Πώς να δείτε την κατάσταση παραγγελίας G2A

Εκτός από την έδρα της στην Ολλανδία, η ηλεκτρονική αγορά G2A.COM Limited, που μερικές φορές αναφέρεται ως G2A, δραστηριοποιείται στην Πολωνία και στο Χονγκ Κονγκ. Ο ιστότοπος G2A εστιάζει στη χρήση κλειδιών εξαργύρωσης στη δευτερογενή αγορά για εμπορεύματα βιντεοπαιχνιδιών. Αυτός ο ιστότοπος πουλάει επίσης ρούχα, gadget, λογισμικό και προπληρωμένες κάρτες ενεργοποίησης. Χρησιμοποιείται από ορισμένες συνδεδεμένες επιχειρήσεις για την πώληση υλικών αγαθών, όπως αξεσουάρ παιχνιδιών και άλλες συσκευές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις παρέχουν παράδοση. Ωστόσο, οι πελάτες πρέπει να επαληθεύουν ότι είναι προσβάσιμο στον τόπο διαμονής τους. Ένας αριθμός παρακολούθησης G2A σάς δίνεται από το σύστημα μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας και πληρώσετε γι ‘αυτό, προκειμένου να εκπληρώσετε την παραγγελία σας στο G2A track. Μπορεί να κυμαίνεται από την αποστολή έως την αναμονή για παράδοση. Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και την αναμενόμενη ώρα άφιξής του. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με τον τρόπο προβολής της κατάστασης παραγγελίας G2A, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να βλέπετε την επεξεργασία παραγγελιών G2A και να ακυρώνετε την παραγγελία G2A. Επίσης, θα μάθετε εάν το G2A επιστρέφει τα χρήματα στους πελάτες.

Πώς να δείτε την κατάσταση παραγγελίας G2A

Από τον Μάρτιο του 2020, περισσότεροι από 20 εκατομμύρια χρήστες είχαν πρόσβαση στον ιστότοπο του G2A. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους αγοράζουν αγαθά από τον ιστότοπο G2A. Στην αγορά διαδικτυακών παιχνιδιών G2A.COM, πωλούνται κλειδιά παιχνιδιών, DLC και άλλα πρόσθετα παιχνίδια. Ο ιστότοπος λειτουργεί παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη αγορά στην οποία αναμφίβολα έχετε συνηθίσει. Συγκεντρώνει αγοραστές και πωλητές. Ως αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου συνήθως δεν πουλάει τίποτα. αντ ‘αυτού, προσφέρει μόνο έναν χώρο για άλλα μέρη για επιχειρηματική δραστηριότητα. Δεν είναι όμως ένας χώρος σαν κανένας άλλος. Η αγορά είναι ασφαλής, προστατεύεται και έχει μια δομή για την προστασία από την απάτη. Επιπλέον, προσφέρεται ένα σύστημα συστάσεων για να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέξουν έναν αξιόπιστο αγοραστή και να λύσουν προβλήματα. Δεν είναι όλα τα προς πώληση είδη ψηφιακά.

  14 καλύτερα εργαλεία για να αφαιρέσετε το φόντο από την εικόνα

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς μπορείτε να δείτε ή να ελέγξετε την κατάσταση παραγγελίας G2A με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία στο G2A;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στο G2A εάν δεν έχει πληρωθεί ακόμα. Μόλις η παραγγελία εξοφληθεί ή βρίσκεται σε διαδικασία συναλλαγής, δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Επιστρέφει το G2A;

Ναί, G2A κάνει επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων εκδίδονται όταν η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκπληρωθεί, όπως όταν ο προμηθευτής είναι εκτός αποθέματος. Σε μια συνομιλία, ο πωλητής μπορεί επίσης να επιστρέψει αμέσως τα χρήματα της παραγγελίας σας.

Πού να δείτε την επεξεργασία παραγγελιών G2A;

Η επεξεργασία παραγγελίας αναφέρεται στη διαδικασία μέσω της οποίας το σύστημα G2A ολοκληρώνει τη συναλλαγή σας και εκχωρεί ένα κλειδί στην παραγγελία σας. Οι περισσότερες παραγγελίες ολοκληρώνονται σε λίγα λεπτά. Στον πίνακα ελέγχου στο G2A.COM, κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό παραγγελιών για να δείτε την πρόοδο της παραγγελίας σας. Εντοπίστε την εν λόγω παραγγελία στη λίστα σας και, στη συνέχεια, ανατρέξτε στην ενότητα Κατάσταση πληρωμής στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε εάν έχετε λάβει ακόμη το ψηφιακό κλειδί προϊόντος.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο του προφίλ σας στο Netflix

Γιατί το G2A λέει Ακύρωση παραγγελίας σε αναμονή πληρωμής;

Εξακολουθούμε να περιμένουμε την πληρωμή, όπως φαίνεται από την κατάσταση Αναμονής για πληρωμή. Θα έχετε την επιλογή να τερματίσετε την παραγγελία εάν δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη την πληρωμή σας. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία αφού πραγματοποιηθεί η πληρωμή, επομένως εάν η πληρωμή σας οριστικοποιηθεί, η επιλογή Ακύρωση παραγγελίας θα αφαιρεθεί. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να βλέπετε την κατάσταση παραγγελίας G2A.

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία G2A;

Η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί εάν έχει ήδη γίνει η πληρωμή για αυτήν. Όταν τα χρήματα υποβληθούν σε επεξεργασία από τον πάροχο πληρωμών σας και έχουν καταγραφεί στο σύστημα G2A, ακόμα κι αν καταχωρίσατε μια παραγγελία ως ακυρωμένη ενώ ήταν ακόμη σε αναμονή πληρωμής αλλά η πληρωμή χρεώθηκε, η παραγγελία θα παραδοθεί.

Γιατί λείπει το κουμπί ακύρωσης παραγγελίας G2A;

Στον ιστότοπο της G2A, δεν θα βρείτε το κουμπί ακύρωσης παραγγελίας εάν η παραγγελία σας έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία για πληρωμή.

Πόσος χρόνος διαρκεί η επιστροφή χρημάτων για το G2A;

Η επιλογή πληρωμής που θα επιλέξετε θα καθορίσει πόσο χρόνο χρειάζεται για να λάβετε τα χρήματά σας.

  • Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να διεκπεραιωθεί μια πληρωμή μέσω του Πορτοφολιού PayPal.
  • Ωστόσο, εάν πληρώσατε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ενδέχεται να χρειαστούν έως και 28 εργάσιμες ημέρες από τον πάροχο πληρωμών σας για να ολοκληρώσει την επιστροφή χρημάτων.
  Πώς να κατεβάσετε αρχεία από ένα Torrent: Επεξήγηση λήψης torrent

Όταν συμβεί μια απόρριψη, τα χρήματα επιστρέφονται αμέσως από το G2A. Στη συνέχεια, η τράπεζα πρέπει να εκτελέσει τη μεταφορά χρημάτων, η οποία συνήθως διαρκεί μερικές ημέρες. Ωστόσο, οι περισσότερες τράπεζες περιλαμβάνουν μια διάταξη που δηλώνει ότι πρέπει να κάνουν κράτηση έως και 28 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία τέτοιων μεταφορών χρημάτων.

Πώς να δείτε την κατάσταση παραγγελίας G2A;

Ακολουθούν τα βήματα για να δείτε την κατάσταση παραγγελίας G2A:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα G2A στο πρόγραμμα περιήγησής σας και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου.

3. Κάντε κλικ στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ > Ιστορικό παραγγελιών από το αριστερό παράθυρο.

4. Εντοπίστε την επιθυμητή σειρά στη λίστα σας και, στη συνέχεια, δείτε την ενότητα Κατάσταση παραγγελίας στην επάνω δεξιά γωνία.

Σημείωση: Μία από τις έξι καταστάσεις (Αναμονή για πληρωμή, Επεξεργασία, Ολοκλήρωση, Ακύρωση, Επιστροφή χρημάτων και Αναμονή) θα εμφανιστεί για την παραγγελία σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου στο G2A;

Αφού μάθετε πώς να βλέπετε την κατάσταση παραγγελίας G2A, ακολουθούν τα βήματα για να ακυρώσετε την παραγγελία σας:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα G2A στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου.

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ από το αριστερό παράθυρο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ιστορικό παραγγελιών από το αναπτυσσόμενο μενού.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Ακύρωση παραγγελίας που υπάρχει κάτω από την επιθυμητή παραγγελία.

5. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ακυρώσετε με επιτυχία την παραγγελία σας στο G2A.

Πώς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη G2A;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι επικοινωνίας με την υποστήριξη G2A. Ακολουθήστε τις οδηγίες ή απλώς μεταβείτε στην επιλογή Επικοινωνήστε μαζί μας στον ιστότοπο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να δείτε την κατάσταση παραγγελίας G2A και να δείτε την επεξεργασία παραγγελιών G2A. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.