Πώς να βρείτε το χαμένο τηλέφωνο Android (5 τρόποι) – 2023

Τα κινητά Android είναι μοντέρνα και χρησιμοποιούνται από όλους. Τα κινητά Android άλλαξαν την έννοια των κινητών. Τώρα τα κινητά δεν περιορίζονται στις κλήσεις και στη λήψη.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κινητά Android για πρόσβαση στο διαδίκτυο, για να παίξουμε παιχνίδια, να ακούσουμε μουσική, να κάνουμε ανάγνωση PDF και να κάνουμε ανάγνωση αρχείων εγγράφων. Τα κινητά Android ανταγωνίζονται για υπολογιστές σε κάθε τομέα.

Όλοι χρησιμοποιούν συσκευή Android λόγω νέων χαρακτηριστικών, όπως κάμερα υψηλής ποιότητας, CPU υψηλής ταχύτητας και μεγάλη ποσότητα μνήμης RAM και αποθήκευσης, υποστήριξη πλήρους αφής, γρήγορο Διαδίκτυο κ.λπ. Οι συσκευές Android περιέχουν επίσης μεγάλο όγκο δεδομένων και προσωπικά δεδομένα.

Πρέπει λοιπόν να προστατεύσουμε τα δεδομένα και τις συσκευές μας. Μερικές φορές κατά λάθος, χάσαμε τη συσκευή μας Android ή κάποιος έκλεψε τη συσκευή μας. Εάν αντιμετωπίζετε κι εσείς αυτήν την κατάσταση, τότε αυτό το άρθρο είναι πραγματικά για εσάς.

Το smartphone Android παρέχει μια έξυπνη λειτουργία που ονομάζεται Διαχείριση συσκευής Android για την εύρεση χαμένων συσκευών Android. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να βρείτε μια χαμένη συσκευή Android με τη διαχείριση συσκευών Android.

Βήματα για την εύρεση τηλεφώνου Android με τη Διαχείριση συσκευής Android.

Βήμα 1. Όταν αγοράζετε ένα νέο τηλέφωνο Android, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τη διαχείριση συσκευών Android, η οποία είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή παρακολούθησης συσκευών Android. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Διαχείριση συσκευής Android μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Απόρρητο-> Διαχειριστής συσκευής. Μπορεί να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή.

  Πώς να κλωνοποιήσετε/εγκαταστήσετε την ίδια εφαρμογή δύο φορές στο Android (2 τρόποι) – 2023

Βήμα 2. Πρέπει επίσης να συνδεθείτε στη συσκευή σας Android με τον Λογαριασμό σας Google και η συσκευή σας συγχρονίζεται με το τηλέφωνό σας.

Βήμα 3. Η σύνδεση δεδομένων του τηλεφώνου σας θα είναι πάντα ενεργοποιημένη, έτσι ώστε η συσκευή σας να βρίσκεται χρησιμοποιώντας τη διαχείριση συσκευών Android.

Βήμα 4. Όταν η συσκευή σας βρίσκεται σε λάθος θέση, πρέπει γρήγορα να ανοίξετε τον λογαριασμό σας Google που είναι συγχρονισμένος με τη συσκευή σας Android.

Βήμα 5. Για να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση συσκευών Android, πρέπει να επισκεφτείτε

https://www.google.com/android/devicemanager

Ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Google για να βρείτε τη συσκευή μου Android.

Βήμα 6. Για ασφάλεια, θα σας ζητηθεί ξανά να συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

Βήμα 7. Αφού επισκεφτείτε τη σελίδα, ο διαχειριστής συσκευών Android σάς ζήτησε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δεδομένων τοποθεσίας. Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποδοχή.

  Πώς να εγκαταστήσετε πρόσθετα Firefox στο Android

Βήμα 8. Μετά από αυτό, θα δείτε την οθόνη, όπως φαίνεται παρακάτω.

Βήμα 9. Πρέπει να κάνετε κλικ στο επάνω στρογγυλό εικονίδιο για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα σας δώσει την κατά προσέγγιση τοποθεσία της συσκευής σας Android.

Βήμα 10. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί κουδουνίσματος για να χτυπήσετε το τηλέφωνό σας σε πλήρη ένταση όταν βρίσκεστε πολύ κοντά στο τηλέφωνό σας.

Βήμα 11. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε και να διαγράψετε τα δεδομένα του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας τη διαχείριση συσκευών Android.

Λοιπόν, εκτός από την παραπάνω μέθοδο, υπάρχουν επίσης ορισμένες άλλες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τη χαμένη σας συσκευή Android. Ωστόσο, θα σας πρότεινα να ακολουθήσετε την παραπάνω μέθοδο μόνο καθώς είναι πιο ασφαλής και αξιόπιστη.

Αυτή είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς σας σε πραγματικό χρόνο. Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας να γνωρίζουν πού βρίσκονται τα άλλα τηλέφωνα στο Σώμα.

Έτσι, εάν έχετε εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, τα μέλη της οικογένειάς σας θα γνωρίζουν πού να βρουν το τηλέφωνό σας, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι πρέπει να παρέχετε τη συγκατάθεση των μελών της οικογένειας για να τους επιτρέψετε να σας παρακολουθούν.

  Πώς να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνό σας Android με αρχεία από την Google

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλές συσκευές μέσω μιας μόνο λήψης. Ως εκ τούτου, δεν θα σας επιτρέψει μόνο να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας Android αλλά και το φορητό υπολογιστή, το iPhone, το Mac και πολλά άλλα gadget. Μπορείτε επίσης να χτυπήσετε ένα ξυπνητήρι στο τηλέφωνό σας ακόμα κι αν είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Μπορείτε να κλειδώσετε το τηλέφωνο και να διαγράψετε κάθε κομμάτι των δεδομένων για να αποτρέψετε την κλοπή δεδομένων.

Ετυμηγορία.

Ως εκ τούτου, αυτή είναι η πλήρης μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τη χαμένη σας συσκευή Android. Έχουμε δοκιμάσει μόνοι μας αυτή τη μέθοδο για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί πλήρως και χωρίς καμία ανησυχία. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο χωρίς καμία ανησυχία. Ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο. Και, σίγουρα θα το μοιραστείς με τους κολλητούς σου. Θα επανέλθουμε σύντομα με νέο άρθρο. Μέχρι τότε, είναι Bye από την πλευρά μας.