Δύο τρόποι για να λάβετε αυτόματη διόρθωση στο Google Chrome


Η αυτόματη διόρθωση είναι ο γνωστός ένοχος σε πολλές αποτυχίες γραπτών μηνυμάτων. Προσπαθεί να μαντέψει τι εννοούσατε να πληκτρολογήσετε και συχνά σας εμποδίζει να βρίζετε ενώ στέλνετε μηνύματα ή δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως αυτό είναι ένα από τα λυτρωτικά του χαρακτηριστικά, αλλά όταν το χαρακτηριστικό δεν καταστρέφει ζωές και δεν βάζει λέξεις στα κείμενά μας, είναι πραγματικά υπέροχο. Μας κάνει να είμαστε καλύτεροι ορθογράφοι και κάνει την πληκτρολόγηση ευκολότερη και ταχύτερη. Αν μπορούσατε να αποκτήσετε τη δυνατότητα στο Chrome (ή σε άλλα προγράμματα περιήγησης για αυτό το θέμα). Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη και υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε τη δυνατότητα στο Chrome.

  Πώς να αποκτήσετε ζωντανό πλήθος λέξεων στα Έγγραφα Google στο Chrome

Σημαία Chrome – Ενεργοποίηση αυτόματης ορθογραφίας

Η αυτόματη διόρθωση είναι αρκετά χρήσιμη, επομένως δεν έχει νόημα να μην είναι διαθέσιμη στα προγράμματα περιήγησής μας. Αν και δεν μπορώ να μιλήσω για τον Firefox ή τον Internet Explorer, οι καλοί άνθρωποι στο Chrome έχουν μια λειτουργία αυτόματης διόρθωσης στα σκαριά. Για να το ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στο chrome://flags και αναζητήστε την επιλογή Ενεργοποίηση αυτόματης ορθογραφίας. Ενεργοποιήστε το και επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης για να τεθεί σε ισχύ η αλλαγή.

Η λειτουργία λειτούργησε κανονικά όταν τη δοκιμάσαμε, αλλά οι σημαίες Chrome είναι πειραματικές λειτουργίες και μπορεί να κάνουν το πρόγραμμα περιήγησής σας να ενεργήσει, ώστε να θέλετε να τις ενεργοποιήσετε με δική σας ευθύνη.

  Πώς να αποκλείσετε όλες τις αναφορές για τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ από τη ροή σας στο Twitter [Chrome]

Μια επέκταση – Αυτόματη Διόρθωση για το Google Chrome

Ένα πιο ασφαλές στοίχημα, αν και με κάποιους περιορισμούς είναι να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση. Καλύψαμε μια επέκταση που προσθέτει τη δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης στο Gmail. Εάν θέλετε κάτι που να λειτουργεί στα περισσότερα άλλα πεδία κειμένου, όπως το πλαίσιο κατάστασης στο Facebook ή το πεδίο Compose tweet στο Twitter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αυτόματη Διόρθωση για το Google Chrome. Είναι μια επέκταση του Chrome που θα διορθώσει αυτόματα ορισμένα συνηθισμένα τυπογραφικά λάθη. Μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές της επέκτασης για να δείτε μια πλήρη λίστα με τις υποστηριζόμενες διορθώσεις, μπορείτε να εισαγάγετε λίστες άλλων διορθώσεων ή μπορείτε να τις προσθέσετε από το μενού της επέκτασης. Προφανώς, επειδή είναι επέκταση, δεν θα λειτουργήσει σε σελίδες Chrome.

  Οι καλύτερες επεκτάσεις Chrome για βελτίωση του Gmail

Εγκαταστήστε την Αυτόματη Διόρθωση για το Google Chrome από το Chrome Web Store

Κανονικά, προτιμώ τις εγγενείς επιλογές, αλλά όταν είναι πειραματικές και είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε πολύ, θα πρέπει να σκεφτείτε καλά εάν ένα σφάλμα ή μια απροσδόκητη συντριβή είναι κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά όταν ενεργοποιείτε μια λειτουργία που δεν έχει μαγειρευτεί πλήρως .