Πώς να Γίνετε Πιστοποιημένος Αρχιτέκτονας Cloud

Οι αρχιτέκτονες cloud είναι απαραίτητοι για τη δημιουργία υπολογιστικών στρατηγικών σε οποιοδήποτε εικονικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του σχεδιασμού, της διαχείρισης, της ασφάλειας και της παρακολούθησης του cloud.

Τι είναι ένας Αρχιτέκτονας Cloud;

Η παρακάτω ενότητα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας εάν αναζητάτε λεπτομέρειες σχετικά με τους αρχιτέκτονες cloud, τις εργασίες και τα καθήκοντά τους, καθώς και την προετοιμασία για την απόκτηση της πιστοποίησης Cloud Architect.

Ένας επαγγελματίας που δημιουργεί, στήνει και συντηρεί υπολογιστικά συστήματα που βασίζονται σε σύννεφο είναι ένας αρχιτέκτονας cloud. Η επεκτασιμότητα, η ασφάλεια, η υποδομή και η αποθήκευση δεδομένων είναι μεταξύ των τεχνικών πτυχών του υπολογιστικού νέφους, καθώς οι αρχιτέκτονες cloud είναι ειδικοί.

Κατανοούν πλήρως την εικονικοποίηση, το λογισμικό ανάλυσης, τις γλώσσες κωδικοποίησης, τις τεχνολογίες δικτύου και την ανάπτυξη λογισμικού.

Είναι υπεύθυνος για τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, τη δημιουργία και την εφαρμογή της στρατηγικής cloud computing μιας εταιρείας.

Συνεργάζονται με όλα τα τμήματα της εταιρείας, από την πληροφορική έως τις επιχειρήσεις, για να διασφαλίσουν ότι η υποδομή cloud ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κλάδου.

Είναι έμπειροι τόσο στις τεχνολογίες cloud όσο και στις επιχειρηματικές λειτουργίες που υποστηρίζουν.

Τα καλύτερα αγαθά και υπηρεσίες cloud επιλέγονται από αρχιτέκτονες cloud σε συνεργασία με προμηθευτές και μια ομάδα μηχανικών για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Οι προγραμματιστές και οι αρχιτέκτονες cloud συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι οι εφαρμογές που δημιουργούν είναι συμβατές με το περιβάλλον cloud.

Εργασιακές Ευθύνες

Παρόλο που ένας αρχιτέκτονας cloud είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση λύσεων που βασίζονται στο cloud, ας δούμε μερικές από τις συγκεκριμένες εργασίες και καθήκοντα που πρέπει να εκτελούν:

  • Κάντε σχέδια για την επιτυχή ενσωμάτωση τεχνολογιών υπολογιστικού νέφους.
  • Δημιουργήστε κατευθυντήριες γραμμές και κανόνες για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την αξιοπιστία των συστημάτων υπολογιστικού νέφους.
  • Διατήρηση της ασφάλειας, της αξιοπιστίας και της συμμόρφωσης των συστημάτων που βασίζονται σε cloud μέσω διαχείρισης και παρακολούθησης.
  • Αναπτύξτε δεσμεύσεις στρατηγικής cloud, αναπτύξεις cloud, καθώς και δραστηριότητες μετεγκατάστασης cloud όπως και όταν απαιτείται.
  • Ανάγκη συνεργασίας με άλλο προσωπικό IT για τη διασφάλιση αποτελεσματικών λειτουργιών, ασφαλούς αποθήκευσης δεδομένων και απόδοσης δικτύου.
  • Θέσπιση μέτρων ασφαλείας και παρακολούθηση αυτών, διαχείριση υπηρεσιών cloud και διασφάλιση της καλύτερης λειτουργίας της υποδομής cloud.
  • Ικανός να δημιουργεί λύσεις cloud ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη.
  • Υπεύθυνος για τη διάγνωση, την ανάλυση και την αντιμετώπιση προβλημάτων με συστήματα cloud.
  • Υπεύθυνος για τη βοήθεια στη θέσπιση διαδικασιών και διαδικασιών που εγγυώνται ότι ακολουθούνται οι βέλτιστες πρακτικές κατά τη χρήση του cloud.
  • Οι αρχιτέκτονες cloud πρέπει να γνωρίζουν πλήρως τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις της αγοράς, καθώς και αναλυτική σκέψη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Στη συνέχεια, συζητήστε τις προαπαιτούμενες δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε αρχιτέκτονας cloud.

