Πώς να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal

Η χρήση του PayPal είναι πολύ εύκολη και είναι ασφαλής και ασφαλής. Πρέπει να προσθέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον λογαριασμό σας στο PayPal και να είστε έτοιμοι να στείλετε και να λάβετε πληρωμές απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, το PayPal έχει την επιλογή να εγγραφεί για έναν επαγγελματικό λογαριασμό όπου μπορείτε να ρυθμίσετε ένα QR χρησιμοποιώντας το οποίο οι πελάτες σας μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό και να σας πληρώσουν την τιμή του προϊόντος που αγοράσατε. Εάν χρησιμοποιείτε έναν επαγγελματικό λογαριασμό και θέλετε να μεταβείτε από έναν επαγγελματικό λογαριασμό σε έναν προσωπικό λογαριασμό και γνωρίζετε πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal και πώς να αλλάξετε το PayPal σας από επαγγελματικό σε προσωπικό. Θα μάθετε επίσης πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό PayPal και τι συμβαίνει εάν κλείσετε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό PayPal.

Πώς να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal

Θα μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal και να αλλάξετε το PayPal από επαγγελματικό σε προσωπικό περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς ξέρετε εάν το PayPal σας είναι επαγγελματικό ή προσωπικό;

Για να μάθετε εάν το PayPal σας είναι επαγγελματικό ή προσωπικό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε το Σελίδα εισόδου στο PayPal στο πρόγραμμα περιήγησης της επιφάνειας εργασίας σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή άλλου φορητού υπολογιστή στο φορητό σας υπολογιστή;

2. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται.

3. Εάν δείτε το στοιχείο Μετατροπή σε επαγγελματικό λογαριασμό γραμμένο στις Επιλογές λογαριασμού, τότε χρησιμοποιείτε έναν Προσωπικό λογαριασμό και αντίστροφα.

Μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού PayPal;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού PayPal. Εάν χρησιμοποιείτε προσωπικό λογαριασμό PayPal, η μετατροπή του λογαριασμού σας σε επαγγελματικό λογαριασμό είναι πολύ απλή, δηλαδή μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις και προσαρμόζοντας τις επιλογές ρύθμισης λογαριασμού. Εάν θέλετε να μετατρέψετε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό σε προσωπικό λογαριασμό, σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του PayPal για περαιτέρω βοήθεια.

Πώς αλλάζετε το PayPal σας από επαγγελματικό σε προσωπικό;

Για να αλλάξετε τον λογαριασμό σας PayPal από επαγγελματικό σε προσωπικό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε το Σελίδα εισόδου στο PayPal στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον επιχειρηματικό λογαριασμό σας στο PayPal με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και κάντε κλικ στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ επιλογή, όπως φαίνεται.

4. Στη σελίδα Κέντρο βοήθειας, κάντε κλικ στην επιλογή Κέντρο μηνυμάτων.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Νέο μήνυμα για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ερωτήματος.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Προφίλ λογαριασμού και ρύθμιση από τη λίστα.

7. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Αναβάθμιση ή υποβάθμιση του λογαριασμού σας.

8. Τέλος, γράψτε το λεπτομερές αίτημά σας στο πλαίσιο Μήνυμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή email.

Θα υπάρξουν περαιτέρω διαδικασίες που πρέπει να εκτελέσετε μετά την αποστολή του email.

  • Εάν η υποστήριξη πελατών του PayPal απαντήσει, θα πρέπει να επαληθεύσετε τα διαπιστευτήριά σας υποβάλλοντας ορισμένα έγγραφα. Στη συνέχεια, η αίτησή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και η διαδικασία υποβάθμισης θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.
  • Εάν δεν ανταποκριθούν, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες υπηρεσίες πελατών που αναφέρονται στην ενότητα Άλλοι τρόποι για να επικοινωνήσετε μαζί μας στη σελίδα υποστήριξης πελατών του PayPal, όπως φαίνεται παρακάτω.
  Πώς το Storytelling μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε μια πώληση

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό PayPal με τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό PayPal με τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό μόνο εάν έχετε αφαιρέσει τον τραπεζικό λογαριασμό από τον άλλο λογαριασμό σας στο PayPal. Κάθε λογαριασμός PayPal πρέπει να έχει έναν μοναδικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε όσους τραπεζικούς λογαριασμούς θέλετε. Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε την ίδια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με δύο ή περισσότερους λογαριασμούς PayPal.

Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό PayPal;

Η διαγραφή του επαγγελματικού λογαριασμού θα αφαιρέσει όλα τα δεδομένα χρήστη από το PayPal, όπως το ιστορικό συναλλαγών, καθώς αυτό διαφέρει από την απενεργοποίηση του λογαριασμού. Μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

Σημείωση: Μόλις κλείσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal, δεν μπορείτε να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό. Επίσης, δεν θα μπορείτε να δείτε κανένα ιστορικό συναλλαγών από αυτόν τον λογαριασμό.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα εισόδου στο PayPal στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον επιχειρηματικό λογαριασμό σας στο PayPal.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Κλείσιμο του λογαριασμού σας στην ενότητα Επιλογές λογαριασμού.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Κλείσιμο λογαριασμού για το μήνυμα που αναφέρει: Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό; για επιβεβαίωση της διαδικασίας διαγραφής.

