Πώς να βρείτε τα σχόλια κάποιου στο Instagram

Το Instagram είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή. Μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με ολοκαίνουριους και συναρπαστικούς τρόπους, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να μοιράζονται μικρά στοιχεία της καθημερινότητάς τους. Κάθε δευτερόλεπτο, προστίθεται μια νέα ιστορία ή ανάρτηση. Κάθε μέρα, η εφαρμογή κερδίζει χιλιάδες νέους χρήστες. Επειδή επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν και να μοιράζονται γεγονότα ζωής, το Instagram είναι πολύ δημοφιλές σε άτομα όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους. Είστε χρήστης του Instagram και αναρωτιέστε πώς να βρείτε τα σχόλια κάποιου στο Instagram; Ή πώς να δείτε τα like και τα σχόλια κάποιου στο Instagram; Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς να βλέπετε κρυφά σχόλια στο Instagram ή εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram.

Το Instagram είναι μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Ωστόσο, οι δημιουργοί του Instagram σέβονται το απόρρητο των χρηστών τους και δεν θα δώσουν πρόσβαση στην κατάσταση δραστηριότητας άλλων χρηστών. Έτσι, η εύρεση της κατάστασης δραστηριότητας άλλων χρηστών είναι περισσότερο εικασία. Και αν θέλετε να μάθετε τι σχολίασε κάποιος στην πρόσφατη ανάρτησή σας στο Instagram, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να ελέγξετε τη δραστηριότητα κανενός. Αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν λεπτομερώς αυτές τις λύσεις με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να δείτε Likes και Σχόλια Κάποιων στο Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να δείτε την κατάσταση δραστηριότητας άλλων χρηστών Instagram των οποίων οι αναρτήσεις τους άρεσαν και σχολίασαν στο Instagram. Μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής είχε την ακόλουθη επιλογή που παρείχε στους χρήστες ενημερώσεις για τις δραστηριότητες των ατόμων που ακολουθούσαν, όπως αναρτήσεις που τους άρεσαν και σχολίαζαν. Διαβάστε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε διάφορους τρόπους για να βλέπετε κρυφά σχόλια στο Instagram.

  Πώς να διορθώσετε το Instagram που δεν μπορούσε να ανανεώσει τη ροή

Το Instagram σάς παρέχει τη δυνατότητα λήψης δεδομένων δραστηριότητας σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να δείτε όλα τα σχόλια που έχετε κάνει στο Instagram. Και εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να δείτε όλα τα σχόλια στο Instagram με μερικά απλά βήματα.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Προφίλ επιλογή.

3. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία προφίλ.

4. Επιλέξτε την επιλογή Απόρρητο και ασφάλεια.

5. Στο μενού Απόρρητο και ασφάλεια, βρείτε την ενότητα Λήψη δεδομένων και κάντε κλικ στην επιλογή Αίτημα λήψης.

  Γνωρίζει το Instagram εάν αγοράζω ακόλουθους; Θα αποκλείσουν τον λογαριασμό σας;

6. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε HTML ή JSON σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην ενότητα Μορφή πληροφοριών.

7. Κάντε κλικ στο Επόμενο.

8. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο κουμπί Αίτημα λήψης.

9. Περιμένετε να εμφανιστεί η αλληλογραφία Instagram στο email που παρείχατε.

Σημείωση: Μπορεί να χρειαστούν 14 ημέρες για να λάβετε την αλληλογραφία ανάκτησης.

10. Ανοίξτε την αλληλογραφία που σας αποστέλλεται από το Instagram με τον τίτλο Οι πληροφορίες σας στο Instagram και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη πληροφοριών.

11. Αφού ανακατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

12. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη πληροφοριών για λήψη του αρχείου zip.

13. Αποσυμπιέστε το ληφθέν αρχείο χρησιμοποιώντας 7-zip ή WinRAR στην τοποθεσία που προτιμάτε.

14. Ανοίξτε τον φάκελο που έχει εξαχθεί και αναζητήστε τον φάκελο σχολίων.

