Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 Accent Color στη γραμμή URL στον Firefox

Οι εφαρμογές στα Windows 10 αλλάζουν το χρώμα της γραμμής τίτλου τους για να ταιριάζει με το χρώμα έμφασης του μενού έναρξης, της γραμμής εργασιών και του πίνακα του Κέντρου ενεργειών. Ο Firefox δεν είχε υποστήριξη για αυτή τη συγκεκριμένη δυνατότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η τρέχουσα σταθερή έκδοση έχει τώρα χρωματιστές γραμμές τίτλου. Δεν υπάρχει τίποτα που να επικρίνει την εκτέλεση της δυνατότητας. Ο Firefox έχει έγχρωμες γραμμές τίτλου όπως και άλλες εφαρμογές στα Windows 10 έχουν χρωματιστές γραμμές τίτλου. Αν σας αρέσει λίγο περισσότερο χρώμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόσθετο Native Dark για τον Firefox και να λάβετε το χρώμα έμφασης των Windows 10 στη γραμμή URL του Firefox.

  Πώς να ρυθμίσετε το Webmin στον διακομιστή Ubuntu

Έγχρωμη γραμμή URL στον Firefox

Εγκαθιστώ Native Dark στον Firefox. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα και θα δείτε τη γραμμή τίτλου και τη γραμμή URL να αντικατοπτρίζουν το χρώμα έμφασης. Το πρόσθετο έχει κάνει μια μικρή τροποποίηση στο ότι η γραμμή URL θα είναι πάντα μια ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση του χρώματος έμφασης. Σκεφτείτε πώς το χρώμα της γραμμής τίτλου διαφέρει πάντα από το χρώμα της γραμμής εργασιών και θα πάρετε μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει.

Τα κουμπιά δεν εξαφανίζονται αν επιλέξετε σκούρο ή ανοιχτό χρώμα. Για ένα σκούρο χρώμα έμφασης, τα κουμπιά εμπρός, πίσω, ανανέωση, αρχική σελίδα, σελιδοδείκτες κ.λπ. γίνονται λευκά. Όταν επιλέγετε ένα ανοιχτόχρωμο τόνο (σκεφτείτε γκρι ή κίτρινο), τα κουμπιά δίπλα στη γραμμή URL γίνονται μαύρα. Όταν κάνετε κλικ μέσα στη γραμμή URL, δηλαδή είναι επιλεγμένη, εμφανίζεται ένα μπλε περίγραμμα γύρω της. Το θέμα είναι να προσθέσουμε ότι το επιπλέον κομμάτι χρώματος δεν θέτει σε κίνδυνο τη χρηστικότητα του προγράμματος περιήγησης. Η γραμμή τίτλου και το κείμενο της γραμμής URL είναι απολύτως ευανάγνωστα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το G-SYNC σε οθόνες FreeSync: Επεξηγείται το συμβατό G-SYNC της NVIDIA

Τα χρώματα ενημερώνονται αυτόματα, δηλαδή κάθε φορά που αλλάζετε το χρώμα έμφασης από την εφαρμογή Ρυθμίσεις στα Windows 10, η γραμμή τίτλου του Firefox και τα χρώματα της γραμμής URL αλλάζουν μαζί με αυτό.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στα Widows 10, δεν υποστηρίζονται όλα τα χρώματα όταν ορίζετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα έμφασης. Τα Windows 10 σάς δίνουν έναν επιλογέα χρώματος και μπορείτε να εισαγάγετε τιμές χρώματος RGB, αλλά εάν εισαγάγετε ένα χρώμα που δεν υποστηρίζεται, δεν θα μπορείτε να το επιλέξετε. Στο ίδιο πνεύμα, υπάρχουν επίσης ορισμένα χρώματα που μπορείτε να ορίσετε, αλλά θα είναι δύσκολο να τα δείτε σύμφωνα με τα Windows 10. Εάν επιλέξετε ένα από αυτά τα χρώματα, είναι πιθανό το σκούρο χρώμα της γραμμής URL στον Firefox να μην φαίνεται τόσο καλό , ή να είναι τόσο εύκολο να δουλέψεις. Εκτός αυτού του σεναρίου, το πρόσθετο κατασκευάζεται έξυπνα και προσφέρει αυτό που υπόσχεται.

  Ο φορητός υπολογιστής HP δεν συνδέεται σε WiFi στα Windows 10 (ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ)