Πώς να δημιουργήσετε ανώνυμο (ψεύτικο) email για να προστατέψετε την ηλεκτρονική ταυτότητα;

Φανταστείτε ότι είχατε τη δύναμη να γράψετε οτιδήποτε, ναι, οτιδήποτε προστατεύοντας την ταυτότητά σας.

Από το να λέτε την αλήθεια για το πόσο χάλια είναι το αφεντικό σας, να στείλετε μυστικές πληροφορίες, και όμως, δεν θέλετε οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν από εσάς.

Με απλά λόγια, η δύναμη της αορατότητας και η δύναμη της ανωνυμίας!

Φαίνεται δύσκολο και αδύνατο, σωστά;

Λοιπόν, δεν είναι.

Επιβιβαστείτε στο κινούμενο τρένο

Λοιπόν, φλας ειδήσεων! Δεν θα μπορούσες να κάνεις περισσότερο λάθος. Η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη όσο η εποχή που η αδυναμία ήταν λέξη. Τώρα, οι πιθανότητες είναι η κύρια τάση.

Η ταυτότητά σας είναι τόσο πολύτιμη και δεν έχετε την πολυτέλεια να την αφήσετε να την ποδοπατήσουν. Ο ρυθμός με τον οποίο οι άνθρωποι απογοητεύονται για κάτι που έστειλαν ή, έγραψαν, στο διαδίκτυο είναι ανησυχητικό. Μερικοί άνθρωποι απολύονται από τη δουλειά, απλώς και μόνο επειδή έστειλαν ένα mail στο αφεντικό τους. Άλλοι απλώς είπαν την αλήθεια.

Παρά την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της γνώμης, μπλα μπλα. Το γεγονός είναι ότι, τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι θα σας πετούν πέτρες για τις απόψεις σας.

Η επικοινωνία μέσω email καταργεί σταδιακά τις τηλεφωνικές κλήσεις και άλλα. Για παράδειγμα, ορισμένες χώρες εφάρμοσαν την πολιτική του whistleblower. Δίνουν χρήματα σε όποιον αποκαλύψει παράνομη επιχείρηση ή διαφθορά, σε «υψηλά σημεία». Θα είναι πολύ επικίνδυνο να στείλετε αυτού του είδους τις πληροφορίες με τα στοιχεία και την ταυτότητά σας ανοιχτά.

Μια ανώνυμη αλληλογραφία καθιστά δυνατό να μείνεις κρυμμένος, ένας ήρωας με μανδύα.

Τι είναι ένα ανώνυμο email;

Με πιο απλά λόγια, ένα ανώνυμο email είναι ένα μήνυμα που κρύβει την ταυτότητα του αποστολέα. Ένα ανώνυμο email χρησιμοποιεί όλες τις τεχνολογίες που απαιτούνται για να κάνει την αλληλογραφία που στέλνετε, μη ανιχνεύσιμη για εσάς.

Οι προσεγγίσεις και οι μέθοδοι αποστολής ανώνυμων email διαφέρουν. Για απλότητα, ταξινομούμε αυτές τις μεθόδους και προσεγγίσεις σε δύο. Αυτές οι μέθοδοι είναι? τις σκληρές και μακροχρόνιες μεθόδους. Και, η σύντομη και απλή μέθοδος.

Η σκληρή και μακρά μέθοδος

Αυτή η μέθοδος ταξινομείται ως σκληρή και μακρά επειδή απαιτεί χρόνο και περιλαμβάνει μεγάλη διαδρομή.

Πρώτον, αυτή η προσέγγιση αφορά το άνοιγμα μιας ψεύτικης αλληλογραφίας με ψευδείς λεπτομέρειες. Όπως θα περιμένατε, είναι ανώνυμο, αν γίνει σωστά. Εάν όχι, η διεύθυνση IP σας μπορεί να εντοπιστεί πίσω. Επίσης, δεν είναι τόσο ιδιωτικό ή ασφαλές όσο νομίζετε.

Αυτό το βήμα είναι φθηνό, αλλά όχι νούμερο ένα επιλογή. Τα βήματα για τη δημιουργία μιας ανώνυμης αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο είναι:

  • Λάβετε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού.
  • Λάβετε ψεύτικο όνομα και ψεύτικες πληροφορίες. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε αυτό που όλοι γνωρίζουν.
  • Ανοίξτε έναν νέο λογαριασμό email. (G-mail, Hotmail, Yahoo, οποιοσδήποτε εργάζεται)
  • Χρησιμοποιήστε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης. η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης είναι προτιμότερη.
  • Στείλτε το mail σας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η προσέγγιση δεν παρέχει αληθινή και πλήρη ανωνυμία. Εάν το άτομο στο οποίο στείλατε το μήνυμα έχει τους πόρους, η αλληλογραφία μπορεί να εντοπιστεί πίσω. Εκεί πηγαίνει η υπερδύναμή σας, με λίγο κρυπτονίτη! Σε αυτά τα σενάρια, ο κρυπτονίτης σας είναι πολύ φθηνός.

Η απλή και σύντομη μέθοδος

Τώρα, αυτή είναι η πραγματική συμφωνία. Όταν πρόκειται να παραμείνετε πραγματικά ανώνυμοι, αυτή η προσέγγιση είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο στοίχημά σας.

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση ανώνυμων υπηρεσιών αλληλογραφίας. Υπάρχουν πολλά από αυτά, άλλα καλά, άλλα υπέροχα. Οι ιδέες πίσω από αυτές τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Κρυπτογράφηση
  • Αυτόματη διαγραφή αλληλογραφίας από διακομιστή
  • Αποκλεισμένη διεύθυνση IP
  • Προστασία με κωδικό πρόσβασης της ανώνυμης αλληλογραφίας σας
  • Ελάχιστες Προσωπικές Πληροφορίες
  • Μυστικότητα! (Τώρα, αυτή είναι η κύρια ιδέα και λογική)
  9 μαξιλαράκια ψύξης φορητών υπολογιστών για αγορά το 2022

Ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών, αυτές οι εφαρμογές διαθέτουν διαφορετικές μοναδικές δυνατότητες, εργαλεία και οδηγούς. Όλα αυτά θα εξηγηθούν λεπτομερώς, σύντομα.

Εκτός από τους ανώνυμους παρόχους υπηρεσιών email, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη χρήση ενός VPN. Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN), αναπτύχθηκε για τέτοιου είδους πράγματα. Το VPN διατηρεί τη διεύθυνση IP σας κρυφή και την ταυτότητά σας ασφαλή.

Ο τρόπος χρήσης του VPN θα συζητηθεί επίσης λεπτομερώς.

Γιατί η ανωνυμία;

Ποιος μπορεί να είναι ανώνυμος στο διαδίκτυο;

Ο καθένας μπορεί να επιλέξει να κρύψει/προστατεύσει την ταυτότητά του. Οι περισσότεροι άνθρωποι στέλνουν ανώνυμα email για διαφορετικούς λόγους. Για τους δημοσιογράφους και τις πηγές τους, η ανάγκη για ανωνυμία δεν είναι τραβηγμένη. Ένας εγκληματίας του κυβερνοχώρου μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ανώνυμη αλληλογραφία για να διαιωνίσει τις αμφίβολες πράξεις του.

Στην ουσία, διαφορετικοί άνθρωποι, από διάφορα έργα της ζωής, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ανώνυμη αλληλογραφία.

Άλλες χρήσεις είναι?

  • Καταγγελία εγκλήματος ή απάτης
  • Αναφέρετε το αφεντικό σας στα αφεντικά τους
  • Λέγοντας σε έναν συνάδελφο
  • Δηλώνοντας τα συναισθήματά σας
  • Αποστολή μυστικών και προσωπικών πληροφοριών
  • Λέγοντας την αλήθεια σε μια δύσκολη κατάσταση
  • Οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε

Σημείωση, η αποστολή ανώνυμων email διαφέρει από τα κρυπτογραφημένα email.

Πώς να εξαφανιστείτε

Υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι πάροχοι υπηρεσιών email. Παρακάτω παρατίθενται μερικά πολύ καλά.

Proton Mail

Η Proton Mail χρησιμοποιεί λογισμικό κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο. Κάνοντας τα email σας εντελώς απρόσιτα για τρίτους.

Δεν απαιτούν τα προσωπικά σας στοιχεία για τη δημιουργία ασφαλούς και ανώνυμης αλληλογραφίας για εσάς. Επίσης, δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής IP, επομένως, δεν υπάρχει εντοπισμός της αλληλογραφίας πίσω σε εσάς.

Το καλό με το ProtonMail είναι ότι ο κώδικάς του είναι ανοιχτού κώδικα και είναι διαθέσιμος σε όλους. Είναι εντελώς δωρεάν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ProtonMail

  • Συνδεθείτε στο ProtonMail
  • Επιλέξτε τον τύπο λογαριασμού που θέλετε. Ενώ το ProtonMail είναι δωρεάν, έχουν επίσης επιλογές τιμών.
  • Δημιουργήστε το λογαριασμό σας
  • Ολοκληρώστε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας
  • Αν θέλετε, αναβαθμίστε τον λογαριασμό σας.
  • Απολαύστε τα υπέροχα χαρακτηριστικά.

Mailfence

Με Mailfence, απολαμβάνετε εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Δεν υπάρχει ανεπιθύμητη αλληλογραφία, δεν υπάρχει παρακολούθηση, καθώς είναι απαλλαγμένη από τα άγρυπνα μάτια της κυβέρνησης. Προσφέρουν επίσης μια λειτουργία κλειδιών OpenPGP. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να εισάγετε, να δημοσιεύετε και να διαχειρίζεστε αυτά τα κλειδιά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Mailfence

  • Συνδεθείτε στο Mailfence
  • Επιλέξτε ένα σχέδιο. Κάθε σχέδιο έχει ένα μεγάλο χαρακτηριστικό.
  • Συμπληρώστε την αίτηση
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες
  • Αρχίστε να χρησιμοποιείτε και να απολαμβάνετε την υπηρεσία τους.

Cyber ​​Atlantis

Αυτός είναι ένας δωρεάν ανώνυμος πάροχος υπηρεσιών αλληλογραφίας. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στον ιστότοπο. Μόνο η διεύθυνση αλληλογραφίας του παραλήπτη. Επίσης, το θέμα της αλληλογραφίας, το δημόσιο κλειδί PGP και το μήνυμά σας.

Ωστόσο, ο παραλήπτης μπορεί να αποκλείσει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση αλληλογραφίας του.

Cyber ​​Atlantis σας επιτρέπει να στέλνετε ανώνυμα email, αρκεί να μην είναι καταχρηστικό ή παράνομο.

PrivateMail

PrivateMail Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει μηνιαίο αποθηκευτικό χώρο 100 MB με υπηρεσία VPN. Χρησιμοποιούν επίσης λογισμικό κρυπτογράφησης για να διατηρήσουν τα δεδομένα σας ιδιωτικά και ασφαλή.

Παρέχουν όμορφες δυνατότητες για να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε δύναμη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, τα στοιχεία σας δεν απαιτούνται για να εγγραφείτε σε αυτά.

Άρα είσαι 100 τοις εκατό ανώνυμος.

Ανώνυμο Email

Στείλτε email χωρίς εγγραφή μέσω Ανώνυμο Email.

Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει την επωνυμία τους στα email. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να το καταργήσετε με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα premium. Το πρόγραμμα επί πληρωμή σάς επιτρέπει επίσης να εισάγετε από το όνομα, από το email και την ειδοποίηση μέσω email κατά την παράδοση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google για πλοήγηση στο Apple CarPlay

Ptorx

Ανησυχείτε μήπως χρησιμοποιήσετε την πραγματική σας διεύθυνση email ενώ στέλνετε ένα μήνυμα σε κάποιον;

Μην ανησυχείτε άλλο!

Χρήση Ptorx και συνεχίστε να στέλνετε και να λαμβάνετε email ανώνυμα.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε μοναδικά ψευδώνυμα για το email σας, το οποίο συνδέεται απευθείας με τα πραγματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το Ptorx διατίθεται δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των επεκτάσεων Android, iPad ή iPhone, web και Chrome και Firefox.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί ένας ιστότοπος που χρησιμοποιείτε, διαγράψτε, απενεργοποιήστε ή δημιουργήστε ξανά το ψευδώνυμό σας που είναι συνδεδεμένο με αυτόν τον ιστότοπο για να αποφύγετε παραβιάσεις ασφαλείας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ptorx:

  • Δημιουργήστε μια συγκεκριμένη τοποθεσία ή ένα ψευδώνυμο επαφής μέσω του Ptorx
  • Όποια αλληλογραφία αποστέλλεται σε αυτό το ψευδώνυμο προωθείται στα εισερχόμενα της προτίμησής σας.
  • Απαντήστε σε αυτό το μήνυμα και θα έχει το όνομα του αποστολέα ως ψευδώνυμό σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον τομέα σας όσο θέλετε. Απλώς διαμορφώστε τις εγγραφές DNS και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ψευδώνυμα μαζί με διευθύνσεις αλληλογραφίας προώθησης για τον τομέα σας.

Χρησιμοποιήστε το Ptorx δωρεάν για μέγιστο 200 μονάδες/μήνα.

AnonAddy

Δημιουργήστε απεριόριστα ψευδώνυμα και παραμείνετε αόρατοι χρησιμοποιώντας AnonAddy.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ψευδώνυμα με απλά κλικ απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης μέσω της επέκτασής του που είναι διαθέσιμη για Chrome, Firefox και άλλα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται σε χρώμιο, όπως το Vivaldi και το Brave. Φέρτε τα δημόσια κλειδιά OpenPGP ή GPG και προσθέστε τα σε κάθε παραλήπτη.

Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε εύκολα την κρυπτογράφηση. Εάν το ενεργοποιήσετε, όλα τα προωθημένα μηνύματα κρυπτογραφούνται μέσω του δημόσιου κλειδιού και μόνο εσείς θα μπορούσατε να τα αποκρυπτογραφήσετε με το αντίστοιχο κλειδί. Είναι μια εξαιρετική δυνατότητα εάν χρησιμοποιείτε το Outlook ή το Gmail και δεν θέλετε ποτέ να παρακολουθείτε τα εισερχόμενα, κάτι που είναι προφανές!

Το AnonAddy σάς επιτρέπει να προσθέσετε τους προσαρμοσμένους τομείς σας και να τον χρησιμοποιήσετε ως ψευδώνυμο υποτομέα. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λειτουργικότητα – «Catch-all» για τους τομείς σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστείτε τα ψευδώνυμα ή να διαγράψετε/απενεργοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά, εάν το βρείτε ότι συλλαμβάνει ανεπιθύμητα μηνύματα.

Εάν δεν σας αρέσει να έχουν τα ψευδώνυμά σας το όνομα χρήστη σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά από τον πίνακα ελέγχου. Αποτρέπει τα άτομα από το να συνδέσουν το ψευδώνυμο με εσάς, κάτι που μπορεί να πλήξει την ανωνυμία σας.

Το AnonAddy σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε πολλούς παραλήπτες σε κάθε ψευδώνυμο. Για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τους τομείς, τα ψευδώνυμα, τα ονόματα χρήστη και τους παραλήπτες σας, χρησιμοποιήστε το AnonAddy API δημιουργώντας ένα διακριτικό πρόσβασης από τις ρυθμίσεις λογαριασμού.

Τα προγράμματα τιμολόγησης του AnonAddy ξεκινούν από ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει απεριόριστα ψευδώνυμα, 20 ψευδώνυμα για έναν κοινόχρηστο τομέα, 2 παραλήπτες και εύρος ζώνης 10 MB. Αναβαθμίστε το πληρώνοντας μόνο 1 $ ή 3 $ για να λάβετε τόσα πολλά εκτεταμένα οφέλη.

SimpleLogin

Προστατέψτε το απόρρητό σας και προστατέψτε τη διεύθυνση email σας από το ηλεκτρονικό ψάρεμα και τα ανεπιθύμητα μηνύματα χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα email από SimpleLogin, αντί για την πραγματική σας διεύθυνση email. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε ψευδώνυμα εν κινήσει, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό ή να εγγραφείτε για ενημερωτικά δελτία.

Σε περίπτωση που αρχίσετε να λαμβάνετε πάρα πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα, μπορείτε να αποκλείσετε το ψευδώνυμο αμέσως ανά πάσα στιγμή. Ακόμη και οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν επίσης ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτές τις μέρες για να παραμείνουν ασφαλείς από επιθέσεις. Το SimpleLogin είναι μια προηγμένη λύση και είναι 100% ανοιχτού κώδικα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις συσκευές σας Android ή iOS ή να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις Safari, Firefox ή Chrome. Το SimpleLogin σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον προσαρμοσμένο τομέα σας, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη να αγοράσετε άλλη φιλοξενία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Λαμβάνετε ψευδώνυμα catch-all και δημιουργείτε έναν κατάλογο ονόματος χρήστη για να τον χρησιμοποιήσετε γρήγορα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε διάφορα γραμματοκιβώτια, μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε στο SimpleLogin. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε ποιο γραμματοκιβώτιο θα χρησιμοποιήσετε κατά τη δημιουργία του ψευδώνυμού σας.

  Ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για επαγγελματίες – Luminar Neo [AI-Powered]

Για το απόρρητο, το SimpleLogin σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε τεχνολογίες όπως το PGP και το OpenPGP, ώστε να μπορείτε να κρυπτογραφείτε τα email σας. Ασφαλίστε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας 2FA με WebAuthn ή TOTP.

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε 15 ψευδώνυμα, 1 γραμματοκιβώτιο, απεριόριστο εύρος ζώνης κ.λπ. Το επί πληρωμή πρόγραμμα ξεκινά από 15 $ για το 1ο έτος και στη συνέχεια 30 $/έτος για απεριόριστα ψευδώνυμα, προσαρμοσμένους τομείς και γραμματοκιβώτια, μαζί με 50 ονόματα χρηστών.

Αντάρτικο Mail

Ένα έργο ανοιχτού κώδικα, Αντάρτικο Mail σας δίνει ένα ανώνυμο email που διαγράφει τα περιεχόμενά του κάθε ώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να παρέχετε μια ουγγιά προσωπικών στοιχείων ταυτοποίησης.

Είναι ενδιαφέρον ότι ένα αναγνωριστικό email μόλις δημιουργηθεί, διαρκεί για πάντα. Και μπορείτε να ελέγξετε τα εισερχόμενα ανά πάσα στιγμή για τις τελευταίες παραδόσεις των 60 λεπτών.

Το Guerrilla Mail σάς παρέχει επίσης μια μπερδεμένη έκδοση του αναγνωριστικού email σας για να διατηρήσετε το αρχικό αναγνωριστικό μυστικό, καθώς ο καθένας μπορεί να ελέγξει τα συσχετισμένα εισερχόμενα μόνο με το αναγνωριστικό.