Προαπαιτούμενες δεξιότητες που απαιτούνται

Η κατασκευή, ο σχεδιασμός και η συντήρηση συστημάτων cloud computing για επιχειρήσεις εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των αρχιτεκτόνων cloud. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας στη σημερινή εποχή των υπολογιστών, όπου οι εταιρείες βασίζονται κυρίως σε τεχνολογίες που βασίζονται στο cloud.

Για να επιτύχουν, οι αρχιτέκτονες cloud πρέπει να κατανοήσουν διεξοδικά τα πολλά στοιχεία υλικού και λογισμικού, όπως η δικτύωση, η αποθήκευση, η εικονικοποίηση και η ασφάλεια, που εντάσσονται σε ένα σύστημα υπολογιστικού νέφους.

Καθώς πρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους αξιόπιστες και προσιτές λύσεις, πρέπει επίσης να έχουν καλές ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και ικανότητα προγραμματισμού.

Οι αρχιτέκτονες cloud έχουν συχνά υπόβαθρο επιστήμης υπολογιστών ή μηχανικής και γνωρίζουν τις βέλτιστες πρακτικές στο cloud computing.

Πρέπει να μεταφράσουν τους επιχειρηματικούς στόχους και τους στόχους ενός οργανισμού σε μια λύση που βασίζεται στο cloud που να ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις. Η αντιμετώπιση προβλημάτων και η επίλυση ζητημάτων που αναπτύσσονται στο περιβάλλον cloud είναι πρόσθετες δεξιότητες που πρέπει να διαθέτουν οι αρχιτέκτονες cloud.

Πιστοποιήσεις

Αυτή η ενότητα θα εξετάσει διάφορους οργανισμούς που προσφέρουν πιστοποίηση για να γίνουν Αρχιτέκτονες Cloud.

Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert

Η πιστοποίηση Microsoft Azure Solutions Architect Expert εξοπλίζει τα άτομα με τις γνώσεις και τις ικανότητες να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν λύσεις που χρησιμοποιούν το Microsoft Azure, την πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους της εταιρείας.

  Το Google reCAPTCHA Mailhide κρύβει το email σας πίσω από το CAPTCHA για να σταματήσει το ανεπιθύμητο

Αυτή η πιστοποίηση, η οποία είναι το υψηλότερο επίπεδο στον τομέα του Azure Solutions Architect, απαιτεί μια βαθιά κατανόηση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων των λύσεων Azure.

Οι επαγγελματίες που θέλουν να επιδείξουν τις γνώσεις τους στην αρχιτεκτονική λύσεων Azure και να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν λύσεις που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Microsoft Azure πρέπει να αποκτήσουν αυτήν την πιστοποίηση.

Οι επαγγελματίες που έχουν κερδίσει την πιστοποίηση θα έχουν επίσης τις γνώσεις και τις ικανότητες να σχεδιάζουν λύσεις, να δημιουργούν και να αναπτύσσουν εφαρμογές, να δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον και να ελέγχουν την αποθήκευση δεδομένων, τα δίκτυα και τις υπηρεσίες εφαρμογών.

Εκτός από πολλά άλλα σύνολα δεξιοτήτων, οι επαγγελματίες με αυτό το διαπιστευτήριο είναι ικανοί στην ασφάλεια, το απόρρητο, την επεκτασιμότητα, την ανάκτηση καταστροφών, τη δικτύωση και την αποθήκευση δεδομένων. Για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης, είναι επίσης ειδικευμένοι στον σχεδιασμό της ανάπτυξης λύσεων με βάση τις ανάγκες των πελατών και τους επιχειρηματικούς στόχους (ROI).

Λεπτομέρειες εξετάσεων

Ο υποψήφιος πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις για να λάβει την πιστοποίηση Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert.

  • Προϋποθέσεις: Πρέπει να αποκτήσετε πιστοποίηση Microsoft Azure Administrator Associate (Εξέταση: AZ-104).
  • Επιτυχία στην Εξέταση: Σχεδιασμός Λύσεων για την Υποδομή του Microsoft Azure (Εξέταση AZ-305).
  • Μέθοδος εξέτασης: Είτε από μια διαδικτυακή εξέταση ή από ένα εξεταστικό κέντρο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να κατεβάσουν τον οδηγό εξετάσεων Προαπαιτούμενα για πιστοποίηση Microsoft Azure Administrator Associate (Εξέταση: AZ-104) και Λύσεις σχεδίασης για την υποδομή του Microsoft Azure (Εξέταση AZ-305) για περισσότερες πληροφορίες.

Google Professional Cloud Architect

Μια πιστοποίηση Google Professional Cloud Architect δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα την πλατφόρμα και την τεχνολογία cloud computing της Google.

Τόσο οι έμπειροι επαγγελματίες όσο και τα άτομα που μόλις μπαίνουν στον τομέα ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αυτό το προσόν.

Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να δημιουργήσει επαγγελματίες του cloud με γνώσεις σχετικά με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση αξιόπιστων, ασφαλών και επεκτάσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών στην πλατφόρμα υπολογιστών cloud της Google.

Ένα άτομο πρέπει να περάσει μια εξέταση που καλύπτει την αρχιτεκτονική δικτύου, την ασφάλεια, τη διαχείριση πόρων και την ανάπτυξη εφαρμογών για να γίνει πιστοποιημένος Google Professional Cloud Architect.

Λεπτομέρειες εξετάσεων

  • Διάρκεια: Δύο ώρες
  • Μορφή εξέτασης: 50–60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και πολλαπλής επιλογής
  • Μέθοδος εξέτασης: Είτε εξέταση μέσω διαδικτύου είτε σε εξεταστικό κέντρο
  • Προαπαιτούμενα: Καμία
  • Προτεινόμενη εμπειρία: Τρία χρόνια εμπειρίας στον τομέα, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός έτους σχεδιασμού και διαχείρισης λύσεων με χρήση του Google Cloud.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα σπουδών από αυτήν τη σελίδα Google Professional Cloud Architect.

AWS Certified Solutions Architect – Associate (Exam – SAA-C03)

Για όσους επιθυμούν να επιδείξουν την ικανότητά τους στη δημιουργία και τη διαχείριση λύσεων που βασίζονται σε AWS, η πιστοποίηση AWS Certified Solutions Architect – Associate είναι μια δημοφιλής εξέταση.

Το AWS είναι μια πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους που δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες, όπως δικτύωση, υπολογισμός και αποθήκευση. Επιπλέον, το AWS προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών για να βοηθήσει τους χρήστες στη διαχείριση των πόρων τους στο cloud.

Είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη πιστοποίηση και πιστοποιεί την ικανότητα ενός ατόμου να αναπτύσσει και να εφαρμόζει κλιμακούμενα συστήματα στην πλατφόρμα AWS.

Προορίζεται να εξοπλίσει τους αιτούντες με τις ικανότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την αντιμετώπιση προβλημάτων λύσεων που βασίζονται σε cloud που βασίζονται στις Υπηρεσίες Ιστού της Amazon (AWS).

Η απόκτηση αυτού του διαπιστευτηρίου δείχνει ότι ένα άτομο μπορεί να δημιουργήσει και να αναπτύξει συστήματα στην πλατφόρμα AWS που είναι τόσο πολύ διαθέσιμα όσο και οικονομικά.

Η εξέταση πιστοποίησης προορίζεται για άτομα που έχουν εργαστεί με την πλατφόρμα AWS στο παρελθόν και έχουν κάποιες θεμελιώδεις ιδέες για το cloud computing.

