Πώς να δημιουργήσετε έξυπνες λίστες αναπαραγωγής όπως το iTunes στη Μουσική Google [Chrome]

Όσο οι άνθρωποι αγαπούν τα iPhone τους, μισούν το iTunes. Είναι μια εφαρμογή που επιβάλλεται σε κάθε χρήστη iPhone και iPad αδιακρίτως, αλλά δεν είναι καθόλου κακό. Πρώτον, το iTunes διαθέτει μια αρκετά προσεγμένη λειτουργία έξυπνων λιστών αναπαραγωγής που σας επιτρέπει να ορίσετε κανόνες για τη συμπερίληψη τραγουδιών σε μια λίστα αναπαραγωγής. Οι κανόνες το καθιστούν έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σαρώνετε και να προσθέτετε με μη αυτόματο τρόπο στοιχεία από τη μουσική βιβλιοθήκη σας όποτε θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής. Αυτή είναι μια δυνατότητα που λείπει από τη Μουσική Google. Η Μουσική Google δημιουργεί αυτόματα έξυπνες λίστες αναπαραγωγής, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια με τους δικούς σας κανόνες, δεν μπορείτε χωρίς τη βοήθεια μιας πραγματικά εκπληκτικής επέκτασης Chrome που ονομάζεται Αυτόματες λίστες αναπαραγωγής για τη Μουσική Google. Η επέκταση έχει μια έκδοση βάσει συνδρομής επί πληρωμή καθώς και μια δωρεάν έκδοση. Με τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια έξυπνη λίστα αναπαραγωγής ενώ η πληρωμένη έκδοση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές έξυπνες λίστες αναπαραγωγής. Η συνδρομή κοστίζει 1,99 $/μήνα.

  Πώς να εκτυπώσετε από το Chrome χρησιμοποιώντας το παράθυρο διαλόγου εκτύπωσης συστήματος

Εγκαταστήστε αυτόματες λίστες αναπαραγωγής για τη Μουσική Google. Ανοίξτε τη Μουσική Google και κάντε κλικ στο κουμπί της επέκτασης δίπλα στη γραμμή URL. Θα ανοίξει η σελίδα επιλογών της εφαρμογής όπου μπορείτε να ορίσετε τους κανόνες για τη συμπερίληψη τραγουδιών στην έξυπνη λίστα αναπαραγωγής σας.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε τραγούδια από έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, από ένα άλμπουμ, την τελευταία αναπαραγωγή, το είδος, το αναγνωριστικό, τη διάρκεια και πολλά άλλα. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές συνθήκες και υποσυνθήκες και μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής που να ταιριάζει με όλες ή οποιαδήποτε από τις συνθήκες που έχετε ορίσει. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τον αριθμό των τραγουδιών που πρέπει να περιλαμβάνονται σε μια λίστα αναπαραγωγής και να ορίσετε προτεραιότητα για τους κανόνες για τους οποίους πρέπει να τηρούνται πρώτα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην «Αποθήκευση» στο κάτω μέρος.

  Δύο τρόποι για να λάβετε αυτόματη διόρθωση στο Google Chrome

Αυτό το μήνυμα υποδεικνύει ότι η λίστα αναπαραγωγής έχει προστεθεί. Μεταβείτε στη Μουσική Google και αναζητήστε τη λίστα αναπαραγωγής στην ενότητα “Λίστες αναπαραγωγής” στο αριστερό συρτάρι πλοήγησης.

Οι λίστες αναπαραγωγής δημιουργούνται άμεσα και συγχρονίζονται αυτόματα. Η επέκταση είναι αναμφίβολα μία από τις πιο χρήσιμες που έχουμε δει ποτέ να δημιουργούνται για τη Μουσική Google, αν και η μηνιαία τιμή μπορεί να αποτρέψει πολλούς ανθρώπους από τη μακροπρόθεσμη χρήση της. Παρόλο που η συνδρομή δεν κοστίζει πολύ, μπορεί να αθροιστεί και ίσως μόνο οι ακουστικόφιλοι θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτήν. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη χρησιμότητα της επέκτασης ούτε την ιδιοφυΐα πίσω από την ιδέα.

  Πώς να προβάλετε την πηγή HTML στο Google Chrome

Εγκαταστήστε αυτόματες λίστες αναπαραγωγής για τη Μουσική Google από το Chrome Web Store