Πώς να αναδιατάξετε τα φίλτρα παραγγελίας που εμφανίζονται στο Instagram


Το Instagram μόλις έλαβε μια νέα ενημέρωση και είναι μεγάλη. Η ενημέρωση εισήγαγε πέντε νέα φίλτρα και μια λειτουργία διαχείρισης φίλτρων. Αναμφίβολα τα νέα φίλτρα είναι συναρπαστικά νέα και θα θέλετε να τα δοκιμάσετε στον επόμενο καφέ ή επιδόρπιό σας, αλλά η λειτουργία διαχείρισης φίλτρων αξίζει την ίδια προσοχή. Σας επιτρέπει να κάνετε δύο πράγματα. κρύψτε τα φίλτρα που δεν σας αρέσουν ή δεν χρησιμοποιείτε καθόλου, στην περίπτωσή μου αυτό θα ήταν το φίλτρο Inkwell. Σας επιτρέπει επίσης να αναδιατάξετε τη σειρά με την οποία εμφανίζονται τα φίλτρα όταν κάνετε κύλιση μέσα από αυτά στη διεπαφή της εφαρμογής. Μπορείτε να φέρετε τα αγαπημένα σας ή τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα φίλτρα στην αρχή της σειράς και να μετακινήσετε αυτά που χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά στο τέλος. Να πώς.

  Γνωρίζει το Instagram εάν αγοράζω ακόλουθους; Θα αποκλείσουν τον λογαριασμό σας;

Για να αποκρύψετε φίλτρα, πατήστε παρατεταμένα ένα φίλτρο μέχρι να εμφανιστεί το πλαίσιο «Σύρετε για απόκρυψη» πάνω από την εικόνα στην οποία προσθέτετε φίλτρα αυτήν τη στιγμή. Σύρετε και αποθέστε το φίλτρο στο τετράγωνο για να το αποκρύψετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση φίλτρων για να το αποκρύψετε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαχείριση φίλτρων, κάντε κύλιση μέχρι το τέλος των φίλτρων όπου θα δείτε ένα νέο κουμπί «διαχείριση». Πατήστε το για να εμφανιστεί η οθόνη διαχείρισης φίλτρων. Για να αναδιατάξετε τα φίλτρα, πατήστε, σύρετε και αποθέστε το ένα πάνω στο άλλο. Τυχόν φίλτρα που μπορεί να έχετε κρύψει θα εμφανιστούν με ένα μη επιλεγμένο κουμπί δίπλα τους. Πατήστε το για να επιστρέψετε το φίλτρο στην καρτέλα των φίλτρων στη διεπαφή της εφαρμογής. Για να αποκρύψετε ένα φίλτρο από αυτήν την οθόνη, απλώς καταργήστε την επιλογή του.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα likes στο Instagram

Εάν μόλις αναβαθμίσατε την εφαρμογή σας, ίσως θέλετε να επισκεφτείτε την οθόνη διαχείρισης φίλτρων τουλάχιστον μία φορά, καθώς η ενημέρωση αποκρύπτει αυτόματα ορισμένα φίλτρα. Για μένα έκρυβε τα τέσσερα στο τέλος της καρτέλας του φίλτρου, αν και ίσως αυτά ήταν τα λιγότερο χρησιμοποιημένα μου. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον διαχειριστή φίλτρων για τυχόν απενεργοποιημένα φίλτρα και απολαύστε τον καθαρισμό της εφαρμογής από όλες τις ανεπιθύμητες επιλογές που δεν χρησιμοποιήσατε ποτέ.

Κατεβάστε το Instagram από το App Store

Κατεβάστε το Instagram από το Google Play Store

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό