλλά για να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια EA σε ένα σύστημα παιχνιδιών όπως το Xbox, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας EA στο Xbox. Και για να αποσυνδέσετε ένα παιχνίδι EA, πρέπει να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας EA από το Xbox. Εάν είστε κάποιος που θέλει να αλλάξει το σύστημα παιχνιδιών από Xbox σε άλλο και θέλετε να μάθετε πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό EA από το Xbox ή ακόμα και να αλλάξετε τον λογαριασμό σας EA, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Σίγουρα θα καταλάβετε τις διαδικασίες για να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα χωρίς λόξυγκα. Τώρα, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό EA από το Xbox

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας EA από το Xbox μέσω της καρτέλας Συνδέσεις από τον λογαριασμό σας EA. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Κλείστε τα παράθυρα όταν κλείνετε το καπάκι του φορητού υπολογιστή σας

Πώς να μάθετε ποιος λογαριασμός EA είναι συνδεδεμένος με το Xbox σας;

Μπορείτε να επαληθεύσετε ποιος λογαριασμός EA είναι συνδεδεμένος στο Xbox σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Μεταβείτε στη σελίδα EA SIGN IN στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια εισόδου σας και κάντε κλικ στο SIGN IN.

3. Από το αριστερό παράθυρο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην καρτέλα Συνδέσεις.

4. Θα δείτε όλους τους Συνδεδεμένους Λογαριασμούς σας στο δεξιό παράθυρο. Εάν ο λογαριασμός σας στο Xbox είναι συνδεδεμένος, θα δείτε την ετικέτα παιχνιδιών Xbox εδώ.

Γιατί δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας EA από το Xbox;

Δεν υπάρχει τρόπος να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας EA από τον ιστότοπο του Xbox, καθώς δεν έχουν παράσχει τη δυνατότητα για να το κάνουν. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αποσύνδεσης του λογαριασμού σας EA από τον λογαριασμό σας Xbox στην καρτέλα Συνδέσεις του λογαριασμού σας EA.

Μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό EA σε άλλον λογαριασμό;

Όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε κανένα από τα παιχνίδια ή τα πρόσωπα σας σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό EA. Εάν θέλετε να συγχωνεύσετε και τους δύο λογαριασμούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της EA για βοήθεια και θα το κάνει για εσάς. Επειδή η μεταφορά δεδομένων λογαριασμού EA σε άλλο λογαριασμό είναι μια πολύ περίπλοκη εργασία και η EA δεν επιτρέπει στους χρήστες της να το κάνουν μόνοι τους.

  GPU της σειράς RTX 3000 της NVIDIA: Δείτε τι νέο υπάρχει

Πώς να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας Xbox σε έναν νέο λογαριασμό EA;

Για να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας Xbox σε άλλον λογαριασμό EA, πρέπει πρώτα να τον αποσυνδέσετε από τον προηγούμενο λογαριασμό EA. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο.

1. Μεταβείτε στη σελίδα ΕΙΣΟΔΟΣ EA και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης EA για να μπείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στην καρτέλα Συνδέσεις.

3. Κάντε κλικ στην Αποσύνδεση δίπλα στο λογαριασμό σας στην ενότητα Συνδεδεμένοι λογαριασμοί.

4. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να συμφωνήσετε και κάντε κλικ στο Unlink από το αναδυόμενο παράθυρο.

5. Ξανά, επισκεφτείτε τη σελίδα EA SIGN IN και κάντε κλικ στο εικονίδιο Xbox Live.

6. Συνδεθείτε στον άλλο λογαριασμό σας Xbox χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας EA στο Xbox One;

Δεν μπορείτε να το αλλάξετε στον ιστότοπό σας στο Xbox One. Πρέπει να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Xbox One από τον τρέχοντα λογαριασμό σας EA και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε σε άλλον. Εξετάστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε το ίδιο στον λογαριασμό σας.

1. Ανοίξτε τη σελίδα ΕΙΣΟΔΟΣ EA και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας EA για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο Συνδέσεις > Αποσύνδεση δίπλα στον συνδεδεμένο λογαριασμό σας.

3. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για το Καταλαβαίνω και επιθυμώ να συνεχίσω και κάντε κλικ στην Αποσύνδεση στο αναδυόμενο παράθυρο.

4. Εκκινήστε ξανά τη σελίδα EA SIGN IN στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Xbox Live και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Xbox.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Strava

Πώς να αλλάξετε τον λογαριασμό σας EA στο FIFA 20 Xbox;

Μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας FIFA 20 Xbox στον ιστότοπο Electronic Arts και να τον χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο FIFA 20 στην κονσόλα Xbox σας. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο.

1. Στη σελίδα EA SIGN IN, κάντε κλικ στο εικονίδιο Xbox Live.

2. Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας Xbox στην επόμενη σελίδα και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Xbox από εδώ.

Πώς μπορείτε να συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς σας EA;

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να συγχωνεύσετε τους λογαριασμούς σας EA επειδή ο λογαριασμός σας EA έχει πολλά δεδομένα επεξεργασίας στο παρασκήνιο. Εάν χαθεί κατά τη συγχώνευση, μπορεί να χάσετε τον λογαριασμό σας. Έτσι, η Electronic Arts δεν επέτρεψε στους χρήστες να συγχωνεύσουν τους λογαριασμούς τους. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της EA και να της ζητήσετε να συγχωνεύσει τους λογαριασμούς σας. Και πιθανότατα θα το κάνουν για εσάς.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας EA στο Xbox One;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας EA στο Xbox One, πρέπει να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας Xbox One από τον λογαριασμό σας EA. Αυτό θα καταργήσει τις συνδέσεις μεταξύ των δύο λογαριασμών. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε το ίδιο:

1. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης EA στη σελίδα ΕΙΣΟΔΟΣ EA για να εισαγάγετε τον λογαριασμό σας EA.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Συνδέσεις και, στη συνέχεια, στην Αποσύνδεση δίπλα στον συνδεδεμένο λογαριασμό σας.

3. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου συνέχεια από κάτω.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποσύνδεση από το αναδυόμενο παράθυρο Αποσύνδεση του λογαριασμού σας.

Πώς μπορείτε να επανασυνδέσετε τον λογαριασμό σας EA;

Μπορείτε εύκολα να επανασυνδέσετε τον λογαριασμό σας EA με οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό. Επισκεφτείτε τη σελίδα ΕΙΣΟΔΟΣ EA στο πρόγραμμα περιήγησής σας και Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας για να μπείτε και να συνδέσετε τον λογαριασμό σας EA.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει πώς να αποσυνδέετε τον λογαριασμό EA από το Xbox. Και ελπίζουμε ότι έχουμε λύσει όλες τις αμφιβολίες σας που σχετίζονται με το ίδιο. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.