Πώς να αποκτήσετε τα παιχνίδια Google Play στο iPhone

Ένα παιχνίδι είναι κάτι στο οποίο κανείς δεν μπορεί να πει όχι. Εάν ήσασταν χρήστης Android που έχει αλλάξει τώρα σε iOS, θα χάσετε τα παιχνίδια σας Android. Ίσως σκέφτεστε πώς να αποκτήσετε παιχνίδια Google Play στο iPhone. Για να παίξετε παιχνίδια Google Play σε iOS, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Παιχνίδια Google Play στη συσκευή σας iOS. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας έναν εξομοιωτή. Χρησιμοποιώντας έναν εξομοιωτή, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε παιχνίδια και εφαρμογές Android στη συσκευή σας iOS. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε παιχνίδια Google Play στο iPhone και να παίξετε παιχνίδια Google Play Store σε iOS χωρίς jailbreak. Θα μάθετε επίσης ποια παιχνίδια είναι δωρεάν παιχνίδι για iPhone.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αποκτήσετε τα παιχνίδια Google Play στο iPhone

Θα μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε παιχνίδια Google Play και να παίξετε παιχνίδια Google Play Store σε iOS χωρίς jailbreak στο iPhone περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς να εγκαταστήσετε παιχνίδια Android στο iOS;

Για να παίξετε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια Android στη συσκευή σας iOS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε το App Store στο iPhone σας.

2. Από την καρτέλα Αναζήτηση, αναζητήστε το παιχνίδι που θέλετε που είναι διαθέσιμο τόσο σε Android όσο και σε iOS.

3. Πατήστε στο GET για να κατεβάσετε και να παίξετε το παιχνίδι στο iPhone σας.

Πώς να αποκτήσετε τα παιχνίδια Google Play στην Apple;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να λάβετε τα παιχνίδια από το iOS App Store, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα στο Google Play Store.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι για iPhone; Ποια είναι μερικά διασκεδαστικά παιχνίδια iOS;

Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια και θέλετε να τα παίξετε δωρεάν, σας έχουμε καλά νέα! Η Apple προσφέρει ένα δωρεάν παιχνίδι για iPhone το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το App Store και στη συνέχεια να παίξετε στη συσκευή σας. Παρέχουμε την παρακάτω λίστα:

  Μάθετε Photoshop Online με αυτά τα 6 Tutorials

1. Ανάμεσά μας!

Μεταξύ μας είναι μια καλή πηγή ψυχαγωγίας που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να παίξετε στο iPhone σας. Είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο οποίο έως και 10 φίλοι εργάζονται μαζί ως πλήρωμα ενός διαστημόπλοιου. Αυτοί οι παίκτες αγωνίζονται με τον χρόνο για να ανακαλύψουν ποιος από αυτούς είναι ένας απατεώνας που δολοφονεί άλλους ανθρώπους. Θα απολαύσετε αυτό το παιχνίδι όπως σε αυτό το παιχνίδι, είτε αναζητάτε τον μυστικό δολοφόνο, είτε είστε ο πραγματικός απατεώνας, ο οποίος δολοφονεί όσο το δυνατόν περισσότερους άλλους παίκτες πριν σας βρουν.

2. Idle Magic Academy

ο Idle Magic Academy σας επιτρέπει να δέχεστε μαθητές που δεν ξέρουν πώς να κάνουν μαγεία και να τους καθοδηγήσετε στις βασικές αρχές της μαγείας. Πρέπει να διευρύνετε το σχολείο ξεκλειδώνοντας αίθουσες διδασκαλίας, κοιτώνες, φίλτρα, κατάρες και ξόρκια.

3. Κάρτες Terra

ο Κάρτες της Terra είναι ένα παιχνίδι παζλ που βασίζεται σε κάρτες. Αυτό το παιχνίδι θέλει να μαζέψεις χρυσές κάρτες ξεφορτώνοντας τις κάρτες μέσω μάχης για να αποκαλύψεις χρυσές κάρτες. Μπορείτε να κατακτήσετε αυτό το παιχνίδι μαθαίνοντας τη στρατηγική του πώς να εντοπίσετε τις καλύτερες κάρτες.

4. Super Auto Pets

Super Auto Pets είναι ένα παιχνίδι turn-based στο οποίο το άτομο πρέπει να πολεμήσει μόνο του με πολλές διαφορετικές μονάδες ζώων που είναι παραταγμένες για αυτόματη μάχη. Αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν για λήψη, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα πακέτα επέκτασης επί πληρωμή.

5. Η Μάχη της Πολυτοπίας

ο Μάχη της Πολυτοπίας είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες πρέπει να χτίσουν μια αυτοκρατορία μεγαλώνοντας την πόλη τους. Σε αυτό το παιχνίδι, λαμβάνετε απλώς 30 στροφές για να κερδίσετε. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι είτε μόνοι σας είτε σε ομάδα. Έχει πολεμιστές που πρέπει να εκπαιδεύσεις, ένα δέντρο τεχνολογίας για να ερευνήσεις, να νικήσεις τις γειτονικές αυτοκρατορίες και πολλά άλλα.

6. Candy Crush Saga

Κάντι Κρας Σάγκα είναι ένα παιχνίδι που θα σας διασκεδάσει για τόσες ώρες. Σε αυτό το παιχνίδι, οι χρήστες πρέπει να μετακινήσουν τις καραμέλες στις σωστές τοποθεσίες, ώστε να μπορούν να πάρουν τους περισσότερους πόντους. Οι παίκτες πρέπει να μετακινήσουν τα κομμάτια της καραμέλας με τρόπο ώστε να καθαρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες στήλες και σειρές. Οι ίδιοι χρωματιστές καραμέλες εξαφανίζονται αν παρατάξετε τρία ή περισσότερα παρόμοια είδη καραμέλες. Αυτό το παιχνίδι έχει διάφορα επίπεδα, επομένως σας κρατά αφοσιωμένους.

7. Pokémon Go

Pokémon GO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά που είναι δωρεάν παιχνίδι στο iPhone. Στο Pokémon Go, το παιχνίδι σας θα αλλάξει ανάλογα με το πού μετακινείστε και όλες οι τοποθεσίες για τις δραστηριότητές σας στο παιχνίδι βασίζονται σε πραγματικές τοποθεσίες. Οι καιρικές συνθήκες και η ώρα της ημέρας επηρεάζουν επίσης το τι Pokémon συναντάτε και το πόσο καλά συμπεριφέρονται και αποδίδουν τα Pokémon σας.

  Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Mac σας

8. Roblox

Roblox επιτρέπει στα άτομα που παίζουν αυτό το παιχνίδι να δημιουργούν και να μοιράζονται παιχνίδια με άλλους στο διαδίκτυο. Είναι επίσης ένα δωρεάν παιχνίδι. Μπορείτε να κάνετε ανακαλύψεις και δημιουργίες καθημερινά. Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να τελειοποιήσετε το δικό σας παιχνίδι και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους όταν είναι έτοιμοι.

9. Call of Duty: Κινητό

Call of Duty: Κινητό είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που απαιτεί στρατηγική και δεξιότητες για να κυριαρχήσετε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά παρέχει επίσης προαιρετικές συναλλαγές εντός του παιχνιδιού. Μερικά όπλα και δέρματα σε αυτό το παιχνίδι μπορούν να αγοραστούν μόνο με πραγματικά χρήματα.

Το iPhone έχει δωρεάν παιχνίδια;

Ναί. Εάν είστε απλός παίκτης ή σκληροπυρηνικός παίκτης, μην ανησυχείτε, γιατί το iPhone προσφέρει μια ποικιλία από δωρεάν παιχνίδια που μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια από το App Store και να τα απολαύσετε. Αυτά τα παιχνίδια εξισορροπούν τα γραφικά και το παιχνίδι. Διάφορα δωρεάν παιχνίδια για iPhone είναι τα Cards of Terra, Roblox, Call of Duty: Mobile κ.λπ.

Πώς μπορώ να βρω παιχνίδια στο iPhone μου;

Για να βρείτε παιχνίδια στο iPhone σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή App Store στο iPhone σας.

2Α. Στη συνέχεια, περιηγηθείτε στην καρτέλα Παιχνίδια για να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι που θέλετε.

2Β. Μπορείτε επίσης να πατήσετε στην καρτέλα Αναζήτηση για να βρείτε αναζήτηση στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Τι είναι ο ιστότοπος παιχνιδιών Google Play;

Οι ιστότοποι των Παιχνιδιών Google Play είναι οι εξής:

  • Μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια από το Παιχνίδια Google Play εφαρμογή. Παρέχει πολλά παιχνίδια από παζλ μέχρι ενέργειες από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Πολλά παιχνίδια δεν απαιτούν εγκατάσταση, επομένως μπορείτε να επιλέξετε το άμεσο παιχνίδι.
  • Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε μια ποικιλία παιχνιδιών από Παιχνίδια Google Play Beta.

Μπορώ να κατεβάσω τα παιχνίδια Google Play στο iPhone; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια Google Play στο iPhone;

Οχιδεν μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Παιχνίδια Google Play στο iPhone σας ή σε οποιαδήποτε συσκευή iOS.

Μπορώ να παίξω παιχνίδια Android στο iPhone μου;

Ναι, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια Android στο iPhone σας. Εάν διαθέτετε iPhone και θέλετε να κάνετε λήψη παιχνιδιών Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εξομοιωτή για να εκτελέσετε εφαρμογές Android σε iOS. Ο εξομοιωτής θα εκτελεί τις εφαρμογές στη συσκευή σας iOS, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε εγκαθιστώντας τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android χωρίς κανένα κόστος. Αυτοί οι εξομοιωτές είναι δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πληρωμή. Ο εξομοιωτής Android τρέχει σε διαφορετικές συσκευές iOS και έχει καλή διεπαφή χρήστη.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Google Play Store στο iPhone μου; Πώς να αποκτήσετε εφαρμογές Google Play Store για την Apple;

Μπορείτε να κάνετε λήψη συγκεκριμένων εφαρμογών καταστήματος Google Play για την Apple και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιήσετε για λήψη τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, βιβλίων και ταινιών. Αλλά προτού λάβετε αυτά τα πράγματα στο iPhone σας, πρέπει να τα αγοράσετε χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο Android ή πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή.

  Πώς να αλλάξετε τους στόχους κίνησης, στάσης και άσκησης του Apple Watch

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store για λήψη εφαρμογών Android στο iPhone σας. Καθώς το Google Play Store είναι για χρήστες συσκευών Android από όπου μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές και παιχνίδια, το App Store είναι για συσκευές iOS. Καθώς οι εφαρμογές Android δεν εκτελούνται σε iOS, δεν μπορείτε να εκτελέσετε πλήρως το Google Play Store σε ένα iPhone.

Ωστόσο, η Google προσφέρει εφαρμογές Google TV, Google Play Books & Audiobooks και YouTube Music σε συσκευές iOS. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο Google Play στο iPhone σας. Εάν διαθέτετε περιεχόμενο Google Play και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο iPhone σας, μπορείτε να το κάνετε εγκαθιστώντας τις κατάλληλες εφαρμογές:

  • Μπορείτε να κατεβάσετε το Google TV εφαρμογή από το App Store, ώστε να μπορείτε να μεταδίδετε περιεχόμενο βίντεο από το Google Play στο iPhone σας.
  • Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε YouTube Music για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στο iPhone σας.
  • Μπορείτε να κάνετε λήψη Βιβλία και ηχητικά βιβλία Google Play στη συσκευή iOS για να διαβάσετε βιβλία που έχετε αγοράσει μέσω του Google Play.

Σημείωση: Όταν εκτελείτε καθεμία από αυτές τις εφαρμογές για πρώτη φορά, θα πρέπει να συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google για να δείτε το περιεχόμενό σας.

Είναι δυνατή η λήψη εφαρμογών στο Google Play στο iPhone;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών Google Play στο iPhone σας. Μπορείς να πάρεις Google TV, YouTube Musicκαι Βιβλία και ηχητικά βιβλία Google Play εφαρμογές από το App Store της συσκευής σας iOS.

Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Google Play Store για iOS;

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή Google Play Store για iOS με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Σαφάρι εφαρμογή στο iPhone σας και επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα TweakVIP.

2. Στη συνέχεια, αναζητήστε το Play Store στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε την επιλογή Google Play Store iOS από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Πατήστε στο σύνδεσμο START INSTALL, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Θα ξεκινήσει η μεταγλώττιση όλων των αρχείων έγχυσης που πρέπει να προσθέσετε στις συσκευές σας για να αποκτήσετε το Google Play Store. Αφού γίνει αυτό, θα σταλεί σε αυτήν τη σελίδα ένεσης.

4. Πατήστε στο GET δίπλα από τις εφαρμογές που αναφέρονται για εισαγωγή και λήψη αυτών για να πραγματοποιήσετε τελικά λήψη της εφαρμογής Google Play Store iOS.

Σημείωση: Τηρείτε τις οδηγίες για να αποσυσκευάσετε τα αρχεία.

5. Μετά τη λήψη όλων των εφαρμογών, επανεκκινήστε το iPhone. Μετά από αυτό, θα δείτε ότι το Google Play Store έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας.

Έτσι, μπορείτε πλέον να παίζετε παιχνίδια Google Play Store σε iOS.

Πώς να παίξετε παιχνίδια Google Play Store σε iOS χωρίς Jailbreak;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να κατεβάσετε το Google Play Store στο iPhone σας και να παίξετε παιχνίδια χωρίς jailbreak.

Πώς παίζω Παιχνίδια Google Play στο iPhone μου; Πώς να παίξετε Παιχνίδια Google Play στο iOS 14;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην παραπάνω επικεφαλίδα για να παίξετε παιχνίδια στο iPhone σας κατεβάζοντας την εφαρμογή Google Play Store για iOS.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αποκτάτε παιχνίδια Google Play στο iPhone και να παίζετε παιχνίδια Google Play Store σε iOS χωρίς jailbreak. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.