Πώς να γράψετε μεγαλύτερες αναρτήσεις στο X (Twitter)

Στα τέλη του 2017, το X (πρώην Twitter) διπλασίασε τον αριθμό των χαρακτήρων που επιτρέπονταν στις δημοσιεύσεις από 140 σε 280. Για ορισμένους χρήστες, ωστόσο, οι 280 χαρακτήρες εξακολουθούν να μην είναι αρκετοί. Έτσι, αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, πρέπει να ξέρετε πώς να γράφετε μεγαλύτερες αναρτήσεις στο X. Ορίστε λοιπόν μερικοί εύκολοι τρόποι για να το κάνετε αυτό.

1. Αναβάθμιση σε X Premium

Μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων της αναβάθμισης σε X Premium, η συνδρομή επιτρέπει στους χρήστες με έδρα τις ΗΠΑ να γράφουν μεγαλύτερες αναρτήσεις. Με την εγγραφή σας στην πληρωμένη έκδοση, το όριο χαρακτήρων για τις αναρτήσεις σας αυξάνεται από 280 σε 25.000. Αυτό ισχύει επίσης για απαντήσεις και αναρτήσεις προσφορών, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπέρβαση του ορίου των 280 χαρακτήρων ή την ανάγκη δημιουργίας νημάτων.

Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να προγραμματίσετε μεγαλύτερες αναρτήσεις ή να τις αποθηκεύσετε ως πρόχειρα. Αν και θα πρέπει να πληρώσετε για μια συνδρομή X Premium, η χρήση της είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε μεγαλύτερες αναρτήσεις, καθώς δεν θα χρειάζεται να μεταπηδάτε μεταξύ X και ιστοτόπων τρίτων.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για όλα τα tweets από έναν λογαριασμό Twitter

2. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης

Αυτή είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση για τη δημοσίευση μεγαλύτερων αναρτήσεων στο X. Η χρήση στιγμιότυπων οθόνης για τη σύνταξη μεγαλύτερων μηνυμάτων είναι μια αυξανόμενη τάση. Πιθανότατα έχετε δει ανθρώπους να χρησιμοποιούν το «απάτη» στο δικό σας χρονοδιάγραμμα.

Η αρχή είναι απλή. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων για Android ή iOS και γράψτε αυτό που θέλετε να πείτε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι όλα χωρούν σε μία οθόνη. Στη συνέχεια, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης με αυτά που είπατε και ενεργοποιήστε την εφαρμογή X. Πατήστε στο εικονίδιο της νέας ανάρτησης και επισυνάψτε το στιγμιότυπο οθόνης στην ανάρτησή σας. Δεν χρειάζεται καν να γράψετε κείμενο, αν και η προσθήκη εναλλακτικού κειμένου βοηθά στην προσβασιμότητα. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε Δημοσίευση.

Αυτή η μέθοδος, ωστόσο, δεν θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας στο X.

3. Δημιουργήστε ένα νήμα

Λίγο καιρό μετά την αύξηση στους 280 χαρακτήρες, ο X κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να μεταδίδετε μηνύματα. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μια σειρά από συνδεδεμένες αναρτήσεις που τις εμφανίζουν σε μορφή συνεχούς κύλισης όταν προβάλλονται μέσω της εφαρμογής. Είναι ένας τρόπος να δημοσιεύετε μεγαλύτερες σκέψεις και ιδέες χωρίς να βασίζεστε σε εξωτερικές εφαρμογές και εργαλεία.

Για να δημιουργήσετε ένα νήμα στην εφαρμογή, ξεκινήστε να συνθέτετε μια ανάρτηση με τον συνηθισμένο τρόπο. Όταν είστε έτοιμοι να γράψετε τη δεύτερη ανάρτηση, κάντε κλικ στο κουμπί +.

  Πώς να αφαιρέσετε τις τάσεις από το Twitter

Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα ολόκληρο νήμα ταυτόχρονα κάνοντας κλικ στο κουμπί Δημοσίευση όλων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερες αναρτήσεις σε ένα νήμα αργότερα, επιλέγοντας την ανάρτηση και κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη άλλης ανάρτησης κάτω από αυτήν. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Περισσότερα (τρεις οριζόντιες κουκκίδες) για να συνεχίσετε τα παλαιότερα νήματα.

4. Χρησιμοποιήστε το ControlC

ControlC είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε οποιοδήποτε εκτεταμένο περιεχόμενο με πολλά άτομα στο διαδίκτυο. δεν είναι X-συγκεκριμένο. Τούτου λεχθέντος, είναι ένα φανταστικό εργαλείο για χρήση για μεγαλύτερες αναρτήσεις στο X.

Το ControlC προσφέρει μορφοποίηση κειμένου, που σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε το μέγεθος της γραμματοσειράς, το στυλ κειμένου, το χρώμα του κειμένου και πολλά άλλα.

Ως εκ τούτου, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για γρήγορη κοινή χρήση μεγαλύτερου περιεχομένου που εκτείνεται πέρα ​​από μερικές απλές προτάσεις. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να μοιραστείτε κάποιες τεχνικές οδηγίες ή λεπτομερείς οδηγίες και πρέπει να επισημάνετε ορισμένα μέρη του κειμένου.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, γράψτε και μορφοποιήστε το κείμενό σας στο πλαίσιο που εμφανίζεται στην οθόνη. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στην Υποβολή και θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε με άλλα άτομα. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να στείλετε τον σύνδεσμο στο X απευθείας από την εφαρμογή Ιστού.

  Αποκλεισμός τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και αθλητικών spoiler στο Facebook και στο Twitter [Chrome]

5. Χρησιμοποιήστε το Tweet Compressor

Όλοι έχουμε γράψει αναρτήσεις με μερικούς χαρακτήρες και καταλήγουμε να σαρώνουμε το κείμενο ξανά και ξανά για τυχόν μικρή εξοικονόμηση που μπορεί να βρεθεί.

Αντί να κάνετε τη σκληρή δουλειά μόνοι σας, θα πρέπει απλώς να επικολλήσετε την ανάρτησή σας στο Tweet site Compressor.

Χρησιμοποιεί unicode για να αντικαταστήσει συγκεκριμένους συνδυασμούς δύο γραμμάτων με μεμονωμένους χαρακτήρες. Οι συμπιεστοί συνδυασμοί είναι:

  • cc
  • Κυρία
  • ns
  • ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
  • σε
  • ls
  • fi
  • fl
  • ffl
  • ffi
  • iv
  • ix
  • vi
  • ω
  • ii
  • xi
  • nj
  • περίοδο που ακολουθείται από ένα διάστημα
  • κόμμα ακολουθούμενο από κενό

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Unicode είναι ένα πρότυπο πληροφορικής που επιτρέπει τη συνεπή κωδικοποίηση όλων των συστημάτων γραφής του κόσμου. Έχει σχεδόν 150.000 χαρακτήρες συνολικά. Ο Συμπιεστής Tweet χρησιμοποιεί αντικαταστάσεις unicode ενός χαρακτήρα, όπως λατινικούς αριθμούς και επιστημονικές συντομογραφίες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του X και οικοδομήστε τη φήμη σας

Χάρη σε αυτούς τους απλούς τρόπους, μπορείτε να δημοσιεύετε περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας χωρίς προβλήματα. Ενώ η εγγραφή στο X Premium είναι ίσως η πιο εύκολη επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άλλες μεθόδους εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για να γράψετε μεγαλύτερες αναρτήσεις. Το να μάθετε πώς να γράφετε μεγαλύτερες αναρτήσεις είναι μόνο ένα μικρό μέρος του να γίνετε χρήστης X power. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες συμβουλές για αρχάριους που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε περισσότερο την εφαρμογή κοινωνικών μέσων και να χτίσετε τη φήμη σας.