Πώς να δείτε τις κρυφές χρεώσεις Airbnb

Η Airbnb επιτρέπει στους χρήστες να νοικιάζουν δωμάτια, διαμερίσματα και σπίτια σε όσους αναζητούν μέρος για να μείνουν. Αν σκοπεύετε να μείνετε σε μια πόλη όπου ένα ξενοδοχείο είναι πολύ ακριβό ή τα δωμάτια δεν είναι διαθέσιμα, η Airbnb μπορεί απλώς να σώσει το ταξίδι σας. Ως επί το πλείστον, η Airbnb είναι ένα σταθερό επιχειρηματικό μοντέλο. Λαμβάνει υπόψη την ασφάλεια τόσο του ενοικιαστή όσο και του οικοδεσπότη. Ομοίως, σας επιτρέπει επίσης να αξιολογήσετε την εμπειρία σας, αλλά όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο, οι άνθρωποι τείνουν να την εκμεταλλεύονται. Πολλοί οικοδεσπότες στην Airbnb παραθέτουν το πλήρες κόστος της διαμονής εκ των προτέρων, αλλά άλλοι μπορεί να το κρύψουν. Για παράδειγμα, αν νοικιάσετε ένα μέρος που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα, μπορεί να σας χρεώσει επιπλέον για το δεύτερο άτομο. Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να δείτε τις κρυφές χρεώσεις της Airbnb.

Προβολή κρυφών χρεώσεων Airbnb

Για να δείτε τις κρυφές χρεώσεις της Airbnb, απλώς χρησιμοποιήστε την αυστραλιανή έκδοση του ιστότοπου. Αλλάξτε τον τομέα από Airbnb.com σε Airbnb.com.au.

  Πώς να μορφοποιήσετε αυτόματα μια λέξη ή μια φράση στο MS Word

Λάβετε υπόψη ότι το μέρος που εμφανίζεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης ΔΕΝ έχει κρυφές χρεώσεις. Το στιγμιότυπο οθόνης είναι μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς.

Γιατί αυτό κάνει τη διαφορά;

Ίσως αναρωτιέστε γιατί η αλλαγή της χώρας σας στην Αυστραλία σάς επιτρέπει να βλέπετε κρυφές χρεώσεις στο Airbnb. Η απάντηση δεν είναι τόσο τεχνική όσο νομική. Έχει να κάνει με μια μήνυση που άσκησε η κυβέρνηση της Αυστραλίας κατά της Airbnb για την τιμολόγηση σταγόνας. Ως αποτέλεσμα αυτού του κοστουμιού, η Airbnb είναι υποχρεωμένη να σας δείχνει κάθε χρέωση που θα επιβαρυνθείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ωστόσο, η αγωγή και η απόφασή της δεν ισχύουν εκτός Αυστραλίας, επομένως, εάν επισκεφτείτε έναν τομέα διαφορετικής χώρας, οι κρυφές χρεώσεις δεν θα εμφανιστούν εκ των προτέρων.

  Αυτή η μηχανή αναζήτησης μπορεί να βρει οποιοδήποτε κόμικ Calvin & Hobbes με βάση τη λέξη-κλειδί

Αλλαγή νομίσματος στο Airbnb

Όταν μεταβαίνετε στην αυστραλιανή έκδοση του AirBnB, ο ιστότοπος αλλάζει αυτόματα το νόμισμα σε δολάρια Αυστραλίας. Προφανώς θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας νόμισμα και σίγουρα, θα μπορούσατε να το μετατρέψετε χειροκίνητα στο νόμισμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, αλλά αυτό είναι απίστευτα άβολο. Είναι απλούστερο απλώς να χρησιμοποιεί το AirBnb διαφορετικό νόμισμα. Για να αλλάξετε το νόμισμα στο AirBnb, κάντε κύλιση στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας και αλλάξτε το νόμισμα από το αποκλειστικό αναπτυσσόμενο μενού στο υποσέλιδο. Η Airbnb θα αποθηκεύσει την προτίμησή σας ανεξάρτητα από το αν είστε συνδεδεμένοι ή όχι. Όλες οι ενοικιάσεις που βλέπετε θα μετατραπούν στο νόμισμα που επιλέξατε και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε κρυφές χρεώσεις.

  Πώς να κάνετε το KDE Plasma 5 να μοιάζει με το Ubuntu Unity

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες στην Airbnb δεν θέλουν να εκμεταλλευτούν τους ενοικιαστές, αλλά είναι πάντα καλύτερο να είστε προσεκτικοί. Οι κρυφές χρεώσεις δεν περιορίζονται στη χρέωση για ένα δεύτερο ή επιπλέον άτομο. Μπορεί να περιλαμβάνουν χρέωση για τη χρήση βασικών βοηθητικών υπηρεσιών, WiFi και άλλες χρεώσεις που μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε σε μετρητά.