Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Steam από το FACEIT

Η FACEIT είναι μια εταιρεία Esports που ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2012. Η εταιρεία οργανώνει εκδηλώσεις τυχερών παιχνιδιών online και offline σε διεθνές επίπεδο. Για τους παίκτες, το Faceit είναι σαν μια κοινωνική πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή τους, να συνδέονται με φίλους, να ψωνίζουν αντικείμενα που σχετίζονται με συγκεκριμένα παιχνίδια κ.λπ. Εάν θέλετε οι άλλοι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών σας να συνδέονται με τον λογαριασμό σας FACEIT, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο FACEIT. Και στις ρυθμίσεις ενοποίησης, μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας Xbox, Facebook, YouTube, steam, Google και άλλους λογαριασμούς. Εάν έχετε ήδη συνδέσει αυτούς τους λογαριασμούς με τον λογαριασμό σας στο faceit και αναζητάτε βοήθεια για να μάθετε πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Steam από το FACEIT και άλλους λογαριασμούς, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Steam από το FACEIT και πώς να αλλάξετε τον λογαριασμό Steam στο FACEIT. Επίσης, θα μάθετε πώς να ελέγχετε τον λογαριασμό FACEIT με Steam ID.

Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Steam από το FACEIT

Για να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις τυχερών παιχνιδιών που φιλοξενούνται από το FACEIT, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο του Faceit. Και χρησιμοποιώντας αυτόν τον λογαριασμό, μπορείτε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις τυχερών παιχνιδιών που πραγματοποιούνται αυτήν τη στιγμή μόνο από το σπίτι σας μέσω της βοήθειας του Διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Faceit για να συνδεθείτε με τους φίλους σας που παίζουν παιχνίδια στο διαδίκτυο και μπορούν επίσης να παίξουν μαζί τους. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να v λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να κατεβάσετε τα Save Games από το Steam Cloud

Μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό Steam στο FACEIT;

Όχι, δεν μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό Steam στο FACEIT και επίσης δεν μπορείτε να τον αφαιρέσετε. Δεν είναι δυνατή η αλλαγή και η αφαίρεση λογαριασμού Steam από λογαριασμό Faceit. Γιατί όταν συνδέετε τον λογαριασμό steam σας με το FACEIT, δεν θα δείτε την επιλογή αποσύνδεσης εκεί. Και ακόμη κι αν επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών FACEIT, δεν μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Steam. Ο μόνος δυνατός τρόπος είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας FACEIT και να δημιουργήσετε έναν άλλο και στη συνέχεια να συνδέσετε τον νέο λογαριασμό steam με αυτόν τον λογαριασμό. Μπορείτε να αποσυνδέσετε μόνο τους λογαριασμούς σας Google, Xbox και άλλους κοινωνικούς λογαριασμούς εκτός από το Steam.

Τι θα συμβεί αν σας αποκλειστούν στο FACEIT;

Εξαρτάται από το είδος της απαγόρευσης που λάβατε στον λογαριασμό σας FACEIT. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τον αποκλεισμό, και ανάλογα με αυτό, ο αριθμός των ημερών ποικίλλει. Κυρίως υπάρχουν είτε προσωρινές είτε μόνιμες απαγορεύσεις. Οι προσωρινές απαγορεύσεις στο FACEIT μπορεί να οδηγήσουν σε κάπου από 1 ημέρα έως 3 μήνες ή ακόμα και 6 μήνες. Αλλά η μόνιμη απαγόρευση είναι μόνιμη και ο χρήστης δεν μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του/της FACEIT. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ένσταση για κατάργηση αποκλεισμού λογαριασμού. Και αν κριθεί έγκυρο το αίτημά τους, η απαγόρευση θα αρθεί. Εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί μέσω του συστήματος κατά των εξαπατήσεων του FACEIT, ο λογαριασμός σας θα οδηγήσει σε μόνιμη απαγόρευση και δεν έχετε καν την ευκαιρία να υποβάλετε ένσταση.

  Τα καλύτερα πακέτα καλοκαιρινών εκπτώσεων Steam 2017

Πώς μπορώ να ξέρω ποιος λογαριασμός Steam είναι συνδεδεμένος με το FACEIT;

Για να μάθετε ποιος λογαριασμός Steam είναι συνδεδεμένος με το FACEIT, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας FACEIT. Και για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα FACEIT στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή LOGIN από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στην επιλογή ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ EMAIL για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας FACEIT.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

5. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις ενσωμάτωσης.

6. Στο μενού Ρυθμίσεις ενσωμάτωσης, θα μπορείτε να δείτε τον συνδεδεμένο λογαριασμό Steam.

Πώς να ελέγξετε τον λογαριασμό FACEIT με το Steam ID;

Για να ελέγξετε τον λογαριασμό FACEIT με Steam ID, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστότοπος FACEIT Account Finder.

2. Εισαγάγετε την επιθυμητή διεύθυνση URL Steam που μπορείτε να λάβετε από το προφίλ της Κοινότητας σας στην ενότητα Επεξεργασία προφίλ.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση για να βρείτε τον λογαριασμό σας FACEIT.

4. Εάν βρεθεί, ο λογαριασμός σας FACEIT μαζί με τα στοιχεία του λογαριασμού Steam θα είναι ορατά σε εσάς στην οθόνη.

Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Steam από το FACEIT;

Για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Steam από το FACEIT, πρέπει να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας FACEIT με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω:

  10 τρόποι για να διορθώσετε σφάλματα για να παίξετε απρόσκοπτα παιχνίδια Steam στον υπολογιστή

1. Πλοηγηθείτε στο Σελίδα υποστήριξης FACEIT στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας.

3. Στην ενότητα Αιτία επικοινωνίας, επιλέξτε Λογαριασμός και Διαχείριση παιχνιδιών > Ο λογαριασμός μου > Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου.

4. Εισαγάγετε το Όνομα ή τη διεύθυνση URL του προφίλ FACEIT.

5. Εισαγάγετε το email του εν λόγω λογαριασμού.

6. Επιλέξτε το Παιχνίδι εάν υπάρχει και εισαγάγετε το αναγνωριστικό παιχνιδιού.

7. Εισαγάγετε το Θέμα για να διαγράψετε τον λογαριασμό FACEIT.

8. Στο πλαίσιο Περιγραφή, εξηγήστε το λεπτομέρειες αιτήματος.

9. Σημειώστε όλα τα πλαίσια ελέγχου και κάντε κλικ στο ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ επιλογή για να υποβάλετε το αίτημα διαγραφής σας.

Πώς να αλλάξετε τον λογαριασμό Steam στο FACEIT;

Στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας στο Steam από FACEIT.

Για να αλλάξετε τον λογαριασμό Steam στο FACEIT, πρέπει να διαγράψετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας FACEIT και να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε έναν νέο λογαριασμό Steam με τον νέο λογαριασμό FACEIT. Ας δούμε πώς να το κάνουμε αυτό:

Βήμα I: Απενεργοποίηση Τρέχοντος Λογαριασμού FACEIT

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας FACEIT.

Βήμα II: Δημιουργία νέου λογαριασμού FACEIT

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα FACEIT στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ!

4. Εισαγάγετε σωστά τα προσωπικά σας στοιχεία και κάντε κλικ στην επιλογή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

5. Μόλις μπείτε στον λογαριασμό σας FACEIT, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις ενσωμάτωσης > ΣΥΝΔΕΣΗ δίπλα στον λογαριασμό Steam.

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδέσετε με επιτυχία τους λογαριασμούς σας FACEIT και Steam μεταξύ τους.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Steam από το FACEIT. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.