Πώς να αποσυνδεθείτε από άλλους χρήστες από τα Windows 10

Τα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών δεν είναι κατασκευασμένα για μεμονωμένους χρήστες. Μπορεί να έχουμε φορητούς υπολογιστές που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από ένα άτομο, αλλά το λειτουργικό σύστημα που τρέχει μπορεί να υποστηρίξει πολλούς χρήστες. Για κάθε χρήστη που προσθέτετε, δημιουργείται ένας ξεχωριστός φάκελος χρήστη και ο χρήστης λαμβάνει τις δικές του βιβλιοθήκες και τις δικές του ρυθμίσεις συστήματος, όπως μια ταπετσαρία, προεπιλεγμένες εφαρμογές και τη δική του διάταξη μενού Έναρξη. Πολλοί χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε ένα μηχάνημα Windows, αλλά μπορείτε να αποσυνδεθείτε από άλλους χρήστες χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε σε αυτούς. Να πώς.

Αποσυνδεθείτε από άλλους χρήστες

Ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών με δικαιώματα διαχειριστή και μεταβείτε στην καρτέλα Χρήστες. Η καρτέλα Χρήστες θα σας δείξει όλους τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή στο σύστημα και πόση CPU και RAM χρησιμοποιεί κάθε χρήστης. Ο χρήστης σας, αυτός στον οποίο έχετε συνδεθεί, θα εμφανίζεται επίσης.

  Πώς να φτιάξετε μια καλή ζωντανή ταπετσαρία για το iPhone σας

Κάντε δεξί κλικ στον χρήστη από τον οποίο θέλετε να αποσυνδεθείτε και επιλέξτε «Αποσύνδεση». Είναι αυτονόητο ότι όταν αποσυνδέεστε από άλλους χρήστες στα Windows 10, όλες οι εφαρμογές, τα αρχεία και οι φάκελοι που είναι ανοιχτά θα κλείσουν. Τίποτα που δεν αποθηκεύεται αυτόματα δεν θα χαθεί, π.χ., εάν ο χρήστης έχει ανοιχτό ένα έγγραφο του Microsoft Word, η δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης είναι το μόνο πράγμα που θα σώσει την εργασία του.

Εάν δεν θέλετε να περάσετε από τη Διαχείριση εργασιών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών για να αποσυνδέσετε άλλους χρήστες.

  Το Reddit Vibrant είναι μόνο για όσους συμμετέχουν στις εικόνες και τα βίντεο

Ανοίξτε τη Γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή ή εάν είστε ο διαχειριστής, ανοίξτε ένα απλό παράθυρο γραμμής εντολών και εκτελέστε την ακόλουθη εντολή σε αυτό.

query session

Αυτό θα εμφανίσει όλους τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή στο σύστημα. Σημειώστε το αναγνωριστικό που έχει εκχωρηθεί σε κάθε χρήστη. Θα χρειαστείτε το αναγνωριστικό χρήστη για την εντολή αποσύνδεσης του χρήστη.

Για να αποσυνδέσετε τον χρήστη, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή.

logoff ID No.

Παράδειγμα

logoff 1

Με τη γραμμή εντολών, δεν θα λαμβάνετε ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει ότι ο χρήστης από τον οποίο αποσυνδέεστε θα χάσει την εργασία του εάν δεν αποθηκευτεί πρώτα και ότι όλες οι εφαρμογές και οι φάκελοι θα κλείσουν.

  Πώς να πουλήσετε το Mac σας

Να θυμάστε ότι όταν αποσυνδέεστε άλλους χρήστες, μπορεί να χάσουν την εργασία τους. Όσο κακό κι αν είναι αυτό, δεν υπάρχει απώλεια ευαίσθητων δεδομένων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποσυνδέσετε άλλους χρήστες μόνο και μόνο επειδή μπορείτε. Αν είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ένας χρήστης μπορεί απλώς να κρατήσει πατημένο το κουμπί λειτουργίας και να κλείσει το σύστημα αποσυνδέοντας όλους, έτσι ώστε η δουλειά σας να έχει λήξει ούτως ή άλλως, οπότε η αποσύνδεση άλλων χρηστών όταν δεν έχετε κανένα καλό λόγο δεν είναι ό,τι καλύτερο. κάντε σε ένα κοινό σύστημα.