Πώς να δείτε σε ποιους άρεσαν τα βίντεό σας στο TikTok

Το TikTok είναι η εφαρμογή όπου όλοι δημοσιεύουν και βλέπουν σύντομα βίντεο που κυμαίνονται από 15 δευτερόλεπτα έως 3 λεπτά. Εάν είστε νέος χρήστης του TikTok, θα δείτε ότι τα περισσότερα άτομα που παρακολουθείτε ή παρακολουθείτε στο TikTok έχουν “μου αρέσει” με τη μορφή καρδιών στη δεξιά πλευρά του βίντεό τους.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα διαπιστώσετε ότι σας αρέσει, σχολιάζετε και μοιράζεστε επίσης το TikToks. Και ίσως αναρωτιέστε πόσα like θα λάβατε αν δημοσιεύατε ένα βίντεο. Αλλά αν δημοσιεύσετε ένα TikTok, πού μπορείτε να ελέγξετε σε ποιους και σε πόσους ανθρώπους άρεσε;

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στο να μάθετε σε ποιους άρεσαν τα βίντεό σας και θα σας προτείνει τρόπους για να λάβετε περισσότερα “μου αρέσει”.

Πώς να δείτε σε ποιον άρεσε ένα από τα βίντεό σας στο TikTok

Ευτυχώς, είναι δυνατό να δείτε σε ποιον άρεσε ένα συγκεκριμένο βίντεο που έχετε δημοσιεύσει. Αντί να κάνετε κύλιση στις ατελείωτες ειδοποιήσεις, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο βίντεο και να δείτε τους άλλους χρήστες.

Δείτε πώς μπορείτε να δείτε σε ποιον άρεσε ένα από τα βίντεό σας στο TikTok:

  • Ανοίξτε το TikTok και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε στο βίντεο όπου θέλετε να δείτε σε ποιον άρεσε.
  • Πατήστε στο εικονίδιο Σχόλιο στα δεξιά.
  • Πατήστε “Μου αρέσει”.
  • Εδώ, θα δείτε μια λίστα με τους χρήστες που τους άρεσε αυτό το βίντεο.
  • Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να δείτε σε ποιους χρήστες άρεσε κάθε βίντεο που έχετε δημοσιεύσει. Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις για την ανάπτυξη του προφίλ σας στο TikTok, μπορείτε να μεταβείτε σε έναν λογαριασμό Δημιουργού για να δείτε πιο χρήσιμα αναλυτικά στοιχεία.

      Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας TikTok

    Πώς να δείτε όλα τα TikTok Likes σας σε ένα iPhone

    Το TikTok περιλαμβάνει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε ποιον άρεσε το βίντεό σας τόσο σε iPhone όσο και σε τηλέφωνα Android. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσα άτομα έχουν δει και σχολιάσει το TikTok σας.

    Αυτή είναι μια βολική επιλογή εάν θέλετε να ελέγξετε πώς λαμβάνονται τα βίντεό σας. Θα μάθετε τι πιστεύει το ευρύ κοινό για αυτά και θα εφαρμόσετε τα σχόλιά του για να βελτιώσετε το περιεχόμενο.

    Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε σε ποιον άρεσε το βίντεό σας σε ένα iPhone:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok.
  • Δίπλα στο κουμπί “+”, πατήστε το κουμπί “Ειδοποίηση”.
  • Πατήστε Όλες οι δραστηριότητες στο επάνω μέρος.
  • Πατήστε Likes.
  • Το φιλτράρισμα των ειδοποιήσεων TikTok ώστε να εμφανίζονται μόνο οι επισημάνσεις “μου αρέσει” θα σας διευκολύνει να βλέπετε τους χρήστες που τους άρεσε το περιεχόμενό σας αντί να περιηγηθείτε σε όλες τις ειδοποιήσεις σας. Εάν θέλετε να δείτε άλλους τύπους δραστηριότητας, ακολουθήστε τα ίδια βήματα παραπάνω, αλλά επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή.

    Η κύλιση σε όλες αυτές τις ειδοποιήσεις μπορεί να είναι χρονοβόρα. Ωστόσο, αυτή είναι η μόνη μέθοδος για να δείτε τα ονόματα εκείνων που τους άρεσαν τα TikToks σας. Μπορείτε να δείτε το προφίλ τους κάνοντας κλικ στο όνομά τους. Μπορείτε ακόμη να ανταποδώσετε τη χάρη κάνοντας like σε μερικά από τα βίντεό τους.

    Πώς να δείτε όλα τα Like σας στο Android

    Η εφαρμογή Android λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η εφαρμογή iPhone. Τα βήματα για να δείτε τις προτιμήσεις σας στο TikTok στην εφαρμογή σας Android είναι τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok.
  • Πατήστε το κουμπί “Ειδοποίηση” δίπλα στο κουμπί “+”.
  • Πατήστε Όλες οι δραστηριότητες στο επάνω μέρος της σελίδας.
  • Πατήστε “Μου αρέσει”.
  • Κάντε κύλιση στη λίστα ελέγχοντας τα like σας.
  • Τώρα, μπορείτε να δείτε σε ποιον άρεσε όλα τα βίντεό σας. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορείτε να δείτε σε ποιον άρεσε μεμονωμένα βίντεο. Εάν θέλετε να ελέγξετε νέους ακόλουθους, σχόλια ή άλλο τύπο ειδοποίησης, επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή στη λίστα.

    Πώς να δείτε σε ποιον άρεσαν τα βίντεό σας στο TikTok σε υπολογιστή

    Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο TikTok στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε like, να σχολιάσετε και να μοιραστείτε, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε τις ειδοποιήσεις και τα likes σας. Για να δείτε σε ποιον άρεσε το βίντεό σας στο TikTok χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

      Πώς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του TikTok
  • Ανοίξτε το TikTik χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Θα δείτε μερικά εικονίδια δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ειδοποίησης.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Μου αρέσει” στο επάνω μέρος του αναδυόμενου παραθύρου ειδοποιήσεων. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στις ειδοποιήσεις για να δείτε σε ποιον άρεσε το βίντεό σας.
  • Όχι Αρκετά Like; Δοκιμάστε αυτό

    Το TikTok είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει έναν μοναδικό αλγόριθμο. Ο αριθμός των “μου αρέσει” εξαρτάται από το περιεχόμενό σας και από το πόσα άτομα έχουν δει το βίντεό σας. Η “For You Page” του καθενός είναι μοναδική λόγω του αλγορίθμου. Εμφανίζει μόνο τα βίντεο που μπορεί να βρουν ενδιαφέροντα σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει συλλέξει το TikTok για τον χρήστη.

    Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο αριθμός των followers που έχετε θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα likes και πόσο καλά ταιριάζει το βίντεό σας στον αλγόριθμο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό των likes που έχετε λάβει, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές.

    Αλληλεπίδραση με άλλους

    Βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει το περιεχόμενο άλλων δημιουργών, αν θέλετε να κερδίσετε πολλά likes. Μπορείτε να λάβετε “ένα like για ένα like”. Επίσης, οι χρήστες θα σας αναγνωρίσουν και θα ελέγξουν το προφίλ σας εάν σας αρέσουν και αλληλεπιδρούν με τα βίντεο άλλων δημιουργών.

    Δημιουργήστε περιεχόμενο που σας αρέσει

    Η δημιουργία TikToks σχετικά με θέματα που απολαμβάνετε είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς και ενδιαφέροντες τρόπους για να κερδίσετε likes στο TikTok. Ως αποτέλεσμα, θα σας αρέσει να δημιουργείτε το περιεχόμενο και οι άνθρωποι που το παρακολουθούν θα το εκτιμήσουν επίσης. Αυτό οδηγεί σε μια θετική εντύπωση για το περιεχόμενό σας και στην επιθυμία να δείτε περισσότερα από αυτό.

    Ακολουθήστε τις τάσεις

    Υπάρχουν πάντα ήχοι και τύποι βίντεο που είναι μοντέρνα. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν και δημιουργούν ένα συγκεκριμένο είδος βίντεο TikTok. Κάνοντας άλμα στο bandwagon, το βίντεό σας θα ευνοηθεί περισσότερο από τον αλγόριθμο και κατά συνέπεια, θα το δουν περισσότεροι άνθρωποι. Εάν προσθέσετε μια πρωτότυπη περιστροφή στην τάση, είστε στο σωστό δρόμο για να κερδίσετε περισσότερα likes.

      Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για το TikTok

    Προωθήστε τον Λογαριασμό σας

    Χρησιμοποιήστε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να προωθήσετε τον λογαριασμό σας TikTok. Μπορείτε να δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο προς τα βίντεό σας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή να προσκαλέσετε άλλους ακόλουθους να ελέγξουν τον λογαριασμό σας στο TikTok. Αναμφίβολα θα σας ακολουθήσουν και θα τους αρέσουν τα βίντεό σας αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν.

    Ελέγξτε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας

    Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος. Μόνο τα άτομα που σας ακολουθούν μπορούν να δουν και να τους αρέσουν τα βίντεό σας εάν έχετε ιδιωτικό λογαριασμό. Επίσης, επιτρέψτε ράμματα και ντουέτα στα βίντεό σας. Αν σε κάποιον αρέσει το βίντεό σας και τα ντουέτα ή το ράψει, το κοινό του θα δει και το βίντεό σας. Όσοι το κάνουν μπορούν να δουν το προφίλ σας και άλλα βίντεο και να τους αρέσουν επίσης.

    Συχνές Ερωτήσεις

    Ακολουθούν οι απαντήσεις σε περισσότερες από τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις προτιμήσεις και τις ειδοποιήσεις TikTok.

    Μπορώ να δω ποιος επισκέφτηκε το προφίλ μου;

    Δυστυχώς όχι. Τις προηγούμενες ημέρες του TikTok μπορούσαμε να δούμε ποιος έβλεπε το προφίλ μας στην ενότητα Ειδοποιήσεις. Αλλά αυτές οι ειδοποιήσεις δεν υπάρχουν πλέον. Ο μόνος πραγματικός τρόπος για να μάθετε εάν κάποιος είδε το προφίλ σας είναι αν του αρέσουν ή σχολιάσει πολλά βίντεο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Μπορώ να δω ποια βίντεο άρεσε ένας άλλος χρήστης;

    Ναι, ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου τους. Ορισμένοι χρήστες προτιμούν να διατηρούν αυτές τις πληροφορίες ιδιωτικές, ενώ άλλοι δεν τους πειράζει αν δείτε τι τους άρεσε στην εφαρμογή.

    Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το προφίλ τους και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς. Εάν τα βίντεο που τους αρέσουν είναι δημόσια, θα δείτε τα βίντεο που τους αρέσουν. Εάν τα έχουν καταστήσει ιδιωτικά, το TikTok θα σας ενημερώσει ότι επέλεξαν να μην αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες.

    Αν θέλετε να κάνετε ιδιωτικά τα βίντεο που σας αρέσουν, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Βίντεο που μου αρέσουν> Μόνο εγώ.

    Σας αρέσει αυτό που έχετε δει

    Τώρα ξέρετε πώς να ελέγξετε πόσο καλά έχουν λάβει τα βίντεό σας. Μπορείτε να δείτε ποια βίντεο κάνουν καλά και ποια όχι. Ωστόσο, ορισμένα βίντεο ενδέχεται να έχουν περισσότερες προβολές αλλά όχι τόσα πολλά “μου αρέσει” και το αντίστροφο.

    Ωστόσο, η γνώση των συμπαθειών, των σχολίων και των προβολών σας παρέχει τα απαραίτητα σχόλια για τη βελτίωση ή την προσαρμογή του περιεχομένου σας.

    Έχετε δημοσιεύσει ποτέ βίντεο TikTok; Πόσα like έχεις λάβει τα περισσότερα; Είναι σημαντικά τα like για εσάς; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!