Πώς να ηχογραφήσετε κλήση στο iPhone χωρίς εφαρμογή δωρεάν

Η Apple δεν έχει συμπεριλάβει μια ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής για τηλεφωνικές κλήσεις iPhone λόγω νομικών περιορισμών που ισχύουν για κάθε χώρα και πολιτεία. Ένας λόγος που η Apple έχει προσελκύσει τόσους πολλούς χρήστες από όλο τον κόσμο είναι οι εξαιρετικές ρυθμίσεις απορρήτου της. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι αντιμετώπισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνεχίσετε να καταγράφετε τηλεφωνικές κλήσεις στο iPhone σας. Ανησυχώντας για το πώς να ηχογραφήσετε δωρεάν κλήση στο iPhone χωρίς εφαρμογή, σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς μπορείτε να ηχογραφήσετε μια κλήση στο iPhone σας δωρεάν χωρίς να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή και εκτός αυτού, θα σας εξοικειώσουμε επίσης με την καλύτερη δωρεάν κλήση συσκευή εγγραφής για iPhone. Επίσης, δείξαμε πώς να ηχογραφείτε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone 13. Διαβάστε λοιπόν προσεκτικά αυτό το άρθρο και αποκτήστε χρήσιμες πληροφορίες μαζί μας.

Πώς να ηχογραφήσετε κλήση στο iPhone χωρίς εφαρμογή δωρεάν

Τώρα, ας ξεκινήσουμε με τον τρόπο εγγραφής κλήσης στο iPhone χωρίς εφαρμογή δωρεάν. Μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω μεθόδους που συζητήθηκαν από εμάς για εγγραφή.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε άλλη συσκευή

Η πρώτη και η πιο εύκολη μέθοδος που απαντά στην ερώτηση πώς να καταγράψετε κλήση στο iPhone 13 χωρίς εφαρμογή δωρεάν είναι η χρήση άλλης συσκευής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή συσκευή εγγραφής για την εγγραφή κλήσεων, καθώς είναι μια από τις απλούστερες μεθόδους. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο για να καταγράψετε τις κλήσεις σας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πραγματοποιήστε μια κλήση στο άτομο που θέλετε να ηχογραφήσετε.

2. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ηχείου ενώ η κλήση είναι σε εξέλιξη από την οθόνη κλήσης.

3. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε μια άλλη συσκευή, όπως τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή, tablet, συσκευή εγγραφής και άλλα για να καταγράψετε τη συνομιλία.

Αυτός είναι ο τρόπος εγγραφής μιας τηλεφωνικής κλήσης σε iPhone 13 ή iPhone 11 χρησιμοποιώντας άλλη συσκευή.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε τα Εισερχόμενα αυτόματου τηλεφωνητή

Μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή είναι η χρήση εισερχομένων φωνητικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για την εγγραφή μιας τηλεφωνικής κλήσης στο iPhone 13.

1. Πρώτα, πραγματοποιήστε την κλήση στο άτομο που θέλετε να ηχογραφήσετε.

2. Στη συνέχεια, στην οθόνη κλήσης σας, θα μπορείτε να δείτε διάφορες επιλογές, πατήστε το κουμπί προσθήκης κλήσης.

3. Μετά από αυτό, θα κατευθυνθείτε στη λίστα επαφών σας, από όπου πρέπει να επιλέξετε τον αριθμό σας από αυτήν.

4. Επιπλέον, πατήστε το κουμπί Κλήση και όταν το κάνετε αυτό, το φωνητικό σας κουτί θα προστεθεί στην κλήση.

5. Όταν φτάσετε στο φωνητικό κουτί, πρέπει να περιμένετε να ακουστεί ο ήχος μετά τον οποίο θα ηχογραφηθεί η κλήση.

  Πώς να προσθέσετε μια κρεμαστή εσοχή στο Microsoft Word

6. Όταν επιστρέψετε στην οθόνη κλήσης, πατήστε το κουμπί Συγχώνευση κλήσης στην οθόνη κλήσης.

Αφού συγχωνευθούν οι κλήσεις σας, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε κανονική κλήση συνδιάσκεψης. Στο ένα άκρο, θα έχετε τον αριθμό του τηλεφωνητή σας. Έτσι, ολόκληρη η συνομιλία σας θα καταγραφεί ως μήνυμα εισερχομένων. Μόλις ολοκληρωθεί η κλήση σας, θα δείτε ότι η ηχογράφηση θα βρίσκεται στα εισερχόμενα του τηλεφωνητή σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτήν την κλήση, ώστε να έχετε πρόσβαση όποτε θέλετε.

