Πώς να δημιουργήσετε εικόνες σε διαφάνειες Google με Duet AI

Το Duet AI κάνει τη δημιουργία εικόνων στις Παρουσιάσεις Google παιχνιδάκι.

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Duet AI για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εικόνες στις Παρουσιάσεις Google χρησιμοποιώντας μηνύματα προτροπής κειμένου.
  • Καθορίστε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και χρησιμοποιήστε επίθετα στρατηγικά για να λάβετε την επιθυμητή εικόνα από το Duet AI.
  • Είναι καλύτερο να περιορίσετε τις προτροπές σε φυσικές σκηνές, αντικείμενα, ζώα και αφηρημένες εικόνες, καθώς το Duet AI παλεύει με τις ανθρωποκεντρικές εικόνες.

Μια εικόνα, λένε, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και αυτό προσπαθεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε το Duet AI με τις παρουσιάσεις σας στο Google Slides. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εικόνες που όχι μόνο διακοσμούν τις διαφάνειές σας, αλλά ενισχύουν το μήνυμά σας και προσελκύουν το κοινό σας.

Πώς να δημιουργήσετε μια εικόνα AI στο Google Slides

Πριν χρησιμοποιήσετε το Duet AI για τη δημιουργία εικόνων στις Παρουσιάσεις Google, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Google και έχετε πρόσβαση στα Εργαστήρια Google Workspace (το οποίο έχουμε καλύψει προηγουμένως στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Google Duet AI στα Φύλλα Google) . Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες με τεχνητή νοημοσύνη απευθείας στις παρουσιάσεις σας στις Παρουσιάσεις Google.

  Το Zoom παρακολουθεί πραγματικά ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε σε μια κλήση;

Οι δυνατότητες δημιουργίας εικόνας του Duet AI είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της έκδοσης ιστού του Google Slides για υπολογιστές κατά τη στιγμή της σύνταξης, αλλά όχι στην εφαρμογή για κινητά.

  • Ανοίξτε μια παρουσίαση Διαφανειών και κάντε κλικ στην Εισαγωγή > Εικόνα > Δημιουργία εικόνας με Duet AI.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Δημιουργία εικόνας με Duet AI στην άκρα δεξιά πλευρά της γραμμής εργαλείων. Αυτό το εικονίδιο μοιάζει με ένα τετράγωνο με δύο τριγωνικές κορυφές μέσα του και ένα αστέρι στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Θα ανοίξει μια πλαϊνή γραμμή όπου μπορείτε να εισάγετε μηνύματα κειμένου για να περιγράψετε την εικόνα που θέλετε να δημιουργήσει. Θα δείτε επίσης παραδείγματα να εμφανίζονται περιοδικά με ιδέες για εικόνες που μπορείτε να περιγράψετε.
  • Σε αυτήν την περίπτωση, θεωρήσαμε κάτι το περιπετειώδες και εκτός του πλαισίου και πληκτρολογήσαμε μια περιγραφή—«Ένας αστροναύτης που ιππεύει ένα άλογο στον Άρη».
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα στυλ τέχνης από το αναπτυσσόμενο μενού, όπως Φωτογραφία, Φόντο, Vector Art, Σκίτσο, Ακουαρέλα ή Cyberpunk.
    • Εάν το αφήσετε στο No Style, το Duet AI θα επιλέξει αυτόματα αυτό που θεωρεί καλύτερο. Ωστόσο, η επιλογή ενός στυλ βοηθά να κατευθύνει τη δημιουργία εικόνων του Duet AI σε μια συγκεκριμένη αισθητική κατεύθυνση. Εάν δεν είστε σίγουροι για το στυλ που θέλετε, επιλέξτε I’m Feeling Lucky και αφήστε το AI να επιλέξει ένα τυχαία.
      Πώς να εγκαταστήσετε το Lakka στο Raspberry Pi

  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Δημιουργία.
  • Με βάση αυτή την προτροπή, το Duet AI θα χρειαστεί μερικά δευτερόλεπτα για να δημιουργήσει ένα έως τέσσερα δείγματα εικόνων. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις εικόνες για να τις προσθέσετε απευθείας στην τρέχουσα διαφάνεια.
  • Εάν δεν σας αρέσει καμία από τις αρχικές εικόνες, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή περισσότερων για να δημιουργήσετε πρόσθετες επιλογές.
  • Θα πρέπει τώρα να έχετε μια εικόνα που δημιουργείται από AI που λειτουργεί για την παρουσίασή σας. Απλώς σημειώστε ότι βοηθά στην παροχή αποτελεσματικών προτροπών για τα καλύτερα αποτελέσματα.

    Συμβουλές για αποτελεσματική προτροπή εικόνων στις Παρουσιάσεις Google

    Ενώ ρίξαμε μια γενική ματιά στον τρόπο δημιουργίας καλύτερης τέχνης τεχνητής νοημοσύνης, θα προσφέρουμε μερικές πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση προτροπών εικόνων στις Παρουσιάσεις Google:

  • Καθορίστε λεπτομέρειες, όχι αφαιρέσεις: Όταν παρέχετε προτροπές, σκεφτείτε συγκεκριμένα. Για παράδειγμα, αντί για «ένα όμορφο λουλούδι», θα μπορούσατε να πείτε «ένα κόκκινο τριαντάφυλλο με σταγόνες νερού στα πέταλά του». Όσο περισσότερες αισθητηριακές λεπτομέρειες συμπεριλάβετε—αξιοθέατα, υφές, χρώματα, σχήματα κ.λπ.—τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να αποκτήσετε αυτήν την εικόνα που έχετε στο μυαλό σας.
  • Περιορίστε τους ανθρώπους στις προτροπές: Τη στιγμή της σύνταξης, το Duet AI δυσκολεύεται να δημιουργήσει εικόνες με επίκεντρο τον άνθρωπο, που αποδεικνύεται από ένα σφάλμα που αναφέρει: «Ακόμα μαθαίνουμε και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτό. Δοκιμάστε κάτι άλλο.» Επομένως, μείνετε σε σκηνές της φύσης, αντικείμενα, ζώα και αφηρημένες εικόνες.
  • Παραλλαγές εντολών δοκιμής: Προσαρμόστε τις προτροπές συστηματικά αλλάζοντας επίθετα, εναλλάσσοντας ουσιαστικά, προσαρμόζοντας τον τόνο κ.λπ. Για παράδειγμα, ζητήστε “μια φωτεινή κίτρινη μαργαρίτα” και, στη συνέχεια, δοκιμάστε “μια ζωντανή κίτρινη μαργαρίτα ζέρμπερα” για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Μπορείτε επίσης να τεκμηριώσετε προτροπές που παρέχουν εικόνες υψηλής ποιότητας για επαναχρησιμοποίηση.
  •   12 καλύτερες υπηρεσίες επίλυσης Captcha/API για απόξεση και αυτοματισμό ιστού

    Το Duet AI κάνει τη δημιουργία εικόνων στις Παρουσιάσεις Google παιχνιδάκι. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης μόνο με μια προτροπή κειμένου για να βελτιώσετε τις παρουσιάσεις σας. Μη διστάσετε να γίνετε δημιουργικοί και να πειραματιστείτε με περιγραφές.

    Εάν χρειάζεστε έμπνευση, δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις ιδέες προτροπής για την τέχνη της τεχνητής νοημοσύνης που πρέπει να δοκιμάσετε. Με την καλή χρήση της ενσωμάτωσης του Duet AI στις Παρουσιάσεις Google, οι διαφάνειές σας θα ξεχωρίζουν όπως ποτέ πριν.