Πώς να δείτε μια κατάσταση WhatsApp χωρίς να το γνωρίζει κανείς

Εάν θέλετε να κρατήσετε κρυφή τη δραστηριότητά σας στο WhatsApp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λύσεις ώστε το προφίλ σας να μην φαίνεται κατά την προβολή μιας κατάστασης WhatsApp. Ακολουθεί μια ματιά στις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

1. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης πριν ελέγξετε την κατάστασή τους

Ένας γρήγορος τρόπος για να ελέγξετε την κατάσταση του WhatsApp χωρίς κανείς να το γνωρίζει είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης στη συσκευή σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη σύνδεση δεδομένων Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας, αλλά η λειτουργία πτήσης έχει σχεδιαστεί για να απενεργοποιεί όλα τα ασύρματα και κυψελωτά σήματα από το τηλέφωνο.

  Πώς να προσθέσετε φίλτρα σε φωτογραφίες και βίντεο στο Whatsapp

Ακόμα κι αν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να ελέγξετε την κατάστασή τους καθώς το τηλέφωνό σας το αποθηκεύει προσωρινά ως δεδομένα προσωρινής αποθήκευσης. Ανοίξτε την καρτέλα Ενημερώσεις στο WhatsApp και πατήστε την κατάσταση που θέλετε να ελέγξετε.

2. Απενεργοποιήστε τη δυνατότητα ανάγνωσης αποδείξεων

Η δυνατότητα Read Receipts του WhatsApp επηρεάζει κυρίως τα απεσταλμένα ή ληφθέντα μηνύματα. Με τη λειτουργία απενεργοποιημένη, το WhatsApp δεν θα εμφανίζει τα δύο μπλε σημάδια επιλογής κάτω από τα μηνύματα που έχετε διαβάσει. Έτσι, οι αποστολείς μπορούν να δουν τα μηνύματά τους ως “Παράδοση”, αλλά μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα WhatsApp χωρίς να το γνωρίζει ο αποστολέας.

  Μεταφέρετε το WhatsApp από το Android στο iPhone χρησιμοποιώντας το MobileTrans

Το ίδιο ισχύει και για τις καταστάσεις WhatsApp. Εάν απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης, το WhatsApp δεν θα τους ενημερώσει σχετικά με την προβολή της κατάστασής τους. Οι Αποδείξεις ανάγνωσης είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή, επομένως δείτε πώς μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε:

  • Εκκινήστε το WhatsApp.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Μεταβείτε στο Απόρρητο.
  • Πατήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή Αποδείξεις ανάγνωσης.
  • 3. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή τρίτου μέρους

    Μια άλλη μέθοδος για να ελέγξετε την κατάσταση WhatsApp κάποιου χωρίς να το γνωρίζουν είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές τρίτων αντιβαίνουν στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του WhatsApp και η χρήση μιας εφαρμογής τρίτων ενέχει τον κίνδυνο αποκλεισμού του λογαριασμού σας ή έκθεσης των προσωπικών σας δεδομένων και των διαπιστευτηρίων σύνδεσης.

      Πώς να μεταφέρετε απρόσκοπτα τα μηνύματά σας WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο

    Ελέγξτε κρυφά τις καταστάσεις στο WhatsApp

    Παρόμοια με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, το περιεχόμενο που δημοσιεύεται ως κατάσταση στο WhatsApp θα είναι διαθέσιμο για 24 ώρες. Επομένως, θα πρέπει να δοκιμάσετε μία από τις μεθόδους πριν τελειώσει ο χρόνος.

    Τώρα, αν δεν θέλετε κανείς να ελέγξει την κατάστασή σας στο WhatsApp, μπορείτε να διαγράψετε τον αριθμό του από τις επαφές σας ή να τον αποκλείσετε.