Ως εκ τούτου, αυτός είναι ο τρόπος εγγραφής μιας τηλεφωνικής κλήσης στο iPhone 13 ή το iPhone 11.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο εξωτερικής εγγραφής

Η μέθοδος που θα σας πούμε τώρα δεν απαιτεί την εγκατάσταση μιας εφαρμογής, αλλά για να τη ρυθμίσετε θα πρέπει να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτή η μέθοδος θα λύσει την ερώτησή σας πώς να ηχογραφήσετε κλήση στο iPhone 13 χωρίς εφαρμογή δωρεάν. Αυτή η μέθοδος είναι η ίδια με τη χρήση μιας υπηρεσίας που βασίζεται στο web, γνωστή ως Recordator. Για να επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πρώτα, μεταβείτε σε αυτό Καταγραφέας ιστοσελίδα και δημιουργήστε έναν λογαριασμό δωρεάν.

2. Στο εξής, πραγματοποιήστε μια κλήση από το iPhone σας στον αριθμό χωρίς χρέωση για τις Ηνωμένες Πολιτείες: +1-888-829-2045.

Σημείωση: Αλλά, εάν δεν μείνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε ο αριθμός κλήσης που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι διαφορετικός. Αυτός ο ιστότοπος έχει τους αριθμούς που αναφέρονται ανάλογα με τη χώρα σας.

3. Αφού συνδεθεί η κλήση σας στον αριθμό τους, χρησιμοποιήστε την προηγούμενη μέθοδο για να προσθέσετε τον παραλήπτη σας στην κλήση. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Προσθήκη κλήσης στην οθόνη κλήσης και επιλέξτε τον αριθμό που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κλήση από τη λίστα επαφών σας.

4. Αφού ο παραλήπτης σας λάβει την κλήση, θα δείτε ότι η επιλογή Συγχώνευση της κλήσης σας θα εμφανιστεί στην οθόνη κλήσης, πατήστε πάνω της.

Στη συνέχεια, η κλήση σας θα μετατραπεί σε μια τριμερή διάσκεψη, στην οποία το Recordator θα καταγράφει την κλήση και θα την αποθηκεύει στον λογαριασμό σας.

Κατά τύχη, εάν δεν βρείτε τον αριθμό κλήσης για τη χώρα σας στη λίστα που παρέχουν, τότε μπορείτε να αναζητήσετε μια εναλλακτική μέθοδο για να καταγράψετε την κλήση. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Αρχικά Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Καταγραφέας.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Νέα κλήση.

3. Κατά συνέπεια, πληκτρολογήστε τον αριθμό και το όνομα του παραλήπτη σας και πατήστε την επιλογή Προσθήκη.

4. Αφού προστεθεί η επαφή σας, θα μπορείτε να δείτε δύο επιλογές, πατήστε το κουμπί Κλικ για κλήση.

5. Στο εξής, το Recordator θα καταγράφει και θα αποθηκεύει την κλήση καλώντας εσάς και τον παραλήπτη και θα τη μετατρέπει σε συνδιάσκεψη τριών κατευθύνσεων.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την ηχογράφηση, θα πρέπει:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Recordator.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Οι εγγραφές μου όπου θα βρείτε όλες τις ηχογραφήσεις σας.

3. Εκτός από το καθένα, θα έχετε την επιλογή να κάνετε λήψη ή κοινή χρήση, αν θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία MP3 και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή να μοιραστείτε τα αρχεία.

Τώρα μπορεί να είστε ξεκάθαροι με τον τρόπο εγγραφής κλήσεων στο iPhone χωρίς εφαρμογή δωρεάν, οπότε τώρα ας μιλήσουμε για την Καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής κλήσεων για iPhone.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Roblox 103 στο Xbox One

Καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής κλήσεων για iPhone

Τώρα θα παρέχουμε μια λίστα με την καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής κλήσεων για iPhone που θα ξεκαθαρίσει τις απορίες ή τις αμφιβολίες σας σχετικά με το πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone 12, πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone 13, πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση σε iPhone 11 και άλλα.

1. TapeACall: Καταγραφή κλήσεων

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να ηχογραφείτε κλήσεις στο iPhone σας δωρεάν, τότε μπορείτε πιθανώς να το χρησιμοποιήσετε TapeACall: Καταγραφή κλήσεων καθώς είναι μια δωρεάν εφαρμογή εγγραφής κλήσεων. Με την ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής του, βοηθά στην εγγραφή κλήσεων συνδιάσκεψης και λεπτομερειών συνομιλίας. Μπορείτε να ηχογραφήσετε όσες κλήσεις θέλετε και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσετε στο iPhone σας.

  • Καταγράφει τις εξερχόμενες και τις εισερχόμενες κλήσεις σας.
  • Καταγράφει επίσης συσκέψεις ζουμ, κλήσεις συνδιάσκεψης, συνεδρίες μελέτης, συσκέψεις και άλλα.
  • Φτιάχνει προγράμματα κλήσεων και τα καταγράφει.
  • Καταγράφει τις εξερχόμενες κλήσεις αυτόματα χωρίς να χρειάζεται συγχώνευση.
  • Προσφέρει μεταφράσεις ομιλίας σε κείμενο των ηχογραφήσεων των κλήσεών σας με καλή ακρίβεια.

2. Αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων

Αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων είναι μια προ-προγραμματισμένη εφαρμογή εγγραφής που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να χρησιμοποιήσετε. Αποθηκεύει όλες τις εγγραφές σας στο iPhone σας και έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

  • Οι φωνητικές σας ηχογραφήσεις επεξεργάζονται από αυτήν την εφαρμογή.
  • Λειτουργεί επίσης χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • Παρέχει μεταφράσεις φωνής σε κείμενο των ηχογραφήσεων των κλήσεών σας σε 50+ γλώσσες.
  • Καταγράφει εγχώριες και διεθνείς εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις.
  • Ανεβάστε τις εγγραφές σε υπηρεσίες cloud.
  • Μέσα στην εφαρμογή, ταξινομεί την εγγραφή με τη σειρά.

3. Recostar Pro- Εγγραφή κλήσεων

Recoster Pro είναι η καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής κλήσεων για iPhone που μπορείτε να δοκιμάσετε. Επιπλέον, η εγγραφή εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων έχει επίσης τη δυνατότητα να μεταγράφει τις εγγραφές σας. Οι υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Αποθηκεύει τις μεταγραφές και τις εγγραφές σας σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud και αποθηκεύει επαφές και αριθμούς τηλεφώνου.

  • Δεν απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο για την εγγραφή κλήσεων.
  • Προσφέρει μεταγραφή φωνής σε κείμενο των ηχογραφημένων κλήσεων σας.
  • Παρέχει πλήρως αυτόματη λειτουργία εγγραφής κλήσεων.
  • Δεν χρειάζεται να συγχωνεύσετε κλήσεις με αριθμούς τρίτων για την εγγραφή των κλήσεων σας.
  • Καταγράφει τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις και μοιράζεται τις ηχογραφημένες σας κλήσεις.

4. Call Recorder Lite για iPhone

Call Recorder Lite για το iPhone είναι μια δωρεάν εφαρμογή καταγραφής κλήσεων με βασικές λειτουργίες. Με αυτήν την εφαρμογή, τόσο οι εισερχόμενες όσο και οι εξερχόμενες κλήσεις αποθηκεύονται, αξιολογούνται και καταγράφονται εύκολα. Έχει μια εντυπωσιακή επιλογή αναπαραγωγής που προσφέρει καλό έλεγχο στα κλιπ.

  • Φιλική προς το χρήστη και απλή διεπαφή.
  • Παρέχει μεταγραφές των ηχογραφήσεων κλήσεων.
  • Ρυθμίζει την ταχύτητα αναπαραγωγής και ελέγχει την αναπαραγωγή για παράλειψη προς τα πίσω και προς τα εμπρός.
  • Μοιράζεται γρήγορα την εγγραφή με άλλες συσκευές.

5. Rev Call Recorder

Θέλετε να μάθετε πώς να ηχογραφείτε κλήσεις στο iPhone δωρεάν, μην ανησυχείτε γιατί θα σας λέγαμε για μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί την οποία μπορείτε να ηχογραφείτε κλήσεις δωρεάν. Rev Call Recorder Η εφαρμογή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αποθηκεύει τις εγγραφές στη συσκευή σας για μελλοντική χρήση, ώστε να μπορείτε να θυμάστε μια συγκεκριμένη συνομιλία. Λειτουργεί για άτομα με αριθμούς ΗΠΑ.

  • Κινητοποιεί μια κλήση με απεριόριστη διάρκεια και διάρκεια.
  • Προσφέρει αναπαραγωγή και εγγραφή υψηλής ποιότητας.
  • Οργανώνει μεταγραφές και εγγραφές κλήσεων και επιτρέπει την κοινή χρήση εντός εφαρμογών.
  • Παρέχει δυνατότητες κοινής χρήσης και εξαγωγής εντός εφαρμογών.

  • Δεν έχει διαφημίσεις ή συνδρομές.

6. Καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων- Ηχογράφηση

Συσκευή εγγραφής τηλεφωνικών κλήσεων είναι η καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής κλήσεων για iPhone που μπορείτε να κατεβάσετε στο iPhone σας. Σας βοηθά να καταγράφετε κλήσεις με ένα απλό άγγιγμα. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να παίζουν και να ανεβάζουν εγγραφές κλήσεων σε συσκευές cloud όπως iCloud, dropbox, google drive και άλλα.

  • Οργανώνει τις εγγραφές κλήσεων με συστηματικό τρόπο.
  • Σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις ηχογραφημένες σας κλήσεις και να τις μοιράζεστε με άλλα άτομα.
  • Προσφέρει μεταγραφή φωνής σε κείμενο των ηχογραφημένων κλήσεων σας.
  • Οι αριθμοί υπηρεσίας καταγραφής κλήσεων τριών κατευθύνσεων υποστηρίζονται επίσης σε πολλές χώρες από αυτήν την εφαρμογή.

7. Καταγραφή κλήσεων- IntCall

Καταγραφή κλήσεων- IntCall είναι σαν άλλες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων που διαθέτουν διάφορα εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής δωρεάν και να καταγράψετε όλες τις κλήσεις σας με ένα απλό άγγιγμα.

  • Αποθηκεύει όλες τις εγγραφές κλήσεων στη συσκευή σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτές αργότερα.
  • Σας επιτρέπει να κάνετε κοινή χρήση και αναπαραγωγή των αρχείων μόλις εγγραφούν.
  • Καταγράφει εθνικές καθώς και διεθνείς κλήσεις.
  • Σας βοηθά να μοιράζεστε εγγεγραμμένα αρχεία μέσω του Dropbox, του email, του Google Drive και άλλων.
  • Για την εγγραφή εξερχόμενων κλήσεων, χρησιμοποιεί τη δυνατότητα VOIP.

8. Συσκευή εγγραφής κλήσεων ACR Plus

Συσκευή εγγραφής κλήσεων ACR Plus είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την εγγραφή κλήσεων σε iPhone. Σας επιτρέπει επίσης να καταγράφετε τις κλήσεις σας μέσω Skype. Παρέχει διάφορα χαρακτηριστικά όπως:

  • Σας επιτρέπει να καταγράφετε απεριόριστες εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστες ηχογραφημένες κλήσεις στην ίδια την εφαρμογή.
  • Σας δίνει την επιλογή να μοιραστείτε τις ηχογραφημένες κλήσεις σας με φίλους και συγγενείς.
  • Προσφέρει φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
  • Δίνει πολλούς αριθμούς υπηρεσίας για την πραγματοποίηση κλήσεων τριών κατευθύνσεων.

9. Συσκευή εγγραφής κλήσεων iCall

Συσκευή εγγραφής κλήσεων iCall είναι μια καταπληκτική συσκευή εγγραφής κλήσεων για iPhone. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν στη συσκευή σας για την καταγραφή των κλήσεων.

  • Παρέχει σωστές μεταγραφές κειμένου των ηχογραφημένων κλήσεων σας.
  • Παρέχει επίσης μια δυνατότητα εγγραφής φωνητικών σημειώσεων.
  • Μπορείτε να ηχογραφήσετε τις κλήσεις με ένα μόνο πάτημα.
  • Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις εγγραφές και να τις αναπαράγετε όποτε θέλετε.

  • Καταγράφει τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις.

10. Google Voice

Google Voice είναι μια άλλη εφαρμογή που σας επιτρέπει να καταγράφετε κλήσεις δωρεάν, επομένως μπορείτε να τη δοκιμάσετε. Δεν συμβιβάζεται με την ποιότητα του ήχου και προσφέρει άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως:

  • Παρέχει μια ισχυρή επιλογή αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις προηγούμενες ηχογραφήσεις κλήσεων σας.
  • Προσφέρει επίσης υπηρεσίες μεταγραφής και σας επιτρέπει να διαβάσετε ένα μεταγραμμένο έγγραφο στην εφαρμογή.
  • Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας με ασφαλή τρόπο.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Voice από οπουδήποτε, καθώς μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές.
  • Σας επιτρέπει να επιλέξετε ρυθμίσεις για τον αυτόματο τηλεφωνητή, τα μηνύματα κειμένου και τις προωθημένες κλήσεις.

***

Ελπίζουμε να βρήκατε το άρθρο μας διορατικό καθώς καλύψαμε πώς να καταγράφετε κλήσεις στο iPhone χωρίς εφαρμογή δωρεάν, την καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής κλήσεων για iPhone και πολλά άλλα. Από τώρα και στο εξής, αν έχετε iPhone, μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε τις κλήσεις των φίλων και της οικογένειάς σας, ώστε να μπορείτε να τους ακούσετε ξανά. Θα πρέπει να ελέγχετε τη σελίδα μας για ενημερώσεις καθώς συνεχίζουμε να βγάζουμε εκπληκτικό περιεχόμενο. Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω.