Πώς να αποκτήσετε την αντίστροφη αναζήτηση εικόνων Google στο iPhone σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή

Η μηχανή αναζήτησης εικόνων της Google υποστηρίζει μερικούς εξαιρετικούς τροποποιητές αναζήτησης που μπορούν να βελτιώσουν την αναζήτηση εικόνων κατά μέγεθος και μορφή. Διαθέτει επίσης δυνατότητα αναζήτησης ανά εικόνα. Στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία ή να συνδέσετε σε αυτήν και η Google συνήθως θα καταλάβει τι είναι. Μπορεί επίσης να βρει οπτικά παρόμοιες εικόνες. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από την επιφάνεια εργασίας, επομένως είναι περιορισμένη. Μπορείτε να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνων από το τηλέφωνό σας αλλά μόνο από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το Search By Image Extension είναι μια εφαρμογή επέκτασης iOS αξίας 0,99 $ που προσθέτει Google Reverse Image Search στο iPhone σας από οποιαδήποτε εφαρμογή. Απαιτεί iOS 8 ή μεταγενέστερη έκδοση και λειτουργεί μέσω του μενού κοινής χρήσης iOS. Ο προγραμματιστής μοιράστηκε γενναιόδωρα 5 κωδικούς προσφοράς για αυτήν την εφαρμογή για να τους δώσει στους αναγνώστες μας. Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση για να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα. Ενημέρωση: Το giveaway έχει κλείσει.

  Πώς να αποκτήσετε τη γεωγραφική θέση του συστήματός σας από ένα σενάριο Bash

Εγκαταστήστε την επέκταση αναζήτησης ανά εικόνα. Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή που σας επιτρέπει να προβάλλετε φωτογραφίες όπως η προεπιλεγμένη εφαρμογή Φωτογραφίες ή η εφαρμογή Twitter. Το Search By Image Extension θα λειτουργήσει και με τα δύο.

Ενεργοποιήστε την επέκταση αναζήτησης με εικόνα

Μπορείτε να το κάνετε αυτό από οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά θα σας δείξουμε πώς να ενεργοποιήσετε αυτήν την επέκταση εφαρμογής από την εφαρμογή Φωτογραφίες. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και πατήστε σε οποιαδήποτε φωτογραφία. Πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης κάτω αριστερά. Σύρετε μέχρι το τέλος της κάτω σειράς κουμπιών και πατήστε ‘περισσότερα’. Θα ανοίξει η οθόνη επεκτάσεων. Ενεργοποιήστε την “Αναζήτηση εικόνας” εδώ.

  Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι ακρόασης εικονικής ομάδας στο Spotify

Αντίστροφη Αναζήτηση εικόνων Google στο iPhone σας

Τώρα που ενεργοποιήσατε την επέκταση, μπορείτε να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Αυτή τη φορά, ας δουλέψουμε με το Twitter. Πατήστε μια εικόνα σε ένα tweet για να την ανοίξετε. Πατήστε παρατεταμένα στην εικόνα μέχρι να εμφανιστεί το μενού κοινής χρήσης. Πατήστε Αναζήτηση εικόνων και περιμένετε.

Το Search By Image Extension θα ανεβάσει την εικόνα και, στη συνέχεια, θα ανοίξει το Safari. Το Safari θα ανοίξει στην Αναζήτηση εικόνων Google με μεταφορτωμένη φωτογραφία, αποτελέσματα και όλα.

Επιλέξτε Μηχανή Αναζήτησης & Πρόγραμμα περιήγησης

Το Search By Image Extension είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που έχουμε δει εδώ και καιρό. Προβλέπει πολύ καλά τις ανάγκες των χρηστών. Η εφαρμογή διαθέτει επέκταση και διεπαφή εφαρμογής. Υποστηρίζει τρεις μηχανές αναζήτησης εικόνων και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν ποια θα χρησιμοποιήσουν. Εάν δεν σας αρέσει η αντίστροφη αναζήτηση εικόνων της Google, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με το TinEye.

  Πώς λειτουργούν τα ακουστικά VR χωρίς κουμπί ενεργειών;

Ομοίως, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Safari, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chrome ή το Firefox για να προβάλετε τα αποτελέσματα αναζήτησης. Η εφαρμογή δεν αφήνει τίποτα να ζητήσετε.

Για να λάβετε έναν από τους πέντε κωδικούς προσφοράς για αυτήν την εφαρμογή, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε μας γιατί τον χρειάζεστε στο iPhone σας; Γίνετε δημιουργικοί. Μας αρέσουν οι ιστορίες, πραγματικές ή άλλες. Αυτό το δώρο θα διαρκέσει 48 ώρες. Θα κλείσει στις 28 Απριλίου 2017 στις 20:00 GMT.

Κάντε λήψη της επέκτασης Αναζήτηση βάσει εικόνας από το App Store