Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σας;

Η αγορά για ιστοτόπους ελέγχου ιστορικού είναι αρκετά γεμάτη. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα εμφανίσει δεκάδες διαφορετικούς ιστότοπους, καθένας από τους οποίους ισχυρίζεται ότι είναι ο καλύτερος στην επιχείρηση. Με την πρώτη ματιά, όλα μπορούν να μοιάζουν μάλλον, με πολύ λίγα να εμφανίζονται ως αναγνωρίσιμα ή οικεία. Μπορεί ακόμη και να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε απλώς κλικ στον πρώτο σύνδεσμο που εμφανίζεται και να ελπίζετε για το καλύτερο. Προσοχή, ωστόσο, καθώς το επίπεδο εξυπηρέτησης μπορεί να διαφέρει αρκετά σημαντικά σε διαφορετικούς ιστότοπους.

Λοιπόν, πώς να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία ελέγχου ιστορικού;

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μια εικόνα για το τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν αξιόπιστο πάροχο. Θα μάθετε τι είναι και τι κάνουν αυτές οι εταιρείες, γιατί οι δωρεάν ιστότοποι είναι επικίνδυνοι και πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού για τις ανάγκες σας. Συνέχισε να διαβάζεις!

Τι είναι μια εταιρεία ελέγχου ιστορικού;

Μια εταιρεία ελέγχου ιστορικού παρέχει στους χρήστες της μια υπηρεσία έρευνας, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παρέχει ολοκληρωμένους ελέγχους ιστορικού σε σχεδόν οποιοδήποτε άτομο που ζει στις ΗΠΑ. Τέτοιες υπηρεσίες εμβαθύνουν στην online παρουσία και τα δημόσια αρχεία ενός υποκειμένου για να δημιουργήσουν ένα σαφές και συναρπαστικό προφίλ σε μια λεπτομερή τελική αναφορά.

Φυσικά, ο όγκος των πληροφοριών στον δημόσιο τομέα είναι πραγματικά τεράστιος και θα χρειαζόταν μια τεράστια προσπάθεια για να αναλυθεί χειροκίνητα. Ευτυχώς, οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού έχουν αναπτύξει ισχυρή τεχνολογία αναζήτησης και εξελιγμένες μεθόδους με τις οποίες η εργασία γίνεται γρήγορη, ακριβής και φθηνή. Με μόνο τις ελάχιστες πληροφορίες εκκίνησης, τέτοιες εταιρείες μπορούν να επιστρέψουν ένα εκπληκτικό βάθος και σαφήνεια στο θέμα σας, συχνά σε λίγες μόνο στιγμές.

Οι κίνδυνοι από την επιλογή μιας κακής εταιρείας ελέγχου ιστορικού

Οι σύγχρονοι διαδικτυακοί έλεγχοι ιστορικού είναι προϊόν της διαδικτυακής τεχνολογίας έρευνας, η οποία βελτιώνεται σημαντικά κάθε χρόνο ως προς την απόδοση και την τιμή. Καθώς το κόστος μειώνεται, όλο και περισσότερες εταιρείες εισβάλλουν στην αγορά, φέρνοντας συχνά καινοτόμες και καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν το συνολικό επίπεδο του κλάδου. Αυτό μπορεί να ακούγεται υπέροχο για τους καταναλωτές, και γενικά είναι. Ωστόσο, μια πλημμυρισμένη αγορά είναι δίκοπο μαχαίρι.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Μέσα στον υγιή ανταγωνισμό, κρύβονται πολλοί τσαρλατάνοι, συχνά σε κοινή θέα. Κάποιοι απλώς θα σπαταλήσουν τον χρόνο σας και θα σας βομβαρδίσουν με διαφημίσεις, ενώ άλλοι μπορεί να προχωρήσουν πολύ πιο μακριά στις αδίστακτες πράξεις τους. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων για πώληση στον πλειοδότη, έως την εμφύτευση κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας για ακόμη πιο άθλια μέσα. Η γενική σοφία του Διαδικτύου ισχύει για ιστότοπους ελέγχου ιστορικού: “εάν το προϊόν ή η υπηρεσία είναι δωρεάν, εσείς είστε το προϊόν”. Διαβάστε παρακάτω για μια πιο προσεκτική ματιά στους κινδύνους από τη χρήση δωρεάν υπηρεσιών:

Έλεγχος ιστορικού κακής ποιότητας

Μερικοί απλώς θα υπερβάλουν την προσφορά τους και, αφού πληρώσετε, θα σας προσφέρουν μια υπηρεσία που δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα. Εταιρείες όπως αυτή έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν (και αναμφίβολα θα το ξανακάνουν), αλλά η είδηση ​​εξαπλώνεται γρήγορα και αυτοί οι ιστότοποι τείνουν να εξαφανίζονται όσο γρήγορα εμφανίζονται. Οι χρήστες που πέφτουν θύματα πιθανότατα θα λάβουν λίγα σε αντάλλαγμα για τα χρήματά τους. Θα μπορούσα να είμαι τόσο στοιχειώδης όσο μια βασική αναζήτηση στο Google!

Συγκομιδή Δεδομένων

Ορισμένες κακόβουλες εταιρείες θα δουν τον έλεγχο ιστορικού ως μια ευκαιρία συλλογής δεδομένων χρηστών. Δημιουργώντας μια ψεύτικη υπηρεσία, θα προσπαθήσουν να δελεάσουν τους χρήστες να εισάγουν τις δικές τους προσωπικές πληροφορίες καθώς και αυτές του θέματός τους σε έναν ιστότοπο. Αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια είτε θα πωληθούν είτε ακόμη και θα χρησιμοποιηθούν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες του ιστότοπου.

  Βρείτε μια τυχαία ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή για παρακολούθηση στο Netflix, στο Hulu, στο HBO Go ή στο Amazon Prime

Κακόβουλο λογισμικό

Ίσως οι πιο επικίνδυνοι απατεώνες είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της εγκατάστασης λογισμικού για επιτραπέζιους υπολογιστές ή φορητές συσκευές και, εφόσον είναι επιτυχές, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν οτιδήποτε, από τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων έως την παράνομη εξόρυξη bitcoin ή ακόμα και τη σύνδεση της συσκευής σας σε ένα botnet.

Πώς να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία ελέγχου ιστορικού

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να πέσετε σε μία από αυτές τις παγίδες είναι να κάνετε την έρευνά σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία ελέγχου ιστορικού που χρησιμοποιείτε είναι γνήσια και ότι θα παρέχει την υπηρεσία που ισχυρίζεται χωρίς δυσμενείς κινδύνους. Όταν αναζητάτε μια αξιόπιστη εταιρεία, υπάρχουν μερικά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να προσέξετε:

Νομική Συμμόρφωση

Ο έλεγχος ιστορικού είναι ένας κλάδος που ρυθμίζεται στενά και όλες οι επίσημες εταιρείες πρέπει να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία των ΗΠΑ. Το σχετικό νομοσχέδιο είναι ο νόμος περί δίκαιης πίστωσης και αναφοράς (FCRA). Αυτός ο νόμος περιορίζει τη χρήση ελέγχων ιστορικού για εργοδότες που αναζητούν υποψήφιους υπαλλήλους, ιδιοκτήτες που ερευνούν πιθανούς ενοικιαστές και οποιονδήποτε θέλει να μάθει για πιθανούς οικιακούς υπαλλήλους, όπως νταντάδες.

Όλες οι αξιόπιστες εταιρείες ελέγχου ιστορικού θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμορφωθούν με αυτόν τον νόμο και θα το αναφέρουν κάπου στον ιστότοπό τους.

Θετικά σχόλια πελατών

Ένας άλλος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν μια εταιρεία είναι αξιόπιστη είναι να δείτε τι έχουν πει άλλοι χρήστες σχετικά με αυτήν. Οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να βάλει λαμπερές μαρτυρίες στον ιστότοπό της, αλλά δεν λείπουν επίσης ανεξάρτητοι ιστότοποι εκεί έξω στους οποίους οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τις εμπειρίες τους. Τα πρότυπα στην κορυφή της αγοράς ελέγχου ιστορικού είναι εξαιρετικά υψηλά, επομένως εάν μια υπηρεσία έχει χαμηλά σχόλια πελατών σε αυτούς τους ιστότοπους, είναι πιθανώς καλύτερα να αποφευχθούν.

Ρεαλιστικές Προσφορές Υπηρεσιών

Αδίστακτοι ιστότοποι που προσπαθούν να σας κάνουν να εγγραφείτε είναι πιθανό να κάνουν παράξενους ισχυρισμούς υπηρεσιών για να προσπαθήσουν να κερδίσουν την έγκρισή σας. Να είστε προσεκτικοί με αυτό. Εάν μια υπηρεσία ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον είναι. Οι περισσότερες αξιόπιστες εταιρείες ελέγχου ιστορικού θα είναι ξεκάθαρες για το τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν.

Πολλοί θα τονίσουν ότι δεν είναι ιδιωτικοί ντετέκτιβ και δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι κάθε έλεγχος ιστορικού θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Επίσης, συχνά εκ των προτέρων σχετικά με το γεγονός ότι δεν μπορούν να προσφέρουν 100% εγγυήσεις και, ενώ προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα σωστά, μερικές φορές συμβαίνουν λάθη.

Αποφύγετε τους δωρεάν ελέγχους ιστορικού

Η τιμολόγηση μπορεί να είναι μια άλλη ένδειξη του πόσο αξιόπιστη είναι μια εταιρεία. Οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι εξαιρετικά προσιτές λόγω των λύσεων υψηλής τεχνολογίας και των γρήγορων αποτελεσμάτων που προσφέρουν. Αλλά υπάρχουν πάντα μερικοί ιστότοποι εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν την ίδια υπηρεσία δωρεάν. Αντιμετωπίστε αυτές τις τοποθεσίες με εξαιρετική προσοχή.

Εξάλλου, οι μέθοδοι και η τεχνολογία που χρησιμοποιούνται από τους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού απαιτούν πόρους για την ανάληψη. Συχνά υπάρχει επίσης ένα κόστος για την πρόσβαση στα δημόσια αρχεία, ενώ οι καλύτερες υπηρεσίες έχουν επίσης ανθρώπινο κόστος και διάφορα άλλα γενικά έξοδα. Αυτά τα έξοδα πρέπει να καλυφθούν κάπου και οι γνήσιοι ιστότοποι χρεώνουν ένα τέλος για αυτόν τον σκοπό.

Εάν ένας ιστότοπος ισχυρίζεται ότι το κάνει αυτό δωρεάν, πρέπει να υπάρχει μια σύλληψη. Είτε θα πουλήσουν τα δεδομένα σας είτε έχουν πιο άθλιες προθέσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολύ καλύτερο να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για έναν αξιόπιστο πάροχο.

Επιλογή του καλύτερου ιστότοπου ελέγχου ιστορικού

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσει να επιλέξετε έναν αξιόπιστο ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, αλλά πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε τον καλύτερο; Ακόμη και όταν έχετε περιορίσει τους διάφορους αδίστακτους ιστότοπους, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί πάροχοι που είναι αξιόπιστοι, αλλά δεν θα προσφέρουν απαραίτητα την καλύτερη υπηρεσία για τις ανάγκες σας.

  Πώς να σαρώσετε το δίκτυο WiFi σας για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές από το τηλέφωνό σας

Στο χτένισμα της αγοράς, αναπτύξαμε μια λίστα κριτηρίων που πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμα για τις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης. Εφαρμόζοντας αυτά τα κριτήρια, καταφέραμε να περιορίσουμε την τεράστια αγορά ελέγχου ιστορικού σε λίγες μόνο τοποθεσίες που μπορούν να σημειώσουν όλα τα πλαίσια. Οι προτεινόμενοι ιστότοποί μας παρατίθενται παρακάτω, αλλά για λόγους διαφάνειας, τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για να τους επιλέξουμε είναι:

Ολοκληρωμένη έρευνα – Εάν χρειάζεστε έλεγχο ιστορικού, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια δίκαιη διατομή σημείων δεδομένων για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Οι καλύτεροι ιστότοποι σκάβουν βαθιά σε μια πληθώρα πηγών –τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός λειτουργίας– προκειμένου να συντάξουν την αναφορά αναζήτησής σας.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Η τελική σας αναφορά συγκεντρώνει όλες τις πιο σχετικές πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από τον έλεγχο ιστορικού. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα διατυπωμένο και κατανοητό, χωρίς συμβιβασμούς στις λεπτομέρειες.
Γρήγορα Αποτελέσματα – Αν έχετε μπει στον κόπο να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, πιθανότατα έχετε κάποιο επείγοντα θέμα να ασχοληθείτε. Μια καλή παρέα δεν θα σας αφήσει να περιμένετε, δημιουργώντας προκαταρκτικές αναφορές αναζήτησης μέσα σε λίγα λεπτά.
Προσαρμογή αναζήτησης – Οι κορυφαίες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού είναι αρκετά εξελιγμένες ώστε να παράγουν αποτελέσματα λεπτομερειών, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκκίνησης.
Χρησιμοποιήσιμος πίνακας εργαλείων – Στον διαδικτυακό σας πίνακα εργαλείων, θα διαχειρίζεστε αναζητήσεις, αναφορές και άλλα δεδομένα. Αλλά ο σχεδιασμός αυτών των ταμπλό και η χρηστικότητά τους μπορεί επίσης να διαφέρουν σημαντικά. Οι καλύτεροι ιστότοποι θα προσφέρουν έναν πίνακα εργαλείων που είναι και εύχρηστος και πολύ καλά σχεδιασμένος.
Εφαρμογές για κινητά – Περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές από ποτέ. Μια καλή εταιρεία θα προσφέρει αποκλειστικές εφαρμογές που αντικατοπτρίζουν τη λειτουργικότητα του ταμπλό της για Android ή iOS (μερικές φορές και τα δύο!)
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την αναζήτησή σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια αξιόπιστη και χρήσιμη υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Τα καλύτερα από αυτά είναι προσβάσιμα με διάφορους διαφορετικούς τρόπους και προσφέρουν πολλές ώρες λειτουργίας.

Με βάση αυτά τα κριτήρια, έχουμε εντοπίσει τέσσερις εταιρείες ελέγχου ιστορικού που προσφέρουν μια υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη υπηρεσία από την οποία μπορούν να βασιστούν οι χρήστες:

1. Έχει επαληθευτεί

Ακόμη και μεταξύ των κορυφαίων ιστότοπων ελέγχου ιστορικού, το BeenVerified είναι ίσως το πιο αξιόπιστο όνομα στο παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι προφανές από την αρχή ότι αυτή η εταιρεία ενδιαφέρεται για την εμπειρία χρήστη. Ο ιστότοπός τους είναι καθαρός και φιλικός προς τους αρχάριους, η πληρωμή είναι απρόσκοπτη και ασφαλής, η έρευνα είναι εξαντλητική και οι τελικές αναφορές περιέχουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες χωρίς να θυσιάζεται η σαφήνεια. Δεν είναι περίεργο που οι μαρτυρίες πελατών του BeenVerified λάμπουν από επαίνους.

Υπάρχουν δύο επίπεδα υπηρεσιών, που υπαγορεύουν ποιες πηγές δεδομένων περιλαμβάνει η αναζήτησή σας. Στη βασική τιμή, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε ποινικά μητρώα, οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προηγούμενες διευθύνσεις. Για ένα premium, θα αναζητήσετε ακόμη περισσότερες πηγές δεδομένων, εν μέρει χάρη στην επιλογή αποστολής ενός δρομέα για έλεγχο των φυσικών αρχείων.

Οι τελικές αναφορές του BeenVerified είναι από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει, με πολλές λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται σε ένα καλά σχεδιασμένο έγγραφο το οποίο είναι εξαιρετικά εύκολο στην ανάγνωση. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι πολύ διαισθητικός και εύκολος στη χρήση, όπως και οι αποκλειστικές εφαρμογές τους που είναι διαθέσιμες τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android. Η υπηρεσία υποστήριξης πελατών είναι επίσης μία από τις καλύτερες του κόσμου, διαθέσιμη μέσω email ή τηλεφώνου για πολλές ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ: Για κορυφαίους ελέγχους ιστορικού στον κλάδο, δοκιμάστε το BeenVerified σήμερα με την ειδική προσφορά μας.

2. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate παραμένει πιστό στο ομώνυμο του, παρέχοντας εκτενείς αναφορές ελέγχου ιστορικού σε λίγα μόλις λεπτά. Με χιλιάδες νέους ελέγχους να ολοκληρώνονται καθημερινά, ο απολογισμός της αρχικής σελίδας του CheckMates (που αριθμεί πολύ περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο) αποτελεί απόδειξη της δημοτικότητας της υπηρεσίας τους. Η προσφορά τους στην πραγματικότητα χωρίζεται σε δύο επίπεδα: βασικό και premium. Κάθε αναφορά περιέχει δεδομένα από πηγές όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η αμοιβή πριμοδότησης προσφέρει μια βαθύτερη βουτιά στα αρχεία, αποκαλύπτοντας την οικονομική ιστορία, τις άδειες οδήγησης, την εγγραφή ψηφοφόρων και πολλά άλλα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τον φακό Harry Potter Bitmoji στο Snapchat

Οι τελικές αναφορές του CheckMate είναι προσεγμένες και εύκολες στην παρακολούθηση, ενώ ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι επίσης καλά σχεδιασμένος και εύχρηστος. Ένα μειονέκτημα του CheckMate είναι ότι έχει διαθέσιμη μόνο μια εφαρμογή Android αυτήν τη στιγμή. Ευτυχώς για τους χρήστες iOS, ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου λειτουργεί καλά σε προγράμματα περιήγησης για κινητά. Η χρήσιμη υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας, οπότε αν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν πραγματικό άνθρωπο για βοήθεια.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ: Ψάχνετε για γρήγορους και ακριβείς ελέγχους ιστορικού; Δοκιμάστε το Instant CheckMate με την αποκλειστική μας προσφορά αναγνώστη.

3. TruthFinder

Το TruthFinder είναι ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού με κορυφαίες κριτικές που έχει κερδίσει δεόντως τη φήμη του. Στην πραγματικότητα, αυτή η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή του σωρού όσον αφορά τις αναζητήσεις που σχετίζονται με το Διαδίκτυο. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα πρότυπα ναύλου στον κλάδο, όπως ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, στοιχεία επικοινωνίας, πιθανές φωτογραφίες και πληροφορίες για οποιαδήποτε γνωστή οικογένεια. Για πριμοδότηση, μπορείτε να επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησης για να συμπεριλάβετε πηγές όπως το ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται.

Το cherry στην κορυφή έρχεται με τη μορφή της μοναδικής βαθιάς αναζήτησης στον ιστό, η οποία ανιχνεύει ιστοσελίδες που δεν έχουν ευρετηριαστεί από τις παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκάλυψη κρυφών πληροφοριών σχετικά με το θέμα της αναζήτησής σας, καθώς και για τη σάρωση του σκοτεινού ιστού για οποιαδήποτε ένδειξη κλοπής ταυτότητας.

Το ήθος σχεδίασης του TruthFinder είναι εμφανές στον διαδικτυακό πίνακα εργαλείων και στην εφαρμογή Android, τα οποία διαθέτουν βελτιστοποιημένες, λογικές διεπαφές χρήστη. Αυτή η απλότητα επεκτείνεται (ίσως το πιο σημαντικό) στις τελικές εκθέσεις τους, οι οποίες παρέχουν μεγάλη ποσότητα λεπτομέρειας με συνοπτικό τρόπο. Με την εξυπηρέτηση πελατών 24/7 σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση, δεν θα μείνετε ποτέ στο σκοτάδι με πρόβλημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Αναζητήστε στον ιστό σε βάθος με την προηγμένη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού του TruthFinder. Εγγραφείτε σήμερα με ειδική έκπτωση.

4. Intelius

Με πάνω από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού που εκτελούνται με επιτυχία, η Intelius μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό ιστορικό και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών της. Τρέχοντα στοιχεία επικοινωνίας, ποινικά μητρώα, οικονομικό ιστορικό, αρχεία ιδιοκτησίας, εκπαίδευση, ιστορικό διευθύνσεων, στοιχεία μητρώου σεξουαλικών δραστών και πολλά άλλα αποτελούν έναν αστερισμό σημείων δεδομένων που περιγράφουν το προφίλ του θέματος αναζήτησής σας.

Η Intelius προσφέρει έναν κομψό και έξυπνο διαδικτυακό πίνακα εργαλείων όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις αναζητήσεις σας και να προβάλετε τις αναφορές σας. Ομοίως, αυτές οι αναφορές επιτυγχάνουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ αναγνωσιμότητας και βάθους περιεχομένου. Στο μείγμα προστίθενται δύο αποκλειστικές εφαρμογές για Android και iOS, αντίστοιχα. Η υποστήριξη πελατών μπορεί να μην είναι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, ωστόσο, βρήκαμε το διαδικτυακό εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων μια τεράστια βοήθεια.

συμπέρασμα

Ο εντοπισμός μιας αξιόπιστης εταιρείας ελέγχου ιστορικού μπορεί να φαίνεται δύσκολος, ειδικά εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον κλάδο. Υπάρχουν όμως μερικά βασικά σημεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαφοροποιήσετε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας από έναν λιγότερο αξιόπιστο. Είναι σημαντικό να εντοπίσετε τη διαφορά, επίσης, επειδή υπάρχουν μερικές εξαιρετικά επικίνδυνες τοποθεσίες εκεί έξω που μεταμφιέζονται ως γνήσιες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού.

Σε αυτό το άρθρο, όχι μόνο σας είπαμε πώς να εντοπίσετε μια αξιόπιστη εταιρεία ελέγχου ιστορικού, αλλά σας βοηθήσαμε επίσης να διαλέξετε μερικές από τις καλύτερες. Με βάση τις δοκιμές και τα σχόλια των χρηστών, είμαστε βέβαιοι ότι κάθε μία από τις προτάσεις μας θα προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία να βρείτε τα δεδομένα που αναζητάτε.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού; Είχατε την ατυχία να συναντήσετε έναν απατεώνα ιστότοπο που σας κόστισε χρήματα ή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του; Ίσως έχετε χρησιμοποιήσει έναν από τους ιστότοπους που προτείνουμε εδώ και μπορείτε να επιβεβαιώσετε την υψηλής ποιότητας υπηρεσία που προσφέρουν; Πάντα καλωσορίζουμε τις εμπειρίες και τα σχόλια όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.