Αξιόπιστη πλατφόρμα για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις

Η G-Core Labs προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών για την τροφοδοσία των εφαρμογών και των τοποθεσιών τους.

Αυτή η πλατφόρμα δεν είναι μόνο προσιτή αλλά και εξαιρετική από άποψη απόδοσης, λειτουργικότητας, ασφάλειας και χαρακτηριστικών.

Με μεγάλο αριθμό κεντρικών υπολογιστών που διατίθενται στην αγορά, η εύρεση μιας υπηρεσίας φιλοξενίας με λιγότερο κόστος αλλά εξαιρετικής ποιότητας είναι δύσκολη.

Θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ποιο θα είναι καλύτερο για το έργο σας, καθώς το καθένα θα διαθέτει ξεχωριστά χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Για να σας διευκολύνω την εργασία, θα εξετάσω το G-Core Labs για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε εάν θα είναι μια καλή επιλογή για το έργο σας.

Φιλοξενία G-Core Labs: Τι είναι;

Φιλοξενία G-Core Labs είναι μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας με παγκόσμια κάλυψη, ενισχυμένη ασφάλεια και άψογες δυνατότητες για επιχειρήσεις και μεταπωλητές.

Προσφέρουν αποκλειστικούς και εικονικούς διακομιστές σε 35+ πόλεις, πρόσβαση IPMA, διακομιστές που υποστηρίζουν αποκλειστικό VLAN, υποστήριξη BGP και πολλά άλλα. Η υπηρεσία φιλοξενίας ενσωματώνεται επίσης με τη φιλοξενία DNS της G-Core Labs.

(Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την υπηρεσία cloud, διαβάστε την κριτική μας στο G-Core Labs Cloud.)

Η G-Core Labs έχει την έδρα της στο Λουξεμβούργο. Είναι ηγέτης στην προσφορά διεθνών υπηρεσιών αιχμής και cloud με κορυφαία απόδοση ιστού, λειτουργικότητα και παράδοση περιεχομένου. Είναι ενδιαφέρον ότι το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες έχει συμπεριλάβει τα εργαστήρια G-Core λόγω της στιβαρής υποδομής του.

Οι πελάτες από κάθε κλάδο και επιχείρηση μπορούν να αξιοποιήσουν το G-Core Labs καθώς παρέχει κατάλληλες υπηρεσίες για την κάλυψη ποικίλων αναγκών.

G-Core Labs: Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του G-Core Labs:

  • Superfast CDN: Η G-Core Labs σάς παρέχει ένα εξαιρετικά γρήγορο CDN που μπορεί να επιταχύνει την ταχύτητα φόρτωσης σελίδων των ιστότοπων και των εφαρμογών σας που φιλοξενούνται σε αυτήν την πλατφόρμα. Βοηθά στην ταχύτερη διανομή του περιεχομένου σας σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε το πάνω χέρι έναντι των ανταγωνιστών σας.
  • Προστασία επόμενης γενιάς: Το G-Core Labs δίνει έμφαση στην ασφάλεια όλων των αναπτύξεών σας, όπως εφαρμογών ή ιστότοπων από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, όπως επιθέσεις DDoS και bots.
  • Λειτουργικά συστήματα: Είτε χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Linux είτε Windows, το G-Core Labs είναι κατάλληλο για την περίπτωση χρήσης σας.
  • Πίνακας Ελέγχου: Θα έχετε έναν αβίαστο πίνακα ελέγχου – ISPManager6 για να χειριστείτε τον διακομιστή σας με ευκολία. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας πολύ εύκολα για να κάνετε τον διακομιστή πιο κατάλληλο για χρήση.
  • Τοποθεσία κέντρου δεδομένων: Η G-Core Labs διαθέτει διακομιστές που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές και πόλεις σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να εξυπηρετούν το παγκόσμιο κοινό. Περιλαμβάνει την Αφρική, την Αυστραλία, την Ασία, τον Καναδά, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική.

Οι πόλεις όπου βρίσκονται οι διακομιστές περιλαμβάνουν Άμστερνταμ, Αλμάτι, Ατλάντα, Ashburn, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Σικάγο, Φρανκφούρτη, Γιοχάνεσμπουργκ, Χονγκ Κονγκ, Κωνσταντινούπολη, Κίεβο, Κισίνιεφ, Λονδίνο, Λουξεμβούργο, Λος Άντζελες, Μαδρίτη, Μαϊάμι, Μελβούρνη, Βομβάη, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Σεούλ, Santiago de Queretaro, Santa Clara, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ, Σόφια, Σάο Πάολο, Τόκιο, Τελ Αβίβ και Βαρσοβία.

G-Core Labs: Θήκες χρήσης

Είτε αναζητάτε μια υπηρεσία φιλοξενίας για να υποστηρίξει τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας είτε να τροφοδοτήσει τα διαδικτυακά σας βιντεοπαιχνίδια, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της G-Core Labs. Είναι κατάλληλο για διάφορα άτομα και επιχειρήσεις για τις ανάγκες τους.

Μερικές από τις περιπτώσεις χρήσης του G-Core labs Hosting είναι οι εξής:

  • Φιλοξενία για επιχειρήσεις για τους ιστότοπους και τις εφαρμογές τους
  • Φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Φιλοξενία παιχνιδιών για άτομα που τους αρέσει να παίζουν διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια
  • Φιλοξενία για άτομα που αναζητούν προστασία DDoS προκειμένου να προστατεύσουν τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς τους από κυβερνοεπιθέσεις
  • Φιλοξενία για σελίδες προορισμού για επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν μια αποτελεσματική και μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας για τις σελίδες προορισμού τους
  • Φιλοξενία για μεγαλύτερα έργα για επιχειρήσεις που ασχολούνται με τεράστια έργα και αναζητούν έναν web host που μπορεί να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες τους.
  9 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών για όλους

Τώρα που έχουμε κάποια ιδέα για τα εργαστήρια G-Core, ας αρχίσουμε γρήγορα να εξετάζουμε την πλατφόρμα φιλοξενίας για να αποφασίσουμε αν θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς σας.

Κριτική φιλοξενίας G-Core Labs: Ευκολία χρήσης

Τα G-Core Labs μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία φιλοξενίας σας καθώς είναι εύκολο στη χρήση από όλους, ανεξάρτητα από το σύνολο των δεξιοτήτων τους. Επιπλέον, επαγγελματίες από διάφορους κλάδους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα χωρίς κόπο για να τροφοδοτήσουν τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς τους.

Θα έχετε έναν εξαιρετικά βολικό πίνακα ελέγχου – ISPmanager6, ο οποίος είναι πλούσιος σε χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα για να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε τα πάντα απρόσκοπτα. Τα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Διακομιστής Ιστού: Μπορείτε να ρυθμίσετε και να ελέγξετε τους διακομιστές σας Linux, συμπεριλαμβανομένων των PHP, Nginx και Apache. Θα σας επιτρέψει επίσης να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία χρήσης των πόρων.
  • Διακομιστές αλληλογραφίας: Διαχειριστείτε τα γραμματοκιβώτια και τους τομείς αλληλογραφίας σας με διακομιστές αλληλογραφίας. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ψευδώνυμα και ανακατευθύνσεις, να ρυθμίσετε τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και να χρησιμοποιήσετε το SpamAssassin και το DKIM.
  • CMS: Μπορείτε να εγκαταστήσετε CMS όπως WordPress, Drupal, Joomla κ.λπ., για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να τον διαχειριστείτε χωρίς κόπο.
  • Τομείς: Διαμορφώστε και διαχειριστείτε τους τομείς ιστού σας και αντιστοιχίστε τους εύκολα σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τα πιστοποιητικά SSL με αυτόν τον πίνακα ελέγχου.
  • Διαχείριση αρχείων: Το ISPManager6 συνοδεύεται από έναν διαχειριστή αρχείων για τη διαχείριση χρηστών και αρχείων FTP, τον ορισμό δικαιωμάτων σε καταλόγους και αρχεία και τον καθορισμό του αρχικού καταλόγου του χρήστη.
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας τη μονάδα ISPtar και να προγραμματίσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σε διάφορα εξωτερικά συστήματα αποθήκευσης όπως το Amazon, το Dropbox και άλλα.
  • Ασφάλεια: Εγκαταστήστε ένα τείχος προστασίας ιστού και ρυθμίστε το πιστοποιητικό SSL σας για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.
  • Βάσεις δεδομένων: Δημιουργήστε βάσεις δεδομένων και αποθηκεύστε τις εύκολα, διαχειριστείτε τα όρια πρόσβασης για τους χρήστες και ρυθμίστε εκδόσεις MySQL για ιστότοπους.
  • DNS: Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές ζώνες τομέα και να επεξεργαστείτε τις εγγραφές τους. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε διακομιστές ονομάτων και να τους διαχειριστείτε ενσωματώνοντας το DNSManager.

Η λειτουργικότητα του πίνακα ελέγχου μπορεί επίσης να αυξηθεί με πρόσθετα. Η εξαιρετικά διαισθητική διεπαφή του σάς επιτρέπει να εκτελείτε εύκολα ενέργειες από τον λογαριασμό φιλοξενίας Ιστού σας, από τη δημιουργία γραμματοκιβωτίου έως τη διαμόρφωση της PHP με τη βοήθεια GUI. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον πίνακα εργαλείων, τα σενάρια Ιστού, τις διευθύνσεις IP και τα συμπλέγματα. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε OS και διακομιστές εύκολα χωρίς να επενδύσετε επιπλέον χρήματα.

Κριτική φιλοξενίας G-Core Labs: Απόδοση

Θα έχετε απίστευτη απόδοση, ταχύτητα και χρόνους απόκρισης για τους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας με τη φιλοξενία G-Core Labs. Ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα αιχμής τροφοδοτεί την πλατφόρμα για να την κάνει ακόμα πιο δυνατή. Αξιοποιεί επίσης τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εργαλεία για να επιταχύνει τη συνολική ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθά στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη ανεξάρτητα από το από πού έχουν πρόσβαση στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές σας.

Για να μην αναφέρουμε, η παγκόσμια υποδομή των εργαστηρίων G-Core είναι τόσο ισχυρή που ακόμη και το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες την έχει συμπεριλάβει στη λίστα του. Οι μεγαλύτεροι παγκόσμιοι οργανισμοί, όπως οι Metro Cash & Carry, TEDx, Avast, η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου, η RedFox Games κ.λπ., χρησιμοποιούν την υποδομή cloud των G-Core Labs.

  Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress σε διακομιστή Ubuntu

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί συνάθροιση καναλιών που βοηθά στην εξισορρόπηση της φόρτωσης του διακομιστή, την καθιστά ασφαλή για σφάλματα και αυξάνει τη χωρητικότητα του καναλιού. Επιπλέον, οι αποκλειστικοί διακομιστές διαθέτουν δικό τους αποκλειστικό ή δημόσιο VLAN, το οποίο επιτρέπει στους διακομιστές Ιστού να συνδέονται σε ξεχωριστό εικονικό τοπικό δίκτυο με μια δεύτερη κάρτα διασύνδεσης δικτύου. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια και εξυπηρετεί την απεριόριστη λειτουργία διακομιστή.

Καταργήστε τον περιορισμό της εκπομπής πακέτων και ξεκινήστε τους δικούς σας διακομιστές DHCP. Αυτό θα ικανοποιήσει επίσης τις απαιτήσεις υποδομής σας χωρίς να μπείτε σε κανένα πρόβλημα με θορυβώδεις γείτονες. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε οποιαδήποτε σχέδια back-end ή front-end, ακόμα κι αν είναι ασυνήθιστο.

Επιπλέον, το G-Core Labs προσφέρει απεριόριστες διευθύνσεις IP στους χρήστες. Παρέχουν έως και 15 διευθύνσεις IPv4 και IPv6 για έναν αποκλειστικό διακομιστή. Για εικονικούς διακομιστές, προσφέρουν έως και 10 διευθύνσεις IPv4 και IPv6.

Η G-Core Labs ενσωματώνεται με τις υπηρεσίες cloud της για να αυξήσει την απόδοση, την ασφάλεια, την ταχύτητα CDN και πολλά άλλα. Θα έχετε εγγυημένη ταχύτητα περίπου 200 Mbps χωρίς περιορισμούς κυκλοφορίας.

Κριτική φιλοξενίας G-Core Labs: Ασφάλεια

Οι κίνδυνοι για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο εκτινάσσονται στα ύψη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας, πρέπει να ελέγχετε εάν προσφέρουν καλά χαρακτηριστικά ασφαλείας ή όχι.

Με τα εργαστήρια G-Core, θα έχετε εξαιρετική ασφάλεια από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, όπως bots, επιθέσεις DDoS και άλλα. Προσφέρουν προηγμένη προστασία DDoS σε επίπεδο μεταφοράς και δικτύου για την προστασία των διακομιστών σας και των πόρων τους (L3, L4), μαζί με το επίπεδο εφαρμογής (L7).

Αποθηκεύουν δεδομένα στα αξιόπιστα κέντρα δεδομένων Tier-III και Tier-IV από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες διαχείρισης κέντρων δεδομένων όπως η Equinix, η Digital Reality κ.λπ. Επιπλέον, η επιλογή BGP επιτρέπει στους μεταπωλητές και τις επιχειρήσεις να ανακοινώνουν διευθύνσεις IP στους αποκλειστικούς διακομιστές της G-Core Labs .

Θα λάβετε τείχη προστασίας για να προστατεύσετε το δίκτυό σας, τα δεδομένα και τις εφαρμογές σας, φιλτράροντας επιβλαβείς παράγοντες στην κυκλοφορία στον ιστό από τη διείσδυση στο δίκτυο και τις συσκευές σας. Ακολουθούν επίσης ισχυρά πρότυπα κρυπτογράφησης για βελτιωμένη προστασία.

Εκτός από την ασφάλεια, η G-Core Labs φροντίζει επίσης για κανονισμούς συμμόρφωσης από οργανισμούς όπως ο GDPR. Θα διασφαλίσει ότι θα παραμένετε πάντα συμμορφωμένοι και θα ανταποκρίνεστε έγκαιρα στους ελέγχους με ακρίβεια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εφαρμόσετε το απόρρητο των δεδομένων των πελατών και των πελατών σας και να εξαλείψετε τον κίνδυνο κυρώσεων από ρυθμιστικούς φορείς.

Κριτική φιλοξενίας G-Core Labs: Υποστήριξη

Τεχνικά ζητήματα μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή ή μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία να κατανοήσετε κάτι με το πρόγραμμα φιλοξενίας του διακομιστή σας. Αυτή τη στιγμή, θα χρειαστείτε άμεση βοήθεια για να επιλύσετε τα προβλήματά σας ή να διευκολύνετε τις δυσκολίες σας, ειδικά εάν δεν έχετε πολλές γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του διακομιστή φιλοξενίας.

Επίσης, ορισμένα ζητήματα μπορεί να είναι επικίνδυνα και χρειάζεστε γρήγορη υποστήριξη προτού μια ευπάθεια μετατραπεί σε παραβίαση.

Το G-Core προσφέρει εκπληκτική υποστήριξη πελατών 24/7 για να επιλύσετε γρήγορα τα προβλήματά σας. Οι εκπρόσωποι υποστήριξής τους είναι γνώστες, επαγγελματίες, αλλά φιλικοί για να σας βοηθήσουν όταν το χρειάζεστε. Είτε πρόκειται για τεχνική είτε για μη τεχνική δυσκολία, θα σας βοηθήσουν σε ελάχιστο χρόνο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφωνικής κλήσης, email ή να τους συνδέσετε μέσω εισιτηρίου υποστήριξης. Μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην ενσωμάτωση, την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τη συντήρηση της υποδομής. Μπορείτε επίσης να λάβετε τη βοήθεια της βάσης γνώσεών τους για να αναζητήσετε την απάντηση σε κοινές ερωτήσεις. Θα σας φανεί επίσης χρήσιμο όταν θέλετε να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε υπηρεσίες cloud.

  Τρόπος διόρθωσης Δεν είναι δυνατή η λήψη των αρχείων ενημέρωσης κώδικα FFXIV

Κριτική φιλοξενίας G-Core Labs: Τιμολόγηση

Αν ψάχνετε για μια ποιοτική υπηρεσία φιλοξενίας για τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς σας σε προσιτή τιμή, το G-Core Labs είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διατηρούν διαφάνεια στην τιμολογιακή τους πολιτική, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι πληρώνετε. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την τιμολόγηση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις διαμορφώσεις των πόρων του διακομιστή σας.

Για να υπολογίσετε την τιμολόγηση, μπορείτε να επιλέξετε την πλησιέστερη τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας από την αναπτυσσόμενη λίστα, τον τύπο vCPU, τον τύπο RAM, τη χωρητικότητα και τον τύπο αποθήκευσης δίσκου και τον τύπο λειτουργικού συστήματος.

Για εικονικούς διακομιστές, η τιμολόγηση έχει ως εξής, εάν είστε από το Σικάγο:

  • 3,70 $ το μήνα για 1vCPU, 20 GB αποθηκευτικό χώρο, 512 MB RAM και λειτουργικό σύστημα Linux με απεριόριστη κίνηση και ταχύτητα σύνδεσης δικτύου 200 Mbit/s
  • 5,70 $ το μήνα για 1vCPU, 30 GB αποθηκευτικό χώρο, 1 GB RAM και λειτουργικό σύστημα Linux με απεριόριστη κίνηση και ταχύτητα σύνδεσης δικτύου 200 Mbit/s
  • 10,30 $ το μήνα για 2 vCPU, 50 GB αποθηκευτικό χώρο, 2 GB RAM, λειτουργικό σύστημα Linux με απεριόριστη κίνηση και ταχύτητα σύνδεσης δικτύου 200 Mbit/s
  • 17,20 $ το μήνα για 2 vCPU, 100 GB αποθηκευτικό χώρο, 4 GB RAM, λειτουργικό σύστημα Linux με απεριόριστη κίνηση και ταχύτητα σύνδεσης δικτύου 200 Mbit/s

Αυτό επεκτείνεται στα 99 $/μήνα για 8 vCPU, 32 GB RAM, 600 GB αποθηκευτικό χώρο και λειτουργικό σύστημα Windows με απεριόριστη κίνηση και ταχύτητα σύνδεσης δικτύου 200 Mbit/s.

Για τη φιλοξενία αποκλειστικού διακομιστή στο Σικάγο, θα κοστίσει:

  • $185 για 1 μήνα. Θα περιλαμβάνει CPU E-2136, 64 GB RAM, δύο δίσκους 480 GB, εύρος ζώνης 1 Gbps και κίνηση ιστού 30 TB.
  • 254 $ για 1 μήνα. Θα περιλαμβάνει CPU E-2288G, 64 GB RAM, δύο δίσκους 480 GB, εύρος ζώνης 1 Gbps και κίνηση 30 TB.
  • 345 $ για 1 μήνα, συμπεριλαμβανομένων 2 CPU Silver 4114, 64 GB RAM, δύο δίσκους 2000 GB, εύρος ζώνης 1 Gbps και κίνηση 30 TB.
  • 460 $ για 1 μήνα, συμπεριλαμβανομένων 2 CPU Silver 4214R, 128 GB RAM, δύο δίσκους 960 GB, εύρος ζώνης 1 Gbps και κίνηση 30 TB.

Πώς μπορεί το G-Core Labs Hosting να βοηθήσει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών;

Όταν βγαίνετε αναζητώντας μια υπηρεσία φιλοξενίας, θα βρείτε πολλές από αυτές.

Αλλά γιατί να επιλέξετε τα G-Core Labs πάνω από άλλα;

Ας απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση εξετάζοντας μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτής της πλατφόρμας.

Κλιμακούμενος

Θα θέλετε μια υπηρεσία φιλοξενίας που να μπορεί να κλιμακωθεί με την ανάπτυξή σας χωρίς να σας εμποδίσει. Η G-Core Labs προσφέρει μια πλατφόρμα φιλοξενίας που υποστηρίζει την ανάπτυξη της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας. Προσφέρουν διάφορες διαμορφώσεις αποθήκευσης δίσκου, RAM και CPU για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες σας.

Προμηθευτός

Η εύρεση μιας υπηρεσίας που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και δυνατότητες, αλλά είναι λιγότερο δαπανηρή είναι από μόνη της μια πρόκληση. Αλλά αν επιλέξετε το G-Core, θα έχετε έναν ισχυρό διακομιστή, εξαιρετική υποστήριξη και δυνατότητες σε προσιτή τιμή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Οι εικονικοί διακομιστές τους ξεκινούν από μόλις 3,70 $ το μήνα, με όλα τα καλά να εντάσσονται στο σχέδιο και να επεκτείνονται καθώς αυξάνονται οι πόροι.

Υψηλή απόδοση

Η ταχύτητα και ο χρόνος απόκρισης δεν θα αποτελέσουν ποτέ πρόβλημα εάν επιλέξετε G-Core Labs. Όλοι οι διακομιστές τους διαθέτουν το πιο πρόσφατο υλικό και αξιοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες και εργαλεία για να κάνουν το ταξίδι φιλοξενίας σας μια όμορφη διαδρομή. Εγγυούνται ταχύτητα περίπου 200 Mbps χωρίς περιορισμούς κυκλοφορίας. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους είναι επίσης προηγμένα και είναι επίσης συμβατά με κανονισμούς όπως ο GDPR για να σας κρατούν ασφαλείς από επιθέσεις.

Παγκόσμια παρουσία

Η G-Core Labs έχει μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία για να εξυπηρετεί χρήστες από οπουδήποτε. Έχουν κέντρα δεδομένων στην Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο για να επιτύχετε τα χαμηλότερα ping και κορυφαία ταχύτητα και απόδοση.

Συμπέρασμα: Θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε φιλοξενία G-Core Labs;

Μπορείτε να σκεφτείτε να αγοράσετε Φιλοξενία G-Core Labs εάν ψάχνετε για έναν οικονομικό πάροχο υπηρεσιών αλλά δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με την ποιότητα. Από την απόδοση, την ευκολία χρήσης και τις δυνατότητες, μέχρι την ασφάλεια, τη συμμόρφωση και την επεκτασιμότητα, το G-Core Labs είναι μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας για την τροφοδοσία των ιστοτόπων και των εφαρμογών σας.