Πώς να ασφαλίσετε τον λογαριασμό Twitter από χάκερ (8 Συμβουλές) -2023

Την προηγούμενη φορά, δημοσιεύσαμε επιστολές σε συγγενείς και φίλους μας. ήταν τόσο χρονοβόρο. Τώρα, όμως, με τη βοήθεια του διαδικτύου, μπορούμε να τους στείλουμε email μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας τη χρήση του Διαδικτύου σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ένας τρόπος να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις κινήσεις μας με άλλους. Αυτοί οι ιστότοποι περιέχουν επίσης τα προσωπικά μας στοιχεία. Με τη χρήση του διαδικτύου το έγκλημα στον κυβερνοχώρο στο διαδίκτυο επίσης αυξήθηκε.

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο περιλαμβάνει την παραβίαση πληροφοριών λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τους κωδικούς πρόσβασης ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο και τη λήψη πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ψαρέματος σελίδων και πολλά άλλα. Έτσι το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο γίνεται μια κρίσιμη μέρα σήμερα.

Οι λογαριασμοί διασημοτήτων και άλλων διάσημων προσώπων στο Twitter έχουν γίνει ένας τρόπος για να λαμβάνετε πληροφορίες για όλο και περισσότερους ανθρώπους. Πρέπει λοιπόν να προστατεύσουμε τον λογαριασμό μας στο Twitter από κακόβουλους χρήστες.

Εάν θέλετε επίσης να προστατεύσετε και να προστατεύσετε τους λογαριασμούς Twitter από χάκερ, αυτό το άρθρο είναι πραγματικά για εσάς. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές συμβουλές για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Twitter.

Πώς να προστατεύσετε τον λογαριασμό Twitter από χάκερ.

1. Να είστε πάντα ενήμεροι για τις σελίδες Phishing.

1. Πριν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας και να ελέγχετε ότι η ορθογραφία του twitter.com είναι σωστή. Μερικοί άτακτοι άνθρωποι δημιουργούν μια διπλότυπη σελίδα και παίρνουν τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το ευαίσθητο περιεχόμενο στο Twitter

2. Μην συνδέεστε σε σελίδα που σας ζητά να δώσετε followers και χρήματα μετά τη σύνδεση.

2. Να χρησιμοποιείτε πάντα έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Ακολουθούν τα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά τη διατήρηση ενός κωδικού πρόσβασης:

1. Μπορείτε επίσης να παρέχετε στον λογαριασμό σας Twitter μεγαλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Θα βοηθούσε εάν χρησιμοποιούσατε έναν κωδικό πρόσβασης τουλάχιστον 8 έως 10 ψηφίων 2. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης από άλλους ιστότοπους 3. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι ένας συνδυασμός ειδικών, άνω και κάτω χαρακτήρων.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο καρδιάς Twitter σε οποιοδήποτε emoji

3. Χρησιμοποιήστε την επαλήθευση σε 2 βήματα.

Η επαλήθευση σε 2 βήματα είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για την προστασία ενός λογαριασμού Twitter από χάκερ. Όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας, το Twitter σάς στέλνει έναν κωδικό στον αριθμό του κινητού σας για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας. Εάν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας, τότε δεν μπορεί να ανοίξει τον λογαριασμό σας.


Για να ορίσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα, Μεταβείτε στις ρυθμίσεις -> απόρρητο και ασφάλεια ->, επιλέξτε το κουμπί επιλογής αίτησης επαλήθευσης σύνδεσης.

4. Προστατέψτε το τηλέφωνο/τη συσκευή σας.

Θα βοηθούσε στην προστασία του smartphone σας με κωδικό πρόσβασης ή μοτίβο από όπου ελέγχετε τον λογαριασμό σας στο Twitter. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές στο τηλέφωνό σας για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter.

5. Πάντα να αποσυνδέεστε από τον Λογαριασμό σας.

Μερικές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter έξω από το σπίτι σας από μια καφετέρια στον κυβερνοχώρο. Πάντα να αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας μετά τη χρήση του, έτσι ώστε κανένας άλλος χρήστης να μην κάνει κακή χρήση των προσωπικών σας στοιχείων.

6. Να είστε ενήμεροι για εφαρμογές τρίτων.

Πολλές εφαρμογές τρίτων χρησιμοποιούν τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Αυτές οι εφαρμογές είναι χτισμένες στην πλατφόρμα Twitter από εξωτερικούς προγραμματιστές. Επομένως, προσέξτε να χρησιμοποιείτε τέτοιες εφαρμογές και επίσης προσπαθήστε να παρέχετε περιορισμένη πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Επομένως, πριν δώσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, βεβαιωθείτε για αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση σε εφαρμογές στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Twitter και να διαχειριστείτε τις εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Εδώ μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεστε.

  Μπορώ να απενεργοποιήσω το Double Tap Like στο Twitter;

7. Χρήση ανώνυμης περιήγησης σε δημόσιους υπολογιστές.

Εάν βρίσκεστε ποτέ σε μέρος όπου πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter σε δημόσιο υπολογιστή ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που δεν είναι δική σας, ανοίγετε πάντα μια καρτέλα ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης για να συνδεθείτε στο Twitter. Με αυτόν τον τρόπο, καμία από τις πληροφορίες σας δεν θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης και ο λογαριασμός σας θα είναι ασφαλής από κακόβουλες επιθέσεις ή κακή χρήση συνδέσεων.

8. Να χρησιμοποιείτε πάντα αξιόπιστους πελάτες.

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή πελάτη τρίτου μέρους για το Twitter στην κινητή συσκευή σας, βεβαιωθείτε ότι είναι αξιόπιστη. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της για να βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσει τον λογαριασμό σας και τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Η χρήση της λανθασμένης εφαρμογής πελάτη μπορεί να οδηγήσει σε κίνδυνο για την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Συμπερασματικά, Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να εξασφαλίσετε έναν λογαριασμό Twitter για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή και τις πληροφορίες σας στο διαδίκτυο στα σωστά χέρια. Δεν μπορείτε ποτέ να είστε πολύ σίγουροι για το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, αλλά η λήψη απλών βημάτων μπορεί να σας προσφέρει πολλή ασφάλεια και ηρεμία. Οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες στα σχόλια παρακάτω.