Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Reader στα Windows 10

Τα Windows 8 είχαν πολλά προβλήματα και ελλείψεις. Πρακτικά χρησίμευσε ως σχέδιο για τη Microsoft σχετικά με το τι δεν πρέπει να κάνει όταν αναπτύχθηκαν τα Windows 10. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, προβλήματα που είχαν τα Windows 8 επιλύθηκαν στα Windows 10. Τούτου λεχθέντος, δεν ήταν όλα τα Windows 8 πυρκαγιά. Η εφαρμογή Reader ήταν πραγματικά πολύ καλή και άρεσε στους χρήστες. Δυστυχώς, η Microsoft διέκοψε την εφαρμογή και ώθησε τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τον Microsoft Edge. Εάν σας αρέσει, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε την εφαρμογή Reader στα Windows 10, φορτώνοντάς την.

Απαιτήσεις

Δικαιώματα διαχειριστή στο τρέχον σύστημά σας
Το αρχείο APPX για Reader
VClibs

  Η Microsoft εξηγεί πώς η "Λήψη Cloud" επανεγκαθιστά τα Windows 10

Το αρχείο APPX για Reader δεν είναι εύκολο να το βρεις. Ωστόσο, ο χρήστης του Reddit greenhillmaniac τα κατάφερε διαθέσιμο στο Megashare. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι ασφαλής στη χρήση, εάν την έχετε υποψίες, θα αναφέρουμε εν συντομία πώς μπορείτε να αποκτήσετε μόνοι σας το αρχείο APPX. Είναι μια μακρά και κουραστική διαδικασία και γι’ αυτό η greenhillmaniac έκανε τη βαριά άρση για εμάς. Η greenhillmaniac έχει επίσης παράσχει τα αρχεία VClibs που χρειάζεστε, ωστόσο, εάν δεν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να τα κατεβάσετε από τη Microsoft από τον παραπάνω σύνδεσμο.

Αποκτήστε την εφαρμογή Reader

Βήμα 1: Κατεβάστε τα απαιτούμενα αρχεία και τοποθετήστε τα σε έναν φάκελο με εύκολη πρόσβαση. Στη συνέχεια, ανοίξτε το PowerShell με δικαιώματα διαχειριστή.

  Πώς να κλείσετε αναγκαστικά μια εφαρμογή στα Windows 10

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το VClib. Εγκαταστήστε τα αρχεία x86 και x64 με την ακόλουθη εντολή.

Σύνταξη

add-appxpackage -path <path to appx>

Παράδειγμα

add-appxpackage -path C:UsersfatiwDesktopMicrosoftReaderMicrosoftReaderMicrosoft.VCLibs.120.00_12.0.21005.1_x86__8wekyb3d8bbwe.appx

Βήμα 3: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Reader με την ακόλουθη εντολή.

Σύνταξη

add-appxpackage -path <path to appx>

Παράδειγμα

add-appxpackage -path C:UsersfatiwDesktopMicrosoftReaderMicrosoftReaderMicrosoft.Reader_6.4.9926.18907_x64__8wekyb3d8bbwe.appxbundle

Εκτελέστε την εφαρμογή Reader.

Λήψη αρχείου Reader APPX

Εάν θέλετε να λάβετε μόνοι σας το αρχείο ανάγνωσης APPX, θα χρειαστείτε ένα σύστημα με Windows 8. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια Εικονική Μηχανή Windows 8, αν είναι πιο εύκολο για εσάς.

Στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης ενός αρχείου APPX από το Microsoft Store, αλλά να κάνετε μία τροποποίηση σε αυτό. Αντί να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής, θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Reader. Ο σύνδεσμος που δημιουργείται για την ενημέρωση της εφαρμογής είναι αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε λήψη του αρχείου APPX της εφαρμογής Reader.

  Μια ματιά στα αρχεία που διατηρούνται μετά από επαναφορά των Windows 10

Αυτό δεν είναι πολύ περίπλοκο, αλλά η διαδικασία είναι εξαιρετικά κουραστική. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ μια εικονική μηχανή, μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα από όσα αξίζει να αποκτήσετε την εφαρμογή Reader. Εάν είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή, μπορείτε να λάβετε μια εικόνα των Windows 8 VM από τη Microsoft με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να πάρετε μια εικόνα των Windows 10 VM. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο όταν έχετε την εικόνα VM.