Πώς να δείτε όλα τα δεδομένα που έχει το Instagram για εσάς

Το Instagram είναι το μέρος για να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας και, όπως τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα, παρακολουθεί κάποια περίεργα και υπέροχα πράγματα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είδους πράγματα παρακολουθεί; Δείτε πώς μπορείτε να τα δείτε όλα.

Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα συλλέγουν δεδομένα. τους βοηθά να προσαρμόσουν την εμπειρία στις ανάγκες μας. Τα ιστορικά αναζήτησης τους επιτρέπουν να προσφέρουν αναρτήσεις που είναι πιο πιθανό να θέλουμε να δούμε και ναι, να βελτιώσουν τις διαφημίσεις έτσι ώστε να βλέπουμε μόνο εκείνες με τις οποίες είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουμε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι πότε βλέπουμε πίσω από την κουρτίνα. Εξάλλου, δεν είναι συχνά ότι αυτού του είδους τα δεδομένα είναι τόσο εύκολα διαθέσιμα.

  Πώς να αποθηκεύσετε αναρτήσεις και να διαχειριστείτε τη συλλογή σας στο Instagram

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε όλα τα δεδομένα που έχει συλλέξει για εσάς και όλα αυτά αποθηκεύονται σε ένα μόνο μέρος. Λιγότερο χρήσιμο, δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα από αυτό στην ίδια την εφαρμογή Instagram, και παρόλο που μπορεί να σας συγχωρέσουν που ξεχνάτε ότι το Instagram έχει παρουσία στο διαδίκτυο, εκεί πρέπει να κατευθυνθείτε για να δείτε τα δεδομένα που έχει η εταιρεία για εσάς.

Πώς να δείτε όλα τα δεδομένα που έχει συλλέξει το Instagram

Για να ξεκινήσετε, κατευθυνθείτε σε αυτό που καλεί το Instagram το Εργαλείο πρόσβασης—Το Instagram δεν διευκολύνει την εύρεση αυτής της σελίδας διαφορετικά. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας στο Instagram για να συνεχίσετε.

  Πώς να προσθέσετε λεζάντες στις ιστορίες Instagram

Η επόμενη σελίδα που θα δείτε δείχνει όλες τις πληροφορίες που ξεκινούν από την ημερομηνία εγγραφής σας στο Instagram. Κάντε κλικ σε μια καταχώριση για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάτι συγκεκριμένο, όπως το ιστορικό αναζήτησής σας στο Instagram.

Υπάρχει ένας πλούτος πληροφοριών εδώ, μερικές από αυτές είναι πολύ εκπληκτικές. Για παράδειγμα, έχετε απαντήσει ποτέ σε μια ερώτηση σε ένα Instagram Story; Τι θα λέγατε για ένα από αυτά τα ρυθμιστικά Emoji; Το Instagram θυμάται και τα δύο και θα σας δείξει πότε το κάνατε, καθώς και το άτομο με το οποίο αλληλεπιδράσατε την ιστορία.

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram στο Chrome για την επιφάνεια εργασίας

Άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες περιλαμβάνουν τυχόν δημοσκοπήσεις με τις οποίες έχετε αλληλεπιδράσει, καθώς και όλα τα hashtags που ακολουθείτε. Εάν έχετε αλλάξει ποτέ το όνομά σας ή το όνομα χρήστη σας, όλα έχουν καταγραφεί επίσης.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον από όλα, μπορείτε να δείτε ποιες διαφημίσεις σας εμφανίζει το Instagram με βάση αυτά που πιστεύει ότι είναι τα ενδιαφέροντά σας.

Αυτό είναι πολύ εκπληκτικό, σωστά; Τώρα που γνωρίζετε όλες τις πληροφορίες που έχει το Instagram για εσάς, θα μπορούσατε να σκεφτείτε να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας εάν σας ενοχλεί.