Πώς να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στο Snapchat

Το Snapchat, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έχει μια τεράστια παγκόσμια βάση θαυμαστών. Με περισσότερους από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το Snapchat είναι μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σήμερα. Είναι δύσκολο να συμβαδίζεις με τις αλλαγές με όλες τις αναβαθμίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Και μία από αυτές τις βελτιώσεις έχει μια φανταστική λειτουργία Best Friends. Η λίστα των καλύτερων φίλων είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής που συνεχίζει να τραβά την προσοχή των χρηστών. Αυτή η λειτουργία θα προσθέσει αυτόματα νέες επαφές στη λίστα των πιο κοντινών φίλων σας με βάση το επίπεδο σύνδεσής σας και δεν μπορείτε να επιλέξετε τους καλύτερους φίλους σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία λίστας καλύτερων φίλων του Snapchat. Αντίθετα, η εφαρμογή θα συντάξει μια λίστα με βάση τις επικοινωνίες σας. Αλλά η προσπάθεια να το ξεπεράσετε μπορεί να είναι απογοητευτικό αν δεν ξέρετε πώς να δείτε τους καλύτερους φίλους του Snapchat. Χρησιμοποιείτε το Snapchat και αναρωτιέστε πώς να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στο Snapchat; Εάν αναζητάτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα ερωτήματα, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος! Συγκεντρώσαμε αυτό το χρήσιμο άρθρο που θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας, όπως πώς να βλέπετε τους καλύτερους φίλους στο Snapchat και πώς διαρκούν οι καλύτεροι φίλοι του Snapchat.

Πώς να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στο Snapchat

Θα μάθετε πώς μπορείτε να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στο Snapchat περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων των φίλων σας στο Snapchat;

Όχι, το Snapchat δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τους καλύτερους φίλους των φίλων σας. Ωστόσο, οι αγαπημένοι σας φίλοι Snapchat μπορούν προφανώς να φαίνονται στην εφαρμογή. Η δυνατότητα προβολής των καλύτερων φίλων άλλων χρηστών του Snapchat ήταν αρχικά διαθέσιμη στους χρήστες. Ωστόσο, η επιλογή διαγράφηκε γρήγορα από την πλατφόρμα. Ως αποτέλεσμα, ένας χρήστης θα μπορεί να δει μόνο τους καλύτερους φίλους του στην πλατφόρμα. Εξετάζοντας το χαρούμενο emoji που εμφανίζεται δίπλα στο όνομα του φίλου σας στο Snapchat, μπορείτε να πείτε ποιοι είναι οι πιο στενοί σας φίλοι στο πρόγραμμα.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

Πώς να δείτε τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat;

Οκτώ από τις επαφές σας μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι καλύτεροι φίλοι σας εάν έχετε μεγάλο αριθμό φίλων στο Snapchat. Σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν μπορείτε να επιλέξετε ή να ορίσετε το BFF ή το Super BFF σας. Τα πάντα περιλαμβάνονται στον αλγόριθμο Snapchat. Πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά το Snapchat για να εξοικειωθείτε με όλες τις δυνατότητές του.

Στο Snapchat, τα οκτώ άτομα με τα οποία μιλάτε και τραβάτε πιο πολύ είναι οι καλύτεροι φίλοι σας στο Snapchat. Είναι πολύ απλό να παραμένετε ενημερωμένοι για τις αγαπημένες σας συνομιλίες με το Snapchat, επειδή τοποθετεί τους καλύτερους φίλους σας στην κορυφή και των οθονών Chats και Send To. Η λίστα με τους καλύτερους φίλους σας παραμένει πάντα ιδιωτική και ενημερώνεται καθώς οι φιλίες σας μεγαλώνουν και εξασθενούν.

Ακολουθεί η πιο γρήγορη μέθοδος για να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στο Snapchat:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας Android ή iOS συσκευή.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Πατήστε στο Bitmoji Avatar για να λάβετε μια λίστα επιλογών.

3. Τώρα, πατήστε στο My Friends από τις δεδομένες επιλογές.

4. Η λίστα των καλύτερων φίλων σας θα εμφανιστεί στην κορυφή.

Πώς βλέπετε τους #1 καλύτερους φίλους σας στο Snapchat;

Τα άτομα με τα οποία τραβάτε και αλληλεπιδράτε περισσότερο στο Snapchat είναι οι καλύτεροι φίλοι σας. Παρόλο που υπάρχουν δείκτες emoji που δείχνουν τους κοινούς καλύτερους φίλους, οι χρήστες δεν μπορούν να δουν ο ένας τις λίστες με τους καλύτερους φίλους του άλλου. Οι χρήστες μπορεί να έχουν έως και οκτώ καλύτερους φίλους, οι οποίοι θα εμφανίζονται όλοι στην περιοχή Chat του προφίλ τους και στη σελίδα Αποστολή σε όταν στέλνουν ένα Snap.

Emoji κίτρινης καρδιάς 💛: Το emoji κίτρινης καρδιάς υποδηλώνει ότι εσείς και αυτός ο χρήστης του Snapchat είστε καλύτεροι φίλοι. Ανταλλάσσετε τις περισσότερες φωτογραφίες με αυτό το άτομο (και πιθανότατα μοιράζεστε και τα βαθύτερα μυστικά σας). Μια κίτρινη καρδιά δίπλα στο όνομα ενός ατόμου υποδηλώνει ότι πλέον είστε επίσημα ο #1 καλύτερος φίλος του.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων άλλων ανθρώπων στο Snapchat;

Όχι. Πριν μάθετε ότι μπορείτε να δείτε καλύτερα το Snapchat άλλων ανθρώπων λίστες φίλων, πρέπει να γνωρίζετε πώς έχει αλλάξει η λίστα των καλύτερων φίλων του Snapchat με την πάροδο του χρόνου. Η λειτουργία της λίστας των καλύτερων φίλων στο Snapchat δεν είναι μια νέα δυνατότητα, όπως θα γνωρίζει όποιος την έχει χρησιμοποιήσει από την αρχή της, και έχουν γίνει πολλές προσαρμογές σε αυτήν. Η λίστα των καλύτερων φίλων δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ώστε να μπορεί να την δει οποιοσδήποτε επισκέφτηκε το προφίλ σας. Ωστόσο, αυτό ενημερώθηκε και από τώρα, το Snapchat έχει ανανεώσει αυτήν τη δυνατότητα, ώστε μόνο εσείς να μπορείτε να βλέπετε τους πιο στενούς σας φίλους.

  Πώς να εξαγάγετε όλες τις μνήμες στο Snapchat

Όταν εισήχθη αυτή η νέα δυνατότητα, το πώς να βλέπετε τις λίστες των καλύτερων φίλων άλλων στο Snapchat έγινε γρήγορα ένα από τα πιο συχνά ζητούμενα ερωτήματα μεταξύ των χρηστών του Snapchat. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι αναστατώθηκαν από το αποτέλεσμα και ήθελαν να μάθουν εάν υπήρχαν άλλοι τρόποι για να προβάλουν τις λίστες καλύτερων φίλων άλλων ανθρώπων στο Snapchat. Ωστόσο, το Snapchat ξεκαθαρίζει στη σελίδα βοήθειας ότι αυτή η δυνατότητα είναι μόνο για ιδιωτική χρήση. Οι άνθρωποι μπορούν να δουν αν βρίσκονται στη λίστα των καλύτερων φίλων σας, αλλά κανείς άλλος δεν μπορεί να το δει, μόνο εσείς θα χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.

Τι σημαίνει 💛 στο Snapchat;

Στο Snapchat, οι καλύτεροι φίλοι συμβολίζονται με μια 💛κίτρινη καρδιά. Μια κίτρινη καρδιά στο Snapchat υποδηλώνει ότι εσείς και ο φίλος σας είστε οι πιο στενοί φίλοι. Το emoji 💛κίτρινη καρδιά υποδηλώνει ότι εσείς και αυτό το άτομο ανταλλάσσετε τα περισσότερα Snapchat. Το πόσο κοντά είστε εσείς και ο σύντροφός σας συμβολίζεται από την κίτρινη καρδιά. Το γεγονός ότι εσείς και ο φίλος σας χρησιμοποιείτε το Snapchat πιο συχνά από τους υπόλοιπους φίλους σας δείχνει επίσης πόσο απορροφημένοι είστε και οι δύο στην εφαρμογή.

Η ιδέα πίσω από το emoji 💛κίτρινη καρδιά είναι ότι το κίτρινο χρώμα σημαίνει ευτυχία και φιλία. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι δίνουν κίτρινα τριαντάφυλλα ως δώρα σε φίλους. Η βαθιά φιλία δύο χρηστών του Snapchat απεικονίζεται με το emoji 💛κίτρινη καρδιά. Για να αποκτήσετε αυτό το emoji, χρειάζεστε τους καλύτερους φίλους στο Snapchat με τους οποίους μπορείτε να μοιράζεστε τακτικά Snaps. Αναμφίβολα θα το λάβετε στον λογαριασμό σας στο Snapchat μόλις εκπληρώσετε τις απαιτήσεις.

Πόσα 💛 Μπορείτε να έχετε στο Snapchat;

Μπορείτε να έχετε μόνο ένα 💛 Yellow Heart Snapchat μπροστά στον #1 καλύτερο φίλο σας ανά πάσα στιγμή. Εάν είστε ο νούμερο 1 καλύτερος φίλος του άλλου για δύο μήνες συνεχόμενα, το Κίτρινο μετατρέπεται σε ❤️Κόκκινο (#1 bf για δύο εβδομάδες συνεχόμενα) και μετά σε 💕 δύο ροζ καρδιές. Πρέπει να αλληλεπιδράτε με αυτό το άτομο πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλον εάν θέλετε να γίνετε καλύτεροι φίλοι.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποκτήσετε 💛 στο Snapchat;

Θέλουμε να σας δώσουμε τη λύση άμεσα για να ικανοποιήσουμε την περιέργειά σας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Αυτός είναι ο λόγος:

Το emoji 💛κίτρινη καρδιά εμφανίζεται μόνο όταν εσείς και ο φίλος σας είστε Νο 1 καλύτεροι φίλοι μεταξύ σας, όπως είπαμε προηγουμένως. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται να πληρούνται αυτές οι απαιτήσεις. δεν είναι απλό. Προτού κάποιος από σας γίνει ταυτόχρονα ο #1 καλύτερος φίλος του άλλου και το emoji εμφανιστεί δίπλα στο όνομα του φίλου σας στη λίστα, μπορεί να περάσουν ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες. Αυτή η διασταύρωση συμβαίνει όταν και οι δύο σας χτυπάτε ο ένας τον άλλο τόσο συχνά τις προηγούμενες ημέρες που έχετε προσπεράσει ο ένας τον άλλον ως ο καλύτερος φίλος του άλλου. Δεν υπάρχει καθυστέρηση. το emoji κίτρινης καρδιάς εμφανίζεται αμέσως όταν συμβεί αυτό το πέρασμα.

  Το Snapchat δεν λειτουργεί ή δεν θα ξεκινήσει [Fix]

Η μόνη προϋπόθεση είναι να στείλετε ο ένας στον άλλο τις περισσότερες φωτογραφίες. Σε αυτό το σημείο, ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι η εμφάνιση του emoji Yellow Heart στο Snapchat δεν έχει καθορισμένο χρονικό όριο. Ο χρόνος που χρειάζεται για να εμφανιστεί το emoji της κίτρινης καρδιάς στο Snapchat απλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να χρειαστεί μια εβδομάδα ή μπορεί να χρειαστεί μήνες.

Τι σημαίνει 💕 στο Snapchat;

Το Snapchat είναι ένας πολύ νέος ιστότοπος κοινωνικών μέσων σε σύγκριση με το Facebook ή το YouTube. Ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, το Snapchat έχει 125 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Τα emoji, είτε σας αρέσουν είτε όχι, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της πλατφόρμας να προχωρήσει. Τα emoji αντιπροσωπεύουν τη σύνδεση, τη συντροφικότητα και την ιεραρχία στο σύμπαν του Snapchat, δείχνοντας πόσο επιτόπου είναι η ατμόσφαιρα στο Snapchat.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνει το όνομα ενός φίλου με ένα 💕 (Emoji διπλής καρδιάς) δίπλα του; Ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα emoji και ένα που μπορεί να βρεθεί σε πολλές πλατφόρμες είναι η διπλή καρδιά. Δηλώνει ότι είστε Snapchat Super BFF με τον σύντροφό σας. Ένα σύμβολο (💕) δίπλα στο όνομα ενός φίλου σε αυτόν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνει ότι είστε καλύτεροι φίλοι για τουλάχιστον δύο μήνες. Το emoji διπλής καρδιάς αντιπροσωπεύει τη στενή σας φιλία και τη συχνότητα με την οποία κολλάτε με αυτό το άτομο.

Είναι το 😊 στο Snapchat Mutual;

Όχι, 😊 Το Emoji Smiling Face With Smiling Eyes δεν σημαίνει ότι έχετε έναν κοινό φίλο, αλλά το smiley emoji (😊) σημαίνει ότι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat, αλλά όχι ο καλύτερος φίλος σας. Αυτό το άτομο είναι ένας από τους καλύτερους φίλους σας και κάποιος στον οποίο στέλνετε συχνά στιγμιότυπα. Με άλλα λόγια 😊 (Smiling Face With Smiling Eyes Emoji) σημαίνει ότι είστε BF. Αυτό το emoji σημαίνει ότι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους σας στο Snapchat, αλλά δεν είναι ο #1 καλύτερος φίλος σας.

Πόσο διαρκούν οι καλύτεροι φίλοι στο Snapchat;

Αν στείλετε σε κάποιον στο Snapchat εκατοντάδες στιγμιότυπα και μηνύματα σε μια μέρα, δεν μπορείτε να περιμένετε να είστε ο καλύτερος φίλος της για πάντα. Για να παραμείνει ενεργό το emoji του καλύτερου φίλου, πρέπει να μένετε σε επαφή συχνά. Το emoji του καλύτερου φίλου πιθανότατα θα εξαφανιζόταν μετά από περίπου μια εβδομάδα, αν σταματήσατε να επικοινωνείτε μεταξύ σας μέσω φωτογραφιών και μηνυμάτων, παρόλο που το Snapchat δεν δηλώνει ρητά τη μεθοδολογία του. Όταν η επαφή σας αρχίζει να στέλνει μηνύματα και να στέλνει στιγμιότυπα σε άλλα άτομα πιο συχνά από εσάς, αυτός είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορεί να εξαφανιστεί το emoji του καλύτερου φίλου σας.

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε πώς μπορείτε να δείτε τη λίστα των καλύτερων φίλων σας στο Snapchat με τη βοήθεια αυτού του άρθρου. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.