Πώς να βρείτε το αναγνωριστικό μηνύματος για ένα email Gmail [Chrome]


Το Gmail διαθέτει αρκετές δυνατότητες διαχείρισης για την παρακολούθηση σημαντικών συνομιλιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ετικέτες, φακέλους και τη δυνατότητα αστέρι για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ένα email. Η ισχυρή αναζήτηση του Gmail είναι ένας άλλος τρόπος για γρήγορη εύρεση και ανάκτηση ενός μηνύματος. Κάθε μήνυμα που στέλνετε ή λαμβάνετε στο Gmail έχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό. Είναι αυτό που χρησιμοποιεί το Gmail για να διαφοροποιεί τα μηνύματα. Στην επιφάνεια βλέπετε τον αποστολέα, το θέμα και το περιεχόμενο ενός μηνύματος. Στο πίσω μέρος, αυτό το μοναδικό αναγνωριστικό είναι αυτό που παρακολουθεί τα πάντα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός του Gmail. Το εργαλείο εύρεσης αναγνωριστικού μηνύματος Gmail είναι η επέκταση Chrome που σας βοηθά να βρείτε το αναγνωριστικό μηνύματος για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail.

  Πώς να δείτε τις αλληλεπιδράσεις Twitter με έναν χρήστη [Chrome]

Εγκαταστήστε το εργαλείο εύρεσης αναγνωριστικού μηνύματος Gmail και ανοίξτε το Gmail. Βρείτε το μήνυμα που θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη εκτός του Gmail. Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο κουμπί δίπλα στο βέλος «Απάντηση». Στο κάτω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού υπάρχει μια νέα επιλογή που προστέθηκε από την επέκταση, «Αντιγραφή αναγνωριστικού μηνύματος». Κλίκαρέ το.

Το αναγνωριστικό μηνύματος έχει πλέον αντιγραφεί στο πρόχειρό σας. Εδώ είναι πώς φαίνεται?

Τώρα το ερώτημα είναι πώς το χρησιμοποιείς και σε τι ωφελεί; Προχωρήστε και επικολλήστε αυτό το αναγνωριστικό στο πλαίσιο αναζήτησης στο Gmail. Θα βρει αμέσως το μήνυμα για το οποίο προορίζεται. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε ένα email στο Gmail. Δεν εμπλέκεται αναζήτηση και δεν λαμβάνετε ποτέ περισσότερα από ένα αποτελέσματα.

  Το Shader σας προσφέρει μια βασική σελίδα νέας καρτέλας με τρισδιάστατο φόντο [Chrome]

Εάν εργάζεστε σε ένα έγγραφο. μια αναφορά ή μια λίστα προδιαγραφών και έχετε συνομιλίες email στις οποίες πρέπει να ανατρέξετε ενώ εργάζεστε σε αυτήν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό μηνύματος στο έγγραφό σας για να παρακολουθείτε τα πράγματα. Το αναγνωριστικό χρησιμεύει ως τρόπος διασταύρωσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφοράς εντός εγγράφων. Ένα αναγνωριστικό είναι μοναδικό για ένα μήνυμα και για τον λογαριασμό Gmail που σχετίζεται. Αυτό σημαίνει ότι ένα αναγνωριστικό που είναι χρήσιμο για εσάς θα είναι άχρηστο για οποιονδήποτε άλλον.

Εγκαταστήστε το Gmail Message ID Finder από το Chrome Web Store

  Το Chrome OS κατακερματίζεται (και αυτή τη φορά φταίει η Google)