Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Pinterest και να τον βελτιστοποιήσετε για επιτυχία

Όλοι αγαπάμε το Pinterest για τα προσωπικά μας έργα και τις εμπνευσμένες εργασίες μας. Και είναι το τέλειο μέρος για να βρει η επιχείρησή σας βάση για να αυξήσει τις μετατροπές, τις πωλήσεις, την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και πολλά άλλα!

Ωστόσο, συχνά παραβλέπουμε τη διαφορά που μπορεί να φέρει το Pinterest στην επιχείρησή σας. 46% των pinners χρησιμοποιήστε το Pinterest για να ανακαλύψετε μια νέα επωνυμία – που σημαίνει ότι είναι το τέλειο μέρος για να βρείτε την επόμενη αγορά για τους ανθρώπους.

Για μια επιχείρηση, ωστόσο, θα χρειαστείτε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest. Αλληλεπιδράστε με νεότερα είδη κοινού, βρείτε νέους πελάτες, δείτε ποιες στρατηγικές λειτουργούν στον πίνακα ελέγχου του Analytics και ανακαλύψτε τι υπάρχει στις τάσεις στο Business Hub.

Με μοναδικά εργαλεία και πόρους, ένας Επαγγελματικός Λογαριασμός Pinterest μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα ενός επαγγελματικού λογαριασμού στο Pinterest, στα βήματα για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση ενός επαγγελματικού λογαριασμού και μερικά χρήσιμα εργαλεία προγραμματισμού για να ενισχύσετε το παιχνίδι προγραμματισμού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επιχειρηματικός λογαριασμός Pinterest: Δυνατότητες

Ένας επαγγελματικός λογαριασμός Pinterest δεν μοιάζει με έναν κανονικό προσωπικό λογαριασμό. Θα συζητήσουμε τις αποκλειστικές δυνατότητες που λαμβάνετε με έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest:

Pinterest Business Hub

Απολαύστε πρόσβαση σε αποκλειστικά εργαλεία, συμβουλές και insights για να μάθετε περισσότερα για το κοινό, την απόδοση και τις επερχόμενες τάσεις σας. Παίρνετε επίσης έναν πόρο μικρής επιχείρησης για να συμμετάσχετε σε κοινότητες και να κερδίσετε μάχες μαζί.

Διαφημίσεις Pinterest

Βρείτε διαφορετικές μορφές διαφημίσεων Pinterest που ευθυγραμμίζονται με ξεχωριστούς επιχειρηματικούς στόχους. Ρυθμίστε τη στόχευση κοινού για να προσεγγίσετε το σωστό κοινό. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε σε κινητά, να συνεργαστείτε με εγκεκριμένους συνεργάτες για καλύτερα αποτελέσματα και να λάβετε μια επισκόπηση του Διαχειριστή διαφημίσεων.

Pinterest Analytics

Λάβετε insight λογαριασμού που σας επιτρέπουν να κλιμακώνετε τις αναρτήσεις και τις διαφημίσεις, να βλέπετε πώς αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι με τις αναρτήσεις σας και να βλέπετε την αφοσίωση για όλες τις καρφίτσες που έχετε δημοσιεύσει. Μπορείτε επίσης να δείτε τις πιο δημοφιλείς πινέζες για να δημιουργήσετε τη στρατηγική πολυμέσων σας με σιγουριά.

Δημιουργία Pinterest

Με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς, μπορείτε να δημιουργήσετε εμπλουτισμένες καρφίτσες που ευθυγραμμίζονται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα, όπως μετατροπές, πωλήσεις εκτός σύνδεσης και αναγνωρισιμότητα. Υπάρχουν τρεις γνωστές μορφές επί του παρόντος – άρθρο, συνταγή και προϊόν. Όταν χρησιμοποιείτε καρφίτσες προϊόντος, μπορείτε να εμφανίζετε εύκολα τις τιμές.

Επιχειρηματικός λογαριασμός Pinterest: Οφέλη

Οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί Pinterest είναι δωρεάν, αλλά συνοδεύονται από ένα σύνολο ισχυρών λειτουργιών που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Analytics που θα σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε και να παρακολουθήσετε την απόδοσή σας και την κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεται η επιχείρησή σας.

Περισσότερες επιχειρήσεις για την επιχείρησή σας

Το Pinterest είναι η μόνη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων όπου οι χρήστες έρχονται για να ανακαλύψουν έμπνευση, νέες μάρκες και προϊόντα. Ως εκ τούτου, η παρουσία σε αυτήν την πλατφόρμα, η οποία είναι μια μηχανή οπτικής αναζήτησης από μόνη της, μπορεί να είναι πραγματικά επωφελής για την επιχείρησή σας, ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Κατανόηση των χρηστών σας

Το Pinterest είναι εξαιρετικό στην κατανόηση των προτιμήσεων των πελατών. Είτε αυτό γίνεται μέσω των ετήσιων αναφορών τους στο Pinterest είτε μέσω της επιμέλειας ροών, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε επιχειρήσεις και επωνυμίες να τοποθετηθούν με τρόπους που είναι ελκυστικοί.

Επιπλέον, το Insights Hub του Pinterest μπορεί να σας δώσει άμεσες και πρακτικές πληροφορίες για το κοινό σας. Μπορείτε να εντοπίσετε ποιες στρατηγικές αποδίδουν, ποια δημογραφικά στοιχεία προσελκύετε και τι φαίνεται να σας λείπει! Μπορείτε επίσης να δείτε ποιο είναι το συνολικό κοινό, τι είναι το trend και πώς φαίνονται οι προβλέψεις για το εγγύς μέλλον.

Καλύτερη επισκεψιμότητα ιστότοπου

Θέλετε να αποκτήσετε οργανικά επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας; Δοκιμάστε το Pinterest για να αυξήσετε τους συνδέσμους πίσω στον ιστότοπό σας. Λειτουργεί σημαντικά καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν διαθέτετε επαγγελματικό λογαριασμό στο Pinterest, μπορείτε να δημοσιεύετε εμπλουτισμένα pin. Τώρα, τι το ιδιαίτερο έχουν οι πλούσιες καρφίτσες; Συγχρονίζουν αυτόματα πληροφορίες από τον ιστότοπό σας. Έτσι, όλα τα μεταδεδομένα που σχετίζονται με μια εμπλουτισμένη καρφίτσα εμφανίζονται στην ίδια την καρφίτσα. Πρέπει να τα ρυθμίσετε και μόλις το κάνετε, θα οδηγήσετε πελάτες στον ιστότοπό σας με περισσότερα δεδομένα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες προϊόντων για να εμφανίσετε τις τιμές και να διευκολύνετε μια ευκολότερη εμπειρία αγορών.

Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα εάν δεν έχετε προφίλ στο Pinterest ή θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο επαγγελματικό λογαριασμό από την αρχή:

  • Επίσκεψη Επιχειρηματικός λογαριασμός Pinterest
  • Εισαγάγετε λεπτομέρειες όπως email, DOB και κωδικό πρόσβασης
  • Κάντε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα προφίλ, να γράψετε μια πλούσια περιγραφή και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Pinterest, μπορείτε να τον αναβαθμίσετε σε επαγγελματικό. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Μεταβείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Pinterest
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Διαχείριση λογαριασμού
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Αλλαγές λογαριασμού > Μετατροπή σε επαγγελματικό λογαριασμό
  • Θα δείξετε ποια πλεονεκτήματα έχει ένας επαγγελματικός λογαριασμός. κάντε κλικ στο Αναβάθμιση στο κάτω μέρος

  • Προσθέστε μια επωνυμία και έναν σύνδεσμο ιστότοπου και κάντε κλικ στο επόμενο
  • Επιλέξτε την κατηγορία εστίασης της επωνυμίας σας (think genre) και επιλέξτε 3 στόχους
  • Περιγράψτε την επιχείρησή σας – είτε είστε blogger, εργολάβος, τοπικό κατάστημα ή διαδικτυακή αγορά
  • Και στη συνέχεια, θα ξεκινήσετε με την κοινή χρήση ιδεών ή την προβολή της επωνυμίας σας
  • Έχετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest που λειτουργεί σε χρόνο μηδέν

Βελτιστοποιήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest

Το να έχετε ένα προφίλ που συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αυξάνει τις πιθανότητες ανακάλυψης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Τι ωφελεί ένας επαγγελματικός λογαριασμός στο Pinterest αν δεν κερδίζει την επιχείρησή σας;

Έτσι, αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία ενός προφίλ, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το βελτιστοποιήσετε για το Pinterest SEO:

  • Προσθέστε μια εικόνα προφίλ, κατά προτίμηση ένα κοντινό πλάνο ή το λογότυπο της επωνυμίας σας για να ξεκινήσετε
  • Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να προσθέσετε μια εικόνα εξωφύλλου. Ξεμείνετε από ιδέες; Προβάλετε το tagline της επιχείρησής σας
  • Ακολουθεί η πλούσια περιγραφή σας, η οποία θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί με λέξεις-κλειδιά ειδικά για το Pinterest

  • Προσθέστε το όνομα χρήστη για το οποίο θέλετε να γίνει αναζήτηση
  • Όσο είστε σε αυτό, προσθέστε επίσης τις αντωνυμίες σας
  • Μπορείτε να διεκδικήσετε τον ιστότοπό σας και να τον συνδέσετε με το ιστολόγιο/ιστότοπό σας
  • Αν και προαιρετικό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (email & τηλέφωνο) και μια τοποθεσία καταστήματος λιανικής
  Πώς να αφαιρέσετε το Pinterest από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον λογαριασμό σας στο Pinterest

Ενώ το τελευταίο βήμα διασφαλίζει ότι είστε όλοι έτοιμοι, αυτό το βήμα έχει να κάνει με το να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Ποιες βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές πρέπει να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι οι καρφίτσες σας έχουν ορατότητα; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές παρακάτω:

  • Η δημιουργία πινάκων είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα. επιλέξτε ονόματα που είναι εύκολο να αναζητήσετε και μεταφέρετε την πρόθεση των αναρτήσεών σας
  • Προσθέστε περιγραφές πινάκων που δηλώνουν τον σκοπό τους και είναι βελτιστοποιημένες για SEO
  • Προσθέστε τίτλους καρφιτσών που θα είναι εύκολα αναζητήσιμοι
  • Μην χάσετε τις περιγραφές των καρφιτσών ή τα εναλλακτικά κείμενα. Και οι δύο θα πρέπει να έχουν κάποιες λέξεις-κλειδιά με αξιοπρεπή όγκο
  • Όταν επιλέγετε εικόνες, μην υποτιμάτε τον καλό φωτισμό, τα στοιχεία υψηλής ανάλυσης και το υπέροχο καδράρισμα
  • Πηγαίνετε για εικόνες που έχουν λόγο διαστάσεων 2:3
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογότυπα σε εικόνες, αλλά διατηρήστε τα διακριτικά
  • Μπορείτε να συμπεριλάβετε CTA για να ενθαρρύνετε το κοινό σας να προβεί σε μια συγκεκριμένη ενέργεια
  • Για τα βίντεο, μην περιμένετε από το κοινό σας να λάβει τα πάντα από το βίντεο. Επίσης, να έχετε υπότιτλους

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις βέλτιστες πρακτικές του Pinterest και ελέγξτε τις προδιαγραφές Συνιστά για καρφίτσωμα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

#1. Ρυθμιστής

Μπορείτε να προγραμματίσετε εντυπωσιακές καρφίτσες στο Pinterest με Ρυθμιστής – επίσημος συνεργάτης του Pinterest. Αποκτήστε όλο το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να μετρήσετε την απόδοσή σας, να προγραμματίσετε αναρτήσεις για μήνες στο τέλος και να κάνετε αλλαγές σε χρόνο μηδέν.

Το buffer μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να παραμείνει μπροστά από την καμπύλη παρέχοντας άμεσο προγραμματισμό καρφιτσών και απόδοση καρφίτσας παρακολούθησης. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένο Canva, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα γραφικά μάρκετινγκ που χρειάζεστε για να εκραγεί ο επαγγελματικός σας λογαριασμός στο Pinterest.

Στην πραγματικότητα, το Buffer έρχεται επίσης με μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που μπορεί να σας βοηθήσει να καρφιτσώσετε αναρτήσεις οπουδήποτε στον ιστό. Με το Buffer, μπορείτε επίσης να επανατοποθετήσετε περιεχόμενο από άλλα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn και να τα μετατρέψετε σε καρφίτσες.

#2. SocialPilot

SocialPilot, ως εργαλείο χρονοπρογραμματισμού Pinterest, μπορεί να βελτιστοποιήσει τις προσπάθειές σας για καρφίτσωμα προγραμματίζοντας σε διαφορετικούς πίνακες που θα μπορούσατε. Ιδανικό για εικονικούς βοηθούς Pinterest ή διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το SocialPilot μπορεί να σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε τη στρατηγική καρφιτσώματος σας με ισχυρές δυνατότητες.

Υπάρχει ένα ενσωματωμένο εργαλείο επεξεργασίας που μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις εικόνες που θέλετε να καρφιτσώσετε. Για να κάνετε το περιεχόμενό σας εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στα μέτρα σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε συνδέσμους ιστότοπου, emoji, εναλλακτικό κείμενο εικόνας, GIF, προσαρμοσμένα πεδία και μοναδικά υδατογραφήματα. Επιπλέον, ετοιμαστείτε να ενισχύσετε τη δημιουργία pin σας με τη δύναμη της AI.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αξιοζήλευτους πίνακες διάθεσης με ένα ημερολόγιο περιεχομένου, να κρατήσετε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς καρφίτσες σας και να κρατήσετε τα συμπλέγματα hashtag εύχρηστα για εισαγωγή.

Επιπλέον, το SocialPilot ενισχύει τις πιθανότητές σας για συνεργασία. Μπορείτε να φέρετε ολόκληρη την ομάδα σας, να αναθέσετε εργασίες, να λάβετε εγκρίσεις και να πετύχετε καλύτερα τους στόχους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

#3. Ανεμος εκ των όπισθεν

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο προγραμματισμού Pinterest που θα σας κάνει να προγραμματίσετε 7 ημέρες καρφιτσών σε λιγότερο από 20 λεπτά, Ανεμος εκ των όπισθεν είναι ο ένας! Μπορείτε να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε οπτικά καρφίτσες μέσω του Smart Scheduler. Με αυτό, εννοούμε να προσελκύσετε το κοινό σας όταν είναι πιο ενεργό.

  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Pinterest και να απομακρυνθείτε μόνιμα από τα pins

Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από το διαλειμματικό καρφίτσωμα για να προγραμματίσετε καρφίτσες σε προκαθορισμένα και υγιή διαστήματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ημερολόγιο μεταφοράς και απόθεσης για να προσαρμόσετε ξανά πού πηγαίνουν τα πάντα. Καθώς είναι συνεργάτης μάρκετινγκ του Pinterest, γνωρίζετε ότι είναι 100% ασφαλές στη χρήση.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πολυλειτουργική επέκταση του προγράμματος περιήγησης για να καρφιτσώσετε αναρτήσεις σε πολλούς πίνακες, προσαρμοσμένες λίστες και να σχεδιάσετε πολλούς πίνακες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις προτεινόμενες βέλτιστες πρακτικές της Tailwind για να παρακολουθείτε ενεργά την απόδοση της καρφίτσας σας.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Tailwind είναι οι αστραφτερές κοινότητες του! Γίνετε μέλος κοινοτήτων που εξυπηρετούν πάνω από 20.000 εξειδικευμένες θέσεις και προσεγγίζουν νεότερο κοινό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να συνεργαστείτε με νέους influencers συναντώντας τους στο διαδίκτυο.

Μην ξεχάσετε να βάλετε το Pin Inspector για να εντοπίσετε τις αναρτήσεις με την κορυφαία απόδοση, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε περισσότερα από αυτά που λειτουργούν. Ή ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε την κορυφαία αναφορά καρφιτσών για να δείτε τι λειτουργεί και τι χρειάζεται προσαρμογή.

#4. Hootsuite

Το Pinterest είναι όλα για έμπνευση και για επιχειρήσεις που θέλουν να το αξιοποιήσουν στο έπακρο, Hootsuite μπορώ να βοηθήσω. Κάντε τους πίνακες σας όμορφους και διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς κάτω από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Υπάρχουν περισσότερα!

Μπορείτε να δημιουργήσετε ιδιωτικούς και δημόσιους πίνακες απευθείας από το Hootsuite. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να διαχειριστείτε το Pinterest ως ομάδα. Διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς χωρίς να διακυβεύετε τη δύναμη μιας ενιαίας, ασφαλούς και ενσωματωμένης ροής εργασίας. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε τα αποτελέσματα της επιχείρησής σας και να κατανοήσετε πώς να συνδέσετε τις κουκκίδες μεταξύ των μετατροπών ιστοτόπων και της δραστηριότητας Pinterest.

Η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του προσφέρει καλό έδαφος για να διαπιστώσετε εάν αυτά τα εξαιρετικά φιλικά προς τις επιχειρήσεις εργαλεία προγραμματισμού λειτουργούν για τη συγκεκριμένη επιχείρησή σας ή όχι! Επιπλέον, το Hootsuite είναι μια κατάλληλη πλατφόρμα για εύκολη λήψη αναφορών και διαφημιστικού περιεχομένου.

Το Hootsuite έχει ένα power-up σε σχέση με τα άλλα εργαλεία προγραμματιστή. Ο συνεργάτης της σε τεχνητή νοημοσύνη OwlyWriter μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που να κολλάει. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε τις ευρείες πηγές πόρων του: ιστολόγια, βιβλιοθήκη πόρων, διαδικτυακά σεμινάρια και δωρεάν εργαλεία για να παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας στο Pinterest!

Ένας επαγγελματικός λογαριασμός Pinterest – Η πορεία προς τα εμπρός

Είτε είστε μια επιχείρηση μικρής κλίμακας είτε μια μεσαία επιχείρηση, είτε μια μεγάλη επιχείρηση που θέλει να επεκταθεί περαιτέρω, ένας επαγγελματικός λογαριασμός Pinterest μπορεί να σας προετοιμάσει για επιτυχία. Οι οπτικά ισχυρές λειτουργίες του και οι δυνατότητες που προορίζονται για κινητά δίνουν στην επιχείρησή σας και στην επωνυμία σας την ώθηση που χρειάζεται.

Η καθημερινή ανάρτηση είναι ζωτικής σημασίας. Αν δεν έχετε τον χρόνο να ρυθμίζετε pin κάθε δεύτερη μέρα, μπορείτε να τα προγραμματίσετε για μήνες στο τέλος με τα εργαλεία προγραμματισμού Pinterest που μόλις αναφέραμε.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας από έναν μόνο πίνακα ελέγχου, να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια των ενσωματωμένων εργαλείων δημιουργίας εικόνων και περιεχομένου για να ανακαλύψετε την έμπνευση και να τη μοιραστείτε με το κοινό σας. Με αυτά τα εργαλεία, δεν θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν βαρύ διαχειριστή μέσων κοινωνικής δικτύωσης – θα λάβετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Επιπλέον, ένας επαγγελματικός λογαριασμός Pinterest σάς προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των αναλυτικών στοιχείων, των διαφημίσεων και των επερχόμενων τάσεων, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για το επόμενο. Κάντε τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο Pinterest πιο ισχυρό με εργαλεία χρονοπρογραμματισμού που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μήνες περιεχομένου μέσα σε λίγα λεπτά!

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα καλύτερα εργαλεία προγραμματισμού Pinterest για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες καρφιτσώματος.