Πώς να βρείτε επαφές στη νέα διεπαφή ιστού του Gmail

Το Gmail έχει νέο σχεδιασμό και είναι πολύ ωραίο. Σε γενικές γραμμές, κάθε φορά που μια μαζικά δημοφιλής υπηρεσία υφίσταται επανασχεδιασμό, οι χρήστες μένουν δυσαρεστημένοι. Αυτό δεν συμβαίνει με το Gmail. όλα φαίνονται πολύ καλύτερα και υπάρχουν νέες δυνατότητες όπως η εμπιστευτική λειτουργία και η λειτουργία εκτός σύνδεσης. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια μικρή απώλεια από το νέο σχέδιο. Επαφές και Εργασίες. Η παλιά σχεδίαση σας επέτρεπε να μεταβείτε στις επαφές και να τις προβάλετε και να τις επεξεργαστείτε, αλλά στη νέα σχεδίαση δεν υπάρχουν πουθενά. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές στο νέο Gmail.

Επαφές στο νέο Gmail

Η Google έχει αφαιρέσει τις Επαφές από το Gmail. Δεν υπάρχει πλέον ειδικός πίνακας ή οθόνη που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις επαφές για προβολή ή επεξεργασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι επαφές σας έχουν φύγει. Είναι ακόμα εκεί και έχουν συγχρονιστεί με τον λογαριασμό σας Google. Η πρόσβαση σε αυτά έχει γίνει δύσκολη.

  Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα Hooli GTK

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό. Το πρώτο είναι απλώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές που είναι συγχρονισμένες με τον λογαριασμό σας Google. Έχει τη δική του αποκλειστική ιστοσελίδα που είναι ανεξάρτητη από το Gmail. Υπάρχουν δύο εκδοχές του. το νέο Material design που βρίσκεται σε Betaκαι το παλιά σταθερή έκδοση των Επαφών Google που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που σας έδειξε το Gmail στο παλαιότερο σχέδιο. Θα πρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτη όποια έκδοση θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, αυτός είναι ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος πρόσβασης στις επαφές στο νέο Gmail.

  Πώς να αλλάξετε ένα λογότυπο σχεδίου στο Microsoft Planner

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενσωματωμένη εφαρμογή Google για πρόσβαση στις Επαφές. Θα σας εξοικονομήσει λίγο χώρο στη γραμμή σελιδοδεικτών. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο Chrome και κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο πλέγματος δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας. Θα ανοίξει ένα μικρό παράθυρο που θα σας δείχνει τις διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες Google στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε τις Επαφές και κάντε κλικ σε αυτές.

Φυσικά, εάν αυτό δεν είναι βολικό για εσάς και είναι προφανώς λιγότερο βολικό από το να έχετε πρόσβαση στις επαφές στο Gmail, τότε πιθανότατα μπορείτε να βρείτε μια επέκταση ή πρόσθετο για το πρόγραμμα περιήγησής σας που σας επιτρέπει να ανοίγετε τις Επαφές πιο εύκολα. Αν του αφήσετε λίγο χρόνο, είναι πιθανό κάποιος να αναπτύξει τελικά ένα πρόσθετο/επέκταση που θα επαναφέρει τις επαφές στο Gmail με κάποια μορφή.

  Περιλαμβάνονται διορθώσεις για αρχάριους και ειδικούς

Η Google συνήθως δεν κάνει τέτοιες παραλείψεις, επομένως είναι πιθανό να ήταν σκόπιμη. Το Gmail εξακολουθεί να διαθέτει νέες δυνατότητες στους χρήστες και ίσως, σε λίγους μήνες, θα εισαγάγει έναν τρόπο για να διευκολύνει την πρόσβαση στις επαφές στο νέο Gmail.