Αυτή η μηχανή αναζήτησης μπορεί να βρει οποιοδήποτε κόμικ Calvin & Hobbes με βάση τη λέξη-κλειδί


Οι Calvin & Hobbes είναι πιθανώς ένα από τα πιο διάσημα κόμικς που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και μπορούν εύκολα να ταιριάξουν με άλλα δημοφιλή ονόματα όπως το Peanuts strip. Οι Calvin & Hobbes φυσικά δεν περιορίζονται μόνο στο τρέξιμο στις εφημερίδες. Οι πολλές λωρίδες και οι ιστορίες έχουν συγκεντρωθεί σε μορφή βιβλίου και κάνουν εξαιρετική ανάγνωση αν έχετε παιδιά. Τούτου λεχθέντος, εάν έχετε μια αγαπημένη ταινία από αυτόν τον τίτλο, αλλά δεν μπορείτε να τη βρείτε πουθενά, υπάρχει μια όμορφη μικρή μηχανή αναζήτησης που θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε οποιαδήποτε ταινία με μια απλή αναζήτηση λέξεων-κλειδιών. Όχι μόνο μπορείτε να διαβάσετε τη λωρίδα από τα αποτελέσματα, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε αν έχει συμπεριληφθεί ποτέ σε έναν τίτλο βιβλίου.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό ασφαλείας Whatsapp

Η μηχανή αναζήτησης εκτελεί μια αναζήτηση περιεχομένου, έτσι ώστε οποιαδήποτε λέξη που θυμάστε ότι χρησιμοποιήθηκε στο κόμικ θα έχει αποτέλεσμα. Φυσικά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε λέξεις που είναι κάπως μοναδικές για τη λωρίδα που αναζητάτε, όπως «Εργασία για το σπίτι» ή «Γη».

Η σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο προς το πραγματικό κόμικ, ένα απόσπασμα από το «σενάριο» ή το πλήρες σενάριο, δηλαδή τον διάλογο και μια σύντομη περιγραφή του ίδιου του σεναρίου. Υπάρχει ένας σύνδεσμος όπου μπορείτε να διαβάσετε το κόμικ και όλους τους τόμους βιβλίων στους οποίους έχει συμπεριληφθεί η ταινία.

  Πώς να κάνετε streaming στο γραφείο χωρίς καλώδιο

Τα αποτελέσματα είναι αρκετά ακριβή. Η μηχανή αναζήτησης αναζητά την ακριβή λέξη/φράση-κλειδί που έχετε εισαγάγει. Η περιγραφή για μια ταινία, αν και είναι χρήσιμη για τον αναγνώστη στα αποτελέσματα, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην εύρεση μιας ταινίας. Πρέπει να εισαγάγετε μια φράση που χρησιμοποιήθηκε στη λωρίδα ή μια λέξη που θυμάστε από αυτήν. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε μια ημερομηνία σε μορφή Μήνας/Ημέρα/Έτος και η εφαρμογή μπορεί να βρει τη λωρίδα που δημοσιεύτηκε τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το σενάριο, καθώς είναι όλο κείμενο, σας επιτρέπει να ελέγξετε αν το κόμικ είναι το σωστό απλά διαβάζοντάς το. Οι εικόνες δεν εμφανίζονται για να βοηθήσουν στη γρηγορότερη φόρτωση των αποτελεσμάτων, αλλά μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ στη λωρίδα.

  Πώς να καθαρίσετε και να απολυμάνετε όλα τα gadget σας

Επισκεφτείτε τη μηχανή αναζήτησης Calvin & Hobbes