Για παράδειγμα, για ένα αναγνωριστικό email google, η κωδικοποιημένη έκδοση ήταν qe8cwg+3rmnbtilk. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Forget Me για να διαγράψετε τον συσχετισμένο λογαριασμό.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί τομείς (@domain.com) από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.

Τέλος, αυτή είναι μια εξαιρετική ανώνυμη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις εγγραφές στο Διαδίκτυο που χρειάζονται email ή για να στείλουν καταγγελίες email.

Tutanota

Tutanota είναι μια λύση κατασκευής στη Γερμανία για μια ανώνυμη υπηρεσία email. Αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα συμβατικό γραμματοκιβώτιο που διαθέτει δωρεάν επίπεδο περιορισμένης ισχύος για προσωπική χρήση και επαγγελματικούς λογαριασμούς μόνο επί πληρωμή.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Tutanota είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο. Ακόμη και δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρετε έναν λογαριασμό με χαμένο κωδικό πρόσβασης.

Υπάρχουν εγγενείς εφαρμογές ανοιχτού κώδικα για Android, iOS, Linux, Windows και Mac. Επιπλέον, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το Tutanota με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιώντας τη διεπαφή ιστού του.

Αυτή η υπηρεσία αλληλογραφίας επιτρέπει επίσης την αποστολή αλληλογραφίας που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε παραλήπτες σε κανάλια αλληλογραφίας όπως το Gmail.

Τα επί πληρωμή προγράμματά του ξεκινούν με μόλις 1 ευρώ το μήνα και προσφέρουν πολλαπλά ημερολόγια, ψευδώνυμα, χρήση προσαρμοσμένου τομέα κ.λπ.

StartMail

StartMail είναι μια premium, από άκρο σε άκρο κρυπτογραφημένη υπηρεσία email που διασφαλίζει την ανωνυμία. Όλα τα πακέτα διαθέτουν απεριόριστα ψευδώνυμα, χωρίς διαφημίσεις και παρακολούθηση και δυνατότητα αποστολής email με δυνατότητα κωδικού πρόσβασης σε εξωτερικά γραμματοκιβώτια.

Μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο StartMail στα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού ή με προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Outlook, το Thunderbird, το Apple mail κ.λπ.

Αυτή η υπηρεσία αλληλογραφίας υποστηρίζει τη χρήση προσαρμοσμένου τομέα, την πληρωμή με Bitcoin και διαθέτει ιδιωτικά φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Επιπλέον, κρύβει τη διεύθυνση IP σας κατά την αποστολή και λήψη αλληλογραφίας ως πρόσθετο μέτρο κατά της παρακολούθησης.

Επιπλέον, θα εμφανιστούν πλήρεις διευθύνσεις για όλους τους εξωτερικούς συνδέσμους για προστασία από το phishing. Τέλος, το StartMail δεν φιλοξενεί τους διακομιστές του σε κανένα cloud τρίτων, αλλά αυτο-φιλοξενείται για να διασφαλίσει το μέγιστο απόρρητο για τους χρήστες του.

Εναλλακτική λύση – Χρησιμοποιήστε VPN

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να προστατεύσετε την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ανώνυμων email. Το κόλπο πίσω από τη χρήση του VPN είναι να μην εγγραφείτε σε μια δωρεάν υπηρεσία VPN. Τις περισσότερες φορές, μια δωρεάν υπηρεσία VPN τείνει να πουλά δεδομένα χρήστη σε τρίτους.

Με τη δυνατότητα εξαφάνισης της διεύθυνσης IP σας, το VPN σας δίνει αόρατο, όχι μόνο κατά την αποστολή email, αλλά και κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Παρακάτω είναι μερικοί από τους αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών VPN:

Μην το ξεχνάτε αυτό

Η αποστολή ανώνυμων email σάς επιτρέπει να κρατάτε κρυφή την ταυτότητά σας. Είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον οδηγό για παράνομες δραστηριότητες.