Κορυφαίοι 11 ιστότοποι για να παίξετε Πασιέντζα στο Διαδίκτυο

Το Πασιέντζα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κλασικά παιχνίδια καρτών που μπορεί να έχετε παίξει στη ζωή σας. Ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν σε υπολογιστές.

Το Solitaire προσφέρει εξαιρετική ψυχαγωγία στους παίκτες που μπορούν να περάσουν ακόμα και ώρες παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Αν και η ημερομηνία προέλευσής του είναι αιώνες πίσω, αλλά σε υπολογιστές, το λειτουργικό σύστημα Windows εισήγαγε για πρώτη φορά το Πασιέντζα το 1990. Από τότε, είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι των υπαλλήλων γραφείου, των φοιτητών και των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Οι κανόνες αυτού του παιχνιδιού είναι απλοί. Αυτό δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι για ψυχαγωγία, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ως τρόπος άσκησης του εγκεφάλου. Η ανάπτυξη διάφορων πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών έχει καταστήσει ευκολότερο το παιχνίδι Πασιέντζας online δωρεάν. Στις επόμενες ενότητες, θα συζητήσουμε μερικούς καλούς ιστότοπους για να παίξετε το Πασιέντζα online. Αλλά πριν από αυτό, ας καταλάβουμε λίγο περισσότερο το παιχνίδι πασιέντζας.

Στόχοι και Κανόνες Πασιέντζας

Η μετακίνηση όλων των καρτών στα θεμέλια από τις στήλες ταμπλό είναι ο κύριος στόχος αυτού του παιχνιδιού. Τα φύλλα είναι ταξινομημένα με βάση το χρώμα τους και σε αύξουσα σειρά, δηλαδή από άσο σε ρήγα. Πρέπει να το κάνετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Οι διαφορετικές διαδικτυακές πλατφόρμες πασιέντζας έχουν διαφορετικά μέγιστα χρονικά όρια για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε τον στόχο εάν είστε εξοικειωμένοι με τους τύπους των καρτών στο παιχνίδι.

Ας συζητήσουμε τώρα μερικούς σημαντικούς κανόνες του Πασιέντζα.

Σύρετε μια κάρτα σε μια στήλη ταμπλό και τοποθετήστε την σε μια κάρτα διαφορετικού χρώματος σε μια άλλη στήλη. Επιπλέον, η κινούμενη κάρτα θα πρέπει να είναι ένα νούμερο χαμηλότερη από την κάρτα στην οποία τοποθετείται. Για παράδειγμα, 4 διαμάντια ή καρδιές μπορούν να τοποθετηθούν μόνο σε 5 φτυάρια ή μπαστούνια.

  Πώς να μετακινήσετε το κουμπί Κάτω στην εφαρμογή Reddit
  • Για να ξεκινήσετε μια νέα στοίβα σε μια άδεια στήλη ταμπλό, μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο έναν βασιλιά εκεί. Διότι θα πρέπει να υπάρχει φθίνουσα διάταξη των φύλλων σε στήλες ταμπλό, δηλαδή από βασιλιά σε άσο.
  • Εάν δεν βρείτε κινήσεις στις κάρτες στηλών ταμπλό, μπορείτε να λατρέψετε τις κάρτες από τα αποθέματα.
  • Σε ένα σωρό θεμελίωσης εισόδου, είναι δυνατό να μετακινήσετε μόνο τον άσο. Στη συνέχεια, οι κάρτες μπορούν να μετακινηθούν πάνω τους με αύξουσα σειρά.
  • Το παιχνίδι τελείωσε αν δεν έχετε άλλες κινήσεις ή αν έχει τελειώσει ο χρόνος.
  • Κερδίζετε εάν καταφέρετε να καθαρίσετε τον πίνακα εντός του δεδομένου χρόνου.
  • Τώρα γνωρίζετε το παιχνίδι Πασιέντζας, οπότε ας εξερευνήσουμε μερικές καλές επιλογές για να παίξετε το Πασιέντζα στο διαδίκτυο.

    Google Solitaire

    Η Google σας προσφέρει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απολαύσετε το Πασιέντζα στο διαδίκτυο. Μόλις επισκεφθείτε το Google Solitaire συνδέσμου, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας.

    Αφού επιλέξετε, είστε στο παιχνίδι. Σας δείχνει το χρόνο, τις κινήσεις και το σκορ σας στο επάνω μέρος της οθόνης. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι, έχει ένα κουμπί “Νέο” στο κάτω μέρος της οθόνης. Μαζί με αυτό, έχει επίσης ένα κουμπί “αναίρεση” για να σας αφήσει να πάτε ένα βήμα πίσω.

    Πασιέντζα

    Πασιέντζα σας επιτρέπει να παίξετε Πασιέντζα online δωρεάν. Είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τα κινητά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Πασιέντζα και στο smartphone σας. Διαθέτει 500+ διαφορετικές παραλλαγές Πασιέντζας. Μπορείτε να παίξετε Πασιέντζα με τυχαίες ανακάτεψεις ή με δυνατότητα νίκης.

    Εάν έχετε κολλήσει σε ένα παιχνίδι, μπορείτε να πάρετε μια υπόδειξη ανά πάσα στιγμή. Διαφορετικά, η έναρξη μιας νέας επιλογής παιχνιδιού είναι πάντα διαθέσιμη για εσάς.

      Κορυφαίοι 11 πόροι για την επιστήμη των δεδομένων και τη μηχανική μάθηση

    Πασιέντζα σε απευθείας σύνδεση

    Πασιέντζα σε απευθείας σύνδεση σας επιτρέπει να παίξετε κλασικά παιχνίδια πασιέντζας Klondike online δωρεάν. Έρχεται με πολλές δυνατότητες, όπως καθημερινές προκλήσεις, προσφορές με δυνατότητα νίκης, κ.λπ. Προσφέρουν επίσης την εφαρμογή με δυνατότητα λήψης εάν θέλετε να απολαύσετε πιο γρήγορο παιχνίδι.

    Η διεπαφή Solitaire Online σάς επιτρέπει να παίξετε το Πασιέντζα online με τις νέες επιλογές παιχνιδιού, αναίρεσης και υπόδειξης. Εμφανίζει πληροφορίες για την ώρα, τις κινήσεις και τη βαθμολογία στο επάνω μέρος της οθόνης.

    Solitr.com

    Για απλό και δωρεάν παιχνίδι πασιέντζας, σκεφτείτε Solitr.com πλατφόρμα και παίξτε Πασιέντζα online. Με την casual πασιέντζα διασκέδασή του, διατίθεται τόσο σε spider όσο και σε πρωτότυπες παραλλαγές. Προσφέρει επιλογές προσαρμογής όπου μπορείτε να γυρίσετε έως και τρεις κάρτες ταυτόχρονα.

    Η εύκολη στη χρήση και καθαρή διεπαφή σάς επιτρέπει να απολαύσετε το Πασιέντζα χωρίς καμία ενόχληση.

    Cardgames.io

    Cardgames.io είναι μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών με κάρτες που σας επιτρέπει να απολαύσετε το Πασιέντζα online δωρεάν. Έρχεται με μια απλή διεπαφή. Οι επιλογές με το παιχνίδι πασιέντζας είναι νέο παιχνίδι, επανεκκίνηση του παιχνιδιού και παύση παιχνιδιού. Εκτός αυτού, προσφέρει χρόνους και μετακινεί πληροφορίες ακριβώς πάνω από την τοποθέτηση των καρτών.

    Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να παίξετε το Πασιέντζα, προσφέρει εύκολα προσβάσιμους κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε.

    Πασιέντζα Bliss

    Πασιέντζα Bliss σας επιτρέπει να απολαύσετε τις διάφορες παραλλαγές του Πασιέντζα, όπως Spider, Freecell και Klondike, δωρεάν online. Έρχεται με επιλογές Αναίρεσης και Υπόδειξης για να σας βοηθήσει σε μπλοκαρισμένες καταστάσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα νέο παιχνίδι ή να επιλέξετε μια διαφορετική παραλλαγή του Πασιέντζα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

    Το Solitaire Bliss σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε το παιχνίδι σας με το κοινωνικό σας δίκτυο μέσω ενός συνδέσμου. Έρχεται με μερικές επιλογές ρύθμισης που σας επιτρέπουν να αλλάξετε το φόντο, τις πλάτες καρτών, κ.λπ., του παιχνιδιού σας.

      6 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση δικτύων, διακομιστών και εφαρμογών

    Πασιέντζα Klondike

    Εάν ενδιαφέρεστε για την παραλλαγή Klondike του Πασιέντζα, Πασιέντζα Klondike είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για εσάς. Σας επιτρέπει να παίξετε Πασιέντζα online δωρεάν. Έρχεται με μια πολύ απλή διεπαφή με περιορισμένες επιλογές παιχνιδιού που είναι νέο παιχνίδι και αναίρεση.

    Mobilityware

    Μπορείτε να παίξετε Πασιέντζα online στο το Mobilityware πλατφόρμα επίσης. Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής, το διαδικτυακό παιχνίδι φορτώνει με οδηγίες για το πώς να παίξετε. Το παιχνίδι συνοδεύεται από πολλές επιλογές, όπως ρύθμιση, παιχνίδια, παιχνίδι, υπόδειξη και αναίρεση. Το Mobilityware προσφέρει επίσης δωρεάν εφαρμογές Android και iOS για να σας επιτρέψει να απολαύσετε το Πασιέντζα και στο τηλέφωνό σας.

    Net Solitaire

    Net Solitaire σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 18 διαφορετικές παραλλαγές του Πασιέντζα για να παίξετε. Μπορείτε να παίξετε οποιαδήποτε από αυτές τις παραλλαγές δωρεάν online. Δεν χρειάζεστε καμία εγγραφή για να παίξετε Πασιέντζα σε αυτόν τον ιστότοπο.

    Πασιέντζα 365

    Πασιέντζα 365 προσφέρει μια απλή και εύχρηστη διεπαφή που σας επιτρέπει να απολαύσετε το αγαπημένο σας Πασιέντζα χωρίς καμία δυσκολία πλοήγησης. Υπάρχουν πολλές επιλογές ρύθμισης που σχετίζονται με την επιλογή του επιπέδου δυσκολίας, τα σχέδια μπροστινών και πίσω καρτών κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε τις προτιμήσεις σας και να απολαύσετε το παιχνίδι με μικρές προσαρμογές.

    Πασιέντζα παράδεισος

    Από κλασικές σε νέες παραλλαγές, Πασιέντζα παράδεισος διαθέτει δωρεάν online παιχνίδι πασιέντζας για τους λάτρεις των πασιέντζας. Εκτός από τα παιχνίδια πασιέντζας, αυτή η ιστοσελίδα διαθέτει επίσης παιχνίδια με κάρτες και παζλ για εσάς. Όλα τα παιχνίδια δεν απαιτούν καθόλου λήψη.

    συμπέρασμα

    Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαδικτυακού παιχνιδιού είναι ότι δεν χρειάζεται να γεμίσετε τη συσκευή σας με λογισμικό ή εφαρμογή gaming. Έτσι, αν είστε λάτρης του Πασιέντζα, δοκιμάστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω πλατφόρμες. Σίγουρα θα λατρέψετε την εμπειρία Πασιέντζα που έχουν να σας προσφέρουν.