Πώς να βρείτε το θέμα WordPress που χρησιμοποιεί ένας ιστότοπος

Το WordPress είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές CMS. Δεν είναι μόνο για μπλογκ. Πολλές από τις όμορφες σελίδες προϊόντων που βλέπετε είναι στην πραγματικότητα ιστότοποι WordPress. Τα θέματα WordPress, τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή, καλύπτουν σχεδόν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχετε. Τα θέματα του WordPress μπορούν να προσαρμοστούν. Μερικά από τα πιο δημοφιλή θέματα είναι δημοφιλή όχι μόνο λόγω του σχεδιασμού τους αλλά και λόγω των επιλογών προσαρμογής που έχουν. Αυτό σημαίνει ότι αν σας αρέσει ένα θέμα WordPress, μπορείτε πιθανώς να το τροποποιήσετε λίγο για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Το μόνο πρόβλημα είναι να βρείτε το θέμα WordPress που χρησιμοποιεί ένας ιστότοπος.

Τι θέμα WordPress είναι αυτό; είναι μια εφαρμογή Ιστού που μπορεί να εντοπίσει το θέμα WordPress που χρησιμοποιεί ένας ιστότοπος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση URL του ιστότοπου.

  Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nagios για την παρακολούθηση δικτύου

Ανίχνευση θέματος WordPress

Επισκεφθείτε Ποιο είναι το θέμα του WordPress; και επικολλήστε τη διεύθυνση URL για έναν ιστότοπο. Κάντε κλικ στο “Τι θέμα WordPress είναι αυτό;” κουμπί.

Εάν χρησιμοποιεί ένα θέμα WordPress, ο ιστότοπος θα σας δώσει το όνομα και θα σας κατευθύνει στην αρχική σελίδα του θέματος. Μπορείτε να κατεβάσετε/αγοράσετε το θέμα από εκεί.

Εάν είστε βέβαιοι ότι ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα θέμα WordPress, αλλά τι θέμα WordPress είναι αυτό; δεν μπορεί να το εντοπίσει, θα πρέπει να ελέγξετε τη διεύθυνση URL που έχετε εισαγάγει. Εάν η διεύθυνση URL είναι λανθασμένη, η εφαρμογή δεν θα μπορεί να εντοπίσει το θέμα.

  Πώς να κάνετε streaming gameplay από ένα PS4

Περιορισμοί

Τι θέμα WordPress είναι αυτό; έχει τους περιορισμούς του. Για παράδειγμα, εάν ένα θέμα έχει τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό πέρα ​​από τις ενσωματωμένες επιλογές προσαρμογής του, η εφαρμογή δεν θα μπορεί να το εντοπίσει. Επιπλέον, εάν ένα θέμα είναι προσαρμοσμένο θέμα που δεν είναι διαθέσιμο για γενική χρήση, το θέμα δεν θα εντοπιστεί. Τέλος, εάν ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο φύλλο στυλ, ο εντοπισμός θα αποτύχει ξανά.

Εάν ένας ιστότοπος δεν χρησιμοποιεί WordPress, ποιο είναι αυτό το θέμα WordPress; θα μπορέσει να σας πει ακριβώς αυτό.

Τι θέμα WordPress είναι αυτό; μπορεί να εντοπίσει τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν θέματα. Με δωρεάν θέματα, δεν είναι δύσκολο να βρεις το όνομα. Συνήθως μπορείτε να το βρείτε στο υποσέλιδο. Ορισμένα επί πληρωμή θέματα ενδέχεται να περιλαμβάνουν το όνομά τους στο υποσέλιδο ή αλλού. Σε περίπτωση που το όνομα δεν περιλαμβάνεται, αυτή η εφαρμογή είναι ο απλούστερος τρόπος για να βρείτε το όνομά της.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή κάμερας iPhone: Ο απόλυτος οδηγός

Τι θέμα WordPress είναι αυτό; έχει άλλη μια χρήση. Συχνά, οι προγραμματιστές θα σας πουν ποιοι άλλοι ιστότοποι χρησιμοποιούν το θέμα τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Τι είναι αυτό το θέμα WordPress; για να ελέγξετε εάν ένας ισχυρισμός που υποβλήθηκε από τον προγραμματιστή είναι πραγματικά αληθινός. Να θυμάστε ότι εάν το θέμα τροποποιηθεί, δεν θα εντοπιστεί καθόλου.

Επισκεφθείτε Ποιο είναι αυτό το θέμα WordPress;