Λεπτομέρειες εξετάσεων

  • Μορφή εξέτασης: Υπάρχουν 65 ερωτήσεις τόσο στην ενότητα πολλαπλών επιλογών όσο και στην ενότητα πολλαπλών απαντήσεων της εξέτασης.
  • Διάρκεια: 130 λεπτά
  • Μέθοδος εξέτασης: Είτε εξέταση μέσω διαδικτύου είτε σε εξεταστικό κέντρο

Μπορείτε να κατεβάσετε τις λεπτομέρειες και το περιεχόμενο της εξέτασης από την ενότητα οδηγών εξετάσεων AWS.

IBM Certified Professional Architect – Cloud v5 (Exam C1000-118)

Η πιστοποίηση IBM Certified Professional Architect – Cloud v5, η οποία ηγείται του κλάδου, φέρει ένα βάρος ενός ελίτ επιπέδου εξειδίκευσης στο θέμα του υπολογιστικού νέφους.

Είναι μια απαιτητική αξιολόγηση που εξετάζει τις ικανότητες και την τεχνογνωσία των υποψηφίων σε τομείς που σχετίζονται με την πλατφόρμα της IBM, όπως η υποδομή υπολογιστών cloud, η ανάπτυξη και ανάπτυξη εφαρμογών cloud, το δίκτυο και η αποθήκευση και η ασφάλεια και διαχείριση cloud.

  Πώς να προσθέσετε γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη του iPad σας στο iPadOS 14

Για να πιστοποιηθούν, οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν καλά το οικοσύστημα του cloud computing και τις αποχρώσεις της ασφάλειας cloud.

Όσοι λαμβάνουν την πιστοποίηση έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν ολοκληρωμένες λύσεις χρησιμοποιώντας τις ειδικές λειτουργίες και υπηρεσίες μιας πλατφόρμας cloud.

Η πιστοποίηση προσφέρει μια πλήρη κατανόηση των τεχνολογιών cloud, συμπεριλαμβανομένων του λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS), της πλατφόρμας ως υπηρεσίας (PaaS) και της υποδομής ως υπηρεσίας (IaaS). Καλύπτει επίσης εικονικοποίηση, λειτουργίες κέντρων δεδομένων, αποθήκευση και δικτύωση.

Αυτή η πιστοποίηση IBM καλύπτει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες cloud. Αφού πιστοποιηθούν, οι επαγγελματίες μπορούν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους αναγνωρίζοντας τις ικανότητες και την πείρα τους.

Λεπτομέρειες εξετάσεων

  • Αριθμός Ερωτήσεων: 61
  • Αριθμός ερωτήσεων προς επιτυχία: 39
  • Επιτρεπόμενος χρόνος: 90 λεπτά

Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος σπουδών IBM Certified Professional Architect – Cloud v5 (Exam C1000-118), τότε επισκεφτείτε τη σελίδα πιστοποίησης IBM.

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Αρχιτέκτονας-επαγγελματίας (Εξέταση 1Z0-997-22)

Η πιστοποίηση επαγγελματίας αρχιτέκτονα της Oracle Cloud Infrastructure (OCI) είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο, κορυφαίο στον κλάδο διαπιστευτήριο. Η Oracle Corporation παρέχει μια υπηρεσία υπολογιστικού νέφους που ονομάζεται Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

Η OCI παρέχει διάφορες υπηρεσίες, όπως υπολογιστές, αποθήκευση, δικτύωση και ανάπτυξη εφαρμογών, και απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες. Για επαγγελματίες πληροφορικής που θέλουν να αποδείξουν την επάρκειά τους στην πλατφόρμα, η OCI προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα πιστοποίησης.

Το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης που διατίθεται για αυτήν την πλατφόρμα από την Oracle είναι το OCI Architect-professional. Ένα από τα πιο γνωστά και σεβαστά προσόντα στον τομέα της πληροφορικής.

Για να σχεδιάσει, να δημιουργήσει και να εφαρμόσει σωστά τις λύσεις Oracle Cloud Infrastructure, ένα άτομο πρέπει να διαθέτει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ικανότητες που προορίζεται να επιβεβαιώσει το πρόγραμμα πιστοποίησης OCI Architect-professional.

Λεπτομέρειες εξετάσεων

  • Προϋπόθεση: Ανάγκη επιτυχίας στο Associate Oracle Cloud Infrastructure 2022 Certified Architect (Εξέταση 1Z0-1072-22)
  • Μορφή: Πολλαπλής επιλογής
  • Διάρκεια: 120 Λεπτά
  • Αριθμός Ερωτήσεων: 50
  • Βαθμολογία επιτυχίας: 65%

Η πιστοποίηση Oracle προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση, ένα πρακτικό εργαστήριο και μια πρακτική εξέταση. Εάν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, θα δικαιούστε να λάβετε μέρος στην τελική εξέταση για πιστοποίηση OCI Architect-professional.

Πόροι

Microsoft Azure Fundamentals – AZ-900

Η Udemy προσφέρει πιστοποίηση Microsoft Azure Fundamentals – AZ-900 που βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη χρήση τεχνολογιών cloud, ιδιαίτερα του Microsoft Azure.

Η εξέταση AZ-900 δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση του cloud ή του IT. Αντίθετα, εστιάζει σε θεμελιώδεις έννοιες του Microsoft Azure. Αυτή η πιστοποίηση είναι εξαιρετική για όσους είναι ολοκαίνουργιοι στην πλατφόρμα Microsoft Azure.

Ο εντοπισμός και η κατανόηση των κρίσιμων υπηρεσιών Azure, η κατανόηση της τιμολόγησης και των επιλογών υποστήριξης του Azure, καθώς και η διαχείριση της ασφάλειας και της συμμόρφωσης είναι μερικά μόνο από τα βασικά στοιχεία που καλύπτονται από αυτήν την πιστοποίηση.

Το μάθημα περιλαμβάνει 50 νέες πρακτικές δοκιμές, έναν οδηγό μελέτης 24 σελίδων, πλήρη εκ νέου mastering ήχου, αρχεία ήχου με δυνατότητα λήψης και διαφάνειες.

Εισαγωγή στις Υπηρεσίες Microsoft Azure Cloud

Αυτό το μάθημα Microsoft Azure Cloud Services από την Coursera σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, είτε μόλις αρχίζετε να εργάζεστε με το cloud είτε έχετε ήδη εμπειρία στο cloud, αλλά είστε νέοι στο Microsoft Azure.

Σας εισάγει στις θεμελιώδεις ιδέες και δυνατότητες του Microsoft Azure. Θα καλυφθούν όλα τα βασικά στοιχεία του cloud computing, τα οφέλη του και ο τρόπος επιλογής της καλύτερης λύσης Microsoft Azure για διάφορα επιχειρηματικά σενάρια.

Το μάθημα προσφέρει βίντεο, πρακτικές εξετάσεις, σχόλια και επιλογές εκμάθησης με αυτόματο ρυθμό.

Microsoft Azure Certification Training Course (AZ 305)

Η Edureka προσφέρει αυτήν την εκπαίδευση για το Microsoft Azure AZ 305, το οποίο καθοδηγείται από εκπαιδευτές και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως πρόσβαση σε όλη τη διάρκεια της ζωής στο υλικό του μαθήματος, 24ωρη βοήθεια, πρακτική εξάσκηση κ.λπ.

Μπορείτε να επιτύχετε την πιστοποίηση Azure Solutions Architect Expert προετοιμάζοντας τη νέα εξέταση Microsoft Azure AZ-305, η οποία αντικαθιστά τις παρωχημένες και αποσυρμένες εξετάσεις AZ-303 και AZ-304.

Μπορείτε να αναπτύξετε με επιτυχία λύσεις για αρχιτέκτονες cloud χρησιμοποιώντας υπηρεσίες της Microsoft με τη βοήθεια του μαθήματος Edureka Azure. Η εκπαίδευση Azure θα βοηθήσει στην ικανότητά σας να δημιουργείτε ταυτότητα και διακυβέρνηση, αποθήκευση δεδομένων, επιχειρηματική συνέχεια και λύσεις υποδομής.

Πιστοποιητικό Google Cloud Architect Professional

Το μάθημα Coursera Google Cloud Architect Professional Certificate σάς εξοπλίζει με τις ικανότητες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην καριέρα σας στην αρχιτεκτονική cloud και προσφέρει μια διαδρομή για να αποκτήσετε πιστοποίηση ως Επαγγελματίας Αρχιτέκτονας Cloud Google Cloud, η οποία είναι καλά αναγνωρισμένη στον τομέα.

  Πώς να δημιουργήσετε γραφήματα Pareto [5 Tools]

Αυτό το μάθημα περιέχει επτά θέματα επαγγελματικής εκμάθησης που εγγυώνται στους αιτούντες ότι μπορούν να εκτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντα ενός Αρχιτέκτονα Google Cloud. Καλύπτει τις αρχές του Google Cloud, την υποδομή cloud, την κλιμάκωση και τον αυτοματισμό, τη μεθοδολογία σχεδιασμού, τη μηχανή Google Kubernetes κ.λπ.

Θα μάθετε πώς να αναπτύσσετε τμήματα λύσεων σε αυτό το μάθημα, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής υπηρεσιών δικτύου, συστημάτων και εφαρμογών.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει σημαντικές συνεδρίες πρακτικής, ανάλυση περιπτωσιολογικής μελέτης, προσδιορισμό τεχνικών σημείων επιτήρησης και ανάπτυξη προτάσεων λύσης.

Ultimate Google Certified Professional Cloud Architect

Το μάθημα Ultimate Google Certified Professional Cloud Architect από την Udemy έχει 300+ ερωτήσεις πρακτικής και 21 άρθρα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως BigData, Machine Learning, IoT, Networking, Storage & Databases, Autoscaling/HA, IAM και Security.

Περισσότεροι από 25300 φοιτητές δήλωσαν ότι αυτό το μάθημα τους βοήθησε να περάσουν τις εξετάσεις πιστοποίησης. Περισσότερα από 405.000 άτομα εγγράφηκαν στη μελέτη και έλαβαν τις καλύτερες κριτικές.

Όποιος ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις δεξιότητές του με τις Πιστοποιήσεις Αρχιτεκτονικής Cloud ή να προετοιμαστεί για την Εξέταση Αρχιτέκτονα Google Cloud είναι ευπρόσδεκτος να εγγραφεί στο μάθημα.

Εκπαιδευτικό μάθημα πιστοποίησης Google Cloud Platform (GCP).

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η διαχείριση στερεών, ασφαλών και εξαιρετικά διαθέσιμων λύσεων που βασίζονται σε cloud είναι μερικά μόνο θέματα στο Πρόγραμμα πιστοποίησης Google Cloud της Edureka.

Αυτό το πρόγραμμα καθοδηγούμενο από εκπαιδευτές Google Cloud Platform διασφαλίζει ότι οι αιτούντες έχουν πρακτική εμπειρία σε πραγματικά έργα και απεικονίζει διάφορες πτυχές της κυριαρχίας του Google Cloud Platform.

Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κλάδου, επαγγελματίες του κλάδου ανέπτυξαν το περιεχόμενο του μαθήματος. Θα έχετε γερά θεμέλια και θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να περάσετε το τεστ Google Certified Professional Cloud Architect.

AWS Cloud Practitioner Essentials

Οι βασικές έννοιες του AWS Cloud είναι η κύρια έμφαση του μαθήματος AWS Cloud Practitioner Essentials της Coursera. Ακόμη και όσοι δεν είναι επαγγελματίες πληροφορικής μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές του AWS Cloud και να συμμετάσχουν στις πρωτοβουλίες cloud των οργανισμών τους.

Θα μπορούσατε να προετοιμαστείτε για την πιστοποίηση AWS Certified Cloud Practitioner χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες σε αυτό το μάθημα.

Το υλικό του μαθήματος καλύπτει τις βασικές αρχές του AWS Cloud και την παγκόσμια αρχιτεκτονική του, καθώς και τις βασικές υπηρεσίες AWS υπολογισμού, δικτύου, βάσεων δεδομένων και αποθήκευσης.

Οι επαγγελματίες με υπόβαθρο στα χρηματοοικονομικά θα επωφεληθούν επίσης από την κατανόηση των οικονομικών πλεονεκτημάτων του AWS Cloud, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης, των εργαλείων τιμολόγησης και των μοντέλων τιμολόγησης.

Ultimate AWS Certified Cloud Practitioner (Εξέταση – CLF-C01)

Το AWS Certified Cloud Practitioner της Udemy θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσετε την καριέρα σας εάν στοχεύατε να εισέλθετε στο cloud AWS.

Παρέχει σε βάθος κάλυψη όλων των νέων θεμάτων του AWS Certified Cloud Practitioner σε αυτό το μάθημα, το οποίο καλύπτει επίσης τα AWS Fundamentals, συμπεριλαμβανομένων των EC2, ELB, ASG, RDS, ElastiCache και S3. Τα περιεχόμενα έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθήσετε την εξέταση Ultimate AWS Certified Cloud Practitioner (Exam – CLF-C01)

Το μάθημα είναι γεμάτο με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του AWS σε όλες τις πτυχές. Οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν 300+ παρουσιάσεις σε μορφή PDF εκτός από την πρακτική εξέταση.

Πιστοποιημένος AWS Cloud Practitioner

Οι υποψήφιοι με βασική κατανόηση των εννοιών του AWS Cloud και που σκοπεύουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις βασικού επιπέδου AWS Certified Cloud Practitioner Exam (CLF-C01) θα πρέπει να παρακολουθήσουν το μάθημα Whizlabs.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι υποψήφιοι θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις αρχές cloud, την ασφάλεια, τη συμμόρφωση, την τεχνολογία, τη χρέωση και την τιμολόγηση στην υποδομή cloud AWS.

Για να περάσετε την εξέταση CLF-C01 με την πρώτη σας προσπάθεια, το μάθημα περιλαμβάνει εννέα πρακτικές εξετάσεις με 390 ερωτήσεις πρακτικής και 112 βίντεο.

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations Associate Exam – Practice Tests

Σπουδάζετε για το Oracle Cloud Infrastructure Foundations Associate Exam (1Z0-1085-22); Εάν ναι, αυτό το μάθημα Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations Associate Exam θα καλύψει τις ανάγκες σας, αν θέλετε να εξασκηθείτε σε ερωτήσεις ή ερεθίσματα.

Αν και υπάρχουν 110 ερωτήσεις πρακτικής σε αυτό το μάθημα, το καθένα έχει μια λεπτομερή εξήγηση που βοηθά τους υποψηφίους να κατανοήσουν την ιδέα πίσω από την ερώτηση.

Οι ερωτήσεις δημιουργούνται χρησιμοποιώντας το στυλ δοκιμής OCI και το μάθημα προσφέρει βοήθεια στις ΜΜΕ όλο το εικοσιτετράωρο.

Δωρεάν πόροι

Οι παρακάτω ιστότοποι μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη μελέτη στο Cloud ή το ταξίδι πιστοποίησης εάν αναζητάτε δωρεάν πόρους.

Τελικές Λέξεις

Οι μηχανικοί ανώτερου επιπέδου που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν λύσεις υπολογιστών που βασίζονται σε σύννεφο είναι αρχιτέκτονες cloud. Πρέπει να γνωρίζουν καλά τις έννοιες και τα εργαλεία του cloud computing, συμπεριλαμβανομένων των AWS, Azure και GCP.

Καθώς οι περισσότερες υποδομές πληροφορικής μετακινούνται στο cloud, οι αρχιτέκτονες cloud έχουν μεγάλη ζήτηση και θα συνεχίσουν να είναι στο μέλλον. Εάν οι υποψήφιοι διαθέτουν πιστοποιήσεις, τα βιογραφικά τους αναμφίβολα θα αποκτήσουν αξιοπιστία. Τα πιστοποιητικά που ανέφερα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο κοντά στο να γίνετε ο Αρχιτέκτονας του Cloud.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τεστ πρακτικής AWS για να σας βοηθήσουν να περάσετε τις εξετάσεις.