15Α. Εάν το αρχείο μηνύματος είναι σε μορφή HTML, κάντε διπλό κλικ πάνω του και θα ανοίξει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

15Β. Εάν το αρχείο μηνύματος είναι σε μορφή JSON, κάντε δεξί κλικ πάνω του, επιλέξτε Άνοιγμα με και επιλέξτε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Εδώ, μπορείτε να δείτε όλα τα σχόλια που κάνατε μέσω του προφίλ σας. Τώρα, ας δούμε τα βήματα για να μάθετε πώς να βλέπετε τα like και τα σχόλια κάποιου στο Instagram.

  Επισημάνετε συγκεκριμένα χρώματα σε μια φωτογραφία με νέα λειτουργία Fade & Color στο Instagram

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικούς από τους έμμεσους τρόπους, όπως το Window Finder για να βρείτε το σχόλιο κάποιου σε αναρτήσεις στο Instagram. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να βρείτε τα σχόλια κάποιου στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα. Διαβάστε αυτό το άρθρο περαιτέρω κατανοήστε πώς μπορείτε να δείτε κρυφά σχόλια στο Instagram.

Επιλογή I: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης για να βρείτε το σχόλιο του επιθυμητού προφίλ στο Instagram με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Από τη σελίδα της γραμμής χρόνου, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Τώρα, επιλέξτε την επιθυμητή δημοσίευση που πιστεύετε ότι μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο σχόλιο που ψάχνετε.

4. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + F στο πληκτρολόγιο μαζί και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη ή μέρος του σχολίου που αναζητάτε. Θα βρείτε όλα τα σχόλια που έκανε ο συγκεκριμένος χρήστης σε αυτήν την ανάρτηση.

Σημείωση: Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να βρείτε τα σχόλια κάποιου σε οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση. Απλώς πρέπει να αναζητήσετε τον χρήστη που έχει ανεβάσει αυτήν την ανάρτηση και να επαναλάβετε τα ίδια βήματα.

Επιλογή II: Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση Google

Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τη μηχανή αναζήτησης Google για να αναζητήσετε το σχόλιο κάποιου στο Instagram. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ χρήσιμη εάν δεν θέλετε να συνδεθείτε στο Instagram.

1. Πλοηγηθείτε στο Σελίδα μηχανής αναζήτησης Google σε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας προγράμματα περιήγησης.

2. Τώρα, αναζητήστε τον ακόλουθο όρο στη γραμμή αναζήτησης Google:

Λέξη-κλειδί (η οποία περιλαμβάνει το όνομα χρήστη Instagram του χρήστη του οποίου τα σχόλια ή μέρος του σχολίου που αναζητάτε): Instagram.com.

3. Μόλις φορτωθεί το αποτέλεσμα αναζήτησης, εντοπίστε το επιθυμητό σχόλιο που αναζητούσατε.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι δεν θα ευρετηριαστούν όλες οι αναρτήσεις στο Instagram από την Google. Η μηχανή αναζήτησης θα αναζητήσει προφίλ που πιστεύει ότι σχετίζονται με το αίτημά σας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δείτε τα like και τα σχόλια κάποιου στο Instagram και πώς να βρείτε τα σχόλια κάποιου στο Instagram.

Μπορείτε να βρείτε μια ανάρτηση που έχει σχολιάσει ο φίλος σας με τη βοήθεια των προαναφερθέντων βημάτων. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο μεθόδους για να βρείτε αμέσως το επιθυμητό σχόλιο!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας επέκτασης και μιας εφαρμογής τρίτου μέρους για να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram. Snoopreport είναι ένα διάσημο εργαλείο παρακολούθησης κατάστασης δραστηριότητας διαθέσιμο για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των χρηστών του Instagram.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε όλα τα σχόλια σε μια ανάρτηση κάποιου στο Instagram, ενδέχεται ο κάτοχος του λογαριασμού να έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Μπορεί να έχουν απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού. Επίσης, μερικές φορές ορισμένα τεχνικά ζητήματα όπως σφάλμα στον διακομιστή του Instagram, κακή σύνδεση στο διαδίκτυο ή σφάλμα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη φόρτωση σχολίων σε μια ανάρτηση. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να βλέπετε τα like και τα σχόλια κάποιου στο Instagram.

Ο λόγος για τον οποίο ορισμένα σχόλια είναι κρυμμένα από εσάς είναι ότι οι χρήστες του Instagram σας έχουν περιορίσει. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Instagram και να αναζητήσετε τον λογαριασμό του οποίου τα σχόλια θέλετε να διαβάσετε και τα οποία είχαν κρυφτεί νωρίτερα από εσάς. Αυτά τα σχόλια δεν θα ήταν πλέον κρυφά από τον νέο λογαριασμό σας.

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή.

3. Εισαγάγετε τα ακόλουθα στοιχεία και κάντε κλικ στο Εγγραφή.

  • Αριθμός κινητού ή email
  • Πλήρες όνομα
  • Όνομα χρήστη
  • Κωδικός πρόσβασης

4. Προσθέστε τα γενέθλιά σας στην επόμενη οθόνη και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης που λάβατε στη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Τέλος, αναζητήστε τον επιθυμητό λογαριασμό και δημοσιεύστε τα σχόλια που θέλετε να δείτε.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να βλέπετε κρυφά σχόλια στο Instagram.

Πώς βλέπετε με ποιον αλληλεπιδρά περισσότερο κάποιος στο Instagram;

Ας δούμε μερικούς τρόπους που μπορούν να σας πουν με ποιον αλληλεπιδρά περισσότερο κάποιος στο Instagram:

Επιλογή I: Αναζητήστε σχόλια

Για να δείτε με ποιον ένας χρήστης έχει αλληλεπιδράσει περισσότερο στο Instagram, πρέπει να ελέγξετε όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλιά του που έχει ανεβάσει. Προσπαθήστε να αναζητήσετε χρήστες που έχουν σχολιάσει τις περισσότερες από τις πρόσφατες αναρτήσεις και επίσης το είδος των απαντήσεων στα σχόλιά τους. Βλέποντας όλα τα σχόλια, μπορείτε εύκολα να πάρετε μια γενική ιδέα για τους χρήστες με τους οποίους αλληλεπιδρούσε περισσότερο.

Επιλογή II: Επιθεώρηση ιστοριών

Ελέγξτε όλες τις αναρτημένες ιστορίες ενός χρήστη για να δείτε με ποιους έχουν αλληλεπιδράσει περισσότερο στο Instagram. Προσπαθήστε να βρείτε χρήστες που έχουν αναφερθεί στις ιστορίες τους στις περισσότερες πρόσφατες ιστορίες και δώστε προσοχή στο είδος των απαντήσεων στις ιστορίες. Μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδρούσε περισσότερο κοιτάζοντας όλες τις ιστορίες τους. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να βρίσκετε τα σχόλια κάποιου στο Instagram.

Πώς βλέπετε τους πιο πρόσφατους ακόλουθους κάποιου στο Instagram;

Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να γίνει αυτό, επειδή το Instagram σέβεται το απόρρητο των χρηστών του και δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram. Αλλά εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να δείτε τους πιο πρόσφατους ακόλουθους κάποιου στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα.

Επιλογή I: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Snoopreport

Ένα από τα σημαντικά εργαλεία για να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με τη λίστα ακολούθων του λογαριασμού-στόχου είναι Snoopreport. Εμφανίζει τους πιο πρόσφατους ακόλουθους και παρέχει άλλες πληροφορίες, όπως αναρτήσεις με τις περισσότερες αρεστές, πρόσφατες αναρτήσεις, άτομα που ακολούθησαν πρόσφατα κ.λπ. Το θετικό σημείο είναι ότι το εργαλείο δεν απαιτεί εγκατάσταση και είναι διαθέσιμο σε έναν ιστότοπο.

Ωστόσο, δεν τα κάνει όλα αυτά δωρεάν και απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή 4,99 $/μήνα.

Επιλογή II: Χρησιμοποιήστε το KidsGuard Pro

Αναπτύχθηκε ρητά για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των παιδιών, KidsGuard Pro έχει εκτεταμένες δυνατότητες όπως να σας ειδοποιεί για πρόσφατους ακόλουθους, ποιους ακολούθησε το παιδί, τι του άρεσε και πολλά άλλα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να εγκατασταθεί χειροκίνητα στη συσκευή του χρήστη-στόχου.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτή η εφαρμογή προορίζεται για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των παιδιών σας. Εάν το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε έναν ενήλικα, πιθανότατα θα το ανακαλύψει. Η παρακολούθηση ενός ενήλικα θεωρείται παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και παράνομη στα μάτια του νόμου.

