Πώς να αποκτήσετε τη γραμμή αφής MacBook στο τηλέφωνό σας Android

Το Touch Bar είναι πίνακας εισόδου με δυνατότητα αφής που προστέθηκε στην τελευταία σειρά των MacBook. Συνάντησε ανάμικτη ανταπόκριση. Όπως και με όλα όσα κυκλοφορεί η Apple, οι προγραμματιστές γρήγορα το ενέκριναν. Πολλές εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί για το Touch Bar, αλλά αυτό δεν το καθιστά ακόμα καινοτόμο χαρακτηριστικό. Ως επί το πλείστον, αυτή η προσθήκη υλικού σε έναν από τους πιο ακριβούς υπολογιστές της αγοράς είναι ανυπόφορη. Τούτου λεχθέντος, εάν πιστεύετε ότι το Touch Bar είναι ένας βολικός τρόπος πρόσβασης στις λειτουργίες της εφαρμογής, δοκιμάστε το TouchBar. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που σας δίνει τη γραμμή αφής MacBook στο τηλέφωνό σας Android.

  Καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για Android: 10 επιλογές για να κάνετε

Κατεβάστε TouchBar από τα εργαστήρια XDA και εγκαταστήστε το. Το TouchBar προσθέτει ένα πλαίσιο στο κάτω μέρος της οθόνης της συσκευής σας Android. Ο πίνακας διαθέτει ορισμένες από τις εναλλαγές συστήματος που εμφανίζονται στις Γρήγορες ρυθμίσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε την ένταση, τη φωτεινότητα ή τον προσανατολισμό της συσκευής σας, μεταξύ άλλων.

Όταν εκκινήσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, θα χρειαστεί να της παραχωρήσετε άδεια να προσθέσει μια επικάλυψη στην οθόνη, να αλλάξει τις ρυθμίσεις συστήματος και να διαχειριστεί τη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Αφού δώσετε στην εφαρμογή αυτά τα τρία σετ αδειών, ενεργοποιήστε την μέσω του διακόπτη «Ενεργοποίηση TouchBar».

Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος για να εμφανιστεί η γραμμή αφής. Η μπάρα διαθέτει χειριστήρια για τη διαχείριση της έντασης, της φωτεινότητας και της μην ενοχλείτε, καθώς και την Αναζήτηση Google. Σύρετε προς τα δεξιά στη γραμμή για να δείτε πρόσθετες εναλλαγές για WiFi, Bluetooth και προσανατολισμό συσκευής. Θα εξαφανιστεί αυτόματα μετά από ένα δευτερόλεπτο, εάν δεν χρησιμοποιήσετε καμία από τις διακόπτες.

  10 δημοφιλείς συμβουλές για Android από το 2015

Το TouchBar μιμείται την εμφάνιση του MacBook Touch Bar μέχρι το T, αλλά αν δεν σας αρέσουν τα χρώματα, μπορείτε να τα αλλάξετε. Η εφαρμογή TouchBar σάς επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα του φόντου και το χρώμα της λαβής, με την προϋπόθεση ότι έχετε έναν κωδικό HEX για αυτό, επειδή η εφαρμογή δεν διαθέτει ενσωματωμένο επιλογέα χρώματος. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το ύψος της ράβδου.

Το TouchBar είναι αρκετά σταθερό παρόλο που είναι σε beta. Είναι τόσο κοντινός κλώνος του MacBook Touch Bar όσο θα μπορούσατε να ελπίζετε στο τηλέφωνό σας Android. Όσον αφορά τη χρησιμότητα, η εφαρμογή δεν προσφέρει τίποτα νέο εκτός από έναν μοναδικό τρόπο πρόσβασης στις εναλλαγές συστήματος. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το TouchBar μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε tablet Android ή ακόμα και σε τηλέφωνο Android με μεγάλη οθόνη. Η πρόσβαση στις εναλλαγές από το κάτω μέρος της οθόνης είναι πολύ πιο εύκολη από την πρόσβαση σε αυτές από τη σκιά Γρήγορες ρυθμίσεις.

  Εξασκηθείτε στη δημόσια ομιλία σε εικονική σκηνή με προσομοιωμένο κοινό [Android]