Πώς να αφαιρέσετε φωτοευαίσθητα βίντεο από τη ροή TikTok

Εάν έχετε μια αναπηρία που είναι ευαίσθητη σε εφέ στροβοσκοπίου και αναλαμπής, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα φωτοευαίσθητα βίντεο στο TikTok.

Πραγματοποιείτε κύλιση στο TikTok για να διασκεδάζετε, αλλά δεν είναι διασκεδαστικό όταν ορισμένα βίντεο μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας. Το strobing και το flashing βίντεο είναι συνηθισμένα σε μια εφαρμογή που βασίζεται σε βίντεο όπως το TikTok, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τα αποκλείσετε για να τα αποφύγετε εντελώς.

Δείτε πώς μπορείτε να φιλτράρετε τα φωτοευαίσθητα βίντεο από τη ροή TikTok.

Πώς να αφαιρέσετε φωτοευαίσθητα βίντεο στο TikTok χρησιμοποιώντας το κουμπί Παράλειψη όλων

Μερικοί άνθρωποι θα υποστήριζαν ότι τα φωτοευαίσθητα βίντεο είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το TikTok είναι κακό για εσάς. Αλλά υπάρχει ελπίδα γιατί μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Η πρώτη λύση για να αποφύγετε το φωτοευαίσθητο περιεχόμενο στο TikTok είναι να το αντιμετωπίσετε στη ροή.

  Πώς να αποκτήσετε Likes στο TikTok χωρίς να κατεβάσετε εφαρμογές

Όταν συναντήσετε για πρώτη φορά ένα φωτοευαίσθητο βίντεο, το TikTok θα σας προειδοποιήσει και θα σας παρουσιάσει δύο επιλογές: Παρακολούθηση βίντεο και Παράλειψη όλων. Πατήστε την τελευταία επιλογή για να σταματήσετε το TikTok να σας εμφανίζει αυτόν τον τύπο περιεχομένου στο μέλλον.

Πώς να αφαιρέσετε φωτοευαίσθητα βίντεο στο TikTok χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας

Τι κάνετε όταν δεν έχετε συναντήσει την προειδοποίηση περιεχομένου που αναφέρεται παραπάνω; Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να συναντήσετε ένα βίντεο που ενεργοποιεί. μπορείτε να αποκλείσετε φωτοευαίσθητα βίντεο στις ρυθμίσεις του TikTok.

Είναι η πιο γρήγορη λύση για τον αποκλεισμό φωτοευαίσθητων βίντεο για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

  21 Καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο TikTok HD

Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας και πατήστε Προφίλ.
  • Πατήστε το μενού τριών γραμμών στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
  • Στο iOS, πατήστε Εμφάνιση και ενεργοποιήστε την Κατάργηση φωτοευαίσθητων βίντεο. (Εάν η εναλλαγή είναι γκρι, η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη. Πατώντας την θα γίνει μπλε και θα ενεργοποιηθεί η ρύθμιση.)
  • Στο Android, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην Προσβασιμότητα και κάντε εναλλαγή στην επιλογή Κατάργηση φωτοευαίσθητων βίντεο.
  • Μπορείτε τώρα να είστε σίγουροι ότι δεν θα συναντήσετε βίντεο που μπορούν να προκαλέσουν φωτοευαίσθητη επιληψία στο TikTok.

      Μια λεπτομερής κριτική για το πρόγραμμα λήψης TikTok

    Η επιλογή κατάργησης φωτοευαίσθητων βίντεο είναι μία από τις πολλαπλές δυνατότητες προσβασιμότητας που είναι διαθέσιμες στο TikTok. Υπάρχει επίσης μια επιλογή ενεργοποίησης υπότιτλων όταν παρακολουθείτε βίντεο στο TikTok. Αυτό διασφαλίζει ότι τα άτομα που είναι κωφά ή βαρήκοα δεν μένουν έξω.

    Κάντε το TikTok σας πιο ασφαλές στην περιήγηση

    Εάν έχετε μια αναπηρία που μπορεί να προκληθεί από φώτα που αναβοσβήνουν ή αναβοσβήνουν, γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να προσαρμόσετε τις εμπειρίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ασφαλή και άνετη προβολή. Το TikTok σας εξυπηρετεί δίνοντάς σας την επιλογή να αποφύγετε την ενεργοποίηση βίντεο. Απενεργοποιήστε τα φωτοευαίσθητα βίντεο στο TikTok για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στην εφαρμογή.