Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο του προφίλ σας στο Netflix

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά προφίλ σε έναν μόνο λογαριασμό Netflix. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρείτε ξεχωριστές τις λίστες παρακολούθησης και τις λίστες παρακολούθησης, εάν πολλά άτομα χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό. Τα προφίλ διακρίνονται από το όνομά τους, αλλά μπορείτε να τα διακρίνετε οπτικά μέσω του εικονιδίου προφίλ. Το Netflix παρέχει τα εικονίδια, απλά πρέπει να επιλέξετε αυτό που θέλετε. Υπάρχουν αρκετά καλά λίγα για να διαλέξετε. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο του προφίλ σας στο Netflix.

Εικονίδιο προφίλ Netflix

Ανοίξτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας επάνω δεξιά. Επιλέξτε Διαχείριση προφίλ από το αναπτυσσόμενο μενού.

  Σάρωση και μετατροπή εικόνων σε κείμενο στο τηλέφωνό σας και εξαγωγή σε MS Word

Στην οθόνη Mange Profile, κάντε κλικ στο κουμπί επεξεργασίας στο προφίλ για το οποίο θέλετε να επεξεργαστείτε το εικονίδιο του προφίλ.

Στην οθόνη Επεξεργασία προφίλ, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ.

Επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το προφίλ σας. Τα εικονίδια ομαδοποιούνται ανάλογα με τις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες απεικονίζονται χαρακτήρες.

Αφού επιλέξετε το νέο σας εικονίδιο προφίλ, επιβεβαιώστε την αλλαγή κάνοντας κλικ στο «Ας το κάνουμε».

Το Netflix ενημέρωσε πρόσφατα την επιλογή των εικονιδίων που διέθετε για προφίλ χρηστών, οπότε αν δεν σας εντυπωσίασε η επιλογή πριν, ίσως θέλετε να δείτε τα νέα και να δείτε αν υπάρχει κάτι που σας αρέσει.

  Εφαρμογή λήψης σημειώσεων βάσει χειρονομιών με κείμενο, φωτογραφία, φωνητικό σημείωμα και υπενθύμιση

Η αλλαγή θα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις συσκευές και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και θα πρέπει να ενημερωθεί αμέσως. Το εικονίδιο του προφίλ σας θα είναι ορατό σε όλους, επομένως, αν το επιλέγετε από μια τηλεοπτική εκπομπή που δεν θέλετε να μάθει κανείς ότι παρακολουθείτε, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε το εικονίδιο προφίλ που έχετε επιλέξει.

Το Netflix έχει ένα παιδικό προφίλ που δημιουργείται αυτόματα για κάθε λογαριασμό Netflix. Μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο προφίλ για το παιδικό προφίλ, ωστόσο, η επιλογή θα είναι περιορισμένη. Οι τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίζονται στην επιλογή εικονιδίων προφίλ φιλτράρονται για παιδιά, έτσι ώστε να βλέπετε μόνο κινούμενα σχέδια.

Τα νέα εικονίδια προφίλ είναι ωραία, καθώς υπάρχουν αρκετά από αυτά, ωστόσο, όλα προέρχονται κυρίως από μερικές επιλεγμένες εκπομπές. Όπου το Netflix έχει επεκτείνει την επιλογή, μπορεί να είχε προσφέρει μερικές ακόμη τηλεοπτικές εκπομπές. Οι πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες του Netflix, συμπεριλαμβανομένων των Stranger Things και Bright, αποτελούν μέρος της επιλογής.

  Πώς να δημιουργήσετε άμεσα γραφήματα με τη δυνατότητα εξερεύνησης των Φύλλων Google

Δεδομένου ότι το περιεχόμενο του Netflix περιορίζεται σε περιοχή, είναι πιθανό, αν και δεν το έχουμε επιβεβαιώσει ότι μπορεί να είναι ορατά μερικά ακόμη εικονίδια εάν χρησιμοποιούσατε ένα VPN για το Netflix που σας παρείχε πρόσβαση σε εκπομπές στις ΗΠΑ κ.λπ. Φυσικά το εικονίδιο μπορεί να μην κολλάτε αν δεν έχετε το VPN σε λειτουργία, αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.