Πώς διαγράφετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς να διαγράφετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal άμεσα.

Τι συμβαίνει εάν κλείσετε τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο PayPal;

Μόλις κλείσετε τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο PayPal:

  • Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον επιχειρηματικό λογαριασμό σας στο PayPal και όλα τα ιστορικά συναλλαγών σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες θα διαγραφούν οριστικά.
  • Εάν έχετε αχρησιμοποίητους κωδικούς ή κουπόνια εξαργύρωσης ή οποιοδήποτε είδος ποσού στο λογαριασμό σας στο PayPal, θα χαθούν επίσης.
  • Τυχόν μη πληρωμένα αιτήματα χρημάτων θα ακυρωθούν αυτόματα.

Μπορείτε να διαγράψετε έναν περιορισμένο λογαριασμό PayPal;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε έναν περιορισμένο λογαριασμό PayPal. Επειδή υπάρχουν περιορισμοί στον λογαριασμό σας στο PayPal, δεν μπορείτε πλέον να διαγράψετε ή να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal. Ο περιορισμός λογαριασμού είναι ένας προσωρινός περιορισμός που θα περιορίσει όλες τις αναλήψεις, την αποστολή ή τη λήψη χρημάτων. Το να έχετε περιορισμούς στον λογαριασμό σας δεν σημαίνει ότι έχετε κάνει κάτι λάθος, απλώς χρησιμοποιείται για την προστασία τόσο των λογαριασμών αγοραστή όσο και του πωλητή.

  Πώς να βρω την απόκρυψη του email μου στην εφαρμογή αλληλογραφίας

Το κλείσιμο του λογαριασμού PayPal επηρεάζει την πίστωση;

Όχι, το κλείσιμο ενός λογαριασμού PayPal δεν θα επηρεάσει την πίστωση έως ότου δεν έχετε εναπομείνασες οφειλές. Εάν ο λογαριασμός σας στο PayPal είναι απαλλαγμένος από χρέη και κλείσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal, δεν θα σας επηρεάσει με κανέναν τρόπο. Αλλά αν ο λογαριασμός σας έχει χρέη και επιλέξετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας νομίζοντας ότι δεν θα σας επηρεάσει, δυστυχώς κάνετε λάθος. Θα επηρεάσει αρνητικά το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Το PayPal αναφέρεται σε πιστωτικά γραφεία;

Ναι, το PayPal αναφέρεται σε πιστωτικά γραφεία από τα τέλη του 2019. Από το 2019, το PayPal αναφέρει πίστωση στα πιστωτικά γραφεία, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα θα επηρεάσει το πιστωτικό σας σκορ. Η έλλειψη πληρωμών ή το κλείσιμο ενός λογαριασμού με υπάρχον χρέος θα επηρεάσει αρνητικά την πιστωτική σας βαθμολογία. Ένα χαμηλό πιστωτικό σκορ μπορεί να επηρεάσει τις μελλοντικές σας αγορές και τις μηνιαίες πληρωμές λογαριασμών. Για να διατηρήσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, φροντίστε να μην χάσετε καμία πληρωμή και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως.

Τι συμβαίνει εάν δεν πληρώσετε το αρνητικό υπόλοιπο του PayPal;

Ένα αρνητικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σας στο PayPal αντιπροσωπεύει το ποσό που πρέπει να πληρώσετε στο PayPal. Πρέπει να πληρώσετε αμέσως αυτό το ποσό και εάν το ποσό δεν καταβληθεί, μπορείτε να περιμένετε αυτές τις ενέργειες από το PayPal για την ανάκτηση του ποσού. Ακολουθούν οι ενέργειες που μπορείτε να περιμένετε από το PayPal:

  • Μπορεί να συμμετάσχουν στη συλλογή προσπαθειών για την ανάκτηση του οφειλόμενου ποσού από εσάς.
  • Το PayPal μπορεί να προβεί σε ενέργειες στον λογαριασμό σας όπως περιγράφεται, κάτω από το Ποσά που οφείλονται στο PayPal.
  • Μπορεί να θέσουν περιορισμούς ή να προβούν σε ενέργειες στον λογαριασμό σας στο PayPal, όπως περιγράφεται στην ενότητα Περιορισμένες Δραστηριότητες και Παρακρατήσειςτο οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απαγόρευση λογαριασμού.

Αυτό συμβαίνει εάν δεν πληρώσετε το αρνητικό υπόλοιπο του PayPal.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε τι συμβαίνει εάν κλείσετε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό PayPal και πώς να διαγράψετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.