Πώς να στείλετε εικόνες χαμηλής ποιότητας στην εφαρμογή Messages στο iOS 10


Τα iPhone έχουν καταπληκτική κάμερα. Με το iPhone 7 και το 7 Plus αυτή η κάμερα έχει γίνει μόνο καλύτερη. Οι εικόνες που τραβάτε στο iPhone σας είναι εξαιρετικά ευκρινείς και εξαιρετικά μεγάλες από άποψη μεγέθους. Όταν τις μοιράζεστε μέσω ροής φωτογραφιών ή μέσω της εφαρμογής Μηνύματα, διατηρείτε την ποιότητα αυτών των φωτογραφιών. Δεν είναι συμπιεσμένα και είναι ένας αρκετά αξιόπιστος τρόπος μεταφοράς φωτογραφιών όταν η ποιότητα HD είναι σημαντική. Τούτου λεχθέντος, δεν χρειάζεται όλες οι φωτογραφίες που στέλνετε μέσω της εφαρμογής Messages να είναι HD. Μέχρι το iOS 9, δεν υπήρχε τρόπος να στείλετε μια φωτογραφία χαμηλότερης ποιότητας μέσω της εφαρμογής Messages, εκτός και αν μειώσετε πραγματικά την ποιότητα στην εφαρμογή της κάμερας όταν την τραβήξατε. Με το iOS 10, υπάρχει τώρα μια επιλογή που σας επιτρέπει να στέλνετε όλες τις φωτογραφίες μέσω μηνυμάτων σε χαμηλή ποιότητα. Οι φωτογραφίες όχι μόνο αποστέλλονται πιο γρήγορα αλλά καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη συσκευή του παραλήπτη σας και δεν φορολογούν τόσο πολύ το πρόγραμμα δεδομένων σας. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

  Δείτε θέσεις συναυλίας και γηπέδου σε VR πριν αγοράσετε εισιτήρια [iOS]

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις προτιμήσεις της εφαρμογής Μηνύματα. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος και ενεργοποιήστε τη «Λειτουργία εικόνας χαμηλής ποιότητας». Τυχόν φωτογραφίες που στέλνετε τώρα μέσω της εφαρμογής Μηνύματα θα συμπιεστούν. Όταν προβάλλετε τη φωτογραφία στο νήμα συνομιλίας, θα εξακολουθεί να εμφανίζεται σε ποιότητα HD. Ωστόσο, η εικόνα που αποστέλλεται και λαμβάνεται από τον παραλήπτη σας θα είναι διαφορετική ως προς την ποιότητα και θα μειωθεί σε μέγεθος.

Από την πλευρά σας, το μόνο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι χρειάζεται πολύ λιγότερος χρόνος για να σταλεί η φωτογραφία. Η διαφορά στον χρόνο που απαιτείται για την αποστολή της φωτογραφίας είναι πραγματικά σημαντική.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Digital Touch στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Σχεδόν κάθε δημοφιλές μήνυμα ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι διαθέσιμο για iOS, Whatsapp, Facebook Messenger, Viber και άλλα, όλα συμπιέζουν φωτογραφίες από προεπιλογή και τώρα η εφαρμογή stock Messages έχει την επιλογή να ενεργοποιήσει το ίδιο. Το καλό είναι ότι μπορείτε να το ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε.