Πώς να διαγράψετε το βίντεο TikTok

Ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας φιλοξενίας βίντεο σύντομης μορφής TikTok, κοινώς γνωστή ως Douyin στην Κίνα, είναι η κινεζική εταιρεία ByteDance. Προσφέρει μια επιλογή από ταινίες μικρού μήκους που έχουν δημιουργηθεί από τους χρήστες, με διάρκεια από 15 δευτερόλεπτα έως δέκα λεπτά και εμπίπτουν στις κατηγορίες κωμωδίας, χορού, κόλπα, αστεία και ψυχαγωγίας. Πολλά άτομα υποβάλλουν δικά τους βίντεο, είτε για διασκέδαση είτε σε μια προσπάθεια να αρχίσουν να δημιουργούν ισχυρούς ακόλουθους στην εφαρμογή, ενώ μερικοί επιλέγουν απλώς να περιηγηθούν στα κλιπ άλλων στη σελίδα τους For You. Με την προσθήκη πολλών δυνατοτήτων επεξεργασίας και κοινής χρήσης, το TikTok έχει κάνει πιο απλή από ποτέ τη δημιουργία και τη δημοσίευση υλικού. Ωστόσο, μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν περιπτώσεις όπου πρέπει να διαγράψετε τα βίντεό σας στο TikTok. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διαγράψετε βίντεο TikTok και να διαγράψετε ένα μόνο βίντεο TikTok. Επίσης, θα μάθετε πώς να διαγράφετε τα βίντεό σας στο TikTok και να τα δημοσιεύετε ξανά στο TikTok.

Πώς να διαγράψετε το βίντεο TikTok

Η κινεζική αγορά είδε για πρώτη φορά την κυκλοφορία του Douyin τον Σεπτέμβριο του 2016 και το TikTok είναι μια ξένη έκδοση αυτής της πλατφόρμας. Στις περισσότερες περιοχές εκτός της ηπειρωτικής Κίνας κυκλοφόρησε το TikTok για iOS και Android το 2017, αλλά μόλις στις 2 Αυγούστου 2018 έγινε διαθέσιμο παγκοσμίως μετά τη συγχώνευσή του με το Musical.ly, μια άλλη κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση σε κάποιον στο TikTok χωρίς λογαριασμό

Από το 2021, η Google ξεπέρασε το TikTok ως ο πιο δημοφιλής ιστότοπος. Καθώς η βάση χρηστών του TikTok αυξάνεται εκθετικά, όλο και περισσότερα άτομα κατεβάζουν την εφαρμογή για να δουν μερικά από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά βίντεο. Το TikTok έχει τεθεί υπό έλεγχο για τις εθιστικές του ιδιότητες και άλλες ψυχολογικές επιπτώσεις, καθώς και για ζητήματα με ακατάλληλο υλικό, ψευδείς πληροφορίες, λογοκρισία και μετριοπάθεια και το απόρρητο των χρηστών.

Θα μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε βίντεο TikTok περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Είναι εντάξει να ιδιωτικά βίντεο TikTok;

Ναι, είναι εντάξει τα ιδιωτικά βίντεο TikTok στην εφαρμογή. Θα είστε ο μόνος που μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο επειδή έχει γίνει ιδιωτικό. Μπορείτε επίσης να μεταφορτώσετε ιδιωτικά βίντεο στη σελίδα σας εάν το επιθυμείτε.

Πρέπει να διαγράψετε το TikToks;

Ανάλογα με το περιεχόμενο και τους οπαδούς σας, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε το TikTok. Ωστόσο, η διαγραφή βίντεο TikTok δεν συνιστάται, καθώς οποιοδήποτε βίντεο μπορεί να σας κάνει να αλληλεπιδράσετε. Ακόμα κι αν τα βίντεο TikTok έλαβαν αρνητικά σχόλια ή κέρδισαν λιγότερες προβολές από άλλα βίντεο στη σελίδα σας, δεν είναι έξυπνη ιδέα να αφαιρέσετε τα βίντεο. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν στιγμές που είναι λογικό να το κάνεις. Τώρα, ας δούμε αν πρέπει να αναδημοσιεύσετε στο TikTok.

Πρέπει να διαγράψετε και να αναδημοσιεύσετε στο TikTok;

Όχι. Δεν συνιστάται να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok, αλλά μπορείτε να το αναδημοσιεύσετε αργότερα με νέους υπότιτλους και hashtags. Όταν αφαιρείτε πολλά βίντεο από το TikTok, δεν του αρέσει και μπορείτε να δείτε μείωση των θεατών ως αποτέλεσμα. Εάν δεν θέλετε τα βίντεο να εμφανίζονται στον δημόσιο τοίχο σας, είναι προτιμότερο να τα κάνετε ιδιωτικά παρά να τα διαγράψετε. Τώρα, ξέρετε αν πρέπει να αναδημοσιεύσετε στο TikTok ή όχι.

Μπορείτε να λάβετε Shadowbanned για τη διαγραφή βίντεο στο TikTok;

Όχι, δεν μπορείτε να λάβετε το Shadowbanned για τη διαγραφή βίντεο στο TikTok. Το TikTok εκτελεί shadowban όταν ένας χρήστης παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητάς του. Τα βίντεό σας δεν θα εμφανίζονται στην καρτέλα For You ή στα αποτελέσματα hashtag, εάν έχετε shadowban στο TikTok. Είναι μια περίσταση κατά την οποία σας έχουν αποκλειστεί εν αγνοία σας από την πλατφόρμα ή σας έχει μειωθεί η ορατότητά σας. Η απήχησή σας θα επηρεαστεί αρνητικά και η ανάπτυξή σας θα αποτραπεί εάν ο λογαριασμός σας στο TikTok είναι Shadowbanned.

  Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά το TikTok

Η διαγραφή του TikTok διαγράφει όλα τα βίντεο;

Όχι, η διαγραφή του TikTok δεν καταργεί όλα τα βίντεο. Εάν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή TikTok, τα βίντεό σας δεν θα καταργηθούν. Εάν καταργήσετε τον λογαριασμό σας TikTok, το βίντεο θα εξακολουθεί να υπάρχει εάν το ενεργοποιήσετε ξανά εντός 30 ημερών.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφω ένα βίντεο TikTok; Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε ένα βίντεο TikTok;

Ας δούμε τι συμβαίνει όταν διαγράφετε ένα βίντεο από το προφίλ σας.

  • Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη σελίδα σας θα χαθούν: Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με την απόδοση ενός βίντεο εξαφανίζονται όταν το διαγράφετε. Επιπλέον, όποια θετικά σχόλια μπορεί να έχει λάβει το TikTok σχετικά με τη σελίδα σας, γενικά, θα διαγραφεί επίσης.

  • Μειώνει τα “μου αρέσει”: Ο αριθμός “μου αρέσει” θα μειωθεί για να αντικατοπτρίζει την κατάργηση ενός βίντεο από τον ιστότοπό σας. Το πλήθος “μου αρέσει” υπολογίζεται μόνο για βίντεο που εξακολουθούν να είναι σε ροή.

  • Πιθανώς αρνητικό για μελλοντική απόδοση βίντεο: Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι η διαγραφή των βίντεό σας, ακόμη και εκείνων που δεν πήγαν καλά, θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση των νέων βίντεο. Αυτό έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα όταν το βίντεο αποδίδει καλύτερα.

Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω ένα βίντεο TikTok;

Η κατάργηση ενός βίντεο TikTok είναι πολύ απλή. Ο λόγος που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το βίντεό σας στο TikTok μπορεί να είναι επειδή υπάρχει σφάλμα στην εφαρμογή ή επειδή η εφαρμογή είναι ξεπερασμένη. Απλώς επανεκκινήστε την εφαρμογή και ακολουθήστε τα ακριβή βήματα για να καταργήσετε το βίντεό σας στο TikTok.

Γιατί το TikTok αφαίρεσε το βίντεο;

Για την εποπτεία περιεχομένου, το TikTok χρησιμοποιεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα. Τώρα, τα βίντεο που παραβιάζουν τις οδηγίες κοινότητας του TikTok θα αφαιρούνται αυτόματα από την πλατφόρμα. Το σύστημα πίσω από το TikTok θα επιχειρήσει να αναγνωρίσει βίντεο μόνο με τον μέγιστο βαθμό ακρίβειας. Αυτό περιλαμβάνει ανήθικο υλικό για ενήλικες, ασφάλεια ανηλίκων, σεξουαλικό περιεχόμενο, εκφοβισμό, παρενόχληση, ψευδείς πληροφορίες και βίαιο περιεχόμενο σε βίντεο που παραβιάζουν τους κανόνες του TikTok.

Πώς μπορώ να διαγράψω βίντεο TikTok;

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το βίντεο TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο Προφίλ καρτέλα από την κάτω γραμμή.

3. Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε από το προφίλ σας για να το διαγράψετε.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

5. Σύρετε προς τα αριστερά για να εντοπίσετε και πατήστε Διαγραφή.

6. Πατήστε Διαγραφή για να επιβεβαιώσετε το αναδυόμενο παράθυρο.

Πώς μπορώ να διαγράψω ένα μόνο βίντεο TikTok;

Ας δούμε πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο Προφίλ καρτέλα > επιθυμητό βίντεο.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

4. Πατήστε Διαγραφή > Διαγραφή για να επιβεβαιώσετε το αναδυόμενο παράθυρο.

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok με τη νέα ενημέρωση;

Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να καταργήσετε ένα βίντεο TikTok στην πιο πρόσφατη ενημερωμένη εφαρμογή TikTok.

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok χωρίς τις τρεις τελείες;

Θα πρέπει να ορίσετε το βίντεο σε Ιδιωτική προβολή για να εξαφανιστεί το βίντεό σας για τους ακόλουθούς σας.

1. Ανοίξτε το TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο φάκελο Πρόχειρα για να ανοίξετε την πρόχειρη σελίδα.

4. Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να αποκρύψετε.

5. Πατήστε Επόμενο.

6. Πατήστε Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο.

7. Ρυθμίστε το κουμπί επιλογής σε Μόνο εγώ.

8. Προχωρήστε και πατήστε Δημοσίευση. Αυτό θα ορίσει το βίντεο ορατό μόνο σε εσάς.

Πώς να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok στο Android;

Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε ένα βίντεο TikTok στο Android:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο Προφίλ καρτέλα > επιθυμητό βίντεο > εικονίδιο με τρεις κουκκίδες.

3. Πατήστε Διαγραφή.

4. Τέλος, πατήστε ξανά στο Delete για να επιβεβαιώσετε το αναδυόμενο παράθυρο.

Πώς να διαγράψετε τα βίντεό σας στο TikTok ταυτόχρονα;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε κάθε TikTok ταυτόχρονα από την πλατφόρμα. Πρέπει να αφαιρέσετε χειροκίνητα το καθένα, ένα κάθε φορά. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές διαχείρισης TikTok. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν εργαλεία ελέγχου για το TikTok που να μπορούν να αφαιρέσουν γρήγορα και μαζικά βίντεο από την πλατφόρμα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε αν πρέπει να αναδημοσιεύσετε στο TikTok.

Πώς να διαγράψετε γρήγορα βίντεο TikTok;

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος διαγραφής βίντεο TikTok εκτός από αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Το TikTok δεν σας επιτρέπει να διαγράφετε βίντεο μαζικά. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε τα βίντεο TikTok από το προφίλ σας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα βίντεο TikTok και να διαγράψετε ένα μόνο βίντεο TikTok με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.