Γιατί το DoorDash απενεργοποίησε τον λογαριασμό σας;

Η DoorDash είναι μια αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικής παράδοσης τροφίμων που παρέχει άριστες υπηρεσίες στους πολίτες των ΗΠΑ. Το DoorDash παρέχει μια λίστα με τα καλύτερα τοπικά εστιατόρια για να παραγγείλετε φαγητό, αλλά διευκολύνει επίσης την ασφαλή και ασφαλή παράδοση του φαγητού που έχετε παραγγείλει στο κατώφλι σας. Είστε χρήστης του DoorDash και αναρωτιέστε γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας στο DoorDash; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, διαβάστε αυτόν τον οδηγό μέχρι το τέλος. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό DoorDash και εάν το DoorDash απενεργοποιεί την αδράνεια. Επίσης, θα μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό DoorDash.

Γιατί το DoorDash απενεργοποίησε τον λογαριασμό σας;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας DoorDash και πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό DoorDash λεπτομερώς.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό DoorDash;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό DoorDash σε μερικά εύκολα βήματα:

1. Κατεβάστε και ανοίξτε το DoorDash εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε Συνέχεια με email.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Εγγραφή από την κορυφή.

4Α. Εγγραφείτε απευθείας στον λογαριασμό σας Google, Facebook ή Apple πατώντας σε οποιαδήποτε επιλογή επιθυμείτε.

4Β. Εναλλακτικά, δώστε το όνομα, το email, τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Εγγραφή.

5. Πατήστε Συνέχεια στην επόμενη οθόνη για να επιτρέψετε στην παρακολούθηση δραστηριότητας να λαμβάνει εξατομικευμένες προσφορές στην εφαρμογή DoorDash.

Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο DoorDash.

Γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο DoorDash;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό DoorDash:

  • Το γεγονός ότι ο διακομιστής DoorDash ή η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι εκτός λειτουργίας είναι η προφανής αιτία αυτού του προβλήματος.
  • Το όνομα χρήστη ή ο κωδικός πρόσβασής σας μπορεί να εισαχθεί λανθασμένα. Ελέγξτε τον κωδικό πρόσβασής σας δύο φορές πριν επιχειρήσετε να συνδεθείτε, καθώς το DoorDash κάνει διάκριση πεζών-κεφαλαίων.
  • Παραδόξως, αυτό το πρόβλημα μπορεί επίσης να προκύψει εάν η ώρα και η ημερομηνία στο τηλέφωνό σας έχουν ρυθμιστεί εσφαλμένα
  • Μπορεί επίσης να συμβεί όταν η εφαρμογή DoorDash δεν έχει ενημερωθεί.
  • Επιπλέον, το DoorDash θα σας εμποδίσει να συνδεθείτε εάν χρησιμοποιείτε VPN, επομένως απενεργοποιήστε το για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα.
  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID στο iPhone

Γιατί το Dasher δεν λειτουργεί;

Υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι για τους οποίους η εφαρμογή Dasher ενδέχεται να μην λειτουργεί, όπως:

  • Ο διακομιστής Dasher μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας ή η εφαρμογή Dasher μπορεί να έχει σφάλμα.
  • Έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία χαμηλών δεδομένων στο smartphone σας.
  • Η εφαρμογή δεν έχει λάβει πρόσφατη ενημέρωση.
  • Η προσωρινή μνήμη για την εφαρμογή σας δεν έχει διαγραφεί.
  • Η σύνδεσή σας Wi-Fi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας δεν λειτουργεί σωστά.

Γιατί το DoorDash απενεργοποίησε τον λογαριασμό σας;

Εάν έχετε χαμηλή βαθμολογία, χαμηλό ποσοστό ολοκλήρωσης, πάρα πολλά παράπονα ή διαπράξετε άλλη παράβαση. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο λογαριασμός σας στο DoorDash απενεργοποιήθηκε. Ας δούμε αναλυτικά:

Λόγος #1: Χαμηλή βαθμολογία από πελάτες

Οι πελάτες σας βαθμολογούν ως οδηγό DoorDash σε κλίμακα από 1 έως 5. Ενδέχεται να απενεργοποιηθείτε εάν η βαθμολογία καταναλωτή σας πέσει κάτω από 4,2 αστέρια. Εάν οι παραγγελίες σας δεν παραδίδονται έγκαιρα, εάν είστε αγενείς και ασεβείς και αφιλόξενοι ή εάν λείπουν πράγματα στην παραγγελία, μπορεί να λάβετε κακή βαθμολογία. Εάν ο λογαριασμός σας DoorDash απενεργοποιήθηκε λόγω κακής αξιολόγησης πελατών, θα πρέπει να ειδοποιηθείτε.

Λόγος #2: Χαμηλό ποσοστό ολοκλήρωσης παραγγελίας

Έχετε την επιλογή να απορρίψετε οποιαδήποτε παράδοση που σας προσφέρεται μέσω του DoorDash. Είστε υποχρεωμένοι να ολοκληρώσετε μια παράδοση μόλις την αποδεχτείτε. Η βαθμολογία ολοκλήρωσής σας υποφέρει εάν δεν ολοκληρώσετε μια παράδοση. Ο λογαριασμός σας DoorDash απενεργοποιήθηκε εάν το ποσοστό ολοκλήρωσής σας πέσει σε λιγότερο από 80%. Αποφύγετε την αποδοχή παραδόσεων που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε.

Λόγος #3: Απάτη ή εκμετάλλευση του συστήματος

Αυτό περιλαμβάνει τις επόμενες ενέργειες:

  • Παροχή ανακριβών πληροφοριών στο προσωπικό υποστήριξης του DoorDash ή κατά τη διαδικασία εγγραφής.
  • Χρησιμοποιήστε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για πολλούς λογαριασμούς ή δημιουργήστε πολλαπλούς λογαριασμούς για διαφορετικά άτομα.
  • Άνοιγμα, φαγητό ή παρεμβολή στην παράδοση ή την παραγγελία ενός πελάτη.
  • Ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας που υπονομεύει την απόδοση της πλατφόρμας ή των διακομιστών DoorDash προκαλώντας βλάβη, διακοπή, υπερφόρτωση ή βλάβη.
  • Απόκτηση πρόσβασης ή προσπάθεια απόκτησης πρόσβασης σε οποιονδήποτε διακομιστή ή πλατφόρμα του DoorDash χωρίς εξουσιοδότηση.
  • Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων, εμπορικών μυστικών, απορρήτου ή δημοσιότητας κάποιου άλλου.
  Διορθώστε το Error Code Beaver στο Destiny

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο λογαριασμός σας στο DoorDash απενεργοποιήθηκε.

Το DoorDash απενεργοποιεί την αδράνεια;

Ωρες ωρες. Πρέπει να διατηρήσετε τις αξιολογήσεις καταναλωτών και τα ποσοστά ολοκλήρωσης στο ελάχιστο για να συνεχίσετε να λειτουργείτε στην πλατφόρμα DoorDash. Μόλις αποδεχτούν τουλάχιστον 20 παραγγελίες, τα Dashers με Βαθμολογία Καταναλωτή κάτω από 4,2 ή Ποσοστό Ολοκλήρωσης κάτω από 80% ενδέχεται να είναι ευάλωτα στην απενεργοποίηση. Θα πρέπει να είσαι καλά όσο είσαι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένες συνέπειες εάν απορρίπτετε συνεχώς την παραγγελία ή δεν είστε ενεργοί.

Γιατί το DoorDash διακόπτει την παύλα σας;

Οι οδηγοί για το DoorDash επιτρέπεται να αποδέχονται ή να απορρίπτουν οποιεσδήποτε παραγγελίες γίνονται και πολλοί Dashers αποφασίζουν να παραιτηθούν από λιγότερο προσοδοφόρες παραγγελίες για να περιμένουν για πιο προσοδοφόρες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το DoorDash δεν θα ενθαρρύνει τους Dashers να δέχονται περισσότερες παραγγελίες και να συντομεύουν τους χρόνους αναμονής για τους πελάτες. Οι παύλες που αρνήθηκαν επανειλημμένα τις εντολές για λίγο έλαβαν το μήνυμα: Έχουμε αναστείλει την παύλα σας για 5 λεπτά. Επομένως, πολλές εντολές απόρριψης είναι αυτές που ευθύνονται για την παύση της παύλας σας.

Πόσο καιρό διατηρεί το DoorDash απενεργοποιημένο τον λογαριασμό σας;

Μόλις απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο DoorDash, το DoorDash θα σας στείλει ένα email και μια ειδοποίηση εφαρμογής μόλις απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο DoorDash. Έχετε το τηλέφωνό σας σε κοινή θέα γιατί μπορεί να χάσετε την υπηρεσία ενώ ταξιδεύετε. Όλες οι απενεργοποιήσεις DoorDash είναι μόνιμες, εκτός εάν υποβάλετε επιτυχή ένσταση. Η διαδικασία γίνεται γρήγορα και μερικές φορές χωρίς προειδοποίηση. Αν και δεν μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για όλες τις απενεργοποιήσεις, το email θα σας ενημερώσει εάν μπορείτε. Μετά από αυτό, θα λάβετε οδηγίες για το πώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

  Διορθώστε το Halo Infinite Keeps Crashing κατά την εκκίνηση

Μπορείτε να κάνετε μήνυση στο DoorDash για απενεργοποίηση μου;

Ναί. Το DoorDash έχει το δικαίωμα να εξετάσει το ατύχημα σας, αλλά πρέπει επίσης να το ολοκληρώσει γρήγορα. Οφείλουν να σας παράσχουν μια συγκεκριμένη αιτιολόγηση για τους λόγους για τους οποίους ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να επανενεργοποιηθεί μετά την ερώτησή τους. Ενδέχεται να μπορείτε να μηνύσετε το DoorDash για παράνομη καταγγελία, εάν η εταιρεία απέτυχε σε κάποιον από αυτούς τους τομείς. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό DoorDash.

Μπορεί το DoorDash να σας απενεργοποιήσει για χαμηλό ποσοστό αποδοχής;

Όχι, οι οδηγοί που έχουν χαμηλό ποσοστό αποδοχής στο DoorDash δεν τιμωρούνται, αλλά θα χάσουν επιπλέον μετρητά. Εάν ένας οδηγός έχει χαμηλό ποσοστό αποδοχής, δεν θα λάβει τόσα πολλά αιτήματα. Η μόνη μέθοδος για να θέσετε τον λογαριασμό σας σε κίνδυνο απενεργοποίησης είναι εάν δεν ολοκληρώσετε τις παραγγελίες που δέχεστε.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας DoorDash;

Θα λάβετε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή και μέσω email όταν το DoorDash απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας. Θα βρείτε οδηγίες στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν μπορείτε να κάνετε ένσταση. Εάν δεν βλέπετε την επιλογή επανεξέτασης, μεταβείτε στο Λάβετε υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων και κάντε κλικ στο σύνδεσμο που λέει Αυτή η μορφή.

Δώστε τις καλύτερες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και μην ξεχάσετε να προσθέσετε εικόνες, ήχο ή βίντεο που υποστηρίζουν στοιχεία. Μην αποκαλύπτετε πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση. Αντίθετα, εστιάστε στις πιο σημαντικές πληροφορίες.

  • Δεν θα έχετε την ευκαιρία να αμφισβητήσετε την απενεργοποίησή σας, εάν αυτό έγινε λόγω της κακής σας αξιολόγησης καταναλωτή. Μόνο όταν χρεωθείτε για παραβίαση της Συμφωνίας Ανεξάρτητου Αναδόχου, για απάτη, κατάχρηση ή παραβιάσεις ασφάλειας, επιτρέπεται να υποβάλετε ένσταση.
  • Μια ένσταση μπορεί να διεκπεραιωθεί σε μόλις δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ένστασης, το DoorDash μπορεί επίσης να έρθει σε επαφή μαζί σας. Εάν το DoorDash δεν επικοινωνήσει μαζί σας, η ένστασή σας ήταν πιθανώς ανεπιτυχής.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό DoorDash.

Μπορείτε να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό DoorDash;

Εξαρτάται. Η πολιτική του DoorDash απαγορεύει την ιδιοκτησία πολλών λογαριασμών. Σύμφωνα με την πολιτική απενεργοποίησης του DoorDash, εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να τερματιστεί.

Εάν επιχειρήσετε να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό DoorDash, θα θέλετε διαφορετική διεύθυνση email, διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου και διαφορετική τοποθεσία κατοικίας. Επιπλέον, μπορεί να θέλετε να ακυρώσετε τον προηγούμενο λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε μια εφεδρική στρατηγική σε περίπτωση που ο τρέχων λογαριασμός σας ανασταλεί.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας DoorDash και πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό DoorDash. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.