Πώς να δημιουργήσετε ανώνυμο λογαριασμό Instagram

Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Αρκετοί χρήστες ξοδεύουν πολύ χρόνο κάνοντας κύλιση και βλέποντας τροχούς στο Instagram, αλλά ορισμένοι από εμάς ανησυχούμε επίσης για την ασφάλεια των ιδιωτικών μεταφορτωμένων δεδομένων μας, όπως αναρτήσεις, φωτογραφίες και ιστορίες. Η λύση στο πρόβλημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram ή έναν ψεύτικο λογαριασμό Instagram. Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν αυτούς τους ψεύτικους λογαριασμούς για να προστατεύσουν το απόρρητό τους. Επίσης, αν θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος! Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να δημιουργείτε και να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό εγγραφής Instagram.

Πώς να δημιουργήσετε ανώνυμο λογαριασμό Instagram

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ανώνυμο λογαριασμό μεταβαίνοντας σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό ή δημιουργώντας έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι σημαίνει Ανώνυμος στο Instagram;

Ανώνυμος σημαίνει ένα άτομο ή ένα πράγμα του οποίου το όνομα δεν είναι γνωστό ή δεν δημοσιοποιείται. Παρόμοια με έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram, οι λογαριασμοί που δεν συνδέονται με προσωπικά δεδομένα, όπως email και αριθμός κινητού, είναι γνωστοί ως ανώνυμοι λογαριασμοί. Αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν πληροφορίες που να σχετίζονται με τον κάτοχό τους και χρησιμοποιείται ένας αριθμός εγγραφής ή ψεύτικο email για τη δημιουργία αυτών των λογαριασμών.

Είναι δυνατόν να έχετε ανώνυμο λογαριασμό Instagram;

Ναι, είναι δυνατό να έχετε έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram. Πολλοί χρήστες που ανησυχούν για την ασφάλεια των δεδομένων τους δημιουργούν έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, όπως θα τους μάθετε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να αφαιρέσετε την τοποθεσία από το Instagram και να διατηρήσετε το πού βρίσκεστε απόρρητο

Μπορείτε να δείτε τον Ανώνυμο λογαριασμό Instagram;

Όχι. Οι ανώνυμοι λογαριασμοί είναι ως επί το πλείστον ιδιωτικοί, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα του κατόχου του λογαριασμού, όπως το όνομα, το email ή η φωτογραφία προφίλ δεν εμφανίζονται δημόσια. Μπορείτε να δείτε το όνομα χρήστη ενός ανώνυμου λογαριασμού Instagram που είναι επίσης κυρίως ψεύτικο. Έτσι, είναι αδύνατο να λάβετε οποιαδήποτε πληροφορία για έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram.

Μπορείτε να δείτε ανώνυμα το Insta Story;

Ενδεχομένως ναι, μπορείτε να προβάλετε την ιστορία Insta ανώνυμα χωρίς να ενημερώσετε τον χρήστη. Οι τρόποι για να δείτε ανώνυμα την ιστορία κάποιου παρατίθενται παρακάτω:

  • Χρησιμοποιήστε έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram.
  • Το Instagram προφορτώνει αυτόματα πολλές ιστορίες για να έχει μια γρήγορη εμπειρία προβολής ιστορίας, ακόμη και όταν δεν έχετε αξιόπιστη σύνδεση Wi-Fi ή δεδομένων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης στο κινητό σας και να προβάλετε την προφορτωμένη ιστορία του Instagram χωρίς να ειδοποιήσετε την αφίσα αυτής της ιστορίας. Επίσης, να θυμάστε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο μερικές προφορτωμένες ιστορίες, όχι όλες.

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή ή ιστότοπο τρίτου μέρους, όπως το InstaStories. Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί μόνο για δημόσιους λογαριασμούς στους οποίους κατά κάποιο τρόπο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση αυτή τη στιγμή.

Μπορείτε να έχετε έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε και να κατέχετε έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram.

Πώς να δημιουργήσετε ανώνυμο λογαριασμό Instagram;

Εάν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί το Instagram και ανησυχεί επίσης για την ασφάλεια των δεδομένων, τότε η χρήση ενός ανώνυμου λογαριασμού Instagram είναι η καλύτερη επιλογή. Μερικές από τις μεθόδους για να δημιουργήσετε έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram παρατίθενται παρακάτω:

Μέθοδος 1: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ιδιωτικού λογαριασμού

Το Instagram έχει μια δυνατότητα αλλαγής του λογαριασμού σας απόρρητο. Εάν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός, μόνο οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν όλες τις αναρτήσεις, τις ιστορίες και τις ενημερώσεις που ανεβάζετε στον λογαριασμό σας στο Instagram. Αυτή η μέθοδος δεν δυσκολεύει τη δημιουργία ενός ανώνυμου λογαριασμού και εμφανίζει τα μεταφορτωμένα δεδομένα σας στους χρήστες που εγκρίνετε. Για να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Instagram ιδιωτικό, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

1. Ανοίξτε το Instagram στη συσκευή σας και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Απόρρητο.

5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εναλλαγή σε απόρρητο για επιβεβαίωση.

Μέθοδος 2: Δημιουργήστε ψεύτικο λογαριασμό Instagram

Οι ψεύτικοι λογαριασμοί Instagram είναι επίσης Finsta και χρησιμοποιούνται συνήθως από οποιονδήποτε χρήστη για να χρησιμοποιήσει το Instagram χωρίς να σκέφτεται το απόρρητο των δεδομένων με ασφάλεια. Τα βήματα για να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο ή ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram είναι:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Προσθήκη ή εναλλαγή λογαριασμών.

5. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού, όπως φαίνεται.

6. Πατήστε Δημιουργία νέου λογαριασμού.

7. Εισαγάγετε ένα Όνομα χρήστη και πατήστε Επόμενο.

8. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε έναν Κωδικό πρόσβασης και πατήστε Επόμενο.

9. Πατήστε Προσθήκη νέου τηλεφώνου ή email.

10. Τώρα, εισαγάγετε το αναγνωριστικό τηλεφώνου ή email και πατήστε Επόμενο.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε μια ψευδή διεύθυνση email και έναν αριθμό τηλεφώνου για τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Διαφορετικά, οι πληροφορίες σας από τον προηγούμενο λογαριασμό σας θα αποκατασταθούν από το Instagram.

11. Ακολουθήστε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του λογαριασμού σας με επιτυχία.

Αφού δημιουργήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό, βεβαιωθείτε ότι δεν συνδέετε αυτόν τον λογαριασμό με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με τη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας. Αυτό θα εμποδίσει τους χρήστες με τον λογαριασμό σας στο Facebook και τον αριθμό του κινητού σας να σας βρουν στο Instagram.

Πώς να αναπτύξετε έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram;

Είναι απαραίτητο οι ανώνυμοι λογαριασμοί Instagram να έχουν κάποιους ακόλουθους, ώστε οι λογαριασμοί να γίνονται λιγότερο ύποπτοι. Μερικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να αναπτυχθεί οργανικά ο ανώνυμος λογαριασμός Instagram είναι:

  • Δημοσιεύστε περισσότερα και σύμφωνα με τον αλγόριθμο του Instagram, αναρτήσεις που φαίνεται να προέρχονται από φίλους ή συγγενείς εμφανίζονται στην κορυφή της ροής και ανεβάζουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

  • Δημοσιεύετε τακτικά τροχούς, ιστορίες και αναρτήσεις για να κρατάτε τους ακόλουθούς σας αφοσιωμένους.

Έτσι μπορείτε να αναπτύξετε έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram.

Πώς ονομάζεται μυστικός λογαριασμός Instagram;

Ένας μυστικός λογαριασμός Instagram είναι επίσης γνωστός ως ψεύτικος λογαριασμός Instagram, ο οποίος είναι εν συντομία γνωστός ως Finsta.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα χρήστη στο Instagram επειδή το Instagram δεν εκτελεί κανέναν έλεγχο στο όνομα χρήστη σας. Επίσης, το Instagram έχει μια δυνατότητα αλλαγής ονομάτων χρήστη.

Μπορεί να εντοπιστεί ένας ψεύτικος λογαριασμός Instagram;

Ναί. Οι ψεύτικοι λογαριασμοί συνήθως καταχωρούνται μέσω ψευδών email και αριθμών κινητού τηλεφώνου. Με πολλά διαθέσιμα εργαλεία και τεχνολογία, είναι δύσκολο αλλά δυνατό να εντοπιστεί ένας ψεύτικος λογαριασμός Instagram. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να μάθετε ποιος δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό Instagram.

Πώς δημιουργείτε έναν λογαριασμό Instagram Burner;

Ένας λογαριασμός εγγραφής Instagram είναι ο ίδιος με τον ψεύτικο λογαριασμό Instagram, Finsta, και έναν ανώνυμο λογαριασμό Instagram. Τα βήματα για τη δημιουργία λογαριασμών εγγραφής Instagram είναι:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Προσθήκη ή εναλλαγή λογαριασμών.

4. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού > Δημιουργία νέου λογαριασμού.

5. Εισαγάγετε το επιθυμητό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και πατήστε Επόμενο.

6. Πατήστε Προσθήκη νέου τηλεφώνου ή email.

7. Τώρα, εισαγάγετε το εικονικό σας τηλέφωνο και το αναγνωριστικό email.

8. Ακολουθήστε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εγγραφής Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ένας ανώνυμος λογαριασμός Instagram και πώς να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό Instagram. Επίσης, εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια στην ενότητα σχολίων παρακάτω.