Πώς να αφαιρέσετε το Pinterest από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Το Pinterest είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για χειροτεχνίες, φαγητό και ρομαντικά πράγματα που σχετίζονται με βαμπίρ. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο ιστότοπος, είχε ένα από τα πιο μοναδικά σχέδια ιστού από οποιονδήποτε ιστότοπο. Εξακολουθεί να έχει μια σταθερή βάση χρηστών, αλλά το Pinterest είναι ένας από τους χειρότερους spammers των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, ιδιαίτερα της Αναζήτησης εικόνων Google. Λαμβάνετε μια εικόνα στην οποία, όταν κάνετε κλικ, ουσιαστικά σας στέλνει σε μια τρύπα από κουνέλι προσπαθώντας να βρείτε την πηγή. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε το Pinterest από τα Αποτελέσματα Αναζήτησης Google.

Εάν είστε χρήστης Firefox, θα είναι ευκολότερο να καταργήσετε το Pinterest από τα Αποτελέσματα Αναζήτησης Google, επειδή μπορείτε απλώς να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο που ονομάζεται Unpinterested. Για τους χρήστες του Chrome ή για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, εξακολουθεί να υπάρχει μια επιλογή κατάργησης του Pinterest από τα Αποτελέσματα Αναζήτησης Google, αλλά είναι μια μη αυτόματη διόρθωση που θα πρέπει να εφαρμόζετε κάθε φορά που κάνετε Google κάτι.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Χρήστες Firefox

Εγκαταστήστε το Unpinterested και ψάξτε για οτιδήποτε. Μεταβείτε στην αναζήτηση εικόνων Google και αναζητήστε σχέδια πλεξίματος. Χωρίς το πρόσθετο, υπάρχουν πιθανώς μερικά αποτελέσματα Pinterest εκεί. Με αυτό, δεν υπάρχουν.

Αλλα προγράμματα περιήγησης

Για όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης, τόσο για επιτραπέζιους όσο και για κινητά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν τροποποιητή αναζήτησης για να αφαιρέσετε το Pinterest από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Ένας τροποποιητής αναζήτησης σάς επιτρέπει να συμπεριλάβετε συγκεκριμένους τομείς, ακριβείς αντιστοιχίσεις λέξεων-κλειδιών και τύπους αρχείων όταν αναζητάτε κάτι. Υπάρχει ένας χειριστής που σας επιτρέπει να εξαιρέσετε όλα τα αποτελέσματα από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτός ο ιστότοπος είναι Pinterest.

  Διαχειριστής σελιδοδεικτών Chrome-όπως Pinterest με πιο έξυπνη αναζήτηση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τα ακόλουθα στο τέλος του όρου αναζήτησής σας.

-www.pinterest.com

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το bit «www». Δεν χρειάζεται να προσθέσετε https:// στην αρχή της διεύθυνσης. Αυτό θα καθαρίσει τα αποτελέσματα αναζήτησής σας από όλες τις εικόνες, σελίδες, πίνακες κ.λπ. του Pinterest.

Αυτός ο τελεστής λειτουργεί σε όλα τα εργαλεία αναζήτησης Google, δηλαδή μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στην αναζήτηση Ιστού Google και στην Αναζήτηση εικόνων Google. Εάν έχετε άλλους ιστότοπους που στέλνουν ανεπιθύμητη αλληλογραφία στα αποτελέσματα αναζήτησής σας, δηλαδή, αυτούς που δεν σας ενδιαφέρει να συμπεριλάβετε στην αναζήτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό ακριβώς το ίδιο τέχνασμα για να τους εξαιρέσετε. Η διαδικασία είναι η ίδια. προσθέστε ένα σύμβολο μείον και πληκτρολογήστε το όνομα τομέα.

  Πώς να κάνετε έναν πίνακα ιδιωτικό στο Pinterest

Το Pinterest μπορεί να είναι ένας καλός ιστότοπος. Σίγουρα έχει τη βάση χρηστών του, αλλά τίποτα δεν στέλνει ανεπιθύμητη αναζήτηση εικόνων όπως αυτός ο ιστότοπος. Φαίνεται ότι όλα στα αποτελέσματα αναζήτησης προστέθηκαν από έναν χρήστη για λόγους spam σε όποιον τα βρει. Με τόση έμφαση στην ίδια την εικόνα, το Pinterest καθιστά σχεδόν αδύνατο να βρεθεί η πηγή της πραγματικής εικόνας ή οτιδήποτε σχετίζεται εξ αποστάσεως με αυτήν.