Πώς να βρείτε συνταγές στην Αναζήτηση εικόνων Google

Υπάρχει κάτι που πρέπει να πούμε για ένα όμορφο, καλοστρωμένο πιάτο. Μπορεί να σας κάνει να πεινάτε περισσότερο από ό,τι είστε στην πραγματικότητα. Μπορεί ακόμη και να σας κάνει να δοκιμάσετε φαγητό που διαφορετικά θα μπορούσατε να μην είστε τόσο ενθουσιώδεις να δοκιμάσετε. Αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα από το αν κοιτάτε φαγητό σε ένα πιάτο ή φωτογραφίες φαγητού. Αν ψάχνετε ποτέ μια συνταγή για οτιδήποτε, το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσετε να ψάχνετε στα αποτελέσματα ιστού της Google. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα βρείτε συνδέσμους προς μια μακρά λίστα συνταγών από το AllRecipes.com. BBC Food, The Food Network κλπ στην κορυφή. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να υπάρχει μια ή δύο μικρογραφία, αλλά μπορεί να μην βρείτε τη συνταγή που ταιριάζει με την εν λόγω εικόνα. Ευτυχώς, υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συνταγή. Εικόνες Google. Τώρα μπορείτε να βρείτε συνταγές στην αναζήτηση εικόνων Google όταν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο πιάτο.

  Πώς να βρείτε το πλησιέστερο Pokéstop σας χωρίς να κάνετε ένα βήμα

Οι εικόνες προέρχονται σχεδόν πάντα από σελίδες που έχουν συνοδευτική συνταγή. Το Google Images σάς δείχνει τώρα στη μικρογραφία της εικόνας ποιες προέρχονται από μια πραγματική σελίδα συνταγής. Επιπλέον, ορισμένες εικόνες προέρχονται από μικρογραφίες βίντεο YouTube, έτσι φυσικά η αναζήτηση εικόνων Google σάς λέει πότε η συνταγή είναι βίντεο.

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα Google Image. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να ενημερώσετε μια εφαρμογή για να τη χρησιμοποιήσετε. Κυκλοφορεί σιγά σιγά στους χρήστες σε όλο τον κόσμο και φαίνεται ότι προτιμώνται οι χρήστες κινητών.

Για να βρείτε συνταγές στην αναζήτηση εικόνων Google, απλώς πληκτρολογήστε το όνομα ενός πιάτου. Δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε τη λέξη “Συνταγή” ή “οδηγίες” ή κάτι παρόμοιο στο ερώτημα αναζήτησης. Περιμένετε να φορτωθούν τα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι εικόνες που βλέπετε θα έχουν ετικέτες. Οποιαδήποτε εικόνα με την ετικέτα “Συνταγή” θα έχει συνοδευτική συνταγή. Μια εικόνα με την ετικέτα του κουμπιού αναπαραγωγής και μια χρονική σήμανση θα έχει ένα συνοδευτικό βίντεο που εξηγεί τη συνταγή.

  Τι είναι το Τρολ του Διαδικτύου; (και Πώς να χειριστείτε τα τρολ)

Για να δείτε τη συνταγή, πατήστε μια εικόνα. Θα δείτε είτε τα πρώτα συστατικά είτε τις πρώτες γραμμές οδηγιών. Θα δείτε επίσης μια επιλογή «Επίσκεψη σελίδας». Πατήστε το και η αναζήτηση εικόνων Google θα σας μεταφέρει στη σελίδα συνταγής. Η συνταγή μπορεί να βρίσκεται πιο κάτω στη σελίδα αντί στην κορυφή, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε κύλιση λίγο.

Η Αναζήτηση εικόνων Google δεν σας δείχνει την πλήρη συνταγή και ακόμη και το απόσπασμα που δείχνει δεν είναι πλήρες. Είναι πιθανό ότι εάν η λίστα συστατικών ή οι οδηγίες είναι πολύ σύντομες, το απόσπασμα προεπισκόπησης θα σας δείξει ολόκληρο. Τούτου λεχθέντος, με συνταγές, εκτός κι αν ένα πιάτο έχει μόνο 2-3 υλικά, δεν πρόκειται να χωρέσει στην προεπισκόπηση.

  Πώς να εισαγάγετε ένα αρχείο PKPASS στο Apple Wallet

Αν δεν έχετε δει ακόμα την ετικέτα συνταγής, δώστε της λίγες μέρες ακόμα.