Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI με το Google Bard

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Το Google Bard σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες τεχνητής νοημοσύνης δωρεάν, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι θέλετε μια εικόνα που δημιουργείται από AI στην προτροπή σας.
  • Δώστε λεπτομέρειες σχετικά με χρώματα, στοιχεία, φωτισμό ή στυλ τέχνης για να βελτιώσετε την ποιότητα των αποτελεσμάτων από το Google Bard.
  • Συνεχίστε να ζητάτε και να δίνετε οδηγίες στον Bard για συγκεκριμένες τροποποιήσεις μέχρι να λάβετε την επιθυμητή εικόνα ή χρησιμοποιήστε μια προτροπή εικόνας.

Εάν το Midjourney, το DALL-E ή το Stable Diffusion είναι πολύ προηγμένα ή ακριβά για τις ανάγκες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Bard για δημιουργία εικόνων AI. Παρακάτω, εξηγούμε πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI με το Google Bard, μαζί με μερικές συμβουλές για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Διορθώστε το Cult of the Lamb Keeps Freezing or Crashing στον υπολογιστή

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

Δημιουργία εικόνων AI με Google Bard είναι αρκετά απλό (και εντελώς δωρεάν). Μπορείτε να ζητήσετε από τον Bard να δημιουργήσει μια εικόνα για οτιδήποτε θέλετε, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι θέλετε μια εικόνα που δημιουργείται. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να λάβετε μια επεξήγηση της προτροπής σας συνοδευόμενη από μια υπάρχουσα εικόνα.

Χρησιμοποιήστε λέξεις όπως “δημιουργώ” ή “δημιουργώ” στην αρχή του μηνύματός σας και ο Bard θα απαντήσει με δύο μοναδικές εικόνες που δημιουργούνται από AI.

Εάν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία περισσότερων κάτω από τις εικόνες και ο Bard θα απαντήσει με δύο ακόμη εικόνες. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε μια άλλη προτροπή, δίνοντας στον Bard πρόσθετες οδηγίες σχετικά με το είδος της εικόνας που θέλετε.

Μόλις ο Bard δημιουργήσει την τέλεια εικόνα, μπορείτε να τοποθετήσετε το ποντίκι σας πάνω της και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω για να τη κατεβάσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη και των δύο εικόνων μαζί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο κοινής χρήσης και επιλέγοντας Λήψη όλων των εικόνων.

  Αξιόπιστη πλατφόρμα για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις

Όπως αναφέρεται στο η ανάρτηση ιστολογίου Google, ο Bard χρησιμοποιεί το μοντέλο διάχυσης κειμένου σε εικόνα AI της Google που ονομάζεται Imagen 2 για τη δημιουργία εικόνων. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Imagen 2 μέσω ενός δωρεάν λογαριασμού Google Cloud.

Να βοηθήσω ταυτοποίηση εικόνων AI, ο Bard προσθέτει ένα υδατογράφημα SynthID, το οποίο είναι απαρατήρητο στο ανθρώπινο μάτι. Το υδατογράφημα μπορεί να ανιχνευθεί μέσω SynthID και παραμένει ανεπηρέαστο από τη συμπίεση ή τα φίλτρα.

Κατά τη στιγμή της γραφής, ο Bard μπορεί να δημιουργήσει εικόνες μόνο χρησιμοποιώντας αγγλικά μηνύματα και δεν είναι διαθέσιμο στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία.

Γρήγορες συμβουλές για τη δημιουργία εικόνων με το Google Bard

Ενώ η χρήση του Bard είναι αρκετά απλή, η δημιουργία καλών εικόνων μπορεί να είναι δύσκολη. Αν δυσκολεύεστε με αυτό το κομμάτι, ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές:

1. Να είστε περιγραφικοί και σαφείς

Όσο πιο περιγραφικές είναι οι προτροπές σας, τόσο πιο πιθανό είναι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Δοκιμάστε να προσθέσετε λεπτομέρειες όπως χρώματα, στοιχεία, φωτισμό ή προβολή κάμερας.

  Πώς να καταλάβετε εάν ο υπολογιστής σας έχει ζημιά από νερό

2. Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ τέχνης

Η αναφορά σε συγκεκριμένα στυλ τέχνης μπορεί να είναι χρήσιμη κατά τη δημιουργία μιας εικόνας AI. Μπορείτε να ονομάσετε διάσημους καλλιτέχνες (ή έργα τέχνης) και διαφορετικά στυλ, όπως αφηρημένο, κυβισμό, νεκρή φύση ή πορτραίτο.

3. Χρησιμοποιήστε τις προτροπές εικόνας

Αντί να προσπαθήσετε να περιγράψετε την ιδέα σας, μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα και να ζητήσετε από τον Bard να δημιουργήσει μια παρόμοια με τις επιθυμητές τροποποιήσεις.

Για παράδειγμα, ανεβάσαμε μια φωτογραφία ενός σκύλου με ένα ραβδί στο στόμα του και ζητήσαμε από τον Bard να την αναδημιουργήσει στο στυλ του Vincent van Gogh. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα παραπάνω.

Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων όταν χρησιμοποιείτε προτροπές εικόνας για τη δημιουργία εικόνων AI.

4. Συνεχίστε να προτρέπετε

Είναι απίθανο να έχετε την ακριβή εικόνα που φανταζόσασταν με την πρώτη σας προσπάθεια. Επομένως, το κλειδί είναι να συνεχίσετε να προτρέπετε και να καθοδηγείτε τον Bard σχετικά με συγκεκριμένες τροποποιήσεις, όπως να κάνετε την εικόνα ρεαλιστική, να χρησιμοποιείτε πιο ζωντανά χρώματα κ.λπ.

Το Bard προσφέρει έναν απλό και δωρεάν τρόπο δημιουργίας εικόνων τεχνητής νοημοσύνης, οπότε αξίζει να το δοκιμάσετε για να δείτε ποια αποτελέσματα μπορείτε να συγκεντρώσετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο τον Bard για να δημιουργήσετε προτροπές για εικόνες τεχνητής νοημοσύνης ή να αντλήσετε έμπνευση από αυτές τις ιδέες προτροπής τέχνης AI.