Πώς να δείτε το ιστορικό του λογαριασμού σας στο Instagram

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ιστορικό του λογαριασμού σας στο Instagram για να δείτε αλλαγές στις πληροφορίες του λογαριασμού σας με την πάροδο των ετών.

Μπορεί να μην συνειδητοποιείτε ότι το Instagram αποθηκεύει μεγάλο μέρος του ιστορικού του λογαριασμού σας και το κάνει εύκολα ορατό σε εσάς. Μπορείτε να δείτε αλλαγές στο όνομά σας, το βιογραφικό σας και τους συνδέσμους in-bio από μήνες και χρόνια στο παρελθόν απευθείας από το προφίλ σας. Είναι μια ενδιαφέρουσα λειτουργία, ειδικά αν έχετε τον λογαριασμό σας για πολύ καιρό.

  Πώς να συνδεθείτε στο Instagram χωρίς αριθμό τηλεφώνου και email

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό του λογαριασμού σας στο Instagram.

Πώς να δείτε το δικό σας ιστορικό λογαριασμού Instagram

Η προβολή του ιστορικού του λογαριασμού σας στο Instagram είναι εύκολη, απλώς ακολουθήστε αυτά τα γρήγορα βήματα:

  • Μεταβείτε στο προφίλ σας στην εφαρμογή Instagram πατώντας το εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε Η δραστηριότητά σας από το αναδυόμενο μενού.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ιστορικό λογαριασμού.
  •   Πώς να δημιουργήσετε ανώνυμο λογαριασμό Instagram

    Τι μπορείτε να δείτε στο ιστορικό του λογαριασμού σας στο Instagram;

    Εδώ, θα μπορείτε να δείτε κάθε αλλαγή που έχετε κάνει στο όνομά σας, το βιογραφικό, τον σύνδεσμο ιστότοπου in-bio, τους κωδικούς πρόσβασης και το απόρρητο λογαριασμού (δημόσιο ή ιδιωτικό) μεταξύ άλλων αλλαγών. Εάν κάνετε κύλιση μέχρι το τέλος του ιστορικού, μπορείτε να δείτε ακόμη και την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας στο Instagram.

    Στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τις αλλαγές κατά ημερομηνία και τύπο. Αυτό είναι χρήσιμο εάν αναζητάτε μια συγκεκριμένη αλλαγή ή προσπαθείτε να δείτε αλλαγές από χρόνια πριν. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι μπορεί να μην έχει αποθηκευτεί κάθε αλλαγή, ειδικά αν η αλλαγή έγινε πριν από πολύ καιρό.

      Πώς να αναδιατάξετε τα φίλτρα παραγγελίας που εμφανίζονται στο Instagram

    Κοιτάξτε πίσω με το ιστορικό λογαριασμού Instagram

    Είναι εύκολο να έχετε μια νοσταλγική λωρίδα μνήμης με τη λειτουργία ιστορικού λογαριασμού του Instagram. Υπάρχουν αλλαγές που αποθηκεύτηκαν εκεί πριν από πάνω από μια δεκαετία! Μπορεί να έχετε ξεχάσει πώς ήταν το Instagram τότε, αλλά το ιστορικό λογαριασμού είναι μια ενδιαφέρουσα υπενθύμιση για το πώς διαμορφώσατε το στυλ του λογαριασμού σας όλα αυτά τα χρόνια και τι ήταν σημαντικό για εσάς να επιδείξετε στο προφίλ σας.