Επιλογή III: Επαλήθευση χειροκίνητα

Αυτή η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει εάν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά.

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πλοηγηθείτε στο επιθυμητό προφίλ Instagram του οποίου θέλετε να δείτε τους πρόσφατους ακόλουθους.

2. Πατήστε Ακόλουθοι για να δείτε τη λίστα ακολούθων του προφίλ.

3. Τώρα, μπορείτε να δείτε όλους τους πρόσφατους ακόλουθους στην καρτέλα ακόλουθοι.

Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τη λίστα και να ενημερώνετε τους σημειωμένους ακόλουθούς σας για να δείτε αν κάποιος ακολούθησε πρόσφατα τον λογαριασμό του. Αλλά αυτή η μέθοδος απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις άλλες μεθόδους, που θα μπορούσαν να είναι πιο βολικές για εσάς. διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να βρίσκετε τα σχόλια κάποιου στο Instagram.

Επιλογή IV: Χρήση παρακολούθησης ακολούθων Instagram (Δεν συνιστάται)

Υπάρχουν άφθονες εφαρμογές διαθέσιμες στο Google Play Store ή στο App Store που ισχυρίζονται ότι παρακολουθούν τους ακόλουθους και τις ακόλουθες λίστες χρηστών. Είναι σημαντικό να διεξάγετε ενδελεχή έρευνα πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές για να δείτε τους πρόσφατους ακόλουθους στο Instagram.

Αν και μπορεί να ολοκληρώσουν τη δουλειά, πολλές εφαρμογές έχουν αναφερθεί για κλοπή δεδομένων και εξαπάτηση χρηστών. Είμαστε κατά της χρήσης τέτοιων εφαρμογών.

Πώς μπορείτε να δείτε ποιον ακολούθησε πρόσφατα ο φίλος σας στο Instagram;

Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να δείτε ποιον ακολούθησε πρόσφατα ο φίλος σας στο Instagram. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση chrome τρίτου μέρους και εδώ είναι μια μέθοδος που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βρείτε τους πρόσφατους ακόλουθους του φίλου σας με μερικά εύκολα βήματα.

1. Πλοηγηθείτε στο Σελίδα μηχανής αναζήτησης Google σε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας προγράμματα περιήγησης.

2. Τώρα, αναζητήστε και κάντε κλικ στον σύνδεσμο επέκτασης IGExport από το κατάστημα web του Chrome.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο Chrome για λήψη και εγκατάσταση της επέκτασης Igexport στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.

4. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

5. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε το όνομα χρήστη του φίλου σας.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σωστό αποτέλεσμα που οδηγεί στο προφίλ του Insta.

7. Επιλέξτε το όνομα χρήστη του Instagram και μετά κάντε δεξί κλικ πάνω του.

8. Κάντε κλικ στο Αντιγραφή από το μενού περιβάλλοντος.

9. Κάντε κλικ στην επέκταση IGexport από τη γραμμή εργασιών και επικολλήστε το όνομα χρήστη που αντιγράφηκε στο δεδομένο πλαίσιο.

10. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ για να λάβετε μια λίστα με τους χρήστες που ακολουθεί ο φίλος σας.

11. Μετά την επιτυχή επαναφόρτωση της σελίδας, θα εμφανιστεί μια λίστα με τα ονόματα χρήστη που ακολουθεί ο χρήστης του Instagram, οργανωμένη κατά ημερομηνία. Οι πιο πρόσφατοι ακόλουθοι είναι αυτοί που θα παρατηρήσετε ότι αναφέρονται στην κορυφή της λίστας.

Σημείωση: Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη αυτής της λίστας, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή ΛΗΨΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ.

Διαβάστε αυτόν τον οδηγό από την αρχή για να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε τα like και τα σχόλια κάποιου στο Instagram.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να βρείτε τα σχόλια κάποιου στο Instagram και να δείτε κρυφά σχόλια στο Instagram με λεπτομερή βήματα για να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.