Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στην εφαρμογή Facebook

Η αμερικανική επιχείρηση Meta Platforms είναι ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου προσωπικών επικοινωνιών και κοινωνικών μέσων Facebook. Ο Mark Zuckerberg ξεκίνησε το Facebook το 2004 μαζί με άλλους φοιτητές του Κολλεγίου του Χάρβαρντ. Οι συσκευές με συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο, όπως φορητοί υπολογιστές, tablet και smartphone, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Facebook. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ στο Facebook, να ανταλλάξουν κείμενο, εικόνες και άλλους τύπους μέσων με άλλους χρήστες που έχουν αποδεχτεί να είναι φίλοι τους ή, ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου, με το κοινό. Αν είστε κάποιος που ψάχνει συμβουλές για να δει likes στο Facebook, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook και να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook στην εφαρμογή και τον ιστότοπο του FB.

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στην εφαρμογή Facebook

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δείτε λεπτομερώς τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πού βρίσκεται η ενότητα “Μου αρέσει” στο Facebook;

Το Facebook σάς προσφέρει μια πλατφόρμα αλληλεπίδρασης με χρήστες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δημοσιεύετε φωτογραφίες, να μοιράζεστε βίντεο και τροχούς, να κάνετε ζωντανή ροή καθώς και να αντιδράτε σε αναρτήσεις άλλων ανθρώπων. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Facebook, αλλά ο πιο συνηθισμένος τρόπος αλληλεπίδρασης για τον οποίο είναι γνωστό το κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως είναι η επιλογή Like.

  Πώς να αναφέρετε μηνύματα στο Facebook Messenger

Πρόσφατα, το κουμπί “μου αρέσει” έλαβε μια νέα ενημέρωση, όπου έχετε πολλές επιλογές για να αντιδράσετε αντί να κάνετε απλώς “μου αρέσει” σε μια ανάρτηση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολύ εύκολο να κάνετε like σε φωτογραφίες ή δημοσιεύσεις. Μπορείτε να βρείτε την ενότητα “μου αρέσει” στο Facebook μεταβαίνοντας στο μενού καταγραφής δραστηριότητας του λογαριασμού σας.

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν στην εφαρμογή Facebook; Πώς βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν;

Τώρα μπορείτε να μάθετε πώς να βλέπετε εύκολα τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο δικό σας iOS ή Android συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας Feed.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στην επιλογή Επεξεργασία προφίλ.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

5. Πατήστε στο Αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων.

6. Στη σελίδα καταγραφής δραστηριότητας, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αλληλεπιδράσεις.

7. Από το αναπτυσσόμενο μενού, πατήστε “Μου αρέσει” και αντιδράσεις.

8. Μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν στο Facebook εδώ.

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στον Ιστό του Facebook (Desktop);

Το 2008, υπήρχαν 100 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη στο Facebook και μέχρι τον Ιούλιο του 2010, υπήρχαν 500 εκατομμύρια. Την εποχή της ανακοίνωσης της εταιρείας τον Ιούλιο του 2010, τα δεδομένα έδειξαν ότι 150 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούσαν κινητές συσκευές για να έχουν πρόσβαση στο Facebook, το οποίο χρησιμοποιούνταν καθημερινά από τα μισά από τα άτομα που αναφέρθηκαν παραπάνω για ένα σύνολο 34 λεπτών.

  Πώς να αναγνωρίσετε και να επισημάνετε μια διαφήμιση στη ροή ειδήσεων του Facebook

Η πιο κοινή μορφή αλληλεπίδρασης στο Facebook ήταν, και είναι, το να κάνεις like στην ανάρτηση κάποιου. Αν θέλετε να μάθετε πώς να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα βήματα που έχουμε παράσχει:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Facebook στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Facebook και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας πάνω δεξιά στη γραμμή χρόνου σας.

4. Από τη σελίδα του προφίλ σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

5. Κάντε κλικ στο Αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων.

6. Κάντε κλικ στο Αλληλεπιδράσεις από το αριστερό παράθυρο.

7. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στο Likes and αντιδράσεις.

8. Τώρα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν στο Facebook.

Γιατί δεν μπορώ να δω τα like μου στο Facebook;

Μπορείτε εύκολα να δείτε τα like σας στο Facebook ελέγχοντας τις μεθόδους που έχουμε αναφέρει. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείτε να δείτε τα like σας. Ορισμένοι χρήστες θα περιορίσουν ποιος μπορεί να δει τα likes τους. Υποδεικνύει ότι κανείς εκτός του δικτύου του δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη δράση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, περιορίζουν ποιος έχει πρόσβαση σε κάτι παρόμοιο έτσι ώστε να είναι απλώς ορατό σε αυτούς. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάποιος κάνει like στη σελίδα σας, αλλά ο αριθμός μπορεί να μην αυξηθεί. Σπάνια οι διαχειριστές σελίδων ρυθμίζουν τις σελίδες τους ιδιωτικά με τρόπο που να εμποδίζει πολλούς χρήστες να τους αρέσουν. Όταν φαίνεται ότι κάποιος έχει κάνει like σε μια σελίδα, αλλά οι περιορισμοί εμποδίζουν την καταμέτρηση των likes, αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

  Πώς να επεξεργαστείτε την ενότητα Πληροφορίες μιας ομάδας Facebook

Γιατί δεν μπορώ να δω όλα τα άτομα που τους άρεσε μια ανάρτηση;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε τα like στο Facebook. Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε μια ανάρτηση με συγκεκριμένο αριθμό “μου αρέσει”, αλλά όταν ελέγχετε τα άτομα που τους άρεσαν, διαπιστώνετε ότι ο αριθμός των ατόμων είναι μικρότερος από τον αριθμό των “μου αρέσει”.

Μπορεί να σημαίνει ένα από τα δύο πράγματα:

Τώρα μπορείτε να αποκρύψετε τον αριθμό των “μου αρέσει” στις αναρτήσεις σας αλλάζοντας τη ρύθμιση απορρήτου σε “Μόνο εγώ”, που σημαίνει ότι μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τον αριθμό των “μου αρέσει” ή τις αντιδράσεις στις αναρτήσεις σας και κανείς άλλος.

Γιατί δεν μπορώ να δω σε ποιον αρέσουν οι αναρτήσεις μου πια στο Facebook;

Αν και μπορείτε πάντα να δείτε τον αριθμό των ατόμων που έχουν κάνει like στην ανάρτησή σας στο Facebook, αυτός ο αριθμός μπορεί να μην αντιπροσωπεύει το συνολικό αριθμό. Είναι ορατό, ειδικά όταν ελέγχετε τα likes σας και δεν μπορείτε να βρείτε μερικά από τα άτομα. Με απλά λόγια, τα “μου αρέσει” στην ανάρτησή σας δεν αθροίζονται με τα ονόματα που είναι ορατά στη λίστα “Μου αρέσει”. Μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο που του άρεσε η ανάρτηση σας έχει μπλοκάρει ή το αντίστροφο. Συνήθως, συμβαίνει όταν ένας χρήστης που του άρεσε η ανάρτησή σας έχει απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό του, καθιστώντας τα likes ορατά αλλά όχι τον λογαριασμό του.

Γιατί δεν μπορώ να δω όλες τις αντιδράσεις στο Facebook 2022;

Εάν δεν μπορείτε να δείτε όλες τις αντιδράσεις στο Facebook, μπορεί να οφείλεται στην εξατομικευμένη ρύθμιση του ατόμου του οποίου την ανάρτηση βλέπετε. Εάν ο χρήστης έχει αλλάξει την προτίμησή του Reaction σε Στις αναρτήσεις σας, δεν μπορείτε να δείτε όλες τις αντιδράσεις σε όλες τις αναρτήσεις που έγιναν από αυτόν τον λογαριασμό ή τη ροή δεδομένων, καθώς είναι κρυφές από άλλους. Αυτή η ρύθμιση μπορεί επίσης να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Σημείωση: Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε τα άτομα που έχουν αντιδράσει στην ανάρτηση, καθώς και τις αντιδράσεις στις αναρτήσεις σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.