Εξασκηθείτε στη δημόσια ομιλία σε εικονική σκηνή με προσομοιωμένο κοινό [Android]


Η δημόσια ομιλία είναι τρομακτική και πολύ πριν σηκωθείτε για να μιλήσετε μπροστά σε κόσμο, το άγχος ότι πρέπει να το κάνετε σας σακατεύει. Οι έμπειροι δημόσιοι ομιλητές θα σας δώσουν ποικίλες συμβουλές. εξασκηθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη, φανταστείτε τον εαυτό σας να μιλάει σε ένα κοινό που ήρθε να σας ακούσει να μιλάτε με τα κοστούμια γενεθλίων του, να μασάτε τσίχλες κ.λπ. εικονική σκηνή. Το Public Speaking for Cardboard είναι μια εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τα ακουστικά VR για να προσομοιώσετε μια σκηνή ή μια αίθουσα συνεδριάσεων για να εξασκηθείτε σε μια παρουσίαση ή μια ομιλία. Η εφαρμογή προορίζεται να λειτουργεί με το Google Cardboard, αλλά θα λειτουργεί καλά με οποιοδήποτε άλλο VR ακουστικό.

  Αποθήκευση, σχολιασμός και κοινή χρήση αποσπασμάτων Ιστού στο Android με το Nimbus Clipper

Μια μικρή λέξη της προσοχής εδώ. η εφαρμογή είναι μια προεπισκόπηση προγραμματιστή, επομένως δεν λειτουργούν όλα. Μπορείτε να εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν η σταθερή εφαρμογή βγαίνει με δυνατότητες για τη μεταφόρτωση των δικών σας διαφανειών όταν παρουσιάζετε. Προς το παρόν, έχετε ένα εικονικό κοινό. Απλώς εκκινήστε την εφαρμογή και τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στα ακουστικά VR. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο πλοήγησης στην οθόνη και τις κινήσεις του κεφαλιού σας για να επιλέξετε ένα από τα δύο περιβάλλοντα. Όταν μπαίνετε για πρώτη φορά σε ένα περιβάλλον, θα έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε το κινούμενο κοινό. Εάν επιλέξετε να μην το κάνετε, η επιλογή θα εξαφανιστεί μετά από λίγο και δεν υπάρχει τρόπος να την επαναφέρετε χωρίς επανεκκίνηση της προσομοίωσης.

  Πώς να στείλετε μια αυτόματη απάντηση σε μηνύματα και κλήσεις όταν είστε απασχολημένοι [Android]

Άρχισε να μιλάς. Το δωμάτιο θα σας ξεκινήσει με ένα μικρό κοινό που θα ταράζεται αρκετά συχνά. Στη συνέχεια θα γεμίσει. Με τα ακουστικά VR ενεργοποιημένα, ξεκινήστε την εξάσκηση. Είστε ελεύθεροι να κυκλοφορείτε στη «σκηνή» σας καθώς μιλάτε.

Το concept είναι σίγουρα εξαιρετικό και δείχνει πώς το VR είναι κάτι περισσότερο από μια άλλη πλατφόρμα gaming.

Κατεβάστε το Public Speaking for Cardboard από το